Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδς προσπαθω να εγκαταστησω εφαρμογες και θεματα και μου βγαζει συνεχως το μυνημα οτι η εγκατασταση του ταδε δεν υποστηριζεται!

Τι φταιει?

STOP EATING JUNK FOOD :X

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας φιλοι μου

πως γινετε να μην μου εμφανιζει της συσκεψεις που εχω στο ημερολογιο στην επιφανεια εργασιας το ν80 μου

ειχα γραψει μια συσκεψη με περιοδικοτητα καθε 3 μηνες και αρχισε να μου την εμφανιζει 1 βδομαδα πιο νωρις στην οθονη

μηπως ξερετε πως μπορω να απενεργοποιησω αυτην την χρηση και να μου το εμφανιζει την συγκεκριμενη ωρα και μερα που που γραφω εγω????

Παιδς προσπαθω να εγκαταστησω εφαρμογες και θεματα και μου βγαζει συνεχως το μυνημα οτι η εγκατασταση του ταδε δεν υποστηριζεται!

Τι φταιει?

Ερώτηση #3 από Διαβάστε Πριν ρωτήσετε : S60 Platform FAQ:)

γεια σας φιλοι μου

πως γινετε να μην μου εμφανιζει της συσκεψεις που εχω στο ημερολογιο στην επιφανεια εργασιας το ν80 μου

ειχα γραψει μια συσκεψη με περιοδικοτητα καθε 3 μηνες και αρχισε να μου την εμφανιζει 1 βδομαδα πιο νωρις στην οθονη

μηπως ξερετε πως μπορω να απενεργοποιησω αυτην την χρηση και να μου το εμφανιζει την συγκεκριμενη ωρα και μερα που που γραφω εγω????

Δεν γίνεται. Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις ολόκληρη την οθόνη αναμονής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστω φιλε μου και εγω αυτο μονο ειχα δει οτι μπορω να κανω αλλα ειπα μηπως και υπηρχε και κατι αλλο .γιατι το βλεπουν και αλλλοι το τηλ και βλεπουν τι εχεις προγραματηση

μηπως μπορω να τα γραφω σε καποια αλλη μορφη ας που υπομνημα ή κατι αλλο ???

διοτι το συνχρονιζω και με το office outlook

Ερώτηση #3 από Διαβάστε Πριν ρωτήσετε : S60 Platform FAQ:)

Δεν γίνεται. Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις ολόκληρη την οθόνη αναμονής.

Εχω βαλει την ημερομηνια στο 2006 και ακομα δεν τις δεχεται τις εφαρμογες

Εχω βαλει την ημερομηνια στο 2006 και ακομα δεν τις δεχεται τις εφαρμογες

Βάσει του μηνύματος που σου βγάζει, μάλλον οι εφαρμογές δεν είναι για S60 3rd Edition.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Βάσει του μηνύματος που σου βγάζει, μάλλον οι εφαρμογές δεν είναι για S60 3rd Edition.

Ναι οντως δοκιμασα αλλη εφαρμογη και τη δεχτηκε κανονικα.

Το ιδιο θα κανω και με τα θεματα?

Οταν προσπαθεις να κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη και σου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει τοτε κανεις το παραπανω κολπο με την ημερομηνια :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κατεβασα απο ενα site θεματα που ειναι για Ν80 και δεν μου κανει την εγκατασταση και που αλλαξα την ημερομηνια:(.

Το Ν80 δεχεται και videotones?

Κατεβασα απο ενα site θεματα που ειναι για Ν80 και δεν μου κανει την εγκατασταση και που αλλαξα την ημερομηνια:(.

Αν είναι όντως για το Ν80, τότε ή δεν είναι υπογεγραμμένα ή δεν πέφτεις στη σωστή ημερομηνία.

Ψαξε για το SkyeTones και το VideoRingtones. Δεν τα εχω δοκιμασει.. :O εαν εχεις καποια απορια σχετικα με της εφαρμογες που σου ειπα μπορεις να ρωτισεις στο θεμα με της εφαρμογες :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όταν αναφέρεις οτι δεν σου κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές ή τα θέματα καλό θα ήταν να μας έγραφες και τι μήνυμα σου βγάζει έτσι ώστε να βοηθήσουμε καλύτερα!:)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

εχω ρωτησει και σε αλλο thread αλλα απαντηση δεν πηρα,ποια ειναι η μεγαλυτερη καρτα minisd που μπορει να χρησιμοποιηθει στο ν80 και αν με adapter microsd to minisd μπορει να μπει στο κινητο καποια μεγαλθτερη απο 4 gb

εχω ρωτησει και σε αλλο thread αλλα απαντηση δεν πηρα,ποια ειναι η μεγαλυτερη καρτα minisd που μπορει να χρησιμοποιηθει στο ν80 και αν με adapter microsd to minisd μπορει να μπει στο κινητο καποια μεγαλθτερη απο 4 gb

Το N80 υποστηρίζει μέχρι 2GB miniSD.

Όχι περισσότερο!

Δες εδώ, είναι όλες συμβατές με το N80.

Πρέπει να γυρίσεις την ημερομηνία 6 μηνες πίσω.

ειχα το Quickoffice αλλα μπορουσα μονο να διαβαζω το εγγραφα και αποφασισα να βαλω μια αλλη εκδοση για να μπορω και να επεξεργαζομαι word kai xl .τελικα μπορεσα και εβαλα μια εκδοση που βρηκα στο φορουμ αυτο . αλλα δεν μπορω τωρα ουτε να ανοιξω τα εγγραφα που ειχα πριν ουτε να την διαγραψω (μου βγαζει σφαλμα) προσπαθησα να βαλω μια αλλη ποιο καινουργια εκδοση αυτην αλλα μπερδευτικα με τα sis και τα symbian sing τα οποια απο οτι καταλαβα εχει κλειση το site . Μπορει να μου πει καποιος τι μπορω να κανω τωρα ή πως μπορω να το απεγκαταστησω χωρις να χαλασω το κινητο που το πηρα τωρα

ευχαριστω

ειχα το Quickoffice αλλα μπορουσα μονο να διαβαζω το εγγραφα και αποφασισα να βαλω μια αλλη εκδοση για να μπορω και να επεξεργαζομαι word kai xl .τελικα μπορεσα και εβαλα μια εκδοση που βρηκα στο φορουμ αυτο . αλλα δεν μπορω τωρα ουτε να ανοιξω τα εγγραφα που ειχα πριν ουτε να την διαγραψω (μου βγαζει σφαλμα) προσπαθησα να βαλω μια αλλη ποιο καινουργια εκδοση αυτην αλλα μπερδευτικα με τα sis και τα symbian sing τα οποια απο οτι καταλαβα εχει κλειση το site . Μπορει να μου πει καποιος τι μπορω να κανω τωρα ή πως μπορω να το απεγκαταστησω χωρις να χαλασω το κινητο που το πηρα τωρα

ευχαριστω

Στη διαχείριση εφαρμογών δεν υπάρχει για να το διαγράψεις...;

Έχει αναφερθεί και από άλλους εδώ στο forum πως είχαν πρόβλημα...

στη διαχειρηση αρχειων δεν μπορω να το βρω αλλα παω απο διαχεριση εφαρμογων να το σβησω αλλα δεν διαγραφετε .sorry για τα link δεν ηξερα

στη διαχειρηση αρχειων δεν μπορω να το βρω αλλα παω απο διαχεριση εφαρμογων να το σβησω αλλα δεν διαγραφετε .sorry για τα link δεν ηξερα

Δικό μου λάθος, εννοούσα Διαχείριση Εφαρμογών.

Δοκίμασε το MobiSystems OfficeSuite 4.5. Το βρίσκεις στο γνωστό μέρος.

Αν το έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης το Quickoffice, μπορείς να το ξεφορτωθείς χειροκίνητα μέσω του προγράμματος UnSIS, φτάνει να έχεις κρατήσει τα αρχεία sis της εγκατάστασης.

Ουσιαστικά μέσω του προγράμματος αυτού θα ανοίξεις το sis αρχείο και θα δεις που αποθηκεύει τα αρχεία που περιέχει. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας χειροκίνητα να τα διαγράψεις.

φιλε μου σε ευχαριστω

κατεβασα και εγκατεστησα με επιτυχια το officesuite 4.5 και δουλευει μια χαρα , το εγκατεστησα αυτη τη φορα στην καρτα μνημης (δεν ξερω που ειναι ποιο καλα να εγκαθηστω τα προγραματα πες μου σε παρακαλω μνημη τηλ. ή καρτα μνημης ) ?????

Το Quickoffice το εχω εγκαταστηση στην μνημη τηλ. απο που θα κατεβασω το UnSIS που λες και τι ενοοις να εχω κρατηση το αρχειο sis μπορω να το ξανακατεβασω απο το site που το βρηκα

φιλε μου σε ευχαριστω

κατεβασα και εγκατεστησα με επιτυχια το officesuite 4.5 και δουλευει μια χαρα , το εγκατεστησα αυτη τη φορα στην καρτα μνημης (δεν ξερω που ειναι ποιο καλα να εγκαθηστω τα προγραματα πες μου σε παρακαλω μνημη τηλ. ή καρτα μνημης ) ?????

Το Quickoffice το εχω εγκαταστηση στην μνημη τηλ. απο που θα κατεβασω το UnSIS που λες και τι ενοοις να εχω κρατηση το αρχειο sis μπορω να το ξανακατεβασω απο το site που το βρηκα

Ορίστε το UnSIS.

Εφόσον το εγκατέστησες μνήμη της συσκευής, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μέσω αυτού του προγράμματος θα έβλεπες τα περιεχόμενα του sis καθώς και το path που θα εγκαθίστανται το καθένα. Μετά θα πήγαινες και θα τα διέγραφες χειροκίνητα.

Εφόσον όμως είναι στη εσωτερική μνήμη δεν θα έχεις πρόσβαση σε κάποιους φακέλους, οπότε δώρο άδωρον.

δεν πειραζει ας μεινει το quckoffice αφου μπορω και κανω την δουλεια μου με το αλλο που εβαλα

θα κατεβασω και το unsis να το εχω αλλα απο δω και περα θα βαζω τα προγραματα στη καρτα μνημης για παν ενδεχομενω για να μπορω να τα βγαζω αν γινει καμια στραβη σαν αυτο που επαθα

σε ευχαριστω και παλι καληνυχτα σου

παιδια ειανι σιγουρο οτι σηκωνει μεχρι 2 γβ καρτα?εχουν αναφερθει σε διαφορα site οτι αναγνωριζει τεσσαρες καρτες non hc minisd μετα απο format των καρτων.Το εχει δοκιμασει κανεις?

παιδια ειανι σιγουρο οτι σηκωνει μεχρι 2 γβ καρτα?εχουν αναφερθει σε διαφορα site οτι αναγνωριζει τεσσαρες καρτες non hc minisd μετα απο format των καρτων.Το εχει δοκιμασει κανεις?

Εγώ εχω βάλει καρτα 2gb kingston και δουλεύει μια χαρα!!!

Παιδιά μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ στο ν80 οταν με καλουν να δείχνει βιντεο κλιπ η γενικά βίντεο αντι για απλο ringtone mp3????

παιδια θελω να μεταφερω ολα τα δεδομενα τισ καρτασ μου στον υπολογιστη ,contacts images videos ετσι ωστε μετα να κανω format την καρτα.το ιδιο θελω να κανω και στη μνημη του τηεφωνου για να μην μεινει τιποτα.Ποιος ειναι ο πιο καταληλος τροπος?Ευχαριστω