Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia kalispera

Exw sta xeria mou ena nokia n80 2 xronwn tou theiou mou...

kai enw eimai poli xaroumenos,vazw t pc suite teleftaia ekdosi tou n80,kai meta t vazw se usb,kai den m to anagnwrizei..

Opote gia na perasw programmata ,paixnidia ktl,mporw mono apo bluetooth pou einai poli spastiko..

Episis argei stin arxiki othoni.....

Afou rwtisa mou eipan pws xreiazetai apla mia anavathmisi logismikou

Wraia alla pws na tin kanw afou den sindeetai me usb ,kai to episimo site tis nokia den leei kati sxetika me tin periptwsi m?

Asyrmata diladi i anavathmisi logismikou pws ginetai?

I mipws ftaiei kati allo?

Eyxaristw ek twn proterwn gia tin voitheia,kai parakalw na eiste analytikoi se oti m peite ,gt den eimai k poli sxetikos.......

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paidia kalispera

Exw sta xeria mou ena nokia n80 2 xronwn tou theiou mou...

kai enw eimai poli xaroumenos,vazw t pc suite teleftaia ekdosi tou n80,kai meta t vazw se usb,kai den m to anagnwrizei..

Opote gia na perasw programmata ,paixnidia ktl,mporw mono apo bluetooth pou einai poli spastiko..

Episis argei stin arxiki othoni.....

Afou rwtisa mou eipan pws xreiazetai apla mia anavathmisi logismikou

Wraia alla pws na tin kanw afou den sindeetai me usb ,kai to episimo site tis nokia den leei kati sxetika me tin periptwsi m?

Asyrmata diladi i anavathmisi logismikou pws ginetai?

I mipws ftaiei kati allo?

Eyxaristw ek twn proterwn gia tin voitheia,kai parakalw na eiste analytikoi se oti m peite ,gt den eimai k poli sxetikos.......

Αν δεν μπορείς με κανένα τρόπο να κάνεις αναβάθμιση, λόγω της κακής επικοινωνίας του τηλεφώνου με το PC σου, μέσω καλωδίου, καλύτερα να το πας σε Nokia shop να σου το αναβαθμίσουν εκεί. Ασύρματα η αναβάθμιση δεν γίνεται.

Επίσης, έχε υπόψη σου ότι το πιο πιθανό είναι στο Nokia shop να σου ζητήσουν χρήματα για την αναβάθμιση, καθώς απ' ό,τι φαντάζομαι το τηλέφωνο θα είναι πλέον εκτός εγγύησης.

Παράκληση: καλό θα ήταν να έγραφες με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ακόμα πιο εύκολα. Είναι δύσκολα στην ανάγνωση τα greeklish. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

πως μπορω να κανω αναβαθμιση το n80 σε εκδοση internet edition?

ευχαριστω

Καλημέρα,

Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να αλλάξεις το product code της συσκευής σου και να βάλεις το product code του Ν80 internet edition. Τα product codes θα τα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

Και στο παρακάτω link σου δείχνει την διαδικασία αλλάγης του product code (Αναφέρει ό,τι είναι για N73 αλλά τα βήματα της διαδικασίας είναι ακριβώς τα ίδια).

http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

stendor[/member] μαλλον δεν διαβασες το FAQ :)

Nα προσθεσω οτι υπαρχει και Eδω αναλυτικος οδηγος.. Τα αλλα ειναι οπως τα γραφει ο stendor[/member]. Το product code του Ν80 internet edition υπαρχει στο 1 post του παροντος.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κάθε φορά που απενεργοποιώ το φλας και ξαναμπαίνω σε λειτουργία κάμερας το βρίσκω ξανά στο αυτόματο. Πώς γίνεται να αποθηκευτεί το φλας σε "απενεργοποίηση" μόνιμα και να μη χρειάζεται να το αλλάζω κάθε φορά που μπαίνω σε λειτουργία κάμερας?

Ευχαριστώ

Κάθε φορά που απενεργοποιώ το φλας και ξαναμπαίνω σε λειτουργία κάμερας το βρίσκω ξανά στο αυτόματο. Πώς γίνεται να αποθηκευτεί το φλας σε "απενεργοποίηση" μόνιμα και να μη χρειάζεται να το αλλάζω κάθε φορά που μπαίνω σε λειτουργία κάμερας?

Ευχαριστώ

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις για να μένει απενεργοποιημένο το φλας. Και εγώ όταν είχα το Ν80 δεν είχα βρει κάτι τέτοιο. Ξεκινάει πάντα στο αυτόματο η κάμερα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

υπαρχει τροπος να κλειδωνει αυτοματα το πλεικτρολογιο στο ν80 παιδια ????

Μέσω εφαρμογής μόνο.

Ονομάζεται Epocware Handy Keylock.

Αλλά όταν κλείνεις το slide, δεν κλειδώνει το πληκτρολόγιο...;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστω

ειναι free η trial ???

Το αγοραζεις ...

Για δωρεαν,κατεβασε το autolock

http://s60addons.com/

Για εφαρμογες,υπαρχει καταλληλο θεμα....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αλλά όταν κλείνεις το slide, δεν κλειδώνει το πληκτρολόγιο...;:confused:

Τί εννοείς υπάρχει ρύθμιση με το που κλείνουμε το slide να κλειδώνει το κινητό αυτόματα?

Εμένα πάντα με ρωτάει και πατάω ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αυτό εννοείς ε?:)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Τί εννοείς υπάρχει ρύθμιση με το που κλείνουμε το slide να κλειδώνει το κινητό αυτόματα?

Εμένα πάντα με ρωτάει και πατάω ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αυτό εννοείς ε?:)

Ναι, αυτό εννοώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

προσπαθω να συνδεσω το κινητο σε κατασταση μαζικης αποθηκευσης αλλα οταν το συνδεω μου βγαζει μηνυμα αδυνατη ενεργοποιηση μαζικης αποθηκευσης ,η καρτα μνημης χρησιμοποιειεται απο αλλη εφαρμογη.Αν και εχω το taskman δεν τρεχει καμια αλλη εφρμογη στο background τι να κανω?Απλα προσπαθω να φορτωσω νεα pois το οπιο γινεται μονο μεσω μαζικης αποθηκευσης και δεν μπορω

προσπαθω να συνδεσω το κινητο σε κατασταση μαζικης αποθηκευσης αλλα οταν το συνδεω μου βγαζει μηνυμα αδυνατη ενεργοποιηση μαζικης αποθηκευσης ,η καρτα μνημης χρησιμοποιειεται απο αλλη εφαρμογη.Αν και εχω το taskman δεν τρεχει καμια αλλη εφρμογη στο background τι να κανω?Απλα προσπαθω να φορτωσω νεα pois το οπιο γινεται μονο μεσω μαζικης αποθηκευσης και δεν μπορω

Μήπως έχεις τα μηνύματα να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης;

Αν ναι, τότε άλλαξε τη σχετική μνήμη.

εμένα όταν μου το κάνει αυτό φίλε μου και δίχνει να μην τρέχει καμιά εφαρμογή με το taskmanager κάνω 2 πράγματα :

ή 1) κάνω επαννεκίνηση το κινητό και μετά μπαίνει σε μαζική αποθήκευση

ή 2) πατάω το κουμπί της απενεργοποίησης + αφαίρ. κάρτας μνήμ. και βγάζω την κάρτα μνήμης. Έτσι αναγκαστικά σταματάνε οι εφαρμογές που τρέχουν στην κάρτα. Έπειτα την βάζω πάλι και μετά το συνδέω σε μαζική αποθήκευση

Η 2) μέθοδος είναι λίγο πιο επώδυνη!!!

@dnik69 με τον δευτερο τροπο που λες τα μηνυματα που τα εχεις να αποθυκευονται στο τηλ η στην καρτα? :)

εκανα και τις 2 αλλα τιποτα προφανως καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω αλλα δεν ξερω ποια

η λθση τελικα ηταν οτι επρεπε να απενεργοποιησω τις εφαρμογες στην κατασταση αναμονης

Πρεπει να εχεις τα μηνυματα στην μνημη της συσκευης σου.

Εαν θελεις γραψε μας ποιες εφαρμογες εχεις στο κινητο σου μπορει να ξερουμε ποια/ποιες ειναι :)

@dnik69 με τον δευτερο τροπο που λες τα μηνυματα που τα εχεις να αποθυκευονται στο τηλ η στην καρτα? :)

στο τηλέφωνο τα έχω και εγώ να αποθηκεύονται! Σίγουρα!

Εμένα πάντως με έναν από τους 2 τρόπους πάντα πιάνει!

Με τον δεύτερο τρόπο..Με το που βάλεις την κάρτα μνήμης πρέπει να πατήσεις αμέσως μαζική αποθήκευση για να μην προλάβει να κάνει τίποτα.

Πάντως απο τις εφαρμογές που είχα.. όταν είχα το truphone μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα οτι η κάρτα χρησιμοποιείται και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα :(

Εγκατεστησα ενα θεμα στο κινητο και μου χαθηκε απο την αρχικη οθονη η ρυθμιση για το ασυρματο δικτυο.

Το εβγαλα και ξαναεβαλα αλλα παλι τζιφος.

Το εκλεισα και το ανοιξα αλλα παλι τπτ.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να το επανεμφανισω?

STOP EATING JUNK FOOD :X

Έχω να μπω καιρό, βγήκε κανένα καινούργιο firmware; ποιο είναι το τελευταίο;

Το V 5.0719.0.2/24-05-2007/RM-92/Nokia N80 (07) έχω και με τσατίζει που για να βρεις το λατινικό γράμμα στις επαφές κολλάει ακόμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω να μπω καιρό, βγήκε κανένα καινούργιο firmware; ποιο είναι το τελευταίο;

Το V 5.0719.0.2/24-05-2007/RM-92/Nokia N80 (07) έχω και με τσατίζει που για να βρεις το λατινικό γράμμα στις επαφές κολλάει ακόμα...

Όχι, το τελευταίο έχεις.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις format, μήπως και προκαλεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει...