Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nervous thanks... metaferomai sto link pou edoses kai kano ekei post gia neotera ??? (eimai ligo asxetos apo forumm :P:P )

οτι εχει σχεση με εφαρμογες το κανεις ποστ εκει. οτι εχει με το Ν80 αποκλειστικα, ποστ εδω ;)

με προλαβες :p

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bervous to link pou mou edoses me paei sta paixnidia... nikoskat arrxisa na sinithizo nomizo .. :D

edited by nervous:Οκ

To σωστο ειναι αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593

They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative....

Μα τι εννοειτε ρε παιδια "μπουκωνει η κληση"?Εγω γιατι δεν εχω τετοιο προβλημα?Αν ειναι να αρχισουν τα προβληματα καλυτερα να μην το αναβαθμισω.Εχω την εκδοση 3.0614.0.3 (11-04-2006) οπως προειπα...

Α, κ με 3G δικτυο εχω αναμονη 2 μερες με μετρια χρηση.Γιατι αλλοι λενε οτι εχουν 12 ωρες?

το κλεινεις το βραδυ?

To ρώτησα και παραπάνω και δεν πήρα απάντηση.Εχω ενα χαζοπροβλημα που απο το search που εκανα μάλλον δεν το εχει καποιος άλλος.

Καθε φορά που θέλω να τραβήξω φώτο, πρέπει να κανω εκ νέου τις ρυθμίσεις...

Τι εννοώ, πχ αν θέλω να έχω την ρύθμιση του φλας στο αυτόματο, πρέπει κάθε φορα να το ρυθμίζω αφου μολις βγω στο αρχικο μενού , το φλάς απενεργοποιείται και οταν ξανα μπω στην κάμερα πρέπει εκ νέου να το ρυθμίσω...

thanks

To ρώτησα και παραπάνω και δεν πήρα απάντηση.Εχω ενα χαζοπροβλημα που απο το search που εκανα μάλλον δεν το εχει καποιος άλλος.

Καθε φορά που θέλω να τραβήξω φώτο, πρέπει να κανω εκ νέου τις ρυθμίσεις...

Τι εννοώ, πχ αν θέλω να έχω την ρύθμιση του φλας στο αυτόματο, πρέπει κάθε φορα να το ρυθμίζω αφου μολις βγω στο αρχικο μενού , το φλάς απενεργοποιείται και οταν ξανα μπω στην κάμερα πρέπει εκ νέου να το ρυθμίσω...

thanks

apo pisw pou exeis ton deikti?egw to exw monima sto vouno.to louloudaki den to xrisimopoiw.den kserw akrivws tis diafores exei alla kalitero mou fenetai auto pou vazw.to louloudi vgazei kales kontines nomizw.sto vouno pou to exw ipotithete einai gia topio alla travas kai portreta afou sou deinei dinatotita epiloghs apo tis rithmiseis.exei ena kako ayto to kinhto pantws.sto video den mporw na rythmisw to flas sto dynato.einai san keri...xalia

το κλεινεις το βραδυ?

Μα,ναι το κλεινω για κανενα 6ωρο(τοσο κοιμαμαι συνηθως).Γιατι ολοι εσεις το αφηνετε ανοικτο?

:superman: SX1 RULES !!!

ριξε κι ενα screenshot να δουμε.

Ορίστε τα screenshots, πρόκειται για το ίδιο μύνημα, η πρώτη οθόνη είναι μια χαρά μετά στην 2η οθόνη "χαλάει".

Τρώει περίπου 1,5 γράμμα σε κάθε αρχή λέξης, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ εκνευριστικό και δεν μπορείς να βγάλεις νόημα σε κάποιες φάσεις. Ενδεικτικά να πω πως η πρώτη λέξη είναι "τώρα" και η δεύτερη "προσπάθησε".

Στην πρώτη φωτό φαίνεται η αρχή του μυνήματος και στην 2η η συνέχεια.

Γεια σου ρε NOKIA:ninja: :cry:

kalhspera! exw syndesh sth vodafone kai phra to n80 prin ligo kairo! tha ithela na mou peite osoi exete vodafone an mporeite na mpeite sto vodafone live? h vodafone mou eipe pws den mpainei giati den einai vodafone live to kin! thanks!

kalhspera! exw syndesh sth vodafone kai phra to n80 prin ligo kairo! tha ithela na mou peite osoi exete vodafone an mporeite na mpeite sto vodafone live? h vodafone mou eipe pws den mpainei giati den einai vodafone live to kin! thanks!

epeidh to kinhto den einai vodafone live,pou shmainei oti den uparxoune akoma ruthiseis gia vodafone live!3g me apotelesma na mhn mporeis na deis oute tv oute na kaneis kati allo.tha perimeneis na bgoune oi ruthiseis kai meta tha mporeis na exeis autes tis dunatothtes,oi ruthiseis tha bgoune apo ti akousa se kanena 1,2mhnes otan to kinhto tha bgei me to logotupo vodafone.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

oso pernaei o kairos i mpataria krataei perisotero,3 meres moy kratise tora me metria hrisi!! mia hara to vlepo!!

ναι ρε σεις.. ολο ακουω για αχρηστη μπαταρια και αλλα τετοια.

εγω με κανονική χρήση (και photos και γυρω στα 15 λεπτά την ημέρα ομιλία και παιχνίδια κανα 2 ωρο την ημέρα) μου κρατάει παντα 3 μέρες γεμάτες (και εννοείται δεν το κλείνω ποτέ το κινητο.

βεβαια εχω απενεργοποιήσει το 3g

Ορίστε τα screenshots, πρόκειται για το ίδιο μύνημα, η πρώτη οθόνη είναι μια χαρά μετά στην 2η οθόνη "χαλάει".

Τρώει περίπου 1,5 γράμμα σε κάθε αρχή λέξης, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ εκνευριστικό και δεν μπορείς να βγάλεις νόημα σε κάποιες φάσεις. Ενδεικτικά να πω πως η πρώτη λέξη είναι "τώρα" και η δεύτερη "προσπάθησε".

Αυτό και σε μένα το έχει κανει μερικές φορές. Να τρώει γράμματα απο τα αριστερά. Επίσης πιο πάνω που γράφει ο φίλος για την κάμερα. Το ίδιο ισχύει και στο δικό μου. Οι ρύθμίσεις κάθε φορά είναι οι default. Δεν κρατάει ποτέ τισ προσωπικές μου ρυθμίσεις (ναι το έχω στο "βουνό" το κουμπάκι). Και τέλος οταν γράφω μήνυμα απο ταχύτητα πολλές φορές πατάω το κόκκινο κουμπάκι βγαίω απο ττα μηνύματα και λογικά έπρεπε να τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή. Παρολα αυτά κλείνει εντελως και το μήνυμα υπάρχει στα πρόχειρα. Ενώ στο 6600 που είχα μπορούσα να σινεχίσω το μήνυμα απο εκεί που σταμάτησα

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Και τέλος οταν γράφω μήνυμα απο ταχύτητα πολλές φορές πατάω το κόκκινο κουμπάκι βγαίω απο ττα μηνύματα και λογικά έπρεπε να τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή. Παρολα αυτά κλείνει εντελως και το μήνυμα υπάρχει στα πρόχειρα. Ενώ στο 6600 που είχα μπορούσα να σινεχίσω το μήνυμα απο εκεί που σταμάτησα

δεν το κανει μονο το Ν80, δεν ειναι bug ;)

αυτο για τα γραμματα στα μηνυματα ειναι οντως ενοχλητικο.

Ειδα μια καρτα μνημης της Sandisk 2GB σε τιμες 80 και 96 η ultra 2!!!

Ειναι συμβατες με το κινητο μας τις εχει παρει κανεις ???

Ποια να προτιμησω??Ποια η διαφορα τους και εχουν διαφορα σε τιμη 16 ευρω??

Οι τιμες καλες ειναι ή να ψαξω καπου για ποιο φθηνα???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Ειδα μια καρτα μνημης της Sandisk 2GB σε τιμες 80 και 96 η ultra 2!!!

Ειναι συμβατες με το κινητο μας τις εχει παρει κανεις ???

Ποια να προτιμησω??Ποια η διαφορα τους και εχουν διαφορα σε τιμη 16 ευρω??

Οι τιμες καλες ειναι ή να ψαξω καπου για ποιο φθηνα???

εγω αδερφε εχω παρει αυτη με τα 96 που ειναι ultra.οι διαφορα ειναι οτι η ultra τρεχει με ποιο γρηγορες ταχυτητες αν και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αντιληπτω στην χρηση.μια χαρα ειναι παντως.

ερωτηση: πολλες φορες παω να δω τα video και γραφει μνημη πληρης.κλειστε εφαρμογεσ. γιατι γινεται αυτο απο τη στιγμη που δεν εχει καμια εφαρμογη? εξαναγκαζομαι και κανω restart.

ερωτηση: πολλες φορες παω να δω τα video και γραφει μνημη πληρης.κλειστε εφαρμογεσ. γιατι γινεται αυτο απο τη στιγμη που δεν εχει καμια εφαρμογη? εξαναγκαζομαι και κανω restart.

Kατα πασα πιθανοτητα δεν γινεται σωστη διαχειριση της μνημης για καποιο λογο. Ελπιζω να λυθει αμεσα με την επομενη αναβαθμιση .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το ΄χω παρατηρήσει και ΄γω αυτό με την τελευταία αναβάθμιση V 3.0617.0.6, πιθανώς να διορθωθεί σε νέα αναβάθμιση.

Και τέλος οταν γράφω μήνυμα απο ταχύτητα πολλές φορές πατάω το κόκκινο κουμπάκι βγαίω απο ττα μηνύματα και λογικά έπρεπε να τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή. Παρολα αυτά κλείνει εντελως και το μήνυμα υπάρχει στα πρόχειρα. Ενώ στο 6600 που είχα μπορούσα να σινεχίσω το μήνυμα απο εκεί που σταμάτησα δεν το κανει μονο το Ν80, δεν ειναι bug ;)

αυτο για τα γραμματα στα μηνυματα ειναι οντως ενοχλητικο.

s60 3rd edition to kokkino koumpaki klinei tis efargoges opws sta s40,an thes na bgeis apo to minima k na to sinexiseis meta pata to koymi menu,mono ayto afinei tis efargoges sto paraskinio.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

epeidh to kinhto den einai vodafone live,pou shmainei oti den uparxoune akoma ruthiseis gia vodafone live!3g me apotelesma na mhn mporeis na deis oute tv oute na kaneis kati allo.tha perimeneis na bgoune oi ruthiseis kai meta tha mporeis na exeis autes tis dunatothtes,oi ruthiseis tha bgoune apo ti akousa se kanena 1,2mhnes otan to kinhto tha bgei me to logotupo vodafone.:cool:

Είσαι σίγουρος για αυτό?.........Πώς το ξέρεις?.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

pantos ego exakoloutho na to fortizo kathe mera sxedon... den xero... den mporo na po oti kano treli xrisi.... oute videa oute tipota... tespa.... meta apo 1 mina pou to exo ekatsa kai koitaxa to manual... sto flegon zitima me tin metabasi, paratirisa oti eno o titlos einai metabasi - prosthiki den anaferetai tipota gia to pos kanoume prosthiki efarmogon sto menu tis metabasis... omos skeftomai mpas kai einai ena bug pou tha lythei me to neo firmware otan bgei... an mi ti allo, otan exeis plegma, mporeis na matakiniseis px tis simioseis pio xamila stin othoni kati pou deixnei oti yparxoun kenes theseis... apla den mporeis na tis gemiseis!!!! :wacko: oti na nai!!!! also... egatestisa ekeino ton emulator gia na paizo monkey island ktl... alla paizei sto 1/4 tis othonis!!!!! ti kano lathos xerei kaneis? telos pira kai ego tin thikoula cp 108 einai poly kali alla kamia sxesi leitourgika me krussell kai ta resta afou den mporeis na xrisimopoiiseis to kinito eno einai mesa sti thiki... ayta....

Είσαι σίγουρος για αυτό?.........Πώς το ξέρεις?.........

eixa parei thl thn vodafone na mou steilei tis ruthiseis tou vodafone live!kai otan empaina den oloklhrwnotan h selida kai den eixa eikonidia,oute epiloges tv/music kai tetoia gia 3g...kai mou eipane den exoune bgei akoma ruthiseis gia tis uphresies vodafone live!3g gia to nokia n80 se kanena 2mhno.:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια δεν ξερω αν συζητηθηκε το συγκεκριμενο προβλημα σε προηγουμενα posts. Με το που φοτωνω ενα προγραμμα και το αποθηκευω στην καρτα μνημης καταλαμβανει και λιγο χωρο απο την μνημη του τηλεφωνου, με αποτελεσμα να μειωνεται αισθητα η μνημη του τηλεφωνου. Υπαρχει καποια λυση ?

ευχαριστω

παιδια δεν ξερω αν συζητηθηκε το συγκεκριμενο προβλημα σε προηγουμενα posts. Με το που φοτωνω ενα προγραμμα και το αποθηκευω στην καρτα μνημης καταλαμβανει και λιγο χωρο απο την μνημη του τηλεφωνου, με αποτελεσμα να μειωνεται αισθητα η μνημη του τηλεφωνου. Υπαρχει καποια λυση ?

ευχαριστω

δεν θελω να σε αποπαρω αλλα ναι το θεμα συζητηθηκε και προφανως δεν εψαξες.θα πας στη διαχειριση αρχειων και θα σβησεις απο τη μνημη του τηλ οποιο αρχειο το εχει ως μη εγκατεστημενο και εσυ γνωριζεις οτι το περασες,αλλα στην καρτα μνημης,:)

@ nkg :για τον emulator υπαρχουν δυο προγραμματα.το πρωτο και το updated που μπορεις με τον καταλληλο συνδυασμο κουμπιων να εχεις το παιχνιδι full screen. προσοχη εγκαθιστουμε τον emulator την μνημη του τηλ...τα ξαναειπε καποιος φιλος πιο πισω

To Know the Cause Of Things!

eixa parei thl thn vodafone na mou steilei tis ruthiseis tou vodafone live!kai otan empaina den oloklhrwnotan h selida kai den eixa eikonidia,oute epiloges tv/music kai tetoia gia 3g...kai mou eipane den exoune bgei akoma ruthiseis gia tis uphresies vodafone live!3g gia to nokia n80 se kanena 2mhno.:wacko:

Όλοι σχεδόν βλέπουν την πρώτη σελίδα του Vodafone Live........όσο για το 2μηνο στο είπαν για να το ακούσεις δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση πουθενά.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Θέλω να ρωτήσω κάτι

Όταν κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή και πας στη διαχείριση εφαρμογών σου βγάζει το ίδιο αρχείο 2 φορές, τη μια εγκατεστημένο και την ως μη εγκατεστημένο. Έκανα διαγραφή τα μη εγκατεστημένα και τωρα δε φαίνονται ούτε τα εγκατεστημένα ενώ οι εφαρμογές τρέχουν καλά.

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τι γίνεται;

Και αν ναι, πως θα διαγράψω εφαρμογές αφού δεν εμφανίζονται τα αρχεία στη διαχείριση;