M4C Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Μόνο σε εμένα έχει εμφανιστεί η ένδειξη WLAN scanning OFF, η οποία αν την επιλέξω χειρίζομαι άμεσα τις δυνατότητες του WLAN? Είναι ακριβώς κάτω από τα ραντεβού στο today screen. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Η επιλογή αυτή εμφανίστηκε και σε εμένα...για όσους δεν την έχουν μπορούν να κατεβάσουν το προγραμματάκι Wlan wizzard από το site της ΝΟΚΙΑ: http://europe.nokia.com/A4195015 Πιστέυω, αρκετά χρήσιμο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 http://rapidshare.de/files/32995336/diego307sp2.rar thanks αλλά ούτε αυτό δουλεύει επίσης όλα αυτά είναι νεκρα link from http://www.seventy4.co.uk/weblog/ # Nokia Diego v3.07 SP2 (Nokia Diego 3.07 Sp2.msi) # Installation time dongle ***** (Nokia_Phoenix_Iinstallation_time_dongle_*****.exe) # Runtime dongle ***** (Nokia Phoenix 2006 - Run-time dongle-*****.exe) που τα Βρήκατε όλοι μπορεί κάποιος να μου στείλει στο mail μου αυτό έχω βρει μόνο το Nokia Phoenix 2006 (phoenix_service_sw_2006_34_2_156.exe) My mail lezadas@hotmail.com lezadas@gmail.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ρε παιδιά εγώ έχω την 0.41 26-7-2006 και ο updater λέει πως δεν υπάρχει νεότερη.... δεν έχει βγεί 0.42? αυτό είναι το link που χρησιμοποιώ...http://europe.nokia.com/softwareupdate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ρε παιδιά εγώ έχω την 0.41 και ο updater λέει πως δεν υπάρχει νεότερη.... δεν έχει βγεί 0.42? Και εμενα ετσι λεει! Κάτι άλλο αν το αναβαθμίσω σε ίντερνετ edition η εγγύηση παύει να ισχύει?Το έχω μονό 1μιση μηνά κρίμα η εγγύηση :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Εγω με την 0.42 παρατηρησα το εξης πολυ καλο!!Πατωντας c πανω απο ενα εικονιδιο καποιου προγραμματος ή παιχνιδιου σε ρωταει για να το σβησεις κατευθειαν!!! gtsia πού βρήκες την 0.42?....thnx:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 δεν ξέρω αυτό το internet edition αν είναι original nokia update ή όχι για να χάσεις την εγγύηση, το update πάντως απο το site της Nokia δεν θέτει πρόβλημα εγγύησης--η ίδια η Nokia to προτείνει πρέπει να μάθουμε αν το IE επηρεάζει την εγγύηση και αν όχι πού θα το βρούμε.... το site της nokia αναφέρει το internet edition, αλλα σαν δυνατότητα αναβάθμισης σε αυτό δεν αναφέρει κάτι... μήπως είναι έκδοση για τα νέα Ν80? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 gtsia πού βρήκες την 0.42?....thnx:shifty: Μεσω FOTA :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Μεσω FOTA :) fota?forum ειναι?ι update με flash? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Όλα καλά, το τηλέφωνο μέχρι στιγμής δουλεύει ένα κλικ πιο σβέλτα. Να δούμε και στο θέμα της αυτονομίας τι γίνεται. Είναι πάντως πολύ σπαστικό που πρέπει να επανεγκαταστήσεις όλες τις java εφαρμογές και τις μισές sisx(όλες στην κάρτα μνήμης) μετά από κάθε restore. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 FOTA=Firmware Over The Air. Δηλαδη μεσω gprs ή wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ένα άλλο πάλι με τα παιχνίδια....εμφανίζονται στο 1/4 της οθόνης πάνω αριστερά, λόγω της ανάλυσης! Γίνεται κάτι χωρίς να αλλάξει η ποιότητα του game? Άλλα πάλι φαίνονται κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Παρακαλω πολυ οσους εκαναν μονοι τους την αναβαθμιση σε ΙΕ(μεσω phoenix), αν μπορουν να ανεβασουν "λεπτομερεις" οδηγιες εγκαταστασης της αναβαθμισης, αφ' ενος για να μην γινονται συνεχως οι ιδιες ερωτησεις απο τους συναδελφους του φορουμ, αφ' εταιρου να μπορουν να εξυπηρετουνται ολοι με αμεσο τροπο, χωρις ασκοπες καθυστερησεις. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 1) egkathistoume to diego 3.07SP2 ehi odigies mesa sto rar gia to pos pername to spasimo alla ine poli aplo outws i allws. 2) egathistoume to phoenix ews to simio pou tha mas rotisi gia retry, den kanoume tipota. en sinehia, anoigoume to 1-kr4ck_dongle_phoenix_all_.exe kai sigourevomaste oti dihni ston fakelo System32 twn windows dld kapws etsi c:\windows\System32. (Prosohi theli ligo tahitita twra... ) , afou patisoume retry sto phoenix, astrapiea patame k install sto spasimo. Sti sinehia, kanoume ena restart kai otan erwtithoume gia to DESkey Donkle apla patame k tis dio fores ok. epita anoigoume to kr4ck_dongle_phoenix_2006.exe k antikathisoume ta arhia patontas apla install. twra ehoume etimo to phoenix. epomeno stadio to firmware kanoume install k ta dio arhia tou EMEA 15 ( to firmware tou N80 IE ) epita afairoume apti siskeui karta sim + mnimis tin anoigoume k sindeoume to tilefono anoihto sto pc k epilegoume PCSUITE an mehri twra ehoun gini ola swsta, perimenoume na fortosi tous drivers. istera anoigoume to phoenix (MONO i ekdosis megaliteris tis 156 apaitountai gia anavathmisi se IE) kai akolouthoume ta vimata : File - > new profile afou kanoume to profil mas, ( den ehi simasia ti stihia tha dosoume ) File - > manage connections -> new! -> checkaroume to USB -> next ( perimenoume na vri to tilefono ) -> next -> Finish. File -> SCAN PRODUCT epita an sto katw meros tis othonis ehei emfanisti to modelo tou tilefonou kathws k to firmware tou, ola eine ok. istera patame FLASHING -> SW UPDATE efoson ehoume egkatastisi mono to update tou EMEA15, tha emfanistei prwto sti lista. epilegoume sto code to 0542814 (Greece,Cyprous Platina Bronze Internet Edition) i to 0542816 (Greece,Cyprous Pearl Black Internet Edition) egw prosopika ehw vali to EURO1. an theloume na kratisoume ta dedomena tote afinoume tin epilogi RESTORE USER DATA, i an theloume to tilefonaki mas san kainourgio tote vazoume tin epilogi PRODUCT AS MANUFACTURED k patame start afinontas na kani to firmware update peripou 10 lepta. istera apo tin epanekinisi tis siskeuis ola eine safe. APARETITI PROIPOTHESI! na min iparhi ihnos pcsuite sto pc oute alli ekdosi phoenix klp. Giafto, kante to uninstall prin kanete tin oli diadikasia, k trehte k to Nokia PCsuite cleaner me full clean. aparetita arhia: 1) diego 3.07SP2 h**p://rapidshare.de/files/32995336/diego307sp2.rar 2) phoenix hxxp://rapidshare.de/files/35314671/phoenix_service_sw_2006_34_2_156.exe 3) spasimata hxxp://rapidshare.com/files/6161359/phoenix_kai_ta_2.rar.html 4) PCsuiteCleaner h**p://www.europe.nokia.com/A4144912 5) N80IE firmware theloume KAI ta dio!, kai to 15.00 k to 15.01!!! EMEA 15.00 Package: MIRROR 1 hxxp://www.megaupload.com/es/?d=ZTNNMFKD MIRROR 2 hxxp://rapidshare.com/files/5563424/RM-92_IE_EMEA_PR_dp_v15.00_SW4.0632.0.38.part1.rar.ht ml hxxp://rapidshare.com/files/5564931/RM-92_IE_EMEA_PR_dp_v15.00_SW4.0632.0.38.part2.rar.ht ml EMEA 15.01 Update: MIRROR 1 hxxp://www.megaupload.com/es/?d=NHV66BID MIRROR 2 hxxp://rapidshare.com/files/5566639/RM-92_IE_EMEA_PR_dp_v15.01_SW4.0632.0.38.exe.html Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 http://www.seventy4.co.uk/weblog/στο παραπανω site υπαρχουν ξεκαθαρες οδηγιες και λινκς σε rapidshare και megaupload.... προσωπικα πηρα πληροφοριες απο τα παρακατω site απο εκει και περα διαβαστε τα posts σε αυτα τα site και θα παρτε μια ιδεα του πως γινεται... http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=352457&page=5 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx εγω χρησιμοποιησα και το BB5reaper http://rapidshare.de/files/25837076/Setup.exe.html θα καντε οτι λεει εδω αλλα αντι για την .42 εκδοση θα χρησιμοποιηστε την ΙΕ.... http://www.seventy4.co.uk/weblog/2006/08/21/how-to-update-your-n80-to-v40623041/ δεν ειναι τοσο δυσκολο...αν εχετε καποια ερωτηση ψαξτε να βρειτε την απαντηση στα λινκ...εχουν ολα απαντηθει...επισης αν παθει τιποτα το κινητο μην λετε "μου το χαλασες..." δικη σας ευθυνη ειναι.... Αν παθει πατε σε ενα Νοκια shop και πειτε οτι δεν ανοιγει(οχι οτι πηγατε να το flashαρετε).... :cool: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ UPDATE ΜΕΣΩ PC!! να κατεβαστε αυτο το προγραμμα http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS10385.zip και να αλλαξτε το product code http://uk.geocities.com/zdig1/bb5/nsu.html (ωστε να φαινεται οτι το Ν80 ειναι ΙΕ,στο Nokia Update και να μην σας βαλει το παλιο firmware,του απλου Ν80) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 παιδια απο το μενου πηγαινοντας στο device manager και πατωντας να βρει available updates βρισκει την 042.(εχω την 041) να την περασω?μολις βρισκει μεσω tim gprs το αρχειο της αναβαθμισης με ρωταει accept?εχει μεγεθος περιπου 1300 kβ.πηρα την νοκια και μου ειπαν αναβαθμιση μονο απο τα καταστηματα νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 εγω την περασα την 0.42 μεσο wifi και δεν ειχα κανενα προβλημα και δεν εχασα τιποτα απο τα δεδομενα που ειχα σε τηλ.και καρτα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ UPDATE ΜΕΣΩ PC!! να κατεβαστε αυτο το προγραμμα http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS10385.zip και να αλλαξτε το product code http://uk.geocities.com/zdig1/bb5/nsu.html (ωστε να φαινεται οτι το Ν80 ειναι ΙΕ,στο Nokia Update και να μην σας βαλει το παλιο firmware,του απλου Ν80) Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά όταν έκανα Scan Product στο Phoenix μετά την αναβάθμιση σε ΙΕ, μου έβγαλε με τη μια ότι και καλά πρέπει να εγκαταστήσω την έκδοση ΙΕ για Ελλάδα-Κύπρο. Μήπως το product code αλλάζει με το φλασάριμα που τρώει; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 η εκδοση ΙΕ για ελλαδα και κυπρο δεν εχει βγει στο Nokia Software update ακομα...οποτε μαλλον σου ειπε για το απλο Ν80... N80 Internet Edition Rm-92 ======================== 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet Edition N80 Rm-92 ======================== 0527481 GREECE, CYPRUS Pearl Black μονο για το μαυρο ξερω γιατι αυτο εχω..... επισης αν ειχε βγει αναβαθμιση για το ΙΕ στο NokiaSoftwareUpdate,θα μπορουσαμε απλα να αλλαξουμε το product code και να γινει,το απλο->ΙΕ μεσω της ΝΟΚΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 εγω την περασα την 0.42 μεσο wifi και δεν ειχα κανενα προβλημα και δεν εχασα τιποτα απο τα δεδομενα που ειχα σε τηλ.και καρτα.;) wifi εννοεις αυτο που ρωτησα?τι αλλαζει απο την 041?ασυρματα μουσικη μεσω bluetooth ακουστικων γινεται να ακουσουμε?(αυτο το AD2P η καπως ετσι προφιλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 wifi εννοεις αυτο που ρωτησα?τι αλλαζει απο την 041?ασυρματα μουσικη μεσω bluetooth ακουστικων γινεται να ακουσουμε?(αυτο το AD2P η καπως ετσι προφιλ) εννοω οτι την εκανα μεσο wifi για να μην χρεωθω. καποιος φιλος ειπε οτι υποστηριζεται κανονικα.:) σελ.192/post #3821 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 εννοω οτι την εκανα μεσο wifi για να μην χρεωθω. καποιος φιλος ειπε οτι υποστηριζεται κανονικα.:) σελ.192/post #3821εννοω οτι την κατεβασες μεσω του μενου του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 exw perasei tin ...42 mesw wifi an prospathisw na perasw tin ekdosi IE lete na faei kolima to kinito???ayto to lew giati opws xerw i IE einai pio palia ekdosi apo tin 42.. ti lete?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 εννοω οτι την κατεβασες μεσω του μενου του κινητου? sorry καταλαβα αλλο πριν. ναι την κατεβασα μεσο τηλ.την αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 exw perasei tin ...42 mesw wifi an prospathisw na perasw tin ekdosi IE lete na faei kolima to kinito???ayto to lew giati opws xerw i IE einai pio palia ekdosi apo tin 42.. ti lete?? Η έκδοση .42 είναι πολύ πιο παλία από την ΙΕ. άσχετα απο τον αριθμό. Αν αναλογιστείς οτί η 42 κυκλοφορεί κανα διμηνο τωρα... και η ΙΕ μολις "διερευσε" λαστ γουικ. Αρκεί να αναλογιστείς επίσης οτι το κινητο ν80 ιντερνετ εντισιον, ειναι τελείως διαφορετικο απτο ν80, απο ονομαστικη και προγραμματιστική άποψη. Ετσι διαφορετικα μοντελα ,κατα τη μαδερ νοκια, διαφορετικοι αυξοντες αριθμοι κατα τις ενημερωσεις λογισμικου. Αν σε τελική ανάλυση το φιρμγουερ του ΙΕ τεριαζει στα τεχνικα του ν80 μας ειναι ευτιχης σύμπτωση κ τπτ παραπάνω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts