Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Έχω μια γραμμή red2 και πληρώνω 65€ η οποία λήγει 27 δεκέμβρη.

Τι μπορώ να κάνω για να την κάνω red1 με 20-30€ που βλέπω την έχουν κάνει πολλοι από εδώ?

Αν βάλω και την γυναίκα που έχει wind κάρτα θα καταφέρω κάτι καλύτερο?

Ευχαριστώ

Αιτηση φορητοτητας σε Cosmote τηλεφωνικα .Ποσο εχει κανονικα το πακετο ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σκέφτομαι να πάρω πρώτα την Cosmote για να μου κάνουν προσφορά και μετά να μιλήσω με Vodafone για να δω τι θα μου κάνουν και μετά έτηση φορητότητας.

Το θέμα είναι να πετύχω τιμή κοντά στα 20€ που έχουν καταφέρει κάποιοι από εδώ για έναν αριθμό ή 40 για 2 αριθμούς.

Έχει κάποιος αντίγραφο λογαριασμού να μου στείλει με κρυμμένα τα στοιχεία φυσικά για να τους το δείξω?

Σκέφτομαι να πάρω πρώτα την Cosmote για να μου κάνουν προσφορά και μετά να μιλήσω με Vodafone για να δω τι θα μου κάνουν και μετά έτηση φορητότητας.

Το θέμα είναι να πετύχω τιμή κοντά στα 20€ που έχουν καταφέρει κάποιοι από εδώ για έναν αριθμό ή 40 για 2 αριθμούς.

Έχει κάποιος αντίγραφο λογαριασμού να μου στείλει με κρυμμένα τα στοιχεία φυσικά για να τους το δείξω?

Μηπως εννοεις red1 και όχι red2 που λες για τα 20 ευρω ??? Δεν νομιζω να εχει κανεις red2 με τοσσα λιγα .

Φιλικά Γιάννης

Άμα δεις το πρώτο μήνυμα που έγραψα αναφέρω ότι έχω το red2 αλλά θέλω να πάω στο red1 με 20-30€.

Άμα δεις το πρώτο μήνυμα που έγραψα αναφέρω ότι έχω το red2 αλλά θέλω να πάω στο red1 με 20-30€.

ΟΚ..Δεν το προσεξα . Εγω εχω 3 red1 με 18.56 τελικοτατη το καθενα αλλα και δυο να ειχα ιδια τιμη θα ηταν .Όχι όμως για μια γραμμη .

Φιλικά Γιάννης

Θα βάλω και της γυναίκας τότε που είναι στη wind τωρα. Πως θα τα καταφέρω όμως? Κάνουν τέτοιες τιμές τώρα?

όσα χαρτιά και να δείξεις , δεν θα καταφέρεις τίποτα .

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει : φορητότητα και περιμένεις για αντιπροσφορά.

Με τα λόγια , χωρίς φορητότητα , κανείς δεν κατάφερε ποτέ τίποτα.

όσα χαρτιά και να δείξεις , δεν θα καταφέρεις τίποτα .

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει : φορητότητα και περιμένεις για αντιπροσφορά.

Με τα λόγια , χωρίς φορητότητα , κανείς δεν κατάφερε ποτέ τίποτα.

Με μια γραμμη δυσκολο να καταφερει κατι .Ας κανει το wind καρτοκινητο VODAFONE και μετα να ζητησει και για τα δυο φορητοτητα σε Cosmote . Δεν ξερω όμως αν για το καρτοκινητο μπορει να ζητησει αμμεσα .

Φιλικά Γιάννης

Με μια γραμμη δυσκολο να καταφερει κατι .Ας κανει το wind καρτοκινητο VODAFONE και μετα να ζητησει και για τα δυο φορητοτητα σε Cosmote . Δεν ξερω όμως αν για το καρτοκινητο μπορει να ζητησει αμμεσα .

Πρέπει να μείνει τουλάχιστον για 3 μήνες σαν καρτοκινητό στην εταιρεία..... Αυτό μου είπανε σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2 μήνες που το ρώτησα αν μπορεί να γίνει σαν διαδικασία.

Πρέπει να μείνει τουλάχιστον για 3 μήνες σαν καρτοκινητό στην εταιρεία..... Αυτό μου είπανε σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2 μήνες που το ρώτησα αν μπορεί να γίνει σαν διαδικασία.

Αν είναι ετσι με μια γραμμη ουσιαστηκα δυσκολο να πετυχεις τετοιο παγιο .

Φιλικά Γιάννης

Θα πάρω τηλ την Cosmote να μου κάνει προσφορά και θα κάνω την φορητότητα και για τους 2 αριθμούς.

Πρέπει να κάνω και για τους 2 αριθμούς φορητότητα ή αρκεί μόνο ο ένας που είναι Vodafone?

Αφού γίνει η φορητότητα μπορώ μετά να την ακυρώσω αν δεν μου κάνουν καλή αντιπροσφορά από την Vodafone?

Θα πάρω τηλ την Cosmote να μου κάνει προσφορά και θα κάνω την φορητότητα και για τους 2 αριθμούς.

Πρέπει να κάνω και για τους 2 αριθμούς φορητότητα ή αρκεί μόνο ο ένας που είναι Vodafone?

Αφού γίνει η φορητότητα μπορώ μετά να την ακυρώσω αν δεν μου κάνουν καλή αντιπροσφορά από την Vodafone?

Αν δεν υπογραψεις και δεν παραλαβεις sim εχεις δικαιωμα υπαναχώρησης .Ο αριθμος της wind να θυμαμαι καλα που ειπες δεν νομιζω να βοηθησει πολύ.

Φιλικά Γιάννης

Συνήθως όταν υπογράφεις στον courier παίρνεις και τις sim ,αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια δε μπορείς να κανείς υπαναχώρηση ;Μήπως ξέρει κάποιος τον αριθμό fax Vodafone που στέλνουμε για ακύρωση φορητότητας ;Επίσης ποσο δίνεται από τη Vodafone το red1 μετά από Αιτήσεις φορητότητας αντιπροτάσεις κλπ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Τα ωραια ξεκινανε τη δευτερα, που η αποδοχη της φορητοτητας θα γινεται σε 6 ωρες.... :cool:

Τα ωραια ξεκινανε τη δευτερα, που η αποδοχη της φορητοτητας θα γινεται σε 6 ωρες.... :cool:

Μόνο αυτό αλλάζει;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μόνο αυτό αλλάζει;

Το βασικοτερο ειναι αυτο... Θα κανεις απειλη για φορητοτητα και .... δεν θα προλαβαινεις να την ακυρωσεις. θα πεσει γελιο.

Τα υπολοιπα ειναι της σταθερης... θα κανεις φορητοτητα οσους αριθμους θες (πχ αν εχεις msn, δεν ειναι απαραιτητο να τους παρεις ολους). Εκει να δεις το τι θα γινει με τους λογαριασμους.... (γιατι με χρεωνετε, αφου εκανα φορητοτητα στην Forthnet - Ναι, αλλα μας αφήσατε 1 αριθμό). :cry:

Σε περίπτωση που κάνεις το συμβόλαιο μετατροπή σε cu σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου κάνουν πρόταση να παραμεινεις στο συμβόλαιο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε περίπτωση που κάνεις το συμβόλαιο μετατροπή σε cu σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου κάνουν πρόταση να παραμεινεις στο συμβόλαιο;

Συνηθως ναι .

Φιλικά Γιάννης

Εμένα με πήραν την επόμενη μέρα

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το τηλ του τμήματος προσφορών της Vodafone; Ζήτω συγνώμη αν εχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν το βρήκα

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το τηλ του τμήματος προσφορών της Vodafone; Ζήτω συγνώμη αν εχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν το βρήκα

Παρε απο σταθερο για να μην χρεωνεσαι 2106702000

Φιλικά Γιάννης

υπεγραψα 18μηνο τον Ιουνιο μπρω να καλεσω τον Ιουνιο του 2015 για να κρατησω την ιδια προσφορα με προανανεωση?
υπογραφή εκτός ορίων

υπεγραψα 18μηνο τον Ιουνιο μπρω να καλεσω τον Ιουνιο του 2015 για να κρατησω την ιδια προσφορα με προανανεωση?

Αν και εχουμε καιρο ακομα δεν αποκλειεται ...Τοσο καλη προσφορα σου εδωσαν ?

Φιλικά Γιάννης

Αν και εχουμε καιρο ακομα δεν αποκλειεται ...Τοσο καλη προσφορα σου εδωσαν ?
17,10 το red1 για 2 γραμμες που η μια με hol παει 14.40
υπογραφή εκτός ορίων

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών