Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω αποφασισα να το γυρισω σε καρτα, ειναι απαραδεκτη, τοσα χρονια σε συμβολαιο, παντα συνεπης και δεν το εκτιμουν

Γεια σας, πρώτο μήνυμα μου στο Φόρουμ!

Έχω συμβόλαιο στην vodafone αλλά θέλω να μεταφέρω τον αριθμό στην cyta που έχω και το σταθερό.

Απ' ότι βλέπω στο συμβόλαιο με τις αποσβέσεις πρέπει να επιστρέψω το 100% της έκπτωσης παγίου που έχω πάρει.

Κοιτάζοντας τον λογαριασμό βλέπω τα παρακάτω:

Έκπτωση αντί επιδότησης συσκευής: α ποσό

Έκπτωση οικογενειακού πακέτου -10%: β ποσό

Προνομιακή έκπτωση -100%: γ ποσό.

Απ' ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να επιστρέψω μόνο το πρώτο ποσό επί τους μήνες που είμαι στο συμβόλαιο και όχι τα άλλα 2 σωστά;

Πάρε στο 13830 η πάνε σε ένα κατάστημα Vodafone για να σου πουν ποιο είναι ακριβώς το αναποσβεστο. Μην κάνεις καμιά φορητοτητα πριν είσαι σίγουρος τι πληρώνεις άμα φύγεις.
Oneplus 6 8/128

Ρε παιδιά τόσα συμβόλαια έληγαν αυτές τις μέρες. Τι τιμές έχετε πάρει για ανανέωση σε 2γραμμες Ρεντ 1; εμένα το χαμηλότερο που μου έδωσαν είναι 27.85 ανά γραμμή.αλλα επειδή μου φαίνονται πολλά τους είπα ότι θέλω να το κάνω cu Edited by patrik

Καλημερα και απο εμενα , προσοχή για 3! ρεντ 1 μου δινουν 32€ το ενα τελικη τιμη και δεν μασανε τιποτα πλεον! εσυ παλι καλα που καταφερες το 27,85 αλλα ρε παιδια πείτε λιγο τι ποσα πεζουν για ανανεωση για να πιεσουμε και μεισ λιγο!

[/color]

Καλημερα και απο εμενα , προσοχή για 3! ρεντ 1 μου δινουν 32€ το ενα τελικη τιμη και δεν μασανε τιποτα πλεον! εσυ παλι καλα που καταφερες το 27,85 αλλα ρε παιδια πείτε λιγο τι ποσα πεζουν για ανανεωση για να πιεσουμε και μεισ λιγο!

Για μενα το λογικοτερο ειναι να δεις ποσα σου δινει ο ανταγωνιστης για το ιδιο παγιο και μετα να διαπραγματευτεις για να ξερεις και τι σου γινεται.Οι τιμες οπως ολοι εχουμε καταλαβει ειναι διαφορετικες απο καταστηματα και αλλες ισως απευθειας απο την vodafone.

Aλλος παιρνει το RED 1 με μολις μια γραμμη με 24 αλλος με 25 αλλος με 27 και αλλοι με 2 γραμμες και περισσοτερες τις παιρνουν πιο ακριβα.Ακρη συνεπως δεν βγαινει στο αν υπαρχει σταθερη πολιτικη απο την εταιρεια ως προς την τιμη.Αυτα θα μπορουσαν να μας τα πουνε μονο εκ των εσω.

Οποτε παιρνεις μια τιμη και απο ανταγωνιστη και τους ριχνεις ενα ακυρο και φευγεις οταν ξερεις οτι δινουν σε αλλους φτηνοτερα ενα πακετο με μολις μια γραμμη και εσενα με 3 σου λενε 32 ευρω/μηνα. γιατι αν σου δωσουν 27 στις 3 γραμμες εσυ κερδιζεις 15 ευρω τον μηνα /180 ευρω το χρονο.Οποτε κανε 2-3 τηλεφωνα παραπανω και παιξτο σωστα.Εγω γνωριζωντας οτι η τιμες παιζουν δεν θα υπογραφα με αυτην την τιμη για 3 γραμμες.

Edited by zerokill

Φιλε εγινες πολυ κατανοητός! το θεμα ειναι οτι πηγα και ρώτησα στον ανταγωνιστή και μου προτείνει χειρότερα πάγια κατα πολύ!

εγω απο προσωπικο ψαξιμο και απ ολα οσα εχω διαβασει την καλυτερη τιμη την περνεις σε ψευτικη φορητοτητα μονο απο την εταιρια που εισαι ηδη!τοσο η vodafone οσο και η cosmote σε νεους πελατες αν το ψαξεις τα απεριοστα προγραμματα τα δινουν ακριβα,δηλαδη πανω απο 40 ευρω.το ασχημο ειναι πως οταν κανεις φορητοτητα γνωριζουν μεταξυ τους τι τιμες παιζουν στην αγορα και αναλογα κανουν παιχνιδι.ετσι οταν ξερουν πως σε ανανεωση συμβολαιο δεν στο δινει καμια εταιρεια κατω απο περιπου 30 κατι ευρω σε φορητοτητα αντε να κερδισεις 2-3 ευρω ακομα,παρακατω γιατι να πανε?

εμενα η cosmote σε ανανεωση συμβαλαιου στο 65αρι μου το εδινε στα 34 σε οικογενειακο απο τα 22,12 που ημουν.εκανα ερευνα στην vodafone και κατω απο τα 40 δεν το εδιναν με τιποτα!σε φορητοτητα σε καρτα στην vodafone και με τα χιλια ζορια η cosmote μου το εδωσε το plus 65 στα 31 ευρω και 200 ευρω επιδοτηση συσκευης στην καθε γραμμη και ετσι εμεινα.

Φιλε εγινες πολυ κατανοητός! το θεμα ειναι οτι πηγα και ρώτησα στον ανταγωνιστή και μου προτείνει χειρότερα πάγια κατα πολύ!

Ναι ακρη δεν βγαζεις πραγματικα.Αν δεν βιαζεσαι περιμενε.Αν πρεπει να αποφασισεις γρηγορα η τους ριχνεις μια μετατροπη σε καρτα γλυτωνεις νταβατζιλικια. 100 ευρω τον μηνα δεν ειναι και λιγα.Αναλογα με τις αναγκες σου πρατεις.

Έκανα φορητοτητα σήμερα σε Wat's up . Με παίρνει από βονταφον τους λέω ένα ποσό. Μου λέει αυτές οι τιμές δεν δίνοντε πλέον σε νέους συνδρομητές μόνο σε ανανεώσεις. Λέω εσείς τι δίνετε; μου λέει 27.85 λέω δε με συμφέρει. Μου λέει θέλετε να προχωρήσει η φορητοτητα; λέω ναι. Και μου κλείνει το τηλέφωνο.

27μαρτη λήγει το συμβόλαιο μου. Υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλεσουν από βονταφον για επαναδιαπραγμάτευση ; η παμε για Κοσμοτε;

κανοντας σημερα αιτηση φορητοτητας σε wind για f2g, με πηραν απο vodafone και ανανεωσα για το red1 με 26,21 €

κανοντας σημερα αιτηση φορητοτητας σε wind για f2g, με πηραν απο vodafone και ανανεωσα για το red1 με 26,21 €

Ακριβώς το ίδιο έδωσαν και σε μένα πριν δύο τρεις εβδομάδες... όταν έκανα αίτημα φορητότητας σε κοσμοκάρτα. Ούτε με ρώτησαν αν πάω σε συμβόλαιο ή σε κάρτα ούτε τίποτα. Απλά με πήραν τηλέφωνο για τη διαπραγμάτευση και τα βρήκαμε εκεί...

Εγώ βέβαια τους είπα οτι η κοσμοτέ μου δίνει (υποτείθεται) και δύο πάγια δώρο και έτσι μου έδωσαν και από τη Βόντα δύο πάγια δώρο. Νομίζω εκεί είναι το "ταβάνι" τουλάχιστον για αυτή την περίοδο, από ότι καταλαβαίνω από όλα αυτά που γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα. Δεν είναι σε οικογενειακό πρόγραμμα, δεν υπάρχει άλλη γραμμή, απλά συνδυασμός με τη Χολ. Αυτά για να ξέρετε τι γίνεται, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

δεν καταλαβαινω ομως αυτη τη λογικη, να πρεπει να κανεις φορητοτητα και μετα να σου δωσουν καλη τιμη. αν μπορουν να το κανουν γιατι δεν το κανουν αμεσως ωστε να ανανεωσουμε?

Απο red1 αλαγη σε cu γινεται ;

Για να διατηρησω τον αριθμο αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο την προσφορα.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

δεν καταλαβαινω ομως αυτη τη λογικη, να πρεπει να κανεις φορητοτητα και μετα να σου δωσουν καλη τιμη. αν μπορουν να το κανουν γιατι δεν το κανουν αμεσως ωστε να ανανεωσουμε?

Γιατί προσπαθούν πολύ απλά να πετύχουν όσο γίνεται καλύτερη συμφωνία (μεγαλύτερο πάγιο). Όταν βλεπουν οτι δεν τους βγαίνει και θα χάσουν τον πελάτη, τότε μόνο ιδρώνει το αυτί τους.

Μην ξεχνάμε οτι δεν είναι όλος ο κόσμος όπως είμαστε εμείς εδώ στο Myphone. Ο άλλος ακούει πχ 40 ευρώ ή 35 και σκέφτεται οτι "μιά χαρά είναι σε σχέση με τα 65 ευρώ...." Χωρίς να έχει ιδέα οτι θα μπορούσε να είναι 30 ή 26 ή και 21 για παλιότερα συμβόλαια.

Οι εταιρίες σκέφτονται πολύ απλά με τη νοοτροπία.... "ότι πιάσουμε".

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Γιατι μονο η φορητοτητα δειχνει την πραγματικη προθεση του πελατη να φυγει.Προφορικα μπορει να νομιζουν οτι μπλοφαρεις ευκολοτερα.

Απο red1 αλαγη σε cu γινεται ;

Για να διατηρησω τον αριθμο αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο την προσφορα.

Ναι φυσικα μπορεις να μετατρεψεις το συμβολαιο σε CU.Αν δεν εχει τελειωσει η χρονικη δεσμευση σου στο συμβολαιο ισως θα πρεπει να πληρωσεις αναλογικα οτι οφειλεις ακομα και φευγεις.Παντως μπορεις να φυγεις με τον ενα η τον αλλο τροπο.

Ναι φυσικα μπορεις να μετατρεψεις το συμβολαιο σε CU.Αν δεν εχει τελειωσει η χρονικη δεσμευση σου στο συμβολαιο ισως θα πρεπει να πληρωσεις αναλογικα οτι οφειλεις ακομα και φευγεις.Παντως μπορεις να φυγεις με τον ενα η τον αλλο τροπο.

Δεν εχει τελειωσει ακομη το συμβολαιο μου. Μια και ανοιξε η κουβεντα ειπα να ενημερωθω για τις δυνατοτητες. Το δεσμευτικο πλεον ειναι οτι δεν θα ηθελα να χασω τον αριθμο που χρησιμοποιω πανω απο 15 χρονια.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αν το κάνουμε cu πρέπει κάποιο διάστημα να μείνουμε σε κάρτα; μπορούμε να υπογράψουμε συμβόλαιο σε κάποια εταιρία;

Δεν εχει τελειωσει ακομη το συμβολαιο μου. Μια και ανοιξε η κουβεντα ειπα να ενημερωθω για τις δυνατοτητες. Το δεσμευτικο πλεον ειναι οτι δεν θα ηθελα να χασω τον αριθμο που χρησιμοποιω πανω απο 15 χρονια.

κάνε την μετατροπή τουλάχιστον ένα μήνα πριν λήξη το συμβόλαιο σου, γιατί από την στιγμή που θα κάνεις την αίτηση χρειάζεται ένας μήνας μέχρι την μετατροπή , και να κερδίσεις το επιπλέον πάγιο για το διάστημα που θα μεσολαβήσει από την αίτησή σου μέχρι να ενεργοποιηθεί (+1 μήνας αν την κάνεις με την λήξη)

κάνε την μετατροπή τουλάχιστον ένα μήνα πριν λήξη το συμβόλαιο σου, γιατί από την στιγμή που θα κάνεις την αίτηση χρειάζεται ένας μήνας μέχρι την μετατροπή , και να κερδίσεις το επιπλέον πάγιο για το διάστημα που θα μεσολαβήσει από την αίτησή σου μέχρι να ενεργοποιηθεί (+1 μήνας αν την κάνεις με την λήξη)

Οκ

Οι διαπραγματευσεις θα δειξουν.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση: Εδώ και πολλά χρόνια η φορητότητα γίνεται με τον αριθμό σου.

Μετα απο πολυ κοπο και φορητοτητα καταφερα για 1 γραμμη πολυ καλη προσφορα. Αφου εκανα φορητοτητα σε wind f2g με παιρνει στο καπακι η vodafone και μου λεει το red1 στα 26 τελικη και με 2 παγια δωρο. Φυσικα και δεχτηκα και ηρεμησε το κεφαλι μου.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

σε συμφερει να κανεις φορητοτητα σε καρτοκινητο αλλης εταιριας.

Θα γινει σε μια δυο μερες, ενω για CU θα περιμενεις τουλαχιστον ενα μηνα

επισης εχεις καλυτερο διαπραγματευτικο ατου αν πας σε αλλη εταιρια.

Το νουμερο σου εννοειται οτι θα το κρατησεις, καρτα σιμ θα αλλαξεις ειτε μεινεις στην ιδια εταιρια ειτε πας σε αλλη

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών