rebelion Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Ωρα να παραθεσω κι εγω τις ενυπωσεις μου.. καταρτχας ειχα να παιξω fifa απο το 2003.. η αληθεια ειναι οτι απο πλευρας gameplay μου εκανε ευχαριστη εκπληξη η βελτιωση του μηχανισμου που πλεον βαδιζει σε πιο simulation επιπεδα χωρις ομως να λειπουν τα arcade στοιχεια.. παρατηρησα οτι σε καποια σημεια προσπαθει να μιμηθει το απολυτο simulation saccer pro evolution αλλα φυσικα χωρις να υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο..Στο pro εχεις την αισθηση ρε παιδι μου οτι εχεις μεγαλυτερο ελεγχο της μπαλας και των παιχτων σε σχεση με το fifa.. τελος τα γραφικα δεν μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση παρο το οτι το ειχα σε καλη αναλυση..δεν ξερω αν υπαρχει καμια ρυθμισει που να γινονται καλυτερα.. γενικα εχει κανει βηματα προοδου το fifa και ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος με το pro.. ααα και να μην ξεχασω..πρεπει να ειμαι μεγαλη παιχτουρα..στον 3ο αγωνα πεταλωσα την μπαρτσα στο δυσκολοτερο επιπεδο ριχνοντας δυο παστελια..τελικα αν εχεις παιξει pro ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Δεν ξερω ρε παιδια... Θυμαμαι το FIFA 2002 και ηταν αψογο σε ολα του, το 2003 δεν με ξετρελανε, ποσο μαλλον το 2004 και απο τοτε σταματησα να ασχολουμαι... Απο το 2002 και μετα δεν με συγκινησε ποτε, αντιθετα με το PES το οποιο με κερδισε απο την πρωτη στιγμη σαν τιτλος, απο το PES1 μεχρι και το PES5 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!! Ειδικα απο το PES3 και μετα αρχισε να με τρελαινει ολο και περισσοτερο!!! Δεν μπορω να βρω κατι καλυτερο στο FIFA σε συγκριση με το PES!!! Οσο για την ΕΛληνικη Super League, ξεχαστε το καλυτερα το θεμα... Τι να βαλεις; Μηπως θελουμε και τα γηπεδα που εχει η καθε ομαδα; Για μενα θα 'πρεπε ή να ειναι ολες οι ομαδες μεσα ή καμια! Στην προκειμενη περιπτωση επειδη θελω να δω την ομαδα μου, καλυτερα ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 και εμενα αργει καπως στο κεντρικο μεου και οταν πατας esc... Δεν νομιζω να ειναι το pc μου προβλημα....κατι αλλο θα ειναι... κανεις γι αυτο το προβλημα?:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι.Προσπαθω να παιξω το Fifa 07 με direct-ip και δεν μπορω γιατι λεει συνεχεια connection with the other player lost.Τι ειναι αυτο ρε παιδια?Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 κανεις γι αυτο το προβλημα?:what: to idio problem exw kai egw..... den kserw pws na to eksigisw pantws... kai einai spastiko merikes fores... mipws ftaiei i 512 RAM pou exw?? den kserw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 οχι δεν φταιει η μνημη γιατι εγω εχω 1gb.. εβαλα το pro evolution soccer και ησυχασα και γουσταρα περισσοτερο..το φιφα εφαγε σουτιδι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Και το μεγαλύτερο κακό ειναι ότι όταν πάς για καριέρα μάνατζερ και ΄πάς στην Τουρκία, την κιτρινίζει. Αλλά μαζί κιτρινίζει καί την Ρόδο. Έλεος η Ρόδος είναι Ελληνική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 αυτο και αν ειναι ...:X :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια. Μπορεί κάποιος να κάνει copy τα περιεχόμενα του autorun.inf αρχείου από το dvd? Μου έδωσε το παιχνίδι ένας φίλος αλλά προσπαθώντας να κάνω install ανοίγει ένα dos prompt και κλείνει αμέσως οπότε δεν γίνεται εγκατάσταση :( Αν κάποιος βρεί χρόνο να το κάνει 8α ήμουν υπόχρεος Edit: Εντάξει το κατέβασα τελικά και εγκαθίσταται κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ΙΣΠΑΝΙΚΟ :( Μέχρι στιγμής βρήκα τρόπο να κάνω αγγλικά τα μενού και τώρα παλεύω το commentary. Δίνω και ένα λινκ με πολλά καλούδια για το παιχνίδι. Όποιος έχει όρεξη μπορεί να φτιάξει ολόκληρη την ελληνική superleague. http://www.fifa4fans.com Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μήπως έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κανένα patch για ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδα κτλ όπως στο pes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα για της παναγιας!!! θελω να ρωτησω μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα site για κολπα, tricks, tips, gameplay του fifa 2007... εχω βαρεθει να τρωω γκολ απο την σεντρα :p να τρωω γκολ με φαλτσα, με κρεμασματα :wacko: να με περνανε σαν σταματημενο να σουταρουν απο οπουδηποτε με φουλ δυναμη στο σουτ και η μπαλα να πηγαινει στο παραθυρακι και οταν το επιχειρω εγω η μπαλα πηγαινει απο το μιλανο στο μπερναμπεου :lol: αν ξερει καποιος που μπορω να βρω συγκεντρομενα ολα αυτα τα tips πιστευω θα ηθελαν πολυ να ξερουν κατι τετοιο... παιζω διαδικτυακα με ξενους και με εχουν ξε..........! δεν ειμαι και τελειος ασχετος :mad: ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 file eksaskisi thelei... to mono pou mporw na sou pw einai na patas to shift+D gia na rixnei shoot me faltso... poli xrisimo kai gamato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts