Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο την στιγμη που ολοκληρωθηκε

δεν πρεπει να φταις εσυ,

δοκιμασε να ξανακανεις αναβαθμιση.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παλι βαζω στον υπολογιστη μου παω να κανω update κ μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση version 5wk... ενω οταν βλεπω στο κινητο γραφει 4.06 μηπως να το παω σε κανενα μαγαζι νοκια??αν κ εκανα ενα hard reset και εστρωσε γιατι κολλαγαν τα sms:D
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

@Steve_athens δοκιμασε σε αλλο pc.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εγω παλι βαζω στον υπολογιστη μου παω να κανω update κ μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση version 5wk... ενω οταν βλεπω στο κινητο γραφει 4.06 μηπως να το παω σε κανενα μαγαζι νοκια??αν κ εκανα ενα hard reset και εστρωσε γιατι κολλαγαν τα sms:D

Αν έχεις υπομονή μπορείς να δοκιμάσεις άλλη μια φορά να κάνεις αναβάθμιση μετά απο hard format..

Και επίσης για τα sms που είπες υπάρχει μια εφαρμογούλα η οποία γίνεται εγκατάσταση (και δεν φαίνεται πουθενά) και είναι για να μην κολλάνε και αργούν τα μηνύματα. Αν την θές πες μ. ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

απο την στιγμη που ολοκληρωθηκε

δεν πρεπει να φταις εσυ,

δοκιμασε να ξανακανεις αναβαθμιση.:worry:

Φίλε μου δοκίμασα αλλά μου λέει οτι έχω την τελευταία...

τζίφος...

καμιά άλλη ιδέα...

Ευχαριστώ πάντως...

Φίλε μου δοκίμασα αλλά μου λέει οτι έχω την τελευταία...

τζίφος...

καμιά άλλη ιδέα...

Ευχαριστώ πάντως...

Δεν δοκιμάζεις και ένα format... ποτέ δεν ξέρεις.

Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Φίλε μου και αυτό το έκανα...

Τίποτα...

:(:cry:

Καμιά άλλη ιδέα.....

Φίλε μου και αυτό το έκανα...

Τίποτα...

:(:cry:

Καμιά άλλη ιδέα.....

μια αλλη ιδεα ειναι να το πας σε ενα

nokia club μην το παιδευεις αλλο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:ninja:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν80.ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ 5V ΕΚΔΟΣΗ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΥΝΕΤΑΙ;;;;:ninja:

:ninja:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν80.ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ 5V ΕΚΔΟΣΗ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΥΝΕΤΑΙ;;;;:ninja:

Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις με την εκφώνηση καλούντος;

:!:ΥΓ: Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

σορρυ φιλε...λοιπων οταν με καλεί κάποιος και έχω ενεργοποιειμένη την εκφώνιση ονοματος κάλουντος..το τηλέφωνο τα παίζει και ακούγεται πχ:Γιιωωρργγοοοοςς

φίλε γνωρίζεις τιποτε για το πρόβλημα;

Δοκιμασε να περασεις μια επαφη απο την αρχη και δες εαν υπαρχει παλη προβλημα στην εκφωνηση :)

Yπαρχει και η τροποποιηση.

Ρε παιδιά, μήπως ξέρετε αν μπορώ να επαναφέρω στο κινητό την προηγούμενη έκδοση λογισμικού, γιατί με την ν5. χάλια μαύρα...

Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται και πως γίνεται θα του ήμουν ευγώμων...

Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά, μήπως ξέρετε αν μπορώ να επαναφέρω στο κινητό την προηγούμενη έκδοση λογισμικού, γιατί με την ν5. χάλια μαύρα...

Ευχαριστώ.

Από ό,τι ξέρω δε γίνεται να κάνεις υποβάθμιση λογισμικού. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ευχαριστώ.

Μόνο σε Nokia Shop.

Όπως είπε και ο Πάνος, δεν έχεις εσύ αυτή τη δυνατότητα.

σορρυ φιλε...λοιπων οταν με καλεί κάποιος και έχω ενεργοποιειμένη την εκφώνιση ονοματος κάλουντος..το τηλέφωνο τα παίζει και ακούγεται πχ:Γιιωωρργγοοοοςς

φίλε γνωρίζεις τιποτε για το πρόβλημα;

Αν στις επαφες πας ''αναπαραγωγη φρασης'' και το λεει σωστα,τοτε μπορει να εχεις παθει αυτο που παθαιναν παλια με τον ηχο κλησης που επειδη το ειχαν 3G και κατα την διαρκεια της κλησης γυριζε σε gsm κολαγε ο ηχος κατα την αναπαραγωγη του.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ευχαριστώ.

Ti ενοοείς με την v. 5 μαύρα χάλια.. υποτίθεται οτι βγαίνουν για βελτίωση του κινητού:wacko:

paidia exw sovaro provlima me to n80 mou!!!Katarxin vriskomai sth madriti gia erasmus kai 8a mai edw tous epomenous 5 mines.To kinito moy entelws ksafnika arxise na svinei.Stin arxh den edwsa simasia kai apla to ksananoiga.Twra omws h katastash exei ginei anupofori kai kleinei ka8e deka lepta(kai polla lew) kai den anoigei me tipota!!!Anoigei istera apo prospa8eies toy enos tetartou me afaireseis mpatarias ktl.Akoma kai otan to vazw sto fortisti merikes fores kanei kana misawro na arxisei na fortizei.Diladi ama nekrwsei to kinito oute fortizei oute kanei tipota para perimenw na perasei kapoia wra kai pleon leitourgei gia kana dekalepto omws.Telos otan kolaei kamia fora vgazei sthn o8oni kati grammes kai gia na stamatisei prepei na vgalw th mpataria.Axizei na anaferw oti tou kana format kai oti tou ksanaperasa to logismiko alla tipota.Mera me th mera kai wra me nthn wra h katastasi ginete xeiroteri kai den xerw ti na kanw!den exw parei kai th eguisi mazi mou kai den xerw ama me kaluptoun edw(xerei kaneis?).Auto pou 8elw vasika na rwtisw einai ama ftaiei h mpataria opote i lisi einai apli...(ama allaxw mpataria poia na parw?)

euxaristw

όπως τα λες λογικά η μπαταρία πρεπει να φταίει.. Αλλιώς είναι σοβαρό το πρόβλημα..

Μπορείς να πάρεις ξανα την ίδια μπαταρία ή αλλιώς αν ψάξεις στο internet θα δεις οτι υπάρχει μπαταρία η οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια!

Εχω κανει αναβαθμιση επιτυχως στο νοκια ν80 που εχω με το nokia update program .Μετα τη αναβαθμιση αν και σιμφωνα με την καρτα μνημης η χωρητικοτιτα της δεν εχει αλλαξει αλλα οτι προγραμμα ειχα κατεβασει πλεον δεν μορο να τα βρω καποις βοηθεια βρε παιδια.Λετε να τα εχασα ολα?Πεστε μοθ κανενα προγραμα πλοηγησης για να μπω μεσα στην καρτα

Oταν κανεις αναβαθμιση στο κινητο σου δεν σβηνετε τιποτα απο την καρτα μνημης.. Μπες μεσα στην διαχ. εφαρμογων και βρες ποια προγραμματα δεν φαινονται και καντα απεγκατασταση μετα ξανα εγκατασταση. Η κρατα της φωτογραφιες και οτι αλλο χρειαζεσαι απο την καρτα καντην φορματ και ξαναπερασε τα ολα απο την αρχη.

Εχω κανει αναβαθμιση επιτυχως στο νοκια ν80 που εχω με το nokia update program .Μετα τη αναβαθμιση αν και σιμφωνα με την καρτα μνημης η χωρητικοτιτα της δεν εχει αλλαξει αλλα οτι προγραμμα ειχα κατεβασει πλεον δεν μορο να τα βρω καποις βοηθεια βρε παιδια.Λετε να τα εχασα ολα?Πεστε μοθ κανενα προγραμα πλοηγησης για να μπω μεσα στην καρτα

τι εννοείς πρόγραμα πλοήγησης?

Αν κατάλαβα...σύνδεσε το τηλέφωνο σου με το pc σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και πέρασε τα όλα απο την κάρτα μνήμης και καντην φορματ. Μετά ξανα πέρασα αυτά που θές πάλι πίσω.

Όταν κάνεις αναβάθμιση όμως δεν χάνονται τα πάντα απο την μνήμη του κινητού Γιάννη?

τι εννοείς πρόγραμα πλοήγησης?

Αν κατάλαβα...σύνδεσε το τηλέφωνο σου με το pc σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και πέρασε τα όλα απο την κάρτα μνήμης και καντην φορματ. Μετά ξανα πέρασα αυτά που θές πάλι πίσω.

Όταν κάνεις αναβάθμιση όμως δεν χάνονται τα πάντα απο την μνήμη του κινητού Γιάννη?

Από τη μνήμη της συσκευής ναι, χάνονται όλα.

Από τη κάρτα μνήμης δεν χάνεις τίποτα.