king2009 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Tipota kainourgio gia neo firmware?To n95 exei to v15...To n80 to v5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 λοιπόν, πήγα βρήκα τον ήχο (μόνο αυτόν εμφάνιζε) τον μετακίνησα στους απλούς ήχους και τώρα μου τους εμφανίζει ως θαύμα όλους...(επιτέλους) Πάω τώρα έκθεση, κλιπ ήχου,στον ήχο που θέλω και μου δίνει μόνο ορισμός ώς ήχο κλήσης..Εγώ όμως δε θέλω ήχο κλήσης αλλά ήχο μηνύματος. (Επί τη ευκαιρία στις ομάδες δε μπορώ να ορίσω δικούς μου ήχους;γιατί κι εκεί μου δίνει Λήψη νέων ήχων-σύνδεση διαδικτυο δλδ, προεπιλεγμ.ήχ.προφίλ και ήχους του κινητού μόνο...) Άρα όπως καταλαβαίνεις, για να τους βγάζει όλους θα πρέπει να τους έχεις όλους μέσα στο φάκελο Κλιπ ήχου, δεν έχει σημασία αν είναι στη κάρτα ή στη μνήμη της συσκευής. Την μεταφορά κάνε την από τη διαχείριση αρχείων -όπως και πριν-. Τώρα θα μου πεις στην έκθεση γιατί τους εμφανίζει... Η έκθεση σαρώνει όλη μνήμη -όλους τους φακέλους- γι’ αυτό και τους εμφανίζει κανονικά. Για να βάλεις ήχο κλήσης για μια συγκεκριμένη ομάδα επαφών πήγαινε στις Επαφές στην καρτέλα Ομάδες και πάτα Επιλογές > Ήχος κλήσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cowboy1983 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Paidia xerei kapoios kanena programma gia na paizei steam videos to n80 otan syndeomai sto internet...an exei dokimasei kapoios kati as mou pei!!!sas eyxaristw... an allaxw browser kai valw tonopera tha mou ta paizei ta steam videos i tou youtube?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Paidia xerei kapoios kanena programma gia na paizei steam videos to n80 otan syndeomai sto internet...an exei dokimasei kapoios kati as mou pei!!!sas eyxaristw... an allaxw browser kai valw tonopera tha mou ta paizei ta steam videos i tou youtube?? Καταρχην χρησιμοποιησε Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις :wacko: 2ον Υπαρχει αναλογο θεμα για εφαρμογες . Εαν εριχνες μια ματια θα εβρισκες αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2186943#post2186943 http://www.emtube.yoyo.pl/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Paidia xerei kapoios kanena programma gia na paizei steam videos to n80 otan syndeomai sto internet...an exei dokimasei kapoios kati as mou pei!!!sas eyxaristw... an allaxw browser kai valw tonopera tha mou ta paizei ta steam videos i tou youtube?? για να βλεπεις video μεσο youtube. βαλε το emtube http://www.emtube.yoyo.pl/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Παιδες εχω κατεβασει καποια θεματα και προσπαθω να τα εγκαταστησω αλλα μου λεει οτι η εγκατασταση δεν υποστηριζεται. Τα θεματα εχουν ολα καταληξη sis. Τα εχω αποθηκευσει στην καρτα μνημης. τι μπορει να φταιει? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Παιδες εχω κατεβασει καποια θεματα και προσπαθω να τα εγκαταστησω αλλα μου λεει οτι η εγκατασταση δεν υποστηριζεται. Τα θεματα εχουν ολα καταληξη sis. Τα εχω αποθηκευσει στην καρτα μνημης. τι μπορει να φταιει? Τα θέματα αυτά είναι σίγουρα συμβατά με S60 3rd Edition...; Αν ναι, τότε: ή έχει λήξει το πιστοποιητικό. Σ’ αυτή τη περίπτωση άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. ή θα πρέπει να τα υπογράψεις. Για το πώς υπογράφουμε δες εδώ τον οδηγό μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου, ή αλλιώς στείλε μου το imei σου να κάνω εγώ τη διαδικασία. Για το imei γράψε *#06#. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 χαιρεται χαιρεται..... θελω την γνωμη των πιο εμπειρων με το Ν80... λεω να παρω ενα bluetooth gps receiver αλλα δεν ξερω αν αξιζει... εχει κανενας? αξιζει ή ειναι πολυ μικρη η οθονη για gps? και επισης, εαν χρησιμοποιεις το ρισιβερ προφανως δεν θα μπορεις να χρησιμοποιεις και το bluetooth ακουστικο ταυτοχρονα, ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος? τα φωτα σας πλιιιιιιιιιιιιιιιζ!!!! ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 χαιρεται χαιρεται..... θελω την γνωμη των πιο εμπειρων με το Ν80... λεω να παρω ενα bluetooth gps receiver αλλα δεν ξερω αν αξιζει... εχει κανενας? αξιζει ή ειναι πολυ μικρη η οθονη για gps? και επισης, εαν χρησιμοποιεις το ρισιβερ προφανως δεν θα μπορεις να χρησιμοποιεις και το bluetooth ακουστικο ταυτοχρονα, ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος? τα φωτα σας πλιιιιιιιιιιιιιιιζ!!!! ευχαριστω εκ των προτερων.... κοιτα η οθονη δεν ειναι και μεγαλη αλλα για να κανεις την δουλεια σου μια χαρα ειναι. δοκιμασε και περνα κανενα χαρτη να δεις πως σου φαινεται ασχετα που δεν εχεις gps για να δεις το στιγμα σου και μετα κρινε αμα σε βολευει. για το bluetooth νομιζω γινεται να εχεις και ακουστικο.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 εγώ πάντος με το gps δέκτη μια χαρά είμαι!! (NOKIA LD-3W) Δεν λέω είναι μικρή η οθονη αλλα οχι τόσο ωστε να μην βλέπεις τπτ!!! Στην πλοήγηση είναι οκ!!! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 εγώ πάντος με το gps δέκτη μια χαρά είμαι!! (NOKIA LD-3W) Δεν λέω είναι μικρή η οθονη αλλα οχι τόσο ωστε να μην βλέπεις τπτ!!! Στην πλοήγηση είναι οκ!!! αχα.... μαλιστα... και δε μου λες, ποιους χαρτες χρησιμοποιεις, ττους garmin που εχουν παραθεσει τα παιδια σε καποιο αλλο θεμα, ή καποιον αλλο? και με το ακουστικο τι γινεται, μιας και το χρησιμοποιεις το gps, λειτουργει ταυτοχρονα ή οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα maps, sygic drive και garmin τα οποία καλύποτουν και περιοχές εκτός... Αθήνας και Θεσσαλονίκης To garmin μέχρι τώρα είναι το καλύτερο και απο άποψη χαρτογράφησης και απο άποψη πλοήγησης(δωρεάν) σε αντίθεση με το maps της ΝΟΚΙΑ. Το sygic επίσης είναι καλό αν και περιμένω την καινούργια έκδοση γιατι στο Ν80 τρώει κολλήματα στην πλοήγηση Τώρα για το ακουστικό δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω... :( sorry Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα maps, sygic drive και garmin τα οποία καλύποτουν και περιοχές εκτός... Αθήνας και Θεσσαλονίκης To garmin μέχρι τώρα είναι το καλύτερο και απο άποψη χαρτογράφησης και απο άποψη πλοήγησης(δωρεάν) σε αντίθεση με το maps της ΝΟΚΙΑ. Το sygic επίσης είναι καλό αν και περιμένω την καινούργια έκδοση γιατι στο Ν80 τρώει κολλήματα στην πλοήγηση Τώρα για το ακουστικό δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω... :( sorry κανα link παιδια απο Garmin και sygic ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 κανα link παιδια απο Garmin και sygic ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193920 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193920 :) Υou are great my friend !! :D:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 γεια σας και παλι.....!!!!:D ερωτησουλα... υπαρχει τροπος να βαλουμε στις εφαρμογες της ενεργους αναμονης εναν φακελο αντι για μια εφαρμογη μεμονομενη? υπαρχει καμια πατεντα, γιατι μετις λειτουργιες του τηλεφωνου, οσο τις εψαξα, δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 γεια σας και παλι.....!!!!:D ερωτησουλα... υπαρχει τροπος να βαλουμε στις εφαρμογες της ενεργους αναμονης εναν φακελο αντι για μια εφαρμογη μεμονομενη? υπαρχει καμια πατεντα, γιατι μετις λειτουργιες του τηλεφωνου, οσο τις εψαξα, δεν βρηκα κατι... Όχι δεν γίνειται φίλε.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όχι δεν γίνειται φίλε.:( κριμα.....:( καποια αλλη συντομευση ωστε να μπαινω στον φακελο με τις εφαρμογες μου υπαρχει? να μην χρειαζεται να μπαινω στο μενου δλδ.... ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 κριμα.....:( καποια αλλη συντομευση ωστε να μπαινω στον φακελο με τις εφαρμογες μου υπαρχει? να μην χρειαζεται να μπαινω στο μενου δλδ.... ευχαριστω παντως.. Μεσω της εφαρμογης Best Taskman μπορεις να βαλεις εφαρμογες για quick start :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδες εχω 2 ερωτησουλες. 1.Πως εμφανιζεται η διαρκεια ενος τηλεφωνηματος κατα την ωρα που γινεται το τηλεφωνημα? 2.Ενω μου εμφανιζοταν στην αρχικη οθονη η επιλογη για το WLAN τωρα δεν εμφανιζεται.Πως μπορω να το επαναφερω? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδες εχω 2 ερωτησουλες. 1.Πως εμφανιζεται η διαρκεια ενος τηλεφωνηματος κατα την ωρα που γινεται το τηλεφωνημα? 2.Ενω μου εμφανιζοταν στην αρχικη οθονη η επιλογη για το WLAN τωρα δεν εμφανιζεται.Πως μπορω να το επαναφερω? 1) Πας στο Μητρώο > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση διάρκειας κλήσης (Ναι). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 2.Ενω μου εμφανιζοταν στην αρχικη οθονη η επιλογη για το WLAN τωρα δεν εμφανιζεται.Πως μπορω να το επαναφερω? Εμένα μου το κάνει αυτό μερικές φορές, αλλα μολίς κλείσω το τηλέφωνο και το ξανα ανοίξω εμφανίζεται πάλι Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδιά ξέρετε αν πουλάνε πουθενά καλώδιο flexi γιατι το κινητό τα παιξε και δε δείχνει πλέον τπτ η οθόνη του? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδιά ξέρετε αν πουλάνε πουθενά καλώδιο flexi γιατι το κινητό τα παιξε και δε δείχνει πλέον τπτ η οθόνη του? http://cnn.cn/shop/nokia-flex-cable-p-818.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Βασικά μαγαζί στην Ελλάδα εννοούσα.Έχω παραγγείλει ήδη απ το ebay αλλά δε μπορώ να περιμένω ώσπου να έρθει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts