OverClocker Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την rigasnic Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή! Kanonika 8a eprepe na einai oloi oi mods apo a8ina ekei! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (18 Δεκ. 2003 , 18:06) Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Kanonika 8a eprepe na einai oloi oi mods apo a8ina ekei! :confused: Γιατί μήπως θα είναι όλα τα μέλη από Αθήνα; Υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, δουλειές ή άλλες δυσκολίες που εσύ παραβλέπεις και δεν επιτρέπουν σε όλους, μέλη και mods να έρθουν και δεν νομίζω ότι πρέπει να επικρίνουμε κάτι τέτοιο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (16 Δεκ. 2003 , 12:02) Επαναλαμβάνω την τοποθεσία και την ώρα. Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (αυτή την Κυριακή δλδ) ώρα 5μμ στο Flocafe@Village Μαρούσι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα ενημερωθείτε από εδώ. Παρακαλούνται όλοι όσοι θα έρθουν να ελέγξουν το thread το Σάββατο το βράδυ για τυχόν αλλαγές. PS [Προσωπικό Θέμα] Εσείς που θα έρθετε στο meeting δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ μπας και γίνει κάτι? Θενξ. Ενημέρωση. Κλείστηκε ο χώρος για το meeting της Κυριακής. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το meeting θα γίνει στον ΠΑΝΩ όροφο του μαγαζιού. Flocafe @ Village Cinemas , Μαρούσι, 5μμ. Αν έχετε αμφιβολία για το που θα πάτε, μπείτε μέσα και ρωτήστε "ο χώρος που κλείστηκε για τις 5μμ" που είναι. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Πολύ καλύτερα έτσι!!!!!! Τα λέμε την Κυριακή από κοντά παίδες!!!!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Καλημερά παίδες,δυστυχώς αν και θα ήθελα να ερθώ και σε αυτό το meeting κάποια προβλήματα υγείας θα με αφήσουν μακριά! Οπότε βγάλτε με από την λίστα,και συγγνώμη για την αργοπορημένη ενημέρωση! Φιλικά, Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (19 Δεκ. 2003 , 10:28) Καλημερά παίδες,δυστυχώς αν και θα ήθελα να ερθώ και σε αυτό το meeting κάποια προβλήματα υγείας θα με αφήσουν μακριά! Οπότε βγάλτε με από την λίστα,και συγγνώμη για την αργοπορημένη ενημέρωση! Φιλικά, Βασίλης Καταρχήν περαστικά σου Βασίλη. Έπειτα θα ήθελα κι εγώ να θέσω εαυτόν εκτός συνάντησης. Ζητώ συγνώμη για την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής αύριο θα πρέπει να μεταβώ στο Μόναχο για δουλειές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Υπολογιζω να φυγω απο Ξανθη γυρω στις 10....αρα σας προλαβαινω :)..... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (19 Δεκ. 2003 , 20:54) Υπολογιζω να φυγω απο Ξανθη γυρω στις 10....αρα σας προλαβαινω :)..... καλά βρε θηρίο θα κατέβεις και δεν λες κουβέντα...?? :rolleyes: εεε..δεν το χάνω με τίποτα.. :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Εγώ πάλι τόσο καιρό δε μίλαγα γιατί τη μυριζόμουν τη δουλειά... :( Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω γιατι θα ξεμπερδέψω απ' το μαγαζί μετά τις 5 την Κυριακή (εορταστικό ωράριο γαρ) και όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο... :( :cry: Κρίμα ρε γμτ γιατί ήθελα πολύ να έρθω....... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την seventh_heaven Εγώ πάλι τόσο καιρό δε μίλαγα γιατί τη μυριζόμουν τη δουλειά... :( Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω γιατι θα ξεμπερδέψω απ' το μαγαζί μετά τις 5 την Κυριακή (εορταστικό ωράριο γαρ) και όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο... :( :cry: Κρίμα ρε γμτ γιατί ήθελα πολύ να έρθω....... an prolabeis na ertheis pantws emeis ekei tha eimaste.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 εγω παντως θα ειμαι εκει !! , 5 θα κλεισουμε , καπακι στο αμαξι και σε μια ωριτσα θα ειμαι στο μαρουσι , θα μεινω Αθηνα το βραδυ και πρωι πρωι πισω :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Ρε παιδιά εγώ σκέφτομαι πως θα είμαι ο μικρότερος και δεν θα έχω τι να κάνω.Που να ασχολιθούν οι 20χρονοι και οι 25χρονοι με ένα νιάνιαρο 17χρονών Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Δεκ. 2003 , 23:29) Ρε παιδιά εγώ σκέφτομαι πως θα είμαι ο μικρότερος και δεν θα έχω τι να κάνω.Που να ασχολιθούν οι 20χρονοι και οι 25χρονοι με ένα νιάνιαρο 17χρονών ολοι εκει θα εχουμε ενα κοινο , το myphone φυσικα , αρα δεν εχεις κανενα προβλημα ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Δεκ. 2003 , 23:31) ολοι εκει θα εχουμε ενα κοινο , το myphone φυσικα , αρα δεν εχεις κανενα προβλημα ;) Το μόνο πράγμα που με κρατάει για να έρθω γιτί αλλιώς δεν έχω καιρό για χάσιμο! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Δεκ. 2003 , 23:29) Ρε παιδιά εγώ σκέφτομαι πως θα είμαι ο μικρότερος και δεν θα έχω τι να κάνω.Που να ασχολιθούν οι 20χρονοι και οι 25χρονοι με ένα νιάνιαρο 17χρονών Θα ειμαι κι εγω εκει οποτε μαλλον θα ειμαι ο μικροτερος... Παιδια ευχαριστω για τις οδηγιες μεταβασης....μετα και απο ενα search στου οασα βρηκα ακρη.... Επισης στην λιστα βαλτε και τον Thunder4V....ειμαστε σε συστεγαζομενα σχολεια και κανονισαμε μα ερθουμε μαζι.......cya there.... :) :cool: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 (19 Δεκ. 2003 , 23:40) Θα ειμαι κι εγω εκει οποτε μαλλον θα ειμαι ο μικροτερος... 3 άτομα από τα 40 είναι κοντά στην ηλικία μου :( αλλά έχουμε μια αγάπη....ένα πάθος...το myPhone :p Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (16 Δεκ. 2003 , 12:21) 39 συμετοχές: vampyre Hunter christ-k Sergios dimangelid hunk antonis_wrx bill_viper Trobocop® Mr & Mrs DeathAngel :p Omen hellenicsun fumantsu Dj_Blade Tomby zxr OverClocker rigasnic VIDEOMIX AirBorN porcupine GeoGlx iggy75 petran TRiBaL fabo114 Dromeas Γιάννης eNeRGy a_s Nikos_s3 johner dimangelid Ulticool PhilipBRAZIL kp86 fumantsu MsK Κάνω κάπου λάθος; Nαι.Ξέχασες εμένα :cool: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αισίως φτάσαμε στα 41 άτομα!!!!! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (20 Δεκ. 2003 , 00:08) Αισίως φτάσαμε στα 41 άτομα!!!!! 43. Θα έρθουν και οι Κ.Κ Wappy και R.I.P E Wappy και R.I.P? :whistle: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (20 Δεκ. 2003 , 00:15) 43. Θα έρθουν και οι Κ.Κ Wappy και R.I.P E Wappy και R.I.P? :whistle: Θα έρθουνε??? Θα το ήθελα πολύ.(Eιδικά τον R.I.P.) Μα να μην ξέρω τον mod μου :D :γλείφτης: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Κάποιος να μου πει οδηγίες να έρθω από Βούλα; είναι 80% σίγουρο ότι θα έρθω οπότε θέλω να ξέρω τι με περιμένει για να έρθω εκεί :p Πόσο λέτε να πάρει ένας ταρίφας από την Γλυφάδα μέχρι εκεί; Αν είναι 10-12 ευρώ μάλλον έτσι θα γίνει η δουλειά για να μην ταλαιπωρούμαι! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (20 Δεκ. 2003 , 00:35) Κάποιος να μου πει οδηγίες να έρθω από Βούλα; είναι 80% σίγουρο ότι θα έρθω οπότε θέλω να ξέρω τι με περιμένει για να έρθω εκεί :p Πόσο λέτε να πάρει ένας ταρίφας από την Γλυφάδα μέχρι εκεί; Αν είναι 10-12 ευρώ μάλλον έτσι θα γίνει η δουλειά για να μην ταλαιπωρούμαι! Καλησπέρα σε όλουs. Nα πάs Πειραιά και να πάρειs το μετρό για το Μαρούσι, ώστε να σου έρθει φθηνώτερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 44 συμετοχές: vampyre Hunter ( κατά τις 6) christ-k Sergios dimangelid hunk antonis_wrx Trobocop® Mr & Mrs DeathAngel :p Omen hellenicsun fumantsu Dj_Blade Tomby OverClocker rigasnic VIDEOMIX AirBorN porcupine GeoGlx iggy75 petran (θα αργήσει) TRiBaL fabo114 Dromeas Γιάννης eNeRGy a_s Nikos_s3 johner dimangelid Ulticool PhilipBRAZIL kp86 fumantsu MsK exmanos Global moderator Wappy ? R.I.P ? Thunder4V Spyros86 azeppos Οι ? ας επιβεβαιώσουν αν μπορούν. edit by vampyre : και azeppos Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Χμμμ...η Nantia γιατι ειπε οτι δεν θα ερθει?... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Μην ξεχνάμε... θα έχει και μπλουζάκια... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts