Jump to content

Καληνύχτα κύριοι...(Ξένη δημοσίευση)

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ... Δεν μπορώ να μην το κάνω... Περίμενα να το κάνουν οι άλλοι... Οι "υπεύθυνοι"... Περίμενα μια μέρα... Δεν το είδα, όμως, πουθενά... Δεν το έκανε ουδείς... Δεν ασχολήθηκαν... Δεν "πουλούσε" το θέμα... Δεν ήταν Eurovision... Δεν ήταν Βίσση... Δεν ήταν Fame Story ή Dream Show... Εκανα υπομονή μία μέρα... Εκανα υπομονή 24 ώρες... Περίμενα... Περίμενα μια εκπομπή, ένα θέμα βρε αδερφέ... Περίμενα κάτι παραπάνω από μια απλή αναφορά στα "Σαν Σήμερα" των εφημερίδων... Συγγνώμη αν σας ξενερώνω, συγγνώμη αν δεν είμαι ο Paparazzi που έχετε συνηθίσει, αλλά αισθανόμουν την υποχρέωση να το κάνω... Τότε με είχε συγκλονίσει... Τώρα με πονάει... Με πονάει ακόμα περισσότερο όταν βλέπω να ξεχνιέται... Από μένα όχι... Κάθε χρόνο θα το θυμάμαι... Ηταν 13 Απριλίου του 2003... Τότε που 21 ψυχές χάθηκαν γιατί κάποιοι το ήθελαν... Ναι, το ήθελαν... Αλλιώς θα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουμε αυτή τη τραγωδία... Τρία χρόνια μετά ουδείς έδωσε τη σημασία που έπρεπε... Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν εκτός final four... Η Βίσση συνεχίζει την προώθηση του "Everything"... Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία... Εντείνονται οι έλεγχοι στη Βαρβάκειο αγορά... Καραμανλής και Παπανδρέου τσακώνονται για την οικονομία... Μα κανείς;... Κανείς δεν το θυμήθηκε όπως θα έπρεπε;... Γιατί;... Αυτά τα "γιατί" βασανίζουν κάποιους που τρία χρόνια τώρα κλαίνε για τα 21 αγγελούδια... Αυτά τα "γιατί" θα παραμείνουν και θα πολλαπλασιάζονται... 13 Απριλίου 2003: Ο χρόνος σταμάτησε εδώ... Kαληνύχτα κύριοι...

http://www.contra.gr/images/paparazzi_temph_.jpg

Ευαγγελία Θ. Γάτου

Ετών 16

Αναστασία Π. Παυλίδου

Ετών 16

Περιστερά Ι. Ουστά

Ετών 16

Γεωργία Δ. Τραπεζανλή

Ετών 16

Σταύρος Δ. Κανελλόπουλος

Ετών 15

Ηλίας Π. Τσολερίδης

Ετών 16

Παναγιώτης Κων. Μουρατίδης

Ετών 16

Ανδρέας Χ. Αθανασιάδης

Ετών 16

Χριστίνα Ε. Σταματέλλου

Ετών 16

Ιωάννης Κ. Τριανταφυλλίδης

Ετών 16

Βασίλειος Ν. Παπαδόπουλος

Ετών 16

Ευανθία Κ. Ψαλίδα

Ετών 16

Δημήτριος Α. Κοσμίδης

Ετών 15

Κωνσταντίνος Α. Θαλαλαίος

Ετών 16

Γεσθιμανή Ζ. Σταφυλίδου

Ετών 16

Σάββας Λ. Παναγιωτίδης

Ετών 16

Αθανάσιος Μαρκανταράς

Ετών 16

Γιώργος Κ. Μήτσκας

Ετών 16

Ιωάννα Θ. Καστίδου

Ετών 16

Δημήτριος Θ. Σίγγας

Ετών 16

Ολγα Β. Αγγελίνα

Ετών 15

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/116943.html

Ας κλειδωθει εαν το κρινουν οι υπευθηνοι, αλλα ας μην διαγραφει.....

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να πω...

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο...

Μονάχα αυτό...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Λυπάμαι, αλλά θα το πω. Πολύ υπερβολικό μου φάνηκε το άρθρο, μέσα στο μυαλό μου άκουγα και βιολιά να παίζουν από πίσω. Ακόμα και ο τρόπος που γράφτηκε, με τα αποσιωπητικά...ουσιαστικά εκβιάζει το δάκρυ.

Δεν τα μπορώ αυτά τα δακρύβρεχτα, γελοιότητες μου φαίνονται.

Δεν είναι καμιά εθνική επέτειος να το θυμόμαστε κάθε χρόνο, ήταν μια τραγωδία που θα έπρεπε να μας διδάξει κάποια πράγματα, ώστε πολλά στραβά να βελτιωθούν. Όλοι λυπηθήκαμε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Δεν σημαίνει πως επειδή δεν αφιερώνουμε εκπομπές κάθε χρόνο σ'αυτό το δυστύχημα πως δεν σεβόμαστε τη μνήμη αυτών των παιδών ή τον πόνο των γονιών τους.

Αλλιώς να καθιερώσουμε και μέρα Σάμινα και μέρα πτώσης ελικοπτέρου Puma και πάει λέγοντας.

Υπερβολικό...πολύ υπερβολικό το άρθρο.

Και πραγματικά ΕΛΠΙΖΩ να μην αρχίσουμε πάλι όλοι "ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει" και άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω τέτοια σχόλια, τι να πω...δεν θα πω τι νιώθω.

Αλλιώς τιμάται η μνήμη αυτών των παιδών, όχι με τέτοιες κινήσεις.

Τα λέω όλα αυτά με κάθε σεβασμό πραγματικά.

Baator, μπορεί να ήταν κάπως υπερβολικά μελό...

Αλλά ξέρεις τι κράτησα εγω; Οτι ασχολούμαστε με μια γραφική μεσήλικα που προσπαθει εκνευριστικά απελπισμένα να κάνει διεθνή καρίερα με τραγούδι του τύπου "Ααααααααα και χωρίσαμε"΄και όχι με τα παιδιά που χάθηκαν... Όσο αναφέρεται σε ειδήσεις και περιοδικά τόσο θα πιέζονται οι κυβερνήσεις και οι υπεύθυνοι...

Αν εσύ θεωρείς σοβαρό θέμα ειδήσεων "Αντιδράσεις για το video clip της Βίσση", και το "μια μέρα με την (τάδε μοντέλα)" κτλ που βάζει το star, μείνει εκεί...

Απλά όπως πολύ σοφά είχαν πει κάποτε στους Δύο Ξένους..."Ζουμε στη χώρα με την μικρότερη μνήμη...Όλα τα θυμόμαστε όσο θέλουν οι ειδήσεις των 8"... Άρα θέλουμε δεν θέλουμε εκείνοι θυμίζουν πράγματα και ξεσηκώνουν τον κόσμο... Ας ξεσηκωθεί μια φορά ο κόσμος και για κάτι που αξίζει...δεν πειράζει...και αύριο το τελευταίο hit του πετρέλη εκεί θα είναι...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εντάξει ,μέσα στις τόσες βλ**κεις που ακούμε και διαβάζουμε θα μπορούσε να είχε δημοσιευτεί φέτος κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι πως εκ΄τος από αναφορές πρέπει να έχουμε και ενέργειες που θα αποτρέψουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Υ.Γ. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα χάνονται σε τροχαία 2000+ συνανθρωποι...

Ξεχασμενοι και λησμονημενοι ειναι οσοι σβηνονται απο τη μνημη των ανθρωπων που τους αγαπουσαν. Το οτι τα ΜΜΕ δεν ανεφεραν τπτ ειναι δειγμα οτι δεν τους ενδιαφερει αφου δεν "πουλαει".(τουλαχιστον αυτη τη στιγμη..γιατι σε λιγα χρονια ποιος ξερει τι μπορει να δουν τα ματια μας πανω στη μνημη αυτων των παιδιων)

Αν λοιπον το παραπονο του δημοσιογραφου ειναι οτι τα ΜΜΕ δεν τους θυμηθηκαν, δεν εδειξαν τα γνωστα πλανα και δεν πηγαν στις οικογενειες αυτων των αδικοχαμενων παιδιων με ενα μικροφωνο στο χερι να τους ρωτανε "πως νιωθετε 3 χρονια μετα;" νομιζω οτι ευτυχως που δεν εγινε κατι τετοιο.

Γιατι αυτα τα παιδια εκτος του οτι εφυγαν αδικα, επιπλεον καποιοι θα εβρισκαν ευκολα την ευκαιρεια να καπηλευτουν τη μνημη τους πουλωντας..θεαμα !

Τραγικο αλλα αληθινο. Οπως εχει γινει και με αλλους αδικοχαμενους.

Αν παλι ο δημοσιογραφος ηθελε απλα να εκφρασει τη λυπη του για το οτι τα ΜΜΕ αλλα και εμεις οι ιδιοι δεν καναμε τις καταλληλες ενεργειες και αναφορες, οπως ειπε σωστα και ο plati λιγο πιο κατω, για να αποφυγουμε και αλλα τετοια θυματα τοτε συμφωνω απολυτα.

Αλλα συνηθως στην Ελλαδα...δεν αρκουν μερικες δεκαδες νεκρων για να διορθωθουν καποια πραγματα.

θεωρω και γω καπως υπερβολικο το ποστ. αυτο που θα προτιμουσα, αντι να δω ρεπορταζ και συνεντευξεις απο τους γονεις, ειναι ενα ρεπορταζ που να δειχνει οτι ΚΑΤΙ διορθωθηκε. πολλα ζηταω? δυστυχως τετοιο ρεπορταζ ΔΕΝ επαιξε γιατι πολυ απλα ΤΙΠΟΤΑ δεν διορθωθηκε..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Αν και οντως το κειμενο παραειναι...δακρυβρεχτο,θα συμφωνησω μαζι του.Εχουμε αποχαυνωθει & αποβλακωθει τοσο που μας αγγιζουν πλεον μονο γελοια "θεματα" οπως η Γιουροβιζιον ή το Φεημ Στορυ,με συνεπεια να ξεχναμε ορισμενα γεγονοτα,τα οποια εγιναν, στο παρελθον,αλλα κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα ξαναγινουν στο μελλον.Σα λαος,ειμαστε πραγματικα για λυπηση.:X

Υ.Γ.Φυσικα δεν περιμενα να δω αναφορα γι'αυτο στο Τσατ Ν' Φαν,γι'αυτο ενα ευχαριστω στον Χαντερ που μας το θυμισε...

Υ.Γ.2.Μηπως τελικα ολη η χωρα ειναι ενα απεραντο...Τσατ Ν' Φαν?:X

Δηλαδή, αν κάτι δεν το δείξει η τηλεόραση δεν υπάρχει??

Εγω χαίρομαι που δεν ασχολήθηκε η TV με το θέμα. Άφησαν έτσι ήσυχους τους γονείς στον πόνο τους που μάλλον έχουν και άλλα να ασχοληθούν (στα 3 χρόνια γίνονται οι εκταφές εδώ στην Αττική, ισχύει αυτό και στην επαρχία? δεν ξέρω)

Καλά έκανε η TV και δεν ασχολήθηκε. Και καλά έκανε και ο αρχικός πόστερ που το θύμισε. Μόνο που ο παπαράτσι μας ζάλισε λίγο τον ερωτα με το δακρύβρεχτο άρθρο του. Στο οποίο άρθρο είχε ως κεντρικό άξονα την "άρνηση" της TV να ασχοληθεί. Εκατό φορές καλύτερα που δεν ασχολήθηκε.

Κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Τωρα αυτο που ειπες ειναι "εξυπναδα" ή "αστειακι"?Γιατι και στις δυο περιπτωσεις ειναι απαραδεκτο.:mad: :mad: :mad:
Εγω δε το λεω απαραδεκτο αυτο που ειπε, το λεω μ*λακια :mad::!:

Λυπάμαι, αλλά θα το πω. Πολύ υπερβολικό μου φάνηκε το άρθρο, μέσα στο μυαλό μου άκουγα και βιολιά να παίζουν από πίσω. Ακόμα και ο τρόπος που γράφτηκε, με τα αποσιωπητικά...ουσιαστικά εκβιάζει το δάκρυ.

Δεν τα μπορώ αυτά τα δακρύβρεχτα, γελοιότητες μου φαίνονται.

Δεν είναι καμιά εθνική επέτειος να το θυμόμαστε κάθε χρόνο, ήταν μια τραγωδία που θα έπρεπε να μας διδάξει κάποια πράγματα, ώστε πολλά στραβά να βελτιωθούν. Όλοι λυπηθήκαμε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Δεν σημαίνει πως επειδή δεν αφιερώνουμε εκπομπές κάθε χρόνο σ'αυτό το δυστύχημα πως δεν σεβόμαστε τη μνήμη αυτών των παιδών ή τον πόνο των γονιών τους. Αλλιώς να καθιερώσουμε και μέρα Σάμινα και μέρα πτώσης ελικοπτέρου Puma και πάει λέγοντας. Υπερβολικό...πολύ υπερβολικό το άρθρο.

Μη λυπάσαι καθόλου για την απάντησή σου --- ήταν λογικότατη αντίδραση στον λαϊκισμό και τον φθηνό, αγοραίο συναισθηματισμό που (κατά την προσωπική μου γνώμη) διαπερνούσε ολόκληρο το άρθρο.

Πάντοτε αυτές οι νοοτροπίες μου προκαλούσαν απορία. Βεβαίως τέτοια ατυχήματα είναι τραγωδίες, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω, όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που παρελαύνουν την φτηνή "συγκίνησή" τους σε κάθε παρόμοια επέτειο, παριστάνοντας τον μεγάλο κήνσορα όσων, κατά την γνώμη τους, "δεν πένθησαν αρκετά" (!!!) σταμάτησαν να ζουν αυτή την ημέρα? Ήταν συνεχώς σκυθρωποί και θλιμμένοι? Ακύρωσαν τις κοινωνικές τους δραστηριότητες?

Με κουράζουν αφόρητα αυτές οι υποκρισίες. Είναι λογικό να γίνονται αφιερώματα, συζητήσεις και διαμαρτυρίες αν δεν έχουν διορθωθεί οι συνθήκες που οδήγησαν σε ένα τέτοιο ατύχημα. Είναι λογικό να κάνουμε κριτική σε κανάλια που ιεραρχούν τις φούστες της Βανδή υψηλότερα από καίριες εξελίξεις στην χώρα μας και τον κόσμο. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να παριστάνουν τον μεγάλο κριτή κάποιοι αρθρογράφοι με βάση το προβλήμα ότι.... δεν καταργήθηκε η Eurovision, οι σειρές της τηλεόρασης, το ποδόσφαιρο, οι κοινοβουλευτικές συζητήσεις και το... πασχαλινό τραπέζι, λόγω ενός τραγικού δυστυχήματος που έγινε πριν τρία χρόνια.

Τωρα αυτο που ειπες ειναι "εξυπναδα" ή "αστειακι"?Γιατι και στις δυο περιπτωσεις ειναι απαραδεκτο.:mad: :mad: :mad:

Ειρωνικό σχόλιο ήταν.

Ωραία, το θυμηθήκαμε. Και;;;

Ας κλάψουμε όλοι μαζι...

Υ.Γ.2.Μηπως τελικα ολη η χωρα ειναι ενα απεραντο...Τσατ Ν' Φαν?:X

αυτη η κουβεντα σου φιλε Δημητρη ειναι ολη η αληθεια κατ εμε

το αθρο το εκανα copy paste οπως ειναι, οχι για να δειξω οτι συμφωνω μαζι του αλλα για να θυμηθουμε οτι ΑΚΟΜΑ δεν εχει γινει τιποτα που θα αποτρεψει αλλες τετοιες τραγωδιες στο μελλον, και εγω πιστευω οτι καλως δεν ασχοληθηκε η τηλεωραση με το θεμα για τον απλουστατο λογο οτι θα το εκαναν παλι τηλε-δικη με παραθυρα, με ειδικους, με την καθε κουτση μαρια να λεει το μακρη και το κοντο της.

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

καλά έκανες με το δίκιο σου βλέπεις η ανθρώπινη ζωή για κάποιους είναι ένα τίποτα εκει φτάσαμε ευρωπαίοι χωρίς το ευρώ είμαστε μεγαλύτερη αξία έχει η euroftision kai to roba story
mobile fan user

Αναφέρονται συνέχεια ως παράδειγμα το Fame Story και η Eurovision.

Δηλαδή όποιος δεν ασχολείται με αυτό το δυστήχημα πρέπει ντε και καλά

να είναι φανατικός της Τατιάνας;

Προσωπικά, δεν έχω καν τηλεόραση και δε μου λείπει. Διαβάζω εφημερίδα και βλέπω και ωραιότατα τις σειρούλες που μ' αρέσουν (Lost, 24, Prison Break etc.) στο PC.

Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Τι ηθικολογίες είναι αυτές; Δεν σας αρέσουν κάποιος εκπομπές...μην τις βλέπετε. Απλό είναι. Και αν δεν τις βλέπετε, δε σημαίνει ότι είστε ανώτεροι από αυτούς που τις βλέπουν ούτε ότι έχετε το δικαίωμα να τους κρίνετε.

Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το αρχικό θέμα;

Τί ευρωπαίοι χωρίς ευρώ και χαζά λογοπαίγνια είναι αυτά;

Και στο κάτω-κάτω, γιατί να κάνουμε κάποιον που ξέχασε το θέμα με το ατύχημα στα Τέμπη να νιώθει χάλια; Τί θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας δηλαδή, να βάλουμε τα μαύρα και να μοιρολογάμε; 3 χρόνια τώρα; Ή θα έπρεπε να πάνε οι δημοσιογράφοι στα σπίτια των παιδιών αυτών και να ρωτάνε τους γονείς πως αισθάνονται 3 χρόνια μετά;Η ζωή -ευτυχώς- συνεχίζεται. Αυτό είναι και το φυσιολογικό. Λογική και ψυχραιμια χρειάζεται.

Το κακό όμως είναι ότι δεν αρκεί πλέον μου φαίνεται κάποιος να συγκινείται από κάτι ή να τον αγγίζει, πρέπει και να το διατυμπανίζει και να του λένε όλοι "μπράβο,νοιάζεσαι,τι σωστός άνθρωπος!"

Αλλιώς,προφανώς "η ανθρώπινη ζωή για κάποιους είναι ένα τίποτα " και λιώνουν όλη μέρα ασχολούμενοι με την Eurovision.

Baator χαίρομαι που υπάρχουν χρήστες που σκέφτονται όπως εσύ.:)

Το αρθρο δεν είναι απλά γραφικό, αλλά είναι γελοίο.

Hunter εσύ αν δεν το έβλεπες στο contra θα το θυμόσουν;

Εννοείται οτι δεν σε κατηγορώ για κάτι.

Μήπως πρέπει να νιώθω τύψεις και εγώ επειδή δεν το θυμήθηκα;

Μήπως μας κοροιδεύουν;;;

Μη λυπάσαι καθόλου για την απάντησή σου --- ήταν λογικότατη αντίδραση στον λαϊκισμό και τον φθηνό, αγοραίο συναισθηματισμό που (κατά την προσωπική μου γνώμη) διαπερνούσε ολόκληρο το άρθρο.

Πάντοτε αυτές οι νοοτροπίες μου προκαλούσαν απορία. Βεβαίως τέτοια ατυχήματα είναι τραγωδίες, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω, όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που παρελαύνουν την φτηνή "συγκίνησή" τους σε κάθε παρόμοια επέτειο, παριστάνοντας τον μεγάλο κήνσορα όσων, κατά την γνώμη τους, "δεν πένθησαν αρκετά" (!!!) σταμάτησαν να ζουν αυτή την ημέρα? Ήταν συνεχώς σκυθρωποί και θλιμμένοι? Ακύρωσαν τις κοινωνικές τους δραστηριότητες?

Με κουράζουν αφόρητα αυτές οι υποκρισίες. Είναι λογικό να γίνονται αφιερώματα, συζητήσεις και διαμαρτυρίες αν δεν έχουν διορθωθεί οι συνθήκες που οδήγησαν σε ένα τέτοιο ατύχημα. Είναι λογικό να κάνουμε κριτική σε κανάλια που ιεραρχούν τις φούστες της Βανδή υψηλότερα από καίριες εξελίξεις στην χώρα μας και τον κόσμο. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να παριστάνουν τον μεγάλο κριτή κάποιοι αρθρογράφοι με βάση το προβλήμα ότι.... δεν καταργήθηκε η Eurovision, οι σειρές της τηλεόρασης, το ποδόσφαιρο, οι κοινοβουλευτικές συζητήσεις και το... πασχαλινό τραπέζι, λόγω ενός τραγικού δυστυχήματος που έγινε πριν τρία χρόνια.

Κανεις δεν ειπε να καταργηθει η Γιουροβιζιον,το Φεημ,ο...Καραμανλης:p ή δεν ξερω εγω τι αλλο...απλα,ο δημοσιογραφος κατεκρινε το απαραδεκτο γεγονος πως κανενα καναλι & καμια εφημεριδα δεν ανεφερε το γεγονος,ουτε στα ψιλα!!!:mad: Ενταξει,η ζωη προχωραει,αλλα νομιζω η ειδησεογραφια των ημερων επετρεπε εστω μια μικρη αναφορα στο γεγονος.Προσωπικα μονο σε διαφορα σαιτς (οχι μονο στο κοντρα) ειδα κατι για το γεγονος.

Και τελος,δεν ειναι υποκριτες οσοι το θυμηθηκαν αλλα οσοι λενε απαθεις "δε βαριεσαι μωρε,η ζωη συνεχιζεται".Κι οχι μονο γι'αυτο,που ευτυχως ή δυστυχως αφορουν ελαχιστα ατομα,αλλα & για θεματα εθνικα,κοινωνικα κλπ που ενω εξελισσονται γυρω μας & θα επρεπε να εχουμε γνωμη γι'αυτα,εμεις σφυριζουμε αδιαφορα & κανουμε και..."χιουμορ"...:rolleyes:

Nomizo oti to thema den einai apla to arthro alla i nootropia ton MME sto "mpou****lo" mas (ellada).

entaksei sigoura kai mena den tha mou arese sunenteukseis apo goneis klp alla mia anafora sto sumvan kai kurios sto ti exei ginei apo tote mexri simera gia tin veltiosi ton sunthikon stis ethnikes odous opos kai se alla sunafi pragmata eprepe na exei ginei.

Den nomizo oti endeiaferei kapoion perissotero pos katouraei i vissi apo to oti ginete gia tin veltiosei ton sunthikon metaforas tov paidion?

alla ti leo to proto endeiaferei pio poli afou poulaei kai pio polu.

Kai sxolia peri tou na valoume ta klamata na klapsoume oloi mazi kai tetoia nomizo oti den armozoun se orimous anthropous kai loipamai pou ta akouo.

Η καραμελα "πουλαει","δεν πουλαει" ειναι μυθος.Βλεπετε τι γινεται με το σκανδαλο της agb (το οποιο βεβαια ειναι πολυ μικροτερο απ'αυτο που τολμουν να μας δειξουν οι δημοσιογραφισκοι).Τα μμε επιβαλλουν ανετοτατα τι θα πουλησει & τι οχι,στηριζομενοι στα στερεοτυπα & τις ειδησεις/γεγονοτα που θελουν να προβαλλουν.Κοινως,κανουν πλυση εγκεφαλου & σκοπο εχουν την αποβλακωση οσων τα παρακολουθουν & ακομα χειροτερα,πιστευουν ο,τι λενε.:!:

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι στο σημείο αυτό. Υπάρχουν γεγονότα που συνταράσσουν για ένα χρονικό διάστημα ολόκληρη την Ελλάδα και οι επιπτώσεις τους μας αφορούν όλους όμως όσο περνάνε τα χρόνια μένουνε στη μνήμη μόνο στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από μια συμφορά όποια κι αν είναι αυτή. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Τη φοιτητική μου ζωή την πέρασα στην Καλαμάτα. Όπως πιθανόν να γνωρίζετε οι περισσότεροι το 1986 η συγκεκριμένη πόλη καταστράφηκε κατά τα 2/3 από έναν ισχυρότατο σεισμό. Θυμάται κανείς ήμερομηνίες* και περιστατικά και αριθμό θυμάτων*; Όχι βέβαια, εκτός από την τοπική κοινωνία. Και για την διατήρηση της μνήμης φροντίζουν τα τοπικά ΜΜΕ. Πριν κατοικήσω στη πόλη αυτή το μόνο που γνώριζα ήταν η χρονολογία. Θέλω να πω δηλαδή ότι το συγκεκριμένο δυστύχημα όταν σβήσουν οι προβολείς των ΜΜΕ (σε πανελλήνιο επίπεδο) δεν σημαίνει οτι σβήνει και από τη μνήμη πολλών συνανθρώπων μας. Γίνεται υπόθεση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Για την ιστορία, απλά να σημειώσω οτι οι 2 καταστροφικοί σεισμοί έγιναν στις 13 κ' 15 Σεπτεμβρίου με πάνω από 20 νεκρούς

...δεν ειναι υποκριτες οσοι το θυμηθηκαν αλλα οσοι λενε απαθεις "δε βαριεσαι μωρε,η ζωη συνεχιζεται"

Και γιατί είμαι υποκριτής επειδή είπα ότι η ζωή συνεχίζεται?

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac