Γιάννης Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 17,10 το red1 για 2 γραμμες που η μια με hol παει 14.40 Παρα πολύ καλη τιμη .Εγω εχω 3 με 18,56 ...Σου εχει ερθει λογαριασμος με 17,10 ? Τις εχω από περυσι τον 9ο με 17,13 αλλα μετα την τελευταια αυξηση μου το εκαναν 18,56 Μακαρι να σου δεχτουν ανανεωση με τετοια τιμη γιατι αλλου αποκλειεται να βρεις . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 17,10 το red1 για 2 γραμμες που η μια με hol παει 14.40 Αυτές τις προσφορές αν τους πεις εσύ μπορούν να στις κάνουν και 18μηνες.. Στην επόμενη ανανέωση όταν σου κάνουν την προσφορά ζητησέ το .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kdmn Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπέρα και Καλώς σας βρήκα. Καθότι ελάχιστα σχετικός με τα θέματα διαπραγμάτευσης νέων συμβολαίων έκανα τις εξής ενέργειες Για ένα red1 που έχω. Πήρα στις αποσυνδεσεις πριν ένα μήνα και ζήτησα αποσύνδεση, μου έδωσαν προσφορά 42 ευρώ. Δεν υλοποίησα την αποσύνδεση ζήτησα φορητότητα σε cuta. Δεν παρέλαβα ποτέ τον εξοπλισμό και τους έστειλα με mail υπαναχώρηση. Σήμερα μίλησα με βοντα και ζήτησα μετατροπή σε καρτοκινητό. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι να κάνω και τι έκανα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Δεν εκανες φορητοτητα σε cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα και Καλώς σας βρήκα. Καθότι ελάχιστα σχετικός με τα θέματα διαπραγμάτευσης νέων συμβολαίων έκανα τις εξής ενέργειες Για ένα red1 που έχω. Πήρα στις αποσυνδεσεις πριν ένα μήνα και ζήτησα αποσύνδεση, μου έδωσαν προσφορά 42 ευρώ. Δεν υλοποίησα την αποσύνδεση ζήτησα φορητότητα σε cuta. Δεν παρέλαβα ποτέ τον εξοπλισμό και τους έστειλα με mail υπαναχώρηση. Σήμερα μίλησα με βοντα και ζήτησα μετατροπή σε καρτοκινητό. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι να κάνω και τι έκανα λάθος. ποιο το νουμερο για αποσυνδεσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπερα. Μια βοηθεια.Εχω στη vodafone 3 αριθμους με συμβολαιο. Ειχα κανει τηλεφωνικη ανανεωση τον περασμενο Μαιο και πηρα μια αρκετα καλη εκπτωση παγιου και για τους τρεις. Λογω οικονομικης καταστασης θελω να τους μετατρεψω σε καρτοκινητο. Πηρα λοιπον τηλεφωνο και μου ειπανε οτι για να το σπασω το συμβολαιο πρεπει να πληρωσω περιπου συνολικα 250 ευρω. Αλλιως να περιμενω μεχρι τον Απριλη και να κανω τη διακοπη-φορητοτητα. Υπαρχει καποια λυση η αναγκαστικα πρεπει να πληρωσω τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παρα πολύ καλη τιμη .Εγω εχω 3 με 18,56 ...Σου εχει ερθει λογαριασμος με 17,10 ? Τις εχω από περυσι τον 9ο με 17,13 αλλα μετα την τελευταια αυξηση μου το εκαναν 18,56 Μακαρι να σου δεχτουν ανανεωση με τετοια τιμη γιατι αλλου αποκλειεται να βρεις .sorry για την καθυστερημενη απαντηση 17.10 πληρωνω απο τον Ιουνιο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα. Μια βοηθεια.Εχω στη vodafone 3 αριθμους με συμβολαιο. Ειχα κανει τηλεφωνικη ανανεωση τον περασμενο Μαιο και πηρα μια αρκετα καλη εκπτωση παγιου και για τους τρεις. Λογω οικονομικης καταστασης θελω να τους μετατρεψω σε καρτοκινητο. Πηρα λοιπον τηλεφωνο και μου ειπανε οτι για να το σπασω το συμβολαιο πρεπει να πληρωσω περιπου συνολικα 250 ευρω. Αλλιως να περιμενω μεχρι τον Απριλη και να κανω τη διακοπη-φορητοτητα. Υπαρχει καποια λυση η αναγκαστικα πρεπει να πληρωσω τα χρηματα? Φυσικά και πρέπει να τα πληρώσουν εκτός και αν προβούν σε μονομερή αθέτηση του συμβολαίου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LightHeArT Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω φορητότητα στην Cosmote για να μου κάνει καλύτερη προσφορά η Vodafone αλλά τώρα που η φορητότητα ολοκληρωνεται σε 6 ώρες τι γίνεται? Μην τη πατήσω και μετά δεν μπορώ να φύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω φορητότητα στην Cosmote για να μου κάνει καλύτερη προσφορά η Vodafone αλλά τώρα που η φορητότητα ολοκληρωνεται σε 6 ώρες τι γίνεται? Μην τη πατήσω και μετά δεν μπορώ να φύγω. Κάνεις φορητότητα στις 8 το πρωί . Αν γίνει στις 2 το μεσημέρι είσαι στην Cosmote. Στις 14:30 πας σε ένα κατάστημα vodafone . Την ίδια μέρα στις 20:30 είσαι πάλι στην Vodafone !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LightHeArT Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Κάνεις φορητότητα στις 8 το πρωί . Αν γίνει στις 2 το μεσημέρι είσαι στην Cosmote. Στις 14:30 πας σε ένα κατάστημα vodafone . Την ίδια μέρα στις 20:30 είσαι πάλι στην Vodafone !! Μα αν γίνει η φορητότητα πως θα πάω πάλι στην Vodafone? Θα προλάβουν να με πάρουν για να μου κάνουν προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Σε 6 ώρες πας πίσω με νέα φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Σε 6 ώρες πας πίσω με νέα φορητότητα. Για ποσό καιρό μετά μπορούμε να γυρίσουμε από το νέο πάροχο στον παλιό ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μόλις πάς στον νέο πάροχο αμέσως μπορείς να γυρίσεις στον παληό. 6 ώρες χρειάζετε μόνο. Δεν υπάρχει χρονικό διάστημα , όποτε θές αλλάζεις πάροχο. Τυχόν επιβαρύνσεις περιγράφονται στο συμβόλαιο σου και δεν τις γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μόλις πάς στον νέο πάροχο αμέσως μπορείς να γυρίσεις στον παληό. 6 ώρες χρειάζετε μόνο. Δεν υπάρχει χρονικό διάστημα , όποτε θές αλλάζεις πάροχο. Τυχόν επιβαρύνσεις περιγράφονται στο συμβόλαιο σου και δεν τις γνωρίζω. Επειδή όμως το τηλεφωνικό συμβόλαιο θεωρείται από απόσταση έχω την εντύπωση ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες .Ισχυει αυτό ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Δικαίωμα υπαναχώρησης είναι εντός 14 ημερών για όλες τις αγορές από απόσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω φορητότητα στην Cosmote για να μου κάνει καλύτερη προσφορά η Vodafone αλλά τώρα που η φορητότητα ολοκληρωνεται σε 6 ώρες τι γίνεται? Μην τη πατήσω και μετά δεν μπορώ να φύγω. εμενα με πηραν τηλ την επομενη μερα αλλα δεν ειχα κανονισει να υπογραψω αλλη μερα με κουριερ. δλδ γινεται σε ωρες αφου υπογραψεις. αμα δεν υποραψεις εχεις χρονο να σε παρουν τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 εμενα με πηραν τηλ την επομενη μερα αλλα δεν ειχα κανονισει να υπογραψω αλλη μερα με κουριερ. δλδ γινεται σε ωρες αφου υπογραψεις. αμα δεν υποραψεις εχεις χρονο να σε παρουν τηλ Ναι αλλα αν δεν υπογράψεις πρώτα πως θα ενημερωθεί ο πάροχος σου ώστε να κάνει προσφορά ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ναι αλλα αν δεν υπογράψεις πρώτα πως θα ενημερωθεί ο πάροχος σου ώστε να κάνει προσφορά ; με το που δωσεις τηλεφωνικα τα στοιχεια για φορητοτητα αυτοι αμεσως στελνουν αιτημα στο αλλο δικτυο, μετα υπογραφεις και δινεις τα διακιολογητικα που θα σου πουν ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο φορος κινητης υπολογιζεται ανα συνδεση η στο συνολο παγιων (πχ σε περιπτωση που στο ιδιο μητρωο υπαρχουν 2 ατομικες συνδεσεις) αν δηλαδη το αθροισμα το παγιων 2 συνδεσεων ειναι πανω απο 50 ευρω. η παει ανα νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Ανα νούμερο Επίσης ο φόρος είναι 12% στα ποσά μέχρι 50 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. δηλαδή πληρώνεις 12% μέχρι ποσό λογαριασμού με Φ.Π.Α. 61,50 Ο φόρος υπολογίζεται και στον Φ.Π.Α. ( άλλη διατύπωση - Υπολογίζεται πάνω στο καθαρό ποσό και μετά μπαίνει Φ.Π.Α. 23 % πάνω στον Φόρο ) Τέλος δεν υπολογίζεται μόνο στο πάγιο , αλλά σε όλο το ποσό του λογαριασμού (Πάγιο + κλήσεις εκτός Παγίου) Edited December 4, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiher Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 καλησπερα,θα ήθελα να ρωτήσω το εξής έληξε το 18 μηνο συμβόλαιο που είχα στη vodaphone σε 5 αριθμούς στο ίδιο ΑΦΜ. μέσος ορος λογαριασμού ήταν στα 200 ευρώ αλλα πολλές φορές είχε έρθει και 250 και 280. πρόσθεσα τους τελευταίους 12 λογιαριασμούς ήταν 2563 ευρώ.οποτε υπολογίζω οι τελευταίοι 18 θα ήταν γύρω στα 3500.επειδή κλασσικά η vodaphone μου έδινε 250 ευρώ επιδότηση για συσκευη έκανα αίτηση μεταφοράς στη wind.και τώρα έχω μια εβδομάδα που μιλάω με το τμημα φορητοτητας της vodaphone προκειμενου να μην μεταφερθω στην wind και η τελικη προσφορα που μου κάνουν είναι για συμβόλαιο 18μηνο με 120 ευρώ πάγια το μηνα και στα 5 νούμερα για 700 ευρώ επιδότηση συσκευης. και η ερώτηση μου είναι η εξής : δεν είναι πολύ λίγη για συμβόλαιο 18 μηνώ με 120 ευρώ πάγια λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο προηγούμενο 18 μηνα πήραν τουλάχιστον 3500. χτες φίλος μου με ένα αριθμό, έληξε το συμβόλαιο του στο vodaphone red 1 πλήρωνε για ένα χρόνο 60 ευρώ πάγιο έκανε αίτηση μεταφοράς στη wind και του έκαναν προσφορα η vodaphone το red 2 από 95 που έχει κανονικά πάγιο του το άφησαν 70 και του δίνουν και 580 ευρώ επιδότηση! και εμενα με 5 νούμερα και 120 ευρώ πάγια 700! έχει να κάνει με ποιον υπάλληλο θα μιλήσεις?μήπως ζητάω πολλά? εμενα η αρχική μου πρόταση ήταν να μου δώσουν ένα iphone 6 64ari δωρεάν και αυτοί ούτε το 16ari δεν δίνουν. ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 ... με Cosmote μιλησες; συνηθως Voda με Wind δεν πολυχτυπιουνται στις αντιπροσφορες, πιθανον γιατι ετοιμαζονται να "ενωθουν" καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dino999 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το τηλ του τμήματος προσφορών της COSMOTE; Ζήτω συγνώμη αν εχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν το βρήκα ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το τηλ του τμήματος προσφορών της COSMOTE; Ζήτω συγνώμη αν εχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν το βρήκα ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας Για φορητοτητα προς cosmote αν ενοεις αυτο ειναι 13897 απο το κινητο σου αλλης εταιριας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiher Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 με Cosmote μιλησες; συνηθως Voda με Wind δεν πολυχτυπιουνται στις αντιπροσφορες, πιθανον γιατι ετοιμαζονται να "ενωθουν" καπως οχι μονο με wind εχω κανει την φορητοτητα εδω και 10 μερες. δλδ να μην εχω ελπιδες για καλυτερη προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts