Jump to content

Ζητω προγραμμα για να ξεγελαει το rapidshare!

Guest Tankwart
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

... Φίλε και να το ξέρει κάποιος, δεν πρόκειται να στο πει.

Γεία χαρά...

Και γιατί να μην το πεί?;)

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το κάνει αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου...;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Γιατί υπαρχουν τα PM ?

Γεία χαρά...:happy:

Τι εννοείς?;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

PM= Personal Message (Προσωπικό μήνυμα) ;)

:blink: Πάλι δεν σε καταλαβαίνω...?

Να σου εξηγήσουμε δηλαδή για ποιό λόγο υπάρχει στο forum ή για ποιό λόγο τα χρησιμοποιούμε...?

Γεία χαρά...

Και γιατί να μην το πεί?;)

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το κάνει αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου...;)

Μακάρι να το ήξερα να του το έλεγα. Εννοείται:) Απλά εγώ έχω πικρή πείρα. Αρκετές φορές ζήτησα κάτι και δεν μου απάντησε κάποιος (ενώ το ήξερε)...

Να σου εξηγήσουμε δηλαδή για ποιό λόγο υπάρχει στο forum ή για ποιό λόγο τα χρησιμοποιούμε...?

ελεος...προσπαθουσε να εξηγησει οτι μπορει να γινει μεσω πμ αυτο που θελει ο Tankwart!

δεν ρωτουσε γιατί υπαρχουν!!!

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημόσια στο Forum (παράνομα προγράμματα, serials, κλπ) .... γι'αυτό υπάρχουν τα PM! :wacko:

Μακάρι να το ήξερα να του το έλεγα. Εννοείται:) Απλά εγώ έχω πικρή πείρα. Αρκετές φορές ζήτησα κάτι και δεν μου απάντησε κάποιος (ενώ το ήξερε)...

Τι να σου πω...Είναι παράλογο όμως...;)

Εγώ ως ώρας με όσους έχω συνεργαστεί είναι εντάξει και έχουν ανταποκριθεί....:p

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημόσια στο Forum (παράνομα προγράμματα, serials, κλπ) .... γι'αυτό υπάρχουν τα PM! :wacko:

Σωστά!!!Απαγορεύονται εδω μέσα αυτά και όπως επίσης να δημοσιεύεις το e-mail για να μην έχεις προβλήματα με spam...;)

To IQ autou tou thread ktypaei kokkino..

:ninja: :ninja: :p :p :lol: :lol: :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Παιδιά μην παιδεύεστε άδικα.

Τρόποι υπάρχουν,π.χ αν χρησιμοποιείτε proxy ή κάνετε disconnect για να αλλάξετε IP.

Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια τρίμηνη συνδρομή,δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...