Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα κι εγώ το ίδιο και μόνο που δε με επίπληξαν κιόλας επειδή έχω ήδη έκπτωση.. Ναι, ο τρόπος είναι η αίτηση φορητότητας.

Εδω δε ήξεραν αν έχουν το iPad προς πώληση.. Θα πάρω το απόγευμα κοσμοτέ να δούμε

:w00t:

Πήγα την παραμονή σε κατάστημα της vodafone να πάπρω μια microsim για το galaxy note 2 που πήρα απότον Γερμανό με το δώρο των 150€. Η Voda μου έδινε επιδότηση 80€, με λογαρισμό 125€ περίπου κάθε μήνα. Του ζήτησα έκπτωση και μου είπε βεβαίως να σας κάνουμε 10%. Όταν του λέω ποιό 10 σε φόρουμ διαβάζω για εκπτώσει 30 και 40%, μου απάντησε παραμύθια που γράφουν κάποιοι. Την βλέπω την αίτηση για την Wind νέρχεται με τα χίλια...

Πήγα την παραμονή σε κατάστημα της vodafone να πάπρω μια microsim για το galaxy note 2 που πήρα απότον Γερμανό με το δώρο των 150€. Η Voda μου έδινε επιδότηση 80€, με λογαρισμό 125€ περίπου κάθε μήνα. Του ζήτησα έκπτωση και μου είπε βεβαίως να σας κάνουμε 10%. Όταν του λέω ποιό 10 σε φόρουμ διαβάζω για εκπτώσει 30 και 40%, μου απάντησε παραμύθια που γράφουν κάποιοι. Την βλέπω την αίτηση για την Wind νέρχεται με τα χίλια...[/QUOTE]

Καλυτερα προς cosmote...Ειναι το αντιπαλο δεος ...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλυτερα προς cosmote...Ειναι το αντιπαλο δεος ...

ειδικά αυτην τη χρονική περιοδο η κοσμοτε ειναι το αντιθετο της λεξης ''ανταγωνισμος''... Πιστευω οτι η βοντα φοβαται πιο πολυ τη wind (αυτην την περιοδο τουλαχιστον)

Ειναι όπου τους πιασεις ανάλογα την χρονικη περιοδο και οτι τρέχει στην αγορά, ειχα 25% έκπτωση και μου προσφεραν 50 για να μείνω, ολα αυτά πριν μιμηθούν το ftg 300', αν το έκανα σήμερα θα μου την λέγανε κι απο πάνω... συμβολαιο απο το 1998 + 3 καρτοκινητα, ευχαριστουμε την wind

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλησπερα

εχω vodafone unlimited, τι κανω για να δω ποσες ωρες εχω μιλησει με κινητα vodafone για το μηνα που τρεχει;

Καλησπερα

εχω vodafone unlimited, τι κανω για να δω ποσες ωρες εχω μιλησει με κινητα vodafone για το μηνα που τρεχει;

κληση στο 1284 ή κατεβαζεις το app της vodafone για να εχεις τις μπαρες.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

κληση στο 1284 ή κατεβαζεις το app της vodafone για να εχεις τις μπαρες.

thanks αλλα ετσι βλεπω τη χρηση που εχω κανει προς αλλα δικτυα μονο

λεω μηπως μπορω να μαθω και ποσο εχω μιλησει με vodafone, δηλ ποσα απο τα 1500' εχω καταναλωσει

Πήγα την παραμονή σε κατάστημα της vodafone να πάπρω μια microsim για το galaxy note 2 που πήρα απότον Γερμανό με το δώρο των 150€. Η Voda μου έδινε επιδότηση 80€, με λογαρισμό 125€ περίπου κάθε μήνα. Του ζήτησα έκπτωση και μου είπε βεβαίως να σας κάνουμε 10%. Όταν του λέω ποιό 10 σε φόρουμ διαβάζω για εκπτώσει 30 και 40%, μου απάντησε παραμύθια που γράφουν κάποιοι. Την βλέπω την αίτηση για την Wind νέρχεται με τα χίλια...

Και αμεσα η εκπτωση σου θα γινει 45%.

Πριν 1 μηνα το κανα

thanks αλλα ετσι βλεπω τη χρηση που εχω κανει προς αλλα δικτυα μονο

λεω μηπως μπορω να μαθω και ποσο εχω μιλησει με vodafone, δηλ ποσα απο τα 1500' εχω καταναλωσει

Μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών . Καλύτερα να καλείς το 2106702000 αν έχεις κλήσεις προς σταθερά

Νομιζω παντως οτι οταν φτασεις στο 80% των 1500 λεπτων προς vodafone παλι σου ερχεται μηνυμα για να σε ενημερωσει...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Νομιζω παντως οτι οταν φτασεις στο 80% των 1500 λεπτων προς vodafone παλι σου ερχεται μηνυμα για να σε ενημερωσει...

Σιγουρα...Μια και μονη φορα μου εχει ερθει.

Φιλικά Γιάννης

Σιγουρα...Μια και μονη φορα μου εχει ερθει.

Για να ειμαι ειλικρινης ουτε εγω το θεωρω αποτελεσματικο τροπο ενημερωσης αυτο, γιατι οσες φορες μου ηρθε, οχι για τα 1500' αλλα για τα υπολοιπα πακετα του προγραμματος, παντα με ενημερωνε οτι την προηγουμενη μερα τα ειχα καταναλωσει, δηλαδη μεχρι να παρω εγω το μηνυμα μαλλον ειχαν καταναλωσει και τα υπολοιπα λεπτα, μηνυματα κλπ...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ξερει καποιος αν οι βιντεοκλισεις προς Vodafone συνδρομητες εχουν χρεωση εχουμε απεριοριστα προς vodafone ?

Φιλικά Γιάννης

Πήρα μόλις στην εξυπηρετιση πελατών για να πετύχω και έκπτωση στο πάγιο και στη συσκευή και μου είπαν ότι και καλα έχει αλλάξει το σύστημα κ δεν μπορούν και καλα αυτοί να δουν επιδοτήσεις κτλ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να κάνω αιτηση φορητότητας για να "μπορέσουν" να δουν λέτε;

Eγώ το καλοκαίρι όταν πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών για την επιδότηση μου είπαν να πάω σε κατάστημα και όταν πήγα σε κατάστημα μου είπαν να πάρω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών... Το ίδιο απόγευμα λοιπόν έκανα αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά σε cosmote και την επομένη...ως δια μαγείας επικοινώνησε μαζί μου η εξυπηρέτηση πελατών και από 40 ευρώ που είχα επιδότηση απο το site της vodafone ξαφνικά έγινε 329 ευρώ...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Eγώ το καλοκαίρι όταν πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών για την επιδότηση μου είπαν να πάω σε κατάστημα και όταν πήγα σε κατάστημα μου είπαν να πάρω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών... Το ίδιο απόγευμα λοιπόν έκανα αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά σε cosmote και την επομένη...ως δια μαγείας επικοινώνησε μαζί μου η εξυπηρέτηση πελατών και από 40 ευρώ που είχα επιδότηση απο το site της vodafone ξαφνικά έγινε 329 ευρώ...

Πήγα ν γω κ έκανα αίτηση για φορητότητα στο Γερμανό την Πέμπτη αλλα περιμένω ακόμα.. Θα περιμένω κ αύριο και βλέπουμε..

Πήγα ν γω κ έκανα αίτηση για φορητότητα στο Γερμανό την Πέμπτη αλλα περιμένω ακόμα.. Θα περιμένω κ αύριο και βλέπουμε..

Αν οχι σημερα Τεταρτη θα σε παρουν τηλ απο Voda

Καλα παζαρια...

Φιλικά Γιάννης

Προς ενημέρωση: από 07-02 αλλάζει η έκπτωση της συνδυαστικής προσφοράς με HOL και πλέον θα ανέρχεται στο 10% επί του παγίου του προγραμμάτος

Προς ενημέρωση: από 07-02 αλλάζει η έκπτωση της συνδυαστικής προσφοράς με HOL και πλέον θα ανέρχεται στο 10% επί του παγίου του προγραμμάτος

10% επί της κινητής ή της σταθερής;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Επί της κινητής πάντα. Αν ισχύει και για την σταθερή αυτό, δεν το γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι θα ισχύει και για τους υφιστάμενους συνδρομητές, όχι μόνο για νέες ενεργοποιήσεις.

μονο επι της κινητης.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Το ίδιο απόγευμα λοιπόν έκανα αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά σε cosmote και την επομένη...ως δια μαγείας επικοινώνησε μαζί μου η εξυπηρέτηση πελατών και από 40 ευρώ που είχα επιδότηση απο το site της vodafone ξαφνικά έγινε 329 ευρώ...

Το ίδιο έκανα εγώ τον Απρίλιο (wind) και τα 30ευρώ (14 χρόνια σύνδεση) έγιναν στην αρχή 360, μετά 480 και κλείσαμε στα 580... :ninja::ninja::ninja::ninja:

Opel Astra OPC

Πήρα τηλέφωνο το Γερμανό που έκανα την αίτηση για φορητότητα , επειδή αργούν να με πάρουν ,και μου είπε ότι τους δείχνει ότι η Βονταφον έχει ακυρώσει το αίτημα που σημαίνει ότι και καλα είναι σε διαπραγματεύσεις μαζι μου .. Δε με έχουν πάρει καθόλου τηλέφωνο και το αίτημα έχει ακυρωθεί απτις 28 λέει (26 το έκανα ) . Η κοπέλα μου είπε ότι το επανέλαβε το αίτημα .. Λέτε να το ακύρωσαν γιατι είχα ξανα κανει κ πρόπερσυ την ίδια διαδικασία ή απλα να έτυχε;

Eιμαι συνδρομητής της Voda εδω και 10 χρόνια με συμβόλαιο ,τα τελευταία τρια χρόνια εχω δυο νούμερα (απεριόριστα 25) και σταθερό HOL. Δεν υπερβαίνω σχεδόν ποτε τα παγια μου ουτε στα κινητά ουτε στο σταθερο. Τον τελευταίο καιρό εχω την εντύπωση οτι ολα τα δίκτυα "χαϊδεύουν" τα καρτοκινητα...ενω τους πελάτες συμβολαίων τους εχουν γραμμένους. Ετσι αποφάσισα και εγω να κανω αίτηση φορητοτητας στο δικτυο της Wind μήπως επωφεληθω καμιας καλης προσφοράς απο το δικτυο μου. Ετσι και αλλιώς η προσφορα που εχει η Wind στην καρτοκινητη ειναι καταπληκτική. Και αν δεν με βολέψει ... φεύγω και παω οπου θελω παλι. Ενα εχω να σας πω. Δεν δέχτηκα ουτε μια κλήση απο την Voda για προσφορά ή οτιδήποτε αλλο. Λοιπόν για να δουμε και την Wind που απο σήμερα ειμαι και εγω συνδρομητής της.

Eιμαι συνδρομητής της Voda εδω και 10 χρόνια με συμβόλαιο ,τα τελευταία τρια χρόνια εχω δυο νούμερα (απεριόριστα 25) και σταθερό HOL. Δεν υπερβαίνω σχεδόν ποτε τα παγια μου ουτε στα κινητά ουτε στο σταθερο. Τον τελευταίο καιρό εχω την εντύπωση οτι ολα τα δίκτυα "χαϊδεύουν" τα καρτοκινητα...ενω τους πελάτες συμβολαίων τους εχουν γραμμένους. Ετσι αποφάσισα και εγω να κανω αίτηση φορητοτητας στο δικτυο της Wind μήπως επωφεληθω καμιας καλης προσφοράς απο το δικτυο μου. Ετσι και αλλιώς η προσφορα που εχει η Wind στην καρτοκινητη ειναι καταπληκτική. Και αν δεν με βολέψει ... φεύγω και παω οπου θελω παλι. Ενα εχω να σας πω. Δεν δέχτηκα ουτε μια κλήση απο την Voda για προσφορά ή οτιδήποτε αλλο. Λοιπόν για να δουμε και την Wind που απο σήμερα ειμαι και εγω συνδρομητής της.

Πρώτη φορά ακούω να μην έκανε ούτε καν προσπάθεια η vodafone. :wacko:

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών