Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν αναγράφει κάτι συγκεκριμένο!Αναφέρει μόνο τους γενικούς όρους!

Ε ισχυρίσου κι εσύ τα λόγια του υπευθύνου, ή ψάξε τι γράφει στο site. Μην το αφήσεις έτσι.

Ε ισχυρίσου κι εσύ τα λόγια του υπευθύνου, ή ψάξε τι γράφει στο site. Μην το αφήσεις έτσι.

Δεν έχω εγώ το πρόβλημα!Ο epicouros δεν μπορεί να κατέβει πρόγραμμα!Απλά πρόλαβα και απάντησα πιο έγκαιρα! :p

Ούτε στο site αναφέρει κάτι πάντως!Όπως και νά'χει δεν πρόκειται να του κάνουν διευκόλυνση!Άλλωστε,καμία εταιρία δεν το κάνει,γιατί να το κάνει η Vodafone?Και συν τοις άλλοις,μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για επιδότηση 300 ευρώ και όχι για δώρο...Όταν παίρνουμε τις επιδοτήσεις πρέπει να μπορούμε και να πληρώσουμε τα αντίστοιχα προγράμματα και πάνω απ'όλα κάνουμε σύνδεση μόνον εφόσον μας εξυπηρετεί,όχι για να πάρουμε συσκευή...Κατόπιν εορτής το θεωρώ λίγο άκυρο να ζητάμε και τα ρέστα(epicoure,δεν αναφέρομαι σε σένα,μιλάω γενικά για τη συγκεκριμένη "λογική" που έχουν κάποιοι καταναλωτές :) )

Εγώ το παραδέχομαι ότι έκανα αυτή τη σύνδεση μόνο και μόνο για την επιδότηση των 300 ευρώ αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που έκαναν σύνδεση εκείνες τις μέρες που πραγματικά χρειάζονταν μια καινούργια σύνδεση σε μεγάλο οικονομικό πρόγραμμα όπως είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι κάποιοι θα θέλουν μετά από 3-4-5 μήνες να περάσουν σε ένα μικρότερο οικονομικό πρόγραμμα γιατί δεν τους χρειάζεται ποια το μεγάλο, γιατί λοιπόν αναγκάζει κάποιο να συνεχίσει να πληρώνει κάτι που δεν το χρειάζεται για επιπλέον 8 μήνες;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αν το δούμε από την πλευρά μιας εταιρίας είναι απόλυτα λογικό να μη σε αφήνει να κάνεις μετάβαση σε χαμηλότερης αξίας πρόγραμμα εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος,δεδομένου ότι η επιδότηση δεν είναι δώρο!Δεν πρέπει σαφώς να κάνει απόσβεση η εταιρία;Σκέψου ότι ούτε οι άλλες 2 παρέχουν αυτήν τη δυνατότητα(πόσο μάλλον η εταιρία-αρπαχτή-Wind,που ακόμη και σε νορμάλ συνθηκες δεν επιτρέπει τέτοιες μεταβάσεις αν δεν κλείσεις χρόνο!!).Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι δε στέκει η λογική της.Μπορεί να δυσανασχετούμε,αλλά είναι λογικό να μη θέλει να χάσει:)

Πάντως,ξαναδές το το θέμα!Φίλοι μου που έκαναν την ίδια σύνδεση(σε Οικονομικό 30 συγκεκριμένα),πήγαν κανονικά σε Οικονομικό 20 εντός του Απρίλη(με το που συμπλήρωσαν 3μηνο δηλαδή)!Και η μετάβαση έγινε μέσω του myaccount!

Ερώτηση:σε ποιο οικονομικό πρόγραμμα έκανες τη συνδεση;

Έκανα πάλι αίτηση μεσώ του my account για αλλαγή προγράμματος, για να δούμε τι θα γίνει...

Τι σύνδεση την έκανα στο οικονομικό πρόγραμμα 30.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Τότε κάτι τρεχει!!:blink:

Σου το λέω με 100% βεβαιότητα ότι φίλοι μου που έκαναν σύνδεση στο Οικονομικό 30 τον Γενάρη(την 1η φορα δηλαδή που έδωσε η Vodafone επιδότηση 300 ευρώ),έκαναν αλλαγή μέσα στον Απρίλη!Μάλιστα,σε ένα άτομο την έκανα εγώ ο ίδιος,για να του δείξω επί τη ευκαιρία και πώς λειτουργεί το myaccount!Και μέσα σε 3 μέρες,η αλλαγή στο Οικονομικό 20 έγινε κανονικότατα,χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!

εμενα μου ειχαν πει οτι μετα απο 3 μηνες μπορω απο το παγιο των 30Ε , να παω σε παγιο χαμηλοτερο.

Πριν από 2-3 βδομάδες έγινε αλλαγή της πολιτικής και πλεόν για καινούργιες συνδέσεις πρέπει να περάσουν 8 μήνες για να κατεβάσεις πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση!Οπότε αυτή η πολιτική συμπεριλαμβάνει όλους τους συνδρομητές!Το 8μηνο ισχύει μόνο για όσους εκμεταλλεύτηκαν επιδοτήσεις μέσω των προσφορών,όπως τα 300 ευρώ και τα smart deals ή ισχύει γενικότερα;

Πριν από 2-3 βδομάδες έγινε αλλαγή της πολιτικής και πλεόν για καινούργιες συνδέσεις πρέπει να περάσουν 8 μήνες για να κατεβάσεις πρόγραμμα.

Λυπαμαι που το λεω αλλα και συνδεση που εκανα πριν την αλλαγη της πολιτικης αυτης ουτε και αυτες μπορεις να αλλαξεις....Συνδεση που την εκανα ιανουαριο δεν μου την αλλαζουν δυστηχως μετα το κλεισιμο 3μηνου... .. μεσω myccount δεν μπορω να κανω την παραμικρη αλλαγη σε αυτην την συνδεση την που εκανα τον Ιανουαριο.Πηρα και στο CC αλλα και εκει μου ειπαν οτι πρεπει να περασει 8 μηνο ασχετα το οτι εκανα την Συνδεση τελη Ιανουαριου και μου ελεγαν αλλα τοτε...και πηρα δυο φορες να μιλησω με διαφορετικους υπαλληλους μαλιστα ...

Και με ποια κριτήρια γίνεται τότε η αλλαγή προγράμματος προς τα κάτω;; :confused:

Διότι άλλοι συνδρομητές μπορούν να την κάνουν και άλλοι όχι!

Παιδια , την αλλαγη προγραμματος μεσω myaccount την κανουμε στην αρχικη σελιδα , εκει που λεει δυνατοτητα αναβαθμισης ;

Παντως , εμενα , απο κατω γραφει οχι (ειχα κανει συνδεση αρχες Ιανουαριου στο ευελικτο 30 με επιδοτηση 300ευρω).

Παιδια , την αλλαγη προγραμματος μεσω myaccount την κανουμε στην αρχικη σελιδα , εκει που λεει δυνατοτητα αναβαθμισης ;

Παντως , εμενα , απο κατω γραφει οχι (ειχα κανει συνδεση αρχες Ιανουαριου στο ευελικτο 30 με επιδοτηση 300ευρω).

Eκεί που αναγράφει Δυνατότητα αναβάθμισης σου υποδηλώνει εάν έχεις ή όχι επιδότηση.Προφανώς,ακόμη δεν έχεις επιδότηση!Συνήθως,η επιδότηση δίνεται από τον 10ο μήνα και έπειτα!

Για να αλλάξεις πρόγραμμα,επιλέγεις τον αριθμό σου,κάνοντας κλικ στο κυκλάκι αριστερά του και στη συνέχεια επιλέγεις Διαχείρηση κάτω δεξιά!Θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα που γράφει Αλλαγή προγράμματος ή υπηρεσιών.Κάνεις κλικ εκεί και προχωράς στη διαδικασία!

Μου βγαζει μυνημα οτι μπορω να αλλαξω προγραμμα μετα απο 3μηνες απο την εγγραφη και δεν με αφηνει να κανω αλλαγη. Το θεμα , ομως , ειναι οτι εχουν περασει 4μηνες απο τη συνδεση μου.

Κατι δεν παει καλα.

Τα...."εξελιγμένα" συστήματα της Vodafone γιατί πλέον κάνουν αλλαγή οικονομικού προγράμματος στις 3 μέρες;Μέχρι πριν από 1 χρόνο που είχα κάνει τελευταία φορά αλλαγή προγράμματος μέσω του 13830 η αλλαγή έγινε κανονικά το επόμενο λεπτό και έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης αμέσως!Τώρα πλέον απαιτεί 3 μέρες(είτε απ'το 13830 είτε απ'το myaccount)!Γιατί έτσι;Στις άλλες 2 επίσης η αλλαγή γίνεται(αν όχι αμέσως)το επόμενο πρωί... :rolleyes:

Τα...."εξελιγμένα" συστήματα της Vodafone γιατί πλέον κάνουν αλλαγή οικονομικού προγράμματος στις 3 μέρες;Μέχρι πριν από 1 χρόνο που είχα κάνει τελευταία φορά αλλαγή προγράμματος μέσω του 13830 η αλλαγή έγινε κανονικά το επόμενο λεπτό και έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης αμέσως!Τώρα πλέον απαιτεί 3 μέρες(είτε απ'το 13830 είτε απ'το myaccount)!Γιατί έτσι;Στις άλλες 2 επίσης η αλλαγή γίνεται(αν όχι αμέσως)το επόμενο πρωί... :rolleyes:

Δεν ισχύει πάντα το ίδιο. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε 3 αριθμούς, στους 2 έγινε εντός 10 λεπτών ενώ στο τρίτο έγινε 2 ημέρες μετά.

Η αλλαγή ηταν προς τα πάνω ή προς τα κάτω;Διότι κι εγώ τον προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε 2 αριθμούς και αυτόν το μηνα σε 1 και η αλλαγή έγινε ακριβώς την 3η ημέρα!

Εν τω μεταξύ,σε επικοινωνία μου με το cc μου είπε ο εκπρόσωπος με τον οποίον μίλησα ότι η αλλαγή οικονομικού προγράμματος παίρνει περίπου 3 ημέρες!

Πότε άλλαξε και χρειάζονται τόσες λίγες μέρες για να γίνει η αλλαγή; Θυμάμαι που ήθελε από βδομάδα μέχρι 25 μέρες παλιά ενώ σε wind με το που έκλεινες το τηλέφωνο από το τηλεφώνημα της εξ. πελατών...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πότε άλλαξε και χρειάζονται τόσες λίγες μέρες για να γίνει η αλλαγή; Θυμάμαι που ήθελε από βδομάδα μέχρι 25 μέρες παλιά ενώ σε wind με το που έκλεινες το τηλέφωνο από το τηλεφώνημα της εξ. πελατών...

Εγώ μέχρι και πέρυσι που έκανα την τελευταία αλλαγή ήξερα πως γίνεται εντός της ίδια μέρας(και όντως,έτσι συνέβαινε.Και συνήθως γινόταν σχεδόν απευθείας η αλλαγή).Πλέον,πριν τις 3 μέρες δεν έχω γίνει αλλαγή,τουλάχιστον όσες φορές και σε όσους αριθμούς έχω κάνει!

Εγώ μέχρι και πέρυσι που έκανα την τελευταία αλλαγή ήξερα πως γίνεται εντός της ίδια μέρας(και όντως,έτσι συνέβαινε.Και συνήθως γινόταν σχεδόν απευθείας η αλλαγή).Πλέον,πριν τις 3 μέρες δεν έχω γίνει αλλαγή,τουλάχιστον όσες φορές και σε όσους αριθμούς έχω κάνει!

Απο το my account δεν προκειτε να δεις αμεσως αλλαγη.

Αυτη μαλλον παει χειροκινητα (για ελεγχο μηπως? ) Who knows....

Της Cosmote μου αρεσει σαφως καλυτερα.

Απο το my account δεν προκειτε να δεις αμεσως αλλαγη.

Αυτη μαλλον παει χειροκινητα (για ελεγχο μηπως? ) Who knows....

Της Cosmote μου αρεσει σαφως καλυτερα.

Εννοείς ότι δε φαίνονται απευθείας στο myaccount τα αιτήματα όταν ολοκληρωθούν; :confused:

Αυτό σίγουρα ισχύει,αλλά εγώ μιλούσα για το μήνυμα επιβεβαίωσης που λαμβάνουμε όταν πραγματοποιηθεί η αλλαγή,η λήψη του οποίου στη δική μου περίπτωση πλέον δε γίνεται πριν τις 3 μέρες!

Ή μήπως αναφέρεσαι στο ότι δεν υλοποιούνται απευθείας τα αιτήματα που υποβάλλονται μέσω του myaccount?Ακόμη κι έτσι να είναι όμως,οι υπάλληλοι του cc μου ανέφεραν ότι ανεξαιρέτως του τρόπου υποβολής του αιτήματος(είτε myaccount είτε κλήση στο 13830),η αλλαγή πραγματοποιείται εντός 2-3 ημερών!

και εγω ειχα παρει την επιδοτηση των 300Ε και τωρα που περασαν 3 μηνες , εκανα αιτηση για αλλαγη προγραμματος (απο 30Ε παγιο στα 20ε παγιο) και εγινε δεκτη.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών