Theoni Δημοσιεύτηκε April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2006 Βοηθήστε με! Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πατάω start, κάτω αριστερά, δε μου εμφανίζεται το turn off αλλά μόνο το log off. Γιατί γίνεται αυτό? Πως μπορώ να το κάνω να γίνει όπως πριν? :cry: Έχω Microsoft Windows XP Professional SP 2. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. April 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Πατώντας Ctrl+Alt+delete για το task manager μου βγαίνει το παρακάτω μήνυμα: Task manager has been disabled by your administrator. Μπορεί κανένας να μου πει πως θα το επαναφέρω? Εγω είμαι ο administrator :O . Έχω XP professional SP2. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Και για τα 2 προβλήματά σου ευθύνεται κάποιος ιός. Έχει συζητηθεί παλαιότερα, κάνε αναζήτηση και θα το βρεις. Ή κάνε scan με κάποιο antivirus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts