redalert19882000 Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Καλο πασχα σε ολους σας και να περασετε ωραια με τις οικογενειες σας και με υγεια πανω απο ολα:) :) Που θα πατε το τριημερο??? Εγω σημερα πηγα Σκιαθο..:) :) :) Δεν ειδα να υπαρχει αλλο θεμα.Γι αυτο το ανοιξα;) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Να ευχηθώ και εγώ Καλό Πάσχα σε όλους! Τυχερέ θα πας Σκιάθο, εγώ εν να κάτσω έσο Θα μείνω στο Ηράκλειο... :( Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Καλό Πασχα και καλη Ανασταση σε ολους και προσοχη στις μετακινησεις σας.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Μιά και εγώ βρίσκομαι σε "μόνιμες διακοπές" στην Ρόδο, δεν θα πάω πουθενά. Μετά το ψήσιμο, αν δεν είμαι "λιάδα" εδώ στο πληκτρολόγιο θα την βγάλω Αν έχει καλό καιρό, άντε και καμμιά βόλτα Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους, και προσεκτικό οδήγημα για όσους την "κοπανήσουν" Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πασχα και καλη Ανασταση σε ολους και προσοχη στις μετακινησεις σας.:) +1 Xρόνια πολλα και από μένα. Εγώ θα πάω σε ένα φίλο στον Τυρναβο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Χρονια πολλα και Καλη Ανασταση σε ολους..... Να περασετε τελεια οπου και αν πατε οτι και αν κανετε.... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Kalo pasxa se olous! KAli anastasi.... KAI PROSOXI MIN PARAFATE META APO TIN NISTEIA!!!! P.S:May the god help arsenal go to the champions league final! PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 apo tin sweet home xalkiditsa " kalo pasxa se ola ta meli!"!:D prosoxi stis metakiniseis mas!:D se periptwsi pou kapoios piei as koimithei sto krevati tou kai oxi sto timoni tou!!!!:rolleyes: kal na perasete ouloi!!!!!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Kalo Pasxa !!!!!:) eimai hdh rodo :) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα σε όλους.Καλή Ανάσταση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 καλο Πασχα σε ολους να προσεχετε και να περασετε οσο το δυναντον καλυτερα :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλο πασχα σε ολους και καλη ανασταση!!! και καλα τσουγκρισματα! :) :) angelina με μετρο το αρνακι! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να ευχηθώ και εγώ Καλό Πάσχα σε όλους! Τυχερέ θα πας Σκιάθο, εγώ εν να κάτσω έσο Θα μείνω στο Ηράκλειο... :( Εχω και το laptop βλεπεις..Δεν μπορω να το αποχοριστω...:p :p Οποιος θελει τον φιλοξενω στο εξοχικο μου:p :p Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα να έχουμε και να φάμε το αρνάκι με πολύ πολύ όρεξη... Αν και εγώ τέτοια μέρα σκάω από το τσουρέκι και δεν αντέχω να φάω και αρνάκι :rolleyes: Άντε να τελειώσουμε τη δουλειά να ετοιμαστούμε να φύγουμε αύριο το πρωί που θα έχει και πολύ κίνηση :( Και προσοχή στους δρόμους.... Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλο πασχα σε ολους και καλη ανασταση!!! και καλα τσουγκρισματα! :) :) angelina με μετρο το αρνακι! :p Αχ αμα σε πιασω κοιτα ποιος μιλαει!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Εγω δεν εχω προβλημα εσυ κοιτα μη σκασεις απο το αρνακι ασε που μου μοιριζει καπως mpliax... Καλο πασχα billako... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spir0sS Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 kalo pasxa se olous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους-όλες. Ειδικά στα φανταράκια που θα κάνουν "μέσα" ανάσταση (είμαι ένα από αυτά). Και του χρόνου σπίτια μας, μάγκες!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους! :wink: :food: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους, και προσοχή στους δρόμους! Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλο πασχα σε ολους και καλη ανασταση!!! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα σε όλους... Άντε να έρθει το Πάσχα να φάμε τα αρνάκια επειδή με την πολλή "νηστεία" έχω φουσκώσει :lol: Ξέρω πως είναι ψιλό-εκτός ΟΠΧ αλλά δεν κρατιέμαι να μην το ρωτήσω: Γιατί για 40 μέρες μέχρι την ανάσταση του Χριστού γινόμαστε χορτοφάγοι; Είτε δεν ξέρουμε τι θα γίνει την μεγάλη βδομάδα οπότε δεν υπάρχει λόγος να νηστέψουμε ή αν ξέρουμε τι θα γίνει, ξέρουμε πως θα έχει αίσιο τέλος το "συμβάν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 με εχει φαει η νηστεια...εχω χασει 4 κιλα.μολις καθαρισα ενα λουκανικο:happy: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους-όλες. Ειδικά στα φανταράκια που θα κάνουν "μέσα" ανάσταση (είμαι ένα από αυτά). Και του χρόνου σπίτια μας, μάγκες!!! :happy: Eτσι έτσι.:) Με πήραν και στο άγημα του επιταφίου και της Ανάστασης εμένα.:ninja: Μαύρο Πάσχα θα κάνουμε.:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Bayern7 κουράγιο! :) Καλό Πάσχα σε όλους! :D seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Καλο πασχα σε ολους!! "Πεμπω τη σκεψη στα μακρια, μαζι σας να τσουγκρισει "χΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"να σας πει και πισω να γυρισει." «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts