sv2evs Δημ. January 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 νομίζω ότι θεσσαλονίκη έχει πρόβλημα εδώ και καιρό...επίσης έχει μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα από το 145.762,5 (αν περιμένεις να το ακούσεις εκεί). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 ποια είναι η νέα συχνότητα? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ποια είναι η νέα συχνότητα? 145.600 το άκουγα - άκουσα πριν μέρες Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Στο 145.600 εκανα και εγω ακροαση αλλα εδω και πολυ καιρο εχει διακοπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Στο 145.600 εκανα και εγω ακροαση αλλα εδω και πολυ καιρο εχει διακοπη! Όπως είπα και πιο πάνω και εγώ έχω καιρό να το ακούσω οπότε περιμένουμε μήπως αλλάξει κατι Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους,απο σημερα επαναλειτουργει το πανελλαδικο.Το ακουω δυνατα και καθαρα απο Χορτιατη. Πολλα 73 σε ολους και καλη ακροαση! Edited March 5, 2012 by yiannis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπερα σε ολους,απο σημερα επαναλειτουργει το πανελλαδικο.Το ακουω δυνατα και καθαρα απο Χορτιατη. Πολλα 73 σε ολους και καλη ακροαση! σε ποιά συχνότητα το ακούς ? εγώ βρήκα χρόνο τώρα να ακούσω, αλλά δεν "απαντάει" τίποτα. :blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα στο 145.600 οπως και πριν την βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλησπερα στο 145.600 οπως και πριν την βλαβη. tnx...λάθος υπότονος...είχα τον παλιό του R0 Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 τι υποτόνο βάζουμε για το 145,600 ? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 τι υποτόνο βάζουμε για το 145,600 ? 94,8 aν θυμάμαι καλά...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Kαλησπερα σε ολους,πριν ενα μηνα εγινε ραδιοερασιτεχνης μετα απο επιτυχια στις εξετασεις ανατολικης θεσσαλονικης,η ερωτηση μου ειναι εαν σε περιπτωση εκτακτης αναγκης για παραδειγμα εντοπισω καποια φωτια στο δασος η βρω καποιον τραυματια και δεν δουλευει το κινητο η δεν πιανει στο σημειο εκεινο μπορω να καλεσω σε καποια συχνοτητα αναγκης απο το VHF με το διακριτικο μου φυσικα?73 ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 φυσικά και μπορείς να επικοινωνήσεις σε οποιαδήποτε ραδιοερασιτεχική μπάντα ώστε κάποιος άλλος συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης που θα σε ακούσει και θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει εκείνος με πυροσβεστική κλπ Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Όχι πάντως σε μη νόμιμη συχνότητα χωρίς άδεια Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Όχι πάντως σε μη νόμιμη συχνότητα χωρίς άδεια Εαν καλεσω απο το VHF την πυροσβεστικη η καποια απο τις αρχες direct για να κερδισω χρονο επιτρεπεται και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά δώστε οδηγίες να μάθουμε κι εμείς τα κόλπα σας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω για τους ραδιοερασιτέχνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Εαν καλεσω απο το VHF την πυροσβεστικη η καποια απο τις αρχες direct για να κερδισω χρονο επιτρεπεται και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις?:blink: έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος ότι επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις ανάγκης όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε κινητό. ;) Παιδιά δώστε οδηγίες να μάθουμε κι εμείς τα κόλπα σας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω για τους ραδιοερασιτέχνες Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για το χόμπυ; Edited July 26, 2012 by zxr Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για το χόμπυ; Τι μηχανήματα χρειάζονται, που πρέπει να απευθυνθώ. Χρειάζεται άδεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μηχανήματα θα βρεις π.χ σε ένα τέτοιο κατάστημα και είναι πολλά. Για άδεια πας στο Υπουργείο Μεταφορών κα Επικοινωνιών και ρωτάς για τις εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών. Σαφώς και για νόμιμη χρήση χρειάζεται άδεια...στο υπουργείο θα σε κατατοπίσουν..και επίσης καλό θα ήταν να βρεις κανένα σύλλογο ραδιοερασιτεχνών στην περιοχή/πόλη σου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπερα σε ολους,μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να βρω καλωδιο usb να συνδεσω το th-f7e της kenwood με το pc και ποσο κοστιζει?Eυχαριστω και πολλα 73! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλησπέρα, Σε μια προσπάθεια να παραμένουμε κοντά/προοώθουμε (σ)το hobby,μας έρχονται ιδέες Ένα νέο site με ραδιοερασιτεχνικές αγγελίες θα βρείτε εδώ 73 de sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Η Ομάδα ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης όπως κάθε χρόνο διοργανώνει το HAM-FEST 2012 την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Στρατόπεδο Καρατάσου στην Πολίχνη , από της 08.00 έως 16.00 μμ . Καλούμε όλους τους Ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα στην συνάντηση αυτή και οποιοσδήποτε ραδιοερασιτέχνης ή έμπορος επιθυμεί να εκθέσει τα εμπορεύματα του ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6977840351 SV2HYB Δημήτρη μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Συχνότητα επικοινωνίας (εντός της εβδομάδας) στο RU84 439.000 -7600, τόννος 77 και στο simplex 145.250 Πηγή: TARG Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kryptia Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) .....τουτ τουτ..... Edited September 20, 2012 by kryptia ετσι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 .....τουτ τουτ..... .. -- .. 73 de sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλησπερα σε ολο τον κοσμο,θελω να ρωτησω σχεδον κατι ασχετο,εδω στη θεσσαλονικη γνωριζει κανεις που μπορω να παω να για να γραψω πισω στο αυτοκινητο το διακριτηκο μου? Ευχαριστω 73 ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts