Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δώσε λινκ από κάπου. Πάντως εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την προσφορά.

παιζει να μου κανει αντιπροσφορα η βονταφον με τη χολ; αν παρω τις καρτες στα χερια μου και υπογραψω θα μπορεσω μετα να υποχωρησω;

Λογικά θα σου κάνουν. Έχεις μέρες για υπαναχώρηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μου έκαναν προσφορά για το red1 τελική τιμή με όλους τους φόρους στα 30€ σε συνδιασμό με το hol dp unlimited που ήδη έχω. Καλά δεν είναι ?

Μου έκαναν προσφορά για το red1 τελική τιμή με όλους τους φόρους στα 30€ σε συνδιασμό με το hol dp unlimited που ήδη έχω. Καλά δεν είναι ?

Θύμισε μου τι σου δίνει ακριβώς;; Θα πέσει και άλλο η τιμή από 15αύγουστο λένε. Στο σταθερό τι έχεις και πόσο πληρώνεις;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Θύμισε μου τι σου δίνει ακριβώς;; Θα πέσει και άλλο η τιμή από 15αύγουστο λένε. Στο σταθερό τι έχεις και πόσο πληρώνεις;

1500 λεπτά + 1500sms+2gb internet, λες να πέσει παραπάνω?

και το dp unlimited απο 22€ πάει στα 17€.

Να περιμένω να πέσει και άλλο?

Αν έχεις περιθώριο έως δεκαπενταύγουστο... Στο σταθερό τι σου δίνει για να σου πω αν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο.

Αν έχεις περιθώριο έως δεκαπενταύγουστο... Στο σταθερό τι σου δίνει για να σου πω αν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο.

Εχω ήδη Σταθερο στη hol. Πριν μερικές ημέρες ενεργοποιήθηκε.

Εχω το double play unlimited, αστικά, υπεραστικά, διεθνείς κλήσεις, 300 λεπτά σε κινητό και Ίντερνετ,on line αίτηση στα 22€/μήνα (36€ τέλη ενεργοποίησης). Το οποίο αν βάλω και κινητό ειναι -5€/μήνα δηλαδή παει στα 17€

Το ίδιο έχουμε καρασυμφέρει. Για το κινητό δεν είναι άσχημη προσφορά αν το βιάζεσαι προχώρα.

Το ίδιο έχουμε καρασυμφέρει. Για το κινητό δεν είναι άσχημη προσφορά αν το βιάζεσαι προχώρα.

Το κινητό δεν το βιάζομαι αλλά οι προσφορές έρχονται και παρέχονται.

Ειναι σε διαδικασία να γίνει κάρτα το κινητό μου. Μπορώ με περιμένω 15 ημέρες

OK οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω συμβόλαιο με τη Vodafone πάνω από 10 χρόνια και πρόσφατα ανανέωσα ξανά με μια μικρή επιδότηση γιατί δε με είχε απασχολήσει να αλλάξω πάροχο ή να γυρίσω σε καρτοκινητό. Είδα όμως κάποιες προσφορές που κάνει στο CU και τρελάθηκα. Εγώ πληρώνω γύρω στα 30 ευρώ κάθε μήνα με απεριόριστα προς Vodafone, 60 λεπτά προς όλους, 30 SMS και (μόλις!) 100 MB Internet, και από έναν πρόχειρο υπολογισμό με CU και online ανανεώσεις θα είχα 300 λεπτά προς όλους, 750 MB και ό,τι άλλο πακέτο θέλω (SMS, χρόνο ομιλίας κλπ) μόνο με 10-15 ευρώ το μήνα!

Τους πήρα τηλέφωνο και -χωρίς πολλές εξηγήσεις- μου είπαν ότι δε συμφέρει το ίδιο στην πραγματικότητα. Τί ισχύει τελικά; Να γυρίσω σε καρτοκινητό; Αισθάνομαι πολύ μεγάλη κοροϊδία στους συμβολαιούχους, οι οποίοι τελικά πληρώνουμε ακριβά τις ίδιες υπηρεσίες έναντι πολύ χαμηλών προσφορών/επιδοτήσεων κλπ.

Επίσης, ξέρει κανείς αν ισχύει ότι αν ακυρώσεις το συμβόλαιο πριν περάσουν 14 μέρες από τη σύναψή του δικαιούσαι να μην πληρώσεις για τη διακοπή και να τους γυρίσεις την επιδότηση;

Ευχαριστώ.

Για δώσε λινκ από κάπου. Πάντως εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την προσφορά.

Τελικα βρηκα καλυτερη προσφορα απο τα public οπου στην ιδια τιμη δηλ στα 52 ευρω μου δωσαν 200 ευρω επιδοτηση κ δωρεαν τα τελη μεταφορας που ηταν 37 ευρω.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω συμβόλαιο με τη Vodafone πάνω από 10 χρόνια και πρόσφατα ανανέωσα ξανά με μια μικρή επιδότηση γιατί δε με είχε απασχολήσει να αλλάξω πάροχο ή να γυρίσω σε καρτοκινητό. Είδα όμως κάποιες προσφορές που κάνει στο CU και τρελάθηκα. Εγώ πληρώνω γύρω στα 30 ευρώ κάθε μήνα με απεριόριστα προς Vodafone, 60 λεπτά προς όλους, 30 SMS και (μόλις!) 100 MB Internet, και από έναν πρόχειρο υπολογισμό με CU και online ανανεώσεις θα είχα 300 λεπτά προς όλους, 750 MB και ό,τι άλλο πακέτο θέλω (SMS, χρόνο ομιλίας κλπ) μόνο με 10-15 ευρώ το μήνα!

Τους πήρα τηλέφωνο και -χωρίς πολλές εξηγήσεις- μου είπαν ότι δε συμφέρει το ίδιο στην πραγματικότητα. Τί ισχύει τελικά; Να γυρίσω σε καρτοκινητό; Αισθάνομαι πολύ μεγάλη κοροϊδία στους συμβολαιούχους, οι οποίοι τελικά πληρώνουμε ακριβά τις ίδιες υπηρεσίες έναντι πολύ χαμηλών προσφορών/επιδοτήσεων κλπ.

Επίσης, ξέρει κανείς αν ισχύει ότι αν ακυρώσεις το συμβόλαιο πριν περάσουν 14 μέρες από τη σύναψή του δικαιούσαι να μην πληρώσεις για τη διακοπή και να τους γυρίσεις την επιδότηση;

Ευχαριστώ.

Δικαιούσαι να το διακόψεις χωρίς να δώσεις μία σε 14 μέρες, σωστα.

Τελικα βρηκα καλυτερη προσφορα απο τα public οπου στην ιδια τιμη δηλ στα 52 ευρω μου δωσαν 200 ευρω επιδοτηση κ δωρεαν τα τελη μεταφορας που ηταν 37 ευρω.

Μην πας wind θα το μετανοιώσεις όπως και εγώ. Wind μόνο κάρτα.

Δικαιούσαι να το διακόψεις χωρίς να δώσεις μία σε 14 μέρες, σωστα.

Μην πας wind θα το μετανοιώσεις όπως και εγώ. Wind μόνο κάρτα.

Θα περιμενω την αντιπροταση της vodafone-hol που ελπιζω να μου γινει μιας κ ειμαι παλια συνδρομητρια. Αν ειναι περιπου στα ιδια κ λιγο χαμηλοτερα θα μεινω. Αλλιως την κανω.

Ειμαι συνδρομητης της Cosmote στο προγγραμα απεριοριστα 65

1500 λεπτα σε ολα τα δικτυα

1500 sms

1500 mb

πληρωνω 23 ευρω το μηνα αλλα αυτο τον μηνα ληγει και η προσφορα τους είναι στα 50 ευρω τον μηνα (τελεια προσφορα)

Πηρα τηλ στην Vodafone για φορητοτητα και μου ειπαν τα ιδια στα 50 ευρω....και να καταλαβα καλα για να παρω μια καλη προσφορα στο προγγραμα RED1 πρεπει να με καλεσουν απο Vodafone και οχι εγω.Το θεμα είναι αν έχει κάποιος φίλος καποιο τηλ που τον καλεσαν απο την Vodafone για προσφορα για να μου το στειλει να τους καλεσω γιατι μαλλον απο το επισημο τηλ της Vodafone δεν κανουν καλη προσφορα

1500 sms

1500 mb

πληρωνω 23 ευρω το μηνα αλλα αυτο τον μηνα ληγει και η προσφορα τους είναι στα 50 ευρω τον μηνα (τελεια προσφορα)

Πηρα τηλ στην Vodafone για φορητοτητα και μου ειπαν τα ιδια στα 50 ευρω....και να καταλαβα καλα για να παρω μια καλη προσφορα στο προγγραμα RED1 πρεπει να με καλεσουν απο Vodafone και οχι εγω.Το θεμα είναι αν έχει κάποιος φίλος καποιο τηλ που τον καλεσαν απο την Vodafone για προσφορα για να μου το στειλει να τους καλεσω γιατι μαλλον απο το επισημο τηλ της Vodafone δεν κανουν καλη προσφορα

Να τους κανεις να σε καλεσουν??? το μονο ευκολο.Αιτηση φορητοτητας.

Αυτο εκανα και μου ειπαν 50 ευτω ενω πριν 8 μηνες που με ειχαν καλεσει με ειχαν πει 25 ευρω αλλα τοτε και πληρωνα πιο λιγα cosmote και ειχα συμβολαιο αλλους 8 μηνες

Αυτο εκανα και μου ειπαν 50 ευτω ενω πριν 8 μηνες που με ειχαν καλεσει με ειχαν πει 25 ευρω αλλα τοτε και πληρωνα πιο λιγα cosmote και ειχα συμβολαιο αλλους 8 μηνες

Αν και με αιτηση φορητοτητας δεν σου δωσανε καλυτερη τιμη τοτε κλαφτα.Η βρες οικονομικοτερο παροχο εφοσον θελεις το συγκεκριμενο πακετο και σε καλυπτει η μετατροπη σε καρτοκινητο.Εγω πανω απο 30 ευρω δεν θα εδινα με τιποτα.Μαλλον εχουν ξεχασει οτι ο κοσμος δουλευει για 400-500 ευρω μηνιατικο.

Αίτηση να γίνει καρτοκινητό δεν θα τους κάνει να καλέσουν να διαπραγματευτούν;

Σκεφτομαι την cyta με 1000 λεπτα σε ολους 1000 sms 1000 mb 25 ευρω αλλα κατα αλλα δεν βρισκω ξατι πιο φτηνο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα με καλεσουν απο κοσμοτε για ανυιπροσφορα

1500 sms

1500 mb

Μετά τον δεκαπενταύγουστο θα ξαναβγεί η περσινή προσφορά από ότι ακούγεται. Κάνε υπομονή. Ποτέ λήγει το συμβόλαιό σου;

Σκεφτομαι την cyta με 1000 λεπτα σε ολους 1000 sms 1000 mb 25 ευρω αλλα κατα αλλα δεν βρισκω ξατι πιο φτηνο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα με καλεσουν απο κοσμοτε για ανυιπροσφορα

Έχει αλλά σοβαρά μειονεκτήματα ψάξου καλά πριν καταλήξεις.

20 αυγουστου ληγει το συμβολαιο...να το κανω λετε καρτοκινητο μεχρι να κατσει προσφορα;

Αν παραμείνεις VODAFONE θελει ένα μηνα για να γινει εκτος και το κανεις φορητοτητα οποτε θελει 3 μερες

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

25 είναι εκτος τον φορο και παει στα 28 μαζι

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν παραμείνεις VODAFONE θελει ένα μηνα για να γινει εκτος και το κανεις φορητοτητα οποτε θελει 3 μερες

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

25 είναι εκτος τον φορο και παει στα 28 μαζι

Cosmote είμαι τώρα

μιλησα ξανα σημερα με Vodafone για φορητοτητα και με ενημερωσαν οτι τον Σεπτεμβρη μαλλον θα βγει το RED1 κοντα στα 25 ευρω.Οποτε θα το κανω cosmoκαρτα και θα περιμενω την προσφορα

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών