MASTERX Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ειχα για ενα χρονο το Red1 στα 31ε.. Με πηρε η "προσωπικη μου συμβουλος" και μυ προτεινε να ανανεωσουμε με την ιδια εκπτωση.. 2 κολλητοι που το πηραν 2 μηνες αργοτερα τους το ειχαν δωσει στα 29.. θα τους ζητησω και εγω καλυτερη εκπτωση.. τι παιζει; Αν ζητησω 18μηνο συμβολαιο ειναι αβανταζ και δινουν πιο ευκολα καλυτερη εκπτωση;;; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ειχα για ενα χρονο το Red1 στα 31ε.. Με πηρε η "προσωπικη μου συμβουλος" και μυ προτεινε να ανανεωσουμε με την ιδια εκπτωση.. 2 κολλητοι που το πηραν 2 μηνες αργοτερα τους το ειχαν δωσει στα 29.. θα τους ζητησω και εγω καλυτερη εκπτωση.. τι παιζει; Αν ζητησω 18μηνο συμβολαιο ειναι αβανταζ και δινουν πιο ευκολα καλυτερη εκπτωση;;; Και εμένα τόσο το δινανε,αν δεν βαριέσαι την διαδικασία με κοσμοτε κτλ πάλεψε το ,κατεληξα στα 22€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ειχα για ενα χρονο το Red1 στα 31ε.. Με πηρε η "προσωπικη μου συμβουλος" και μυ προτεινε να ανανεωσουμε με την ιδια εκπτωση.. 2 κολλητοι που το πηραν 2 μηνες αργοτερα τους το ειχαν δωσει στα 29.. θα τους ζητησω και εγω καλυτερη εκπτωση.. τι παιζει; Αν ζητησω 18μηνο συμβολαιο ειναι αβανταζ και δινουν πιο ευκολα καλυτερη εκπτωση;;; Είναι όπου τους πιάσεις άμα έχεις καλύτερη προσφορά απο cosmote/wind σε παίρνει να κάνεις διαπραγματεύσεις και με αυτη την τιμή νομίζω μπορείς να βρεις και καλύτερα. Τέλος το 18ηνο είναι στάνταρ πλέον δεν υπάρχει 12μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Είναι όπου τους πιάσεις άμα έχεις καλύτερη προσφορά απο cosmote/wind σε παίρνει να κάνεις διαπραγματεύσεις και με αυτη την τιμή νομίζω μπορείς να βρεις και καλύτερα. Τέλος το 18ηνο είναι στάνταρ πλέον δεν υπάρχει 12μηνο Νομιζω 12 δινουν συνηθως σαν στανταρ Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εγώ είχα 26 ευρώ και μου το έκαναν 24 (το είχα με 21 στην αρχή και μετά βάλανε το 5ευρω γι αυτό και τους το είπα) και το ζήτησα για 2 χρόνια όπως μου το είχαν κάνει και στο προηγούμενο συμβόλαιο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 απ οτι βλεπω ειμαι ο μονος που ανανεωσε με αυξηση 2 red 1 απο 1,40 και 17,12 μου οτ πηγαν 20,56 και 22,80 δεκτηκα γιατι δεν βρηκα κατι καλυτερο το εκανα για 2 χρονια Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Μια ερώτηση έχω αν κάποιος θέλει να βοηθήσει.Θέλω να κάνω το red1 αλλά κοστίζει 65 ευρώ και χωρις επιδότηση 58.50 ευρώ,επειδή διαβάζω ότι πολλοί το έχετε με 25 έως 35 ευρώ,μια συμβουλή με ποιο τρόπο μπορω να πετυχω μια καλή έκπτωση στο πάγιο; Edited September 29, 2015 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μια ερώτηση έχω αν κάποιος θέλει να βοηθήσει.Θέλω να κάνω το red1 αλλά κοστίζει 65 ευρώ και χωρις επιδότηση 58.50 ευρώ,επειδή διαβάζω ότι πολλοί το έχετε με 25 έως 35 ευρώ,μια συμβουλή με ποιο τρόπο μπορω να πετυχω μια καλή έκπτωση στο πάγιο; Σε ποια εταιρεία είσαι τώρα και σε ποιο πρόγραμμα; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 απ οτι βλεπω ειμαι ο μονος που ανανεωσε με αυξηση 2 red 1 απο 1,40 και 17,12 μου οτ πηγαν 20,56 και 22,80 δεκτηκα γιατι δεν βρηκα κατι καλυτερο το εκανα για 2 χρονια Ναι αλλά πάλι είσαι χαμηλότερα, προσπαθούν να μην πέφτουν πλέον κάτω του 20αρικου μόνο αν τυχόν έκανες κίνηση σε άλλη εταιρία ίσως και να το δεχοντουσαν, κι εγώ τους πιεσα για 21 ευρώ που το είχα αρχικά αλλά μου λένε δεν γίνεται τόσο χαμηλά πλέον. Δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία άλλης εταιρίας γιατί μπορεί να εχανα και τα 24 στο τέλος Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Σε ποια εταιρεία είσαι τώρα και σε ποιο πρόγραμμα; Cosmote plus35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Cosmote plus35 Κάνε αίτηση φορητότητας (προτίμησε vodafone) και όταν σε πάρουν για αντιπροσφορά ζήτησέ τους τα προγράμματα που θέλεις. Θα σε ρωτήσουν τι προσφορές σου έδωσε η vodafone(δεν γνωρίζουν) ,οπότε τους λες κάτι κοντά στην πραγματικότητα(25 για το red 1 και γύρω στα 20 για το άλλο πρόγραμμα που θες,και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σου κάνουν παρεμφερείς προσφορές. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κάνε αίτηση φορητότητας (προτίμησε vodafone) και όταν σε πάρουν για αντιπροσφορά ζήτησέ τους τα προγράμματα που θέλεις. Θα σε ρωτήσουν τι προσφορές σου έδωσε η vodafone(δεν γνωρίζουν) ,οπότε τους λες κάτι κοντά στην πραγματικότητα(25 για το red 1 και γύρω στα 20 για το άλλο πρόγραμμα που θες,και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σου κάνουν παρεμφερείς προσφορές. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πήρα πριν λίγο στην Vodafone και μου δίνουν για φορητότητα από COSMOTE το red1 για διετία με 44 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πήρα πριν λίγο στην Vodafone και μου δίνουν για φορητότητα από COSMOTE το red1 για διετία με 44 ευρω Αν δεχθείς, θα σε πάρει κάποια στιγμή για αντιπροσφορά η cosmote. Και η πρόταση που θα σου κάνει συνήθως είναι πιο ανταγωνιστική. Απλά μην πεις για το 44€ της Vodafone. Πες κοντά στα 20 με 25. Τώρα αν θες οπωσδήποτε να πας Vodafone, δέχεσαι την προσφορά της εφόσον σε ικανοποιεί και τα λέμε με το καλό σε 2 χρόνια :) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν δεχθείς, θα σε πάρει κάποια στιγμή για αντιπροσφορά η cosmote. Και η πρόταση που θα σου κάνει συνήθως είναι πιο ανταγωνιστική. Απλά μην πεις για το 44€ της Vodafone. Πες κοντά στα 20 με 25. Τώρα αν θες οπωσδήποτε να πας Vodafone, δέχεσαι την προσφορά της εφόσον σε ικανοποιεί και τα λέμε με το καλό σε 2 χρόνια :) Θα το φάει ή COSMOTE το red1 μόνο 25€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 2giga δώρο από το 1339 της Vodafone Σας ήρθε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Θα το φάει ή COSMOTE το red1 μόνο 25€; NAI!!!!Eχει γίνει σε πολλούς! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 2giga δώρο από το 1339 της Vodafone Σας ήρθε τίποτα? 1000 λεπτά εμένα μου είπαν όχι ίντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 2giga σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν ήρθε επιβεβαίωση ενεργοποίηση ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 NAI!!!!Eχει γίνει σε πολλούς! Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Θα το φάει ή COSMOTE το red1 μόνο 25€; NAI!!!!Eχει γίνει σε πολλούς! Αν το φάει λέει. Μη σου πω και για 20€. Πάντως παίζουν προσφορές τόσο από cosmote όσο και από Vodafone από 20 ευρώ.......σε όποιους το πιέζουν το πράγμα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν το φάει λέει. Μη σου πω και για 20€. Πάντως παίζουν προσφορές τόσο από cosmote όσο και από Vodafone από 20 ευρώ.......σε όποιους το πιέζουν το πράγμα. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μόλις ανανέωσα και εγώ το Red 1 που είχα στα 27€ για 18 μήνες. Είχα την ίδια προσφορά και πριν αλλά έληξε το συμβόλαιο και τους πήρα μόνος μου πριν χαθεί η έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα! Έχει ο αδερφός μου το red1 και του έληγε αυτόν τον μήνα οπότε τον πήραν τηλέφωνο και του πρόσφεραν ανανέωση με την ίδια τιμή. Σήμερα βλέπω πως ο συνολικός λογαριασμός ήρθε σχεδόν 20 ευρώ περισσότερος και παρατήρησα πως γράφει για τον αριθμό του εκκαθάριση προνομιακή έκπτωση -50% ( 3/09/2015 - 26/09/2015 ) ενώ τα υπόλοιπα είναι για ημερομηνία 27/09 μέχρι 26/10. Γιατί αυτή η ταρίφα των 18€;; Αφού ανανέωση κάναμε. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Καλησπέρα! Έχει ο αδερφός μου το red1 και του έληγε αυτόν τον μήνα οπότε τον πήραν τηλέφωνο και του πρόσφεραν ανανέωση με την ίδια τιμή. Σήμερα βλέπω πως ο συνολικός λογαριασμός ήρθε σχεδόν 20 ευρώ περισσότερος και παρατήρησα πως γράφει για τον αριθμό του εκκαθάριση προνομιακή έκπτωση -50% ( 3/09/2015 - 26/09/2015 ) ενώ τα υπόλοιπα είναι για ημερομηνία 27/09 μέχρι 26/10. Γιατί αυτή η ταρίφα των 18€;; Αφού ανανέωση κάναμε. μαλλον βγκε ο λογαριασμος πριν την ανανεωση παρε εξυπηρετηση πελατων και ρωτα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts