Aristeides Latou Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Η εταιρία σου παρέχει το "MY ACCOUNT", όπου αν είσαι ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρίας, μπορείς να ορίζεις τη χρήση των αριθμών, και να ορίζεις την πρόσβαση που θα έχουν όποιοι θέλεις να έχουν. Από εκεί τα ρυθμίζεις όλα, και κανονίεις το πώς θα κινείται ο λογαριασμός σου. Κι από τη στιγμή που είσαι εδώ, κάλλιστα μπορείς να γραφτείς και στο My Account και να ελέγχεις τι συμβαίνει, και σε πραγματικό χρόνο (εντάξει, με καθυστέρηση 1 ημέρας, όχι πάντως 1 μήνα που πρέπει να περιμένεις το λογαριασμό)! Δοκίμασέ το... Δωρεάν είναι :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Θα υπάρξει απάντηση από πλευράς vodafone στα δωρέαν μηνύματα προς όλους που έχουν οι άλλες δύο εταιρείες στα unlimited προγράμματα τους; Επίσης μπορούν να εισάγουν ένα νέο πρόγραμμα σ' αυτά με πάγιο 40-45 ευρώ και όχι από 35 σε 50 που πάει τώρα. Νομίζω ότι αυτό θα βόλευε πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Δε θα βόλευε την Vodafone όμως ένα τέτοιο πρόγραμμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Ακόμα και αν αποκτούσε παραπάνω συνδρομητές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 μπορει καποιος να μου εξηγησει κατι??ας πουμε οτι κανω vodafone ευελικτο 20,δεν μπορω να καταλαβω οταν λεει εως 85 λεπτα ή εως 204sms ἠ οποιοδηποτε συνδυασμο τους.Δηλαδη οταν παω να κανω το προγραμμα με ρωτανε ποσα λεπτα και ποσα μηνυματα ακριβως θελω??Ἡ αλλαζει καθε μηνα αναλογα με τη χρηση???? αν μπορει καποιος να μου το ξεκαθαρισει!!!! Και μια ακομη ερωτηση,αν κανω vodafone ευελικτο 20+unlimited internet(20eur) και διαλεξω εκπτωση στο παγιο αντι για επιδοτηση ποσα θα πληρωνω τελικα το μηνα/??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 δεν σε ρωτανε σου δινουν ή 85'' ομιλιας ή 204 μηνυματα δηλαδη εσυ να το καταλαβεις σαν να ειχες καρτα, με 20€ μπορεις να μιλησεις 85'' ή να στειλεις 204 μηνυματα.. απο εκει και περα μπορεις να στειλεις πχ. 300 μηνυματα και να μιλησεις 50'' και δεν θα χρεωθεις. αρα κανεις το παγιο σου ο,τι θελεις... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) μπορει καποιος να μου εξηγησει κατι??ας πουμε οτι κανω vodafone ευελικτο 20,δεν μπορω να καταλαβω οταν λεει εως 85 λεπτα ή εως 204sms ἠ οποιοδηποτε συνδυασμο τους.Δηλαδη οταν παω να κανω το προγραμμα με ρωτανε ποσα λεπτα και ποσα μηνυματα ακριβως θελω??Ἡ αλλαζει καθε μηνα αναλογα με τη χρηση???? Eχεις αυτο που λεει 85 λεπτα η 204 μηνυματα! Αν μιλησεις ενα λεπτο θα σου μεινουν 84 λεπτα η 202 μηνυματα πχ. Σκεψου το σαν προπληρωμενο χρονο αναμεσα σε λεπτα και μηνυματα. Οαη χρηση κανεις τοσο θα μειωνονται Και μια ακομη ερωτηση,αν κανω vodafone ευελικτο 20+unlimited internet(20eur) και διαλεξω εκπτωση στο παγιο αντι για επιδοτηση ποσα θα πληρωνω τελικα το μηνα/??? Αυτο εξαρταται απο την επιδοτηση που εχεις. Edited February 26, 2010 by contime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 πχ. 300 μηνυματα και να μιλησεις 50'' και δεν θα χρεωθεις. αρα κανεις το παγιο σου ο,τι θελεις... Μηπως εννοεις 200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4784 βλέπεις που λέει αξία ενσωματωμένης χρήσης 24,48€? Φαντάσου οτι έχεις καρτοκινητό και έχεις υπόλοιπο 24,48 να τα καταναλώσεις όπως θέλεις, με τις χρεώσεις που έχει στον κατάλογο. Απλά δεν θα το πληρώσεις 24,48 αλλα 20. όσο για το δευτερο ειναι λάθος ο φίλος contime http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3335 δεν εξαρτάται απο την επιδότηση που έχεις. εξαρτάται απο το πάγιο σου. στο 20αρι όπως βλέπεις η έκπτωση ειναι 3,5 ευρω - το πρόγραμμα δεδομένων δεν υπολογίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Γνωριζετε αν μπορω να παρω τηλ με επιδοτηση απο το E-shop? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Εγω που ειχα ρωτησει παλια μου ειπαν οτι δεν γινεται, τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Ερώτηση:πριν 2.5 μήνες,είχα συνολική επιδότηση 800 περίπου ευρώ σε κάποιους αριθμούς.Η επιδότηση βγήκε περίπου στους 9.5 μήνες.Την εκμεταλλεύτηκα για αγορά συσκευής.Τώρα,ξαναβγήκε επιδότηση,πιο μικρή μεν,αλλά πολύ δελεαστική.Το σύστημα δεν κάνει έλεγχο;Φαντάζομαι πως ναι,όμως πώς γίνεται αυτό το πράγμα;Δηλαδή,να ανανεώσω το συμβόλαιο(2.5 μήνες περίπου πριν κλείσει ο χρονος)και με το που κλείνει ο χρονος να ξαναβγαίνει επιδότηση;(2.5 μήνες μετα την τελευταία ανανέωση!!!)Σίγουρα δεν είναι ανεξέλεγκτο αυτο,αλλά με ποια λογική γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Το συμβόλαιο ανέφερε οτι επιδοτήθηκαν όλες οι γραμμές; Αν όχι, αυτός είναι ο λόγος. Σε δέσμευσαν δλδ για δύο μήνες και τώρα βγήκε ξανά η επιδότηση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Το κοίταξα ξανά το συμβόλαιο και όντως έχουν επιδοτηθεί όλες οι γραμμές. Η κάθε μία είχε πάρει την επιδότησή της και ανανεώθηκε στην ουσία. Επομένως, με ποιο σκεπτικό βγήκε ξανά επιδότηση; :confused: Και δεν είναι ιδιαίτερα μικρή, κάθε άλλο θα έλεγα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Κάνε το παγώνι και ανανέωσε το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Ενδιαφέρομαι να κανω το καρτοκινητό μου συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα unlimited αλλά με εκπληξη διαπίστωσα οτι η vodafone δεν δίνει μηνύματα προς όλα τα δίκτυα όπως δίνουν οι άλλοι (!) Άρα τις vodafone έρχονται πιο ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Ξερει καποιος αν θα το διορθώσουν για να περιμένω ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Στους ποσους μηνες βγαινει η επιδοτηση και σε ποιον αριθμο περνουμε τηλ για να μαθουμε το ποσο της επιδοτησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Συνήθως στους 9-10 μήνες. Τηλεφωνείς στο 13830 για το ακριβές ποσό και για.."διαπραγμάτευση" ;) Επίσης, αν έχεις MyAccount θα το δεις και από εκεί όταν βγει η επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Οπωσδηποτε διαπραγματευση. Απο 125 ευρω για 2 γραμμες μου το πηγαν 205 ευρω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Καταντάει κουραστικό ,αλλά για ακόμα μια χρονιά δεν έφτασε η "διαπραγμάτευση" . Πάλι έφτασα στην φορητότητα για να πάρω κάτι καλύτερο. Πόσο πια θα γίνεται αυτό το παιχνίδι. Η πλάκα είναι ότι φέτος τους το είπα απο την αρχή, δηλ. "δώστε την καλή τιμή τώρα για να μην κάνω αιτήσεις μαϊμού". Τίποτα , αυτοί το βιολί τους . Αποτέλεσμα ? Απο 60€ αρχική , μέσω 13830 πήγε 90€ και με αίτηση μαϊμού προς cote 357€. Ναι καλά το διαβάσατε 357€ ,δύο πάγια δώρο και 20% έκπτωση για τον υπόλοιπο χρόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Καταντάει κουραστικό ,αλλά για ακόμα μια χρονιά δεν έφτασε η "διαπραγμάτευση" . Πάλι έφτασα στην φορητότητα για να πάρω κάτι καλύτερο. Πόσο πια θα γίνεται αυτό το παιχνίδι. Η πλάκα είναι ότι φέτος τους το είπα απο την αρχή, δηλ. "δώστε την καλή τιμή τώρα για να μην κάνω αιτήσεις μαϊμού". Τίποτα , αυτοί το βιολί τους . Αποτέλεσμα ? Απο 60€ αρχική , μέσω 13830 πήγε 90€ και με αίτηση μαϊμού προς cote 357€. Ναι καλά το διαβάσατε 357€ ,δύο πάγια δώρο και 20% έκπτωση για τον υπόλοιπο χρόνο! Τί Μ.Ο. λογαριασμών έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_math Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Καλησπέρα ρε παιδιά αλλα αυτό με την "διαπραγματευση" πραγματικα δεν το καταλαβαίνω. Γιατι δεν σέβονται τον ήδη υπάρχοντα πελάτη. Ειμαι σίγουρος οτι ο φίλος ibiza6 θα έμενε ακόμα και αν του δίνανε εξαρχής 200-220Ε επιδότηση. Εγώ έχω 2 συνδέσεις με συνολικό πάγιο 82Ε. Και η προσφορά που μου κάνανε ήταν 180Ε την στιγμή που πριν απο λίγες μέρες για πάγια ανω των 35 εδιναν 300Ε επιδότηση σε νέες συνδέσεις Wii και Playstation3. Γιατί πρέπει να απειλήσω να φύγω ή ακομα και να κάνω μια μαιμού αίτηση σε άλλο παροχο για να μου δώσουν αυτό που θα πρεπε; Παρεπιπτόντως να σχολιάσω οτι ήμουν περυσι στην Wind και για αυτον τον λόγο έφυγα. Ηταν πολύ χαμηλή η επιδότηση (80Ε για μια συνδεση). Και μόλις έκανα την αίτηση φορητότητας με πήρανε τηλεφωνο και μου ανεβάσασν την επιδότηση στα 400Ε (οσο και της Voda) και μου έκαναν και εκπτωση στο πάγιο. Βεβαία τα είχα πάρει στο κρανίο (απο τα πολλα τηλεφωνήματα και τις επισκέψεισ στα καταστήματα που είχα κανει) και δεν εμεινα στην Wind. Ίσως τώρα να φύγω απο την Vodafone . Απλώς απορώ που δεν σέβονται τον καταναλωτή κανοντας του καλές προσφορές. Αυτά και απο εμένα για να καταθέσω και την δική μου εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Τί Μ.Ο. λογαριασμών έχεις? Μ.Ο. λογαριασμών σε αυτη την γραμμή 50€ ,αλλά, έχω άλλες δύο και είμαι και 12 χρόνια πελάτης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Συνήθως στους 9-10 μήνες. Τηλεφωνείς στο 13830 για το ακριβές ποσό και για.."διαπραγμάτευση" ;) Επίσης, αν έχεις MyAccount θα το δεις και από εκεί όταν βγει η επιδότηση Οκ ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) Yπάρχει τρόπος να δούμε το ποσό του τρέχοντος λογαριασμού όπως στην Cosmote? Kαι επιτέλους.. θα προσθέσει και sms προς τα άλλα δίκτυα στα προγράμματα Vodafone Unlimited όπως η Cosmote? Εμένα θα με βόλευε πολύ.. Γιατί ο προπληρωμένος χρόνος που έχω στο Unlimited 30 σχεδόν μου φτάνει.. όπως και τα 1500 λεπτά και sms προς Vodafone.. O λογαριασμός μου όμως φουσκώνει μόνο από τα sms προς τα άλλα δίκτυα... και είναι αρκετά... Edited March 2, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts