Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia kalimera, me endiaferoun ta exis oste na to xtypiso :

1. Trexei Route 66 ?

Δεν το έχω δοκιμάσει, νομίζω όμως ότι δουλεύει.

3. Exei internet explorer (me endiaferei apla na tsekaro to Gmail mou)
όχι αλλά μπορείς να ρυθμίσεις το gmail σου να ανοίγει ως ''pop3'' mail στο N91.

4. To radio pos einai ?
Σε γενικές γραμμές οκ (από σήμα και τα ρέστα), κλασικά δεν έχουν φτιάξει να δουλεύει χωρίς το handfree και επίσης αν έχεις speaker και σου έρθει ένα μήνυμα ή χτηπήσει το τηλέφωνο, πρέπει μετά να μπεις στις ρυθμίσεις του ράδιο να βγάλεις το speaker και να το ξαναβάλεις για να δουλέψει.

5. Exei vgalei provlimata, axizei i agora tou ? Thanx !!!!!
Γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα, κολλάει αρκετά συχνά σε πολλούς από εμάς + δεν ανοίγει η Photo gallery. Αν δεν βγάλλουν κάποιο update σύντομα πιστεύω ότι δεν αξίζει. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά από εδώ και 3-4 σελίδες πίσω να δεις αναλυτικά απόψεις και απορίες και ρίξε και μια ματιά στο review.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, κάτι άσχετο αλλά θα με σώσει, πως μπορώ να ρυθμίσω το gmail μου να ανοίγει ως ''pop3'' mail ?

δες αυτο και προσαρμοσε το στο δικτυο που χρησιμοποιεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1389326#post1389326

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εγω οχι παντως.μια χαρα ολα αψογα ειδικα απο θεμα κατασκευης δεν εχω παραπονο.

to pliktro pou einai gia na kleidwnei to kinito sto diko mou exei arxisei na <laskarei>...neta apo 1.5 mina...exei kaneis to idio problima????
Δεν το πας για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση όσο υπάρχει ακόμα η εγγύηση?

Δεν το πας για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση όσο υπάρχει ακόμα η εγγύηση?

Εχεις Δίκαιο σ'αυτό...θα τα παω...ελπίζω να μην εχω πρόβλημα.καλά πάντως την εχω κατάβρει με το Wlan.!πλέον τις περισσότερες φορές σερφάρω μόνο από το κινητό!

φιλοι μου γεια σας

σε λίγες μέρες θα είμαι και γω μέλος του Ν91 club χε χε. Σήμερα το απόγευμα το εκανα παραγγελια σε voda σε οικογενειακο πακέτο. Αντε να δούμε σε πόσες μέρες θα μου έρθει.....

Κατι που ξέχασα να ρωτήσω στο κατάστημα είναι αν η συσκευή ειναι live με τα σχετικα λογοτυπα πάνω στην συσκευή. Ειναι καποιος απο εσας που το πηρε μεσω voda να μου πει σε ποια εκδοση υπάρχει...;

Ξεκινάω λοιπόν το ψαξιμο για εφαρμογες ετσι ώστε οταν με το καλο το πάρω να ειμαι ετοιμος για εγκαταστάσεις....:rolleyes:

ρε παιδια πρεπει να βγει οποσδηποτε καινουριο filmware δεν μπορω αλλο.εχει αρχισει κ κολαει πιο συχνα.η εκθεση δεν εμφανιζετε ποτε κ τα θεματα δεν παιζουν ολα...

περασε καιρος που βγηκε το ν91 δεν πρεπει να βγει?

ρε παιδια πρεπει να βγει οποσδηποτε καινουριο filmware δεν μπορω αλλο.εχει αρχισει κ κολαει πιο συχνα.η εκθεση δεν εμφανιζετε ποτε κ τα θεματα δεν παιζουν ολα...

περασε καιρος που βγηκε το ν91 δεν πρεπει να βγει?

Κανενα φορματ σκεφτηκες να κανεις μηπως βελτιωθουν τα πραγματα?

Δεν εχω ακουσει κατι για αναβαθμιση ,αλλα λογικα κατι θα κυκλοφορησει .

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ειχα κανει ενα σορο το ενα πανω στο αλλο αλλα τωρα δεν κανω παλι.δε αλλαζει η κατασταηση.ειδικα αυτο με την εκθεση ειναι χοντρο κολλημα.

εχω αρχισει να ξενερωνω με το κινητο μονο γιαυτο...

πρεπει να κυκλοφορησει κατι γρηγορα...

Για αναβάθμιση δεν το βλέπω τώρα τώρα τώρα άμεσα. Λογικά θα βγάλουν για κάποια καινούργια μοντέλα μαζί. Φαντάζομαι ότι έχουμε ακόμα.

Σχετικά με την έκθεση αν την αφήσεις 45 περίπου λεπτά στην διαδικασία ανοίγματος, ανοίγει, λίγο μετά τα 45 λεπτά. Αφού ανοίξει η έκθεση μετά αν την κλείσεις και την ξαναανοίξεις ανοίγει πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Ααα, και είναι firmware, όχι filmware. :p

κ εγω ετσι λεω zeb

αλλα ειναι πολυ βαρετα εκεινα τα θεματα.

εννοεις οτι δεν κολαει κ η εκθεση οταν εχεις εκεινα τα θεματα?

ειδικα αυτο με την εκθεση ειναι χοντρο κολλημα.

εχω αρχισει να ξενερωνω με το κινητο μονο γιαυτο...

Σε καταλαβαινω αλλα Δεν θελω να ακουω τετοια πραγματα απο σενα :p

για το Ν91 . Δεν νομιζω οτι η νοκια θα το αφησει ετσι .Λιγη υπομονη

χρειαζεται .:)

iPhone 5S Space Grey

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Το αργουν πολυ το θεμα με την αναβαθμηση εκει στη nokia βλεπω και δεν μ'αρεσει..:mad:

Τι εγινε τους πειρε ο υπνος ? δεν βλεπουν οτι υπαρχει προβλημα ? ΕΛΕΟΣ!

Ξεχασα να χαιρετησω σαν νεο μελος..sorry!

Να σημιωσω οτι εχω κ'εγω το N91..το mio στο avatar το αγορασα προχθες και μπηκε εκει απο ενθουσιασμο...μιας και το σιγκεκριμενο δεν με εχει απογοητευσει προς το παρον..

Hello λοιπον,καλως σας βρηκα:!: :!: ;)

εμενα τωρα δεν μου ανοιγει ουτε η καμερα για να βγαλω βιντεο.φωτο βγαζει κανονικα αλλα βιντεο βγαζει ερρορ...

talentscout

καλως ηλθες

re IRONMAIDEN ti gantemia einai auti pou se dernei :) mallon ekpempeis poli arnitiki energia pros to kinito gia auto ta exei parei kai siga siga dialiete! :) pera apo tin plaka tora leo na sbiseis tpt apo to kinito.auto me to binteo mou to eixe kanei emena to 6630 afou eixa egkatastisei mia efarmogi.dokimase na kaneis kamia apegkatastasi mpas kai ginei tpt!

Wii Number

7116 0358 1247 8762

μπα δεν κανω τιποτα...ουτε φορματ.δεν γινετε να αυτη η κατασταση συνεχεια...θα περιμενω την αναβαθμιση.