johnny_htc Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 35 minutes ago, zerokill said: Του πεθερου μου λόγω αιμοκαθαρσεων και χρονιων προβληματων υγειας ειχα παρει το νουμερο του στο δικο μου το ονομα ωστε να το πληρωνω και να μην χρειαζεται να ασχολειται ποτε με αυτο. Συγχωρεθηκε προσφατα και το νουμερο του πλεον θα ειναι ανενεργο και αχρειαστο.Δεν εχει καποιο μεγαλο παγιο μολις 15 ευρω τον μηνα και υπολοιπο κανα 9μηνο ακομα μεχρι την ληξη του, Μπορει να διακοπει οριστικα και ας χαθει το νουμερο χωρις πεναλτι ? γιατι μου ειχαν πει αν κοπει το νουμερο εντελως μπορει και να μην υπαρχει πεναλτι ρητρα πρληρωνεις οταν αποχωρεις προς αλλο δικτυο πριν την ληξη του συμβολαιου. Ξερει κανεις τι ισχυει ? Συλλυπητήρια φίλε μου και από μένα. Εύχομαι να βρεθεί λύση, πιστεύω και γω είτε σε συνεννόηση με την εξυπηρέτηση είτε με την εύρεση κακού σημείου σήματος, να μπορέσεις να απαλλάξεις τον αριθμό χωρίς να πληρώσεις ρήτρα. Ίσως με την εξυπηρέτηση να καταθέσεις και κάποια ληξιαρχική πράξη θανάτου, πιστεύω αυτό θα ζητήσουν άμα τους εξηγήσεις την περίπτωση κιόλας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Ευχαριστώ πολύ για τα συλλυπητηρια και τις απαντήσεις ! 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, zerokill said: Του πεθερου μου λόγω αιμοκαθαρσεων και χρονιων προβληματων υγειας ειχα παρει το νουμερο του στο δικο μου το ονομα ωστε να το πληρωνω και να μην χρειαζεται να ασχολειται ποτε με αυτο. Συγχωρεθηκε προσφατα και το νουμερο του πλεον θα ειναι ανενεργο και αχρειαστο.Δεν εχει καποιο μεγαλο παγιο μολις 15 ευρω τον μηνα και υπολοιπο κανα 9μηνο ακομα μεχρι την ληξη του, Μπορει να διακοπει οριστικα και ας χαθει το νουμερο χωρις πεναλτι ? γιατι μου ειχαν πει αν κοπει το νουμερο εντελως μπορει και να μην υπαρχει πεναλτι ρητρα πρληρωνεις οταν αποχωρεις προς αλλο δικτυο πριν την ληξη του συμβολαιου. Ξερει κανεις τι ισχυει ? Συλλυπητήρια, απο οτι είδα οι συμφορουμητες έδωσαν απαντήσεις, οπότε και εγω με τη σειρά μου, συλλυπητήρια, ζωή σε λόγου σας. Edited 18 ώρες πριν by Gv2008 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Συλλυπητήρια. Να ζήσετε να το θυμάστε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 6 ώρες πριν, zerokill said: Του πεθερου μου λόγω αιμοκαθαρσεων και χρονιων προβληματων υγειας ειχα παρει το νουμερο του στο δικο μου το ονομα ωστε να το πληρωνω και να μην χρειαζεται να ασχολειται ποτε με αυτο. Συγχωρεθηκε προσφατα και το νουμερο του πλεον θα ειναι ανενεργο και αχρειαστο.Δεν εχει καποιο μεγαλο παγιο μολις 15 ευρω τον μηνα και υπολοιπο κανα 9μηνο ακομα μεχρι την ληξη του, Μπορει να διακοπει οριστικα και ας χαθει το νουμερο χωρις πεναλτι ? γιατι μου ειχαν πει αν κοπει το νουμερο εντελως μπορει και να μην υπαρχει πεναλτι ρητρα πρληρωνεις οταν αποχωρεις προς αλλο δικτυο πριν την ληξη του συμβολαιου. Ξερει κανεις τι ισχυει ? Όπως σου είπαν τα παιδιά μπορείς να μιλήσεις σε πρώτο στάδιο στην εξυπηρέτηση να τους εξηγήσεις ίσως μπει κάποιος φιλότιμος /η και καταλάβει τη κατάσταση και σας αφήσει..εάν όχι υπάρχει και η εναλλακτική με το σήμα απλώς θα σου πουν μπορείς να πας σε άλλο παροχο χωρίς ρήτρα, για κατάργηση δε ξέρω αν γίνεται με αυτό ίσως τη ζητάς αφού σημειωθεί στη καρτέλα ατελώς διακοπή. Συλλυπητήρια και αἰωνία ἡ μνήμη 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν On 28/1/2025 at 5:25 ΜΜ, ffc said: Την αυξηση του μέχρι 1.5 ευρώ μετά τους 12 μήνες το γνωριζες προφανώς εφόσον διάβασες και υπέγραψες το συμβόλαιο. Αν κάνεις φορητότητα και για κάποιο λόγο δεν σε καλύψει η αντιπροσφορά, ξέρεις οτι θα πληρώσεις πέναλτυ πρόωρης αποχώρησης. Και εγω εχω 100αρα με 20,16 και 16.90 στο κινητό όλα απεριοριστα. Λήγουν τον Νοεμβριο το συμβόλαιο και τότε θα παίξω το χαρτί της φορητότητας αν δω ότι δεν μου κάνουν ανανέωση στην ίδια τιμή. Αν αποφασίσεις να το προχωρήσεις πάντως, ενημερωσε μας για την εξέλιξη. Σωστά αλλά έγραφε μέχρι 1,5 ευρώ.Δεν περίμενα ότι θα το επιβάλλουν και στις 6 συνδέσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, boban3 said: Σωστά αλλά έγραφε μέχρι 1,5 ευρώ.Δεν περίμενα ότι θα το επιβάλλουν και στις 6 συνδέσεις. Αν δεν στο είχαν αναφέρει ότι αφορά και τις 6 συνδέσεις τότε κατανοητη η αντίδραση σου. Εμένα μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι τόσο στο σταθερό αλλά και στο κινητό θα γίνει αύξηση μέχρι 1.5 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές συμβολαίων που έχω ήταν πολύ φθηνές και δεν με ενόχλησε αυτή η αύξηση. Την ίδια αύξηση την κάνει και η Cosmote μετά τον πρώτο χρόνο και υποθέτω και η Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts