crazy_4 Δημοσιεύτηκε April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2006 Πείτε τι Welcome Tone, Calling Tune ή MyTone έχετε και αν έχετε παραπάνω από 1 τις ώρες που τα έχετε βάλει :) Εγώ έχω όλο το 24ωρο το Feel Good των Gorillaz. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Παλιοτερα το ''Τα πιο μεγαλα ονειρα-Πιεριδη'' και τωρα το ''Could you be loved?''! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 La camisa negra αν και αλλαζω πολυ συχνα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 La camisa negra αν και αλλαζω πολυ συχνα... αυτό το είχα παλιά αλλά το βαρέθηκα...κι εγώ αλλάζω σχεδόν κάθε μήνα...:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Δε φεύγω αν δε φύγουμε μαζί... και... Σαν άνεμος στους δρόμους τριγυρνώ, μ' ένα φιλί και ένα τσιγάρο δανεικό... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 naked - dj raw... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 εγω εχω 3G και τωρα δεν εχω.... αλλα πριν ειχα το beautyfull james blunt,βερτη πες το μου ξανα και ακομα ενα ειχα αλλα δεν θυμαμαι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Sorry - Madonna :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Αλλαζω συχνα αλλα τωρα εχω το "Ολα δικα σου ματια μου και ο πονος σου δικος μου..." Σε εκτελεση απο τον Ρεμο! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Sorry - Madonna :) Well Done!! Η άχρηστη η Vodafone να μην έχει δείγμα από Madonna, μόνο κάτι άσχετα!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 You are beautiful - James Blunt! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ασχετο. Η ΒΟντα σε 3g εχει welcome tune? Γιατι πχ η Cosmote οχι... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ασχετο. Η ΒΟντα σε 3g εχει welcome tune? Γιατι πχ η Cosmote οχι... Η voda έχει :) Για περισσότερα πληροφορίες μπες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57058 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Εμένα πάει κάπως έτσι: "beeeeep" (πάυση ενός δευτερολέπτου) "beeeeeeep" (επανάληψη). Τέλειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Εμένα πάει κάπως έτσι: "beeeeep" (πάυση ενός δευτερολέπτου) "beeeeeeep" (επανάληψη). Τέλειο!Πρωτότυπο :p και εγώ το ίδιο έχω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts