iggy75 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Μεσα και εγω! Μονο που δεν εχω ερθει αλλη φορα σε τετοιο meeting οποτε εχω αποριες! Πως αλληλοαναγνωριζομαστε εκει? (υποθετω ο καθενας κραταει ψηλα το high-end κινητο του) Καθομαστε σε μια μεγαλη παρεα? Κατι σαν ενα μεγαλο τραπεζι αρραβωνα ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την iggy75 Μεσα και εγω! Μονο που δεν εχω ερθει αλλη φορα σε τετοιο meeting οποτε εχω αποριες! Πως αλληλοαναγνωριζομαστε εκει? (υποθετω ο καθενας κραταει ψηλα το high-end κινητο του) Καθομαστε σε μια μεγαλη παρεα? Κατι σαν ενα μεγαλο τραπεζι αρραβωνα ας πουμε? an den ertheis prwtos den exeis problhma..tha deis mia megalh parea na kathetai kai tha ertheis na katseis..alliws an ertheis apo tous prwtous kai deis kapoion na perimenei rwta ton an einai gia to meeting.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Wirelessly posted (Ericsson T39m: SonyEricssonT68/R502) Milisa me ena melos tou forum mas pou eimaste filoi kai mou eipe oti den tha erthei.tora to skeftomai poli an tha ertho giati den xero kanenan kai den tha eho ti na kano!epeisis monos mou den eho erthei pote marousi kai den xero ti leoforeia tha paro.opote emena na min me ehete sta sigoura.gia 100% tha sas po 2-3 meres prin to meeting. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την dimangelid Wirelessly posted (Ericsson T39m: SonyEricssonT68/R502) Milisa me ena melos tou forum mas pou eimaste filoi kai mou eipe oti den tha erthei.tora to skeftomai poli an tha ertho giati den xero kanenan kai den tha eho ti na kano!epeisis monos mou den eho erthei pote marousi kai den xero ti leoforeia tha paro.opote emena na min me ehete sta sigoura.gia 100% tha sas po 2-3 meres prin to meeting. mhn anyshxeis re sy..oute egw hksera kanenan kai gi'auto phga sto prohgoumeno meeting parea me ena filo ektos forum.e o filos mou se kapoia fash varethike kai efyge kai apo kei kai epeita perasa kalytera apo prin.oso apisteyto kai an akougetai.kai mporei na se vevaiwsei opoios htan ekei. oso gia ta lewforeia pare thl sto 185 kai rwta.den tous plhrwnoun gia na kathontai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Wirelessly posted (Ericsson T39m: SonyEricssonT68/R502) Milisa me ena melos tou forum mas pou eimaste filoi kai mou eipe oti den tha erthei.tora to skeftomai poli an tha ertho giati den xero kanenan kai den tha eho ti na kano!epeisis monos mou den eho erthei pote marousi kai den xero ti leoforeia tha paro.opote emena na min me ehete sta sigoura.gia 100% tha sas po 2-3 meres prin to meeting. Ναι,μην κολλάς!Ούτε εγώ ήξερα κανέναν στο προηγούμενο meeting και πήγα και μόνος μου!Δεν δαγκώνουμε :) ,θα γνωριστούμε εκεί!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 ρε μην κολλάτε σε αυτά... Για να γνωριστούμε πάμε, όχι για να δούμε όσους ήδη ξέρουμε :p Αλλιώς όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα είμαστε. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iggy75 Μεσα και εγω! Μονο που δεν εχω ερθει αλλη φορα σε τετοιο meeting οποτε εχω αποριες! Πως αλληλοαναγνωριζομαστε εκει? (υποθετω ο καθενας κραταει ψηλα το high-end κινητο του) Καθομαστε σε μια μεγαλη παρεα? Κατι σαν ενα μεγαλο τραπεζι αρραβωνα ας πουμε? Είναι πολύ απλό, θα δεις μια παρέα στην οποία τρια με πέντε άτομα θα έχουν ανοιχτά laptop και δυο τρία κινητά στο χέρι (λέγε με Ιβάν :whistle: :p γνωστός κι από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή της Λαμπίρη :cool: ). Κάπου στην μέση θα είναι ένας μεσήλικας με καθρεύτη στο κεφάλι (αν αποφασίσει να έρθει). Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να καταλάβεις που να πας είναι τα πολλά κινητά που θα δεις πάνω στα τραπέζια. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Παιδιά παίζει να είμαι Αθήνα για ψώνια εκείνο το Σαβ/κο. Βάλτε και εμένα αλλά με ερωτηματικό.. :) Δεν κανονίζουμε ένα meeting κοντά στην Τρίπολη, ορεινή Αρκαδία; Αν καταιβείτε με αμάξια μπορώ να σας πάω σε πολύ ωραία μέρη, και για τους γρήγορους μπορώ να σας πάω σε 'ειδική'.. :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Δεν κανονίζουμε ένα meeting κοντά στην Τρίπολη, ορεινή Αρκαδία; Αν καταιβείτε με αμάξια μπορώ να σας πάω σε πολύ ωραία μέρη, και για τους γρήγορους μπορώ να σας πάω σε 'ειδική'.. :D Ναι αμέ αν καταφέρεις να μαζέψεις αρκετές συμμετοχές :) υπάρχουν κάποιες διαδρομές που είναι απλά απίστευτες σε όλη την Ελλάδα. Εμένα πάντως δώσε μου αυτοκίνητο και πές μου να κάνω 1000 χιλιόμετρα είμαι :p Κάπου στην μέση θα είναι ένας μεσήλικας με καθρεύτη στο κεφάλι :lol: :lol: ω ρε μπάνια που θα κάνουμε :lol: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Μετά ρωτάτε γιατί δεν έρχομαι στα meeting που οργανώνω. Είναι πολύ απλό. Μια και σύμφωνα με αυτά που λέτε στον κόσμο πρέπει να είμαι τουλάχιστον 70+ χρονών...ε που να σηκώνομαι να έρχομαι γέρος άνθρωπος. Για αυτό χαλαρά και ε ύ κ ο λ α θα με ξαναδείτε σε meeting του Αγίου Π... ανήμερα. End of story. :down: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Μετά ρωτάτε γιατί δεν έρχομαι στα meeting που οργανώνω. Είναι πολύ απλό. Μια και σύμφωνα με αυτά που λέτε στον κόσμο πρέπει να είμαι τουλάχιστον 70+ χρονών...ε που να σηκώνομαι να έρχομαι γέρος άνθρωπος. Για αυτό χαλαρά και ε ύ κ ο λ α θα με ξαναδείτε σε meeting του Αγίου Π... ανήμερα. End of story. :down: Ρε vampyre?Δεν πιστέυω να παρεξηγήθηκες,πλάκα σου κάνουνε,σε ζηλέυουν βρε!!!Εσύ είσαι ο καλύτερος,ο νεότερος,ο τέλειος!(τα λεφτά όπως τα συμφωνήσαμε,δεν θέλω τσιφουτιές!σλουρπ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog Ρε vampyre?Δεν πιστέυω να παρεξηγήθηκες,πλάκα σου κάνουνε,σε ζηλέυουν βρε!!!Εσύ είσαι ο καλύτερος,ο νεότερος,ο τέλειος!(τα λεφτά όπως τα συμφωνήσαμε,δεν θέλω τσιφουτιές!σλουρπ :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 παίδες στεναχωρήσαμε τον έναν και μοναδικό vampyre. :( Απαράδεκτο... ειδικά στην ηλικία που είναι... (α καλά δεν σοβαρεύομαι εγώ... :p) Για πάμε ένα όλοι μαζί "εσένα θέλουμε" :D Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την rigasnic παίδες στεναχωρήσαμε τον έναν και μοναδικό vampyre. :( Απαράδεκτο... ειδικά στην ηλικία που είναι... (α καλά δεν σοβαρεύομαι εγώ... :p) Για πάμε ένα όλοι μαζί "εσένα θέλουμε" :D Esena theloumeee!To eipa,perimeno kai alous na to poun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την jog Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την rigasnic παίδες στεναχωρήσαμε τον έναν και μοναδικό vampyre. :( Απαράδεκτο... ειδικά στην ηλικία που είναι... (α καλά δεν σοβαρεύομαι εγώ... :p) Για πάμε ένα όλοι μαζί "εσένα θέλουμε" :D Esena theloumeee!To eipa,perimeno kai alous na to poun! kai egw ston agwna..esena theloume ESENA THELOUME.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Aπό κάπου να πιαστώ.. Θα πέσω μαμώτο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Εγώ εάν δεν έρθει ο vampyre δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστώ! γιατί απλά θα είμαι εγώ ο ... μεγαλύτερος! http://www.langkawi.dk/z090.gif Πάμε λοιπόν όλοι μαζί: Vampyre, Ε-ΣΕ-ΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ! http://www.langkawi.dk/p11.gif Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Εγώ εάν δεν έρθει ο vampyre δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστώ! γιατί απλά θα είμαι εγώ ο ... μεγαλύτερος! http://www.langkawi.dk/z090.gif Πάμε λοιπόν όλοι μαζί: Vampyre, Ε-ΣΕ-ΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ! http://www.langkawi.dk/p11.gif Κάνετε λάθος....Εγώ είμαι ο μεγαλύτερος όλων σας..... :rolleyes: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αν δεν είναι ο vampyre εγώ δεν έρχομαι . Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) mhn anyshxeis re sy..oute egw hksera kanenan kai gi'auto phga sto prohgoumeno meeting parea me ena filo ektos forum.e o filos mou se kapoia fash varethike kai efyge kai apo kei kai epeita perasa kalytera apo prin.oso apisteyto kai an akougetai.kai mporei na se vevaiwsei opoios htan ekei. oso gia ta lewforeia pare thl sto 185 kai rwta.den tous plhrwnoun gia na kathontai. Θα το σκεφτώ και θα απαντήσω 2-3 μέρες πριν το meeting. Άλλο πράγμα που μπορεί να με εμποδίσει να έρθω είναι το ότι έχω σχολείο την επόμενη και οι γονείς μου επειδή θα τους πω ότι θα πάω στο Μαρούσι μόνος μου... Αν γινόταν στις 20/12/2003 που είναι Σάββατο θα ήταν καλύτερα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Θα το σκεφτώ και θα απαντήσω 2-3 μέρες πριν το meeting. Άλλο πράγμα που μπορεί να με εμποδίσει να έρθω είναι το ότι έχω σχολείο την επόμενη και οι γονείς μου επειδή θα τους πω ότι θα πάω στο Μαρούσι μόνος μου... Αν γινόταν στις 20/12/2003 που είναι Σάββατο θα ήταν καλύτερα. Ελά ρε σιγά το μάθημα που θα γίνει στις 22-23... Όλοι θα είναι στον κόσμο τους... Χριστούγεννα ήτνα πάλι... ;) :cool: :lol: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Mesa dagkwto! na kanoume kai bluejacking metaksu mas mouxaxa ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Δεν βλέπω καμιά γυναικεία παρουσία στο meeting και....ανησυχώ!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 οντως , η Ναντια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? , μηπος τελικα την παντρευτηκε ο mythozz? :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 να μαζέψουμε όλες τις κοπέλες του φόρουμ να τις στείλουμε πρόσκληση με ΡΜ :p edit: Δεν κάνω πλάκα! :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts