manosc4 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 xaxax Με πήραν κλαίγοντας. Λοιπόν για 3 συνδεσεις απεριόριστα προς vodafone τα κλασικά 1500, 100 λεπτα προς τρίτους και 100 sms προς τριτους με 200 ΜΒ 14,10 ευρώ τελική τιμή, έκαστος. Βέβαια εγώ πήγαινα για επιδότηση να πάρω μιας και θέλω το samsung S4 αλλά μόλις ακουσε η μανα μου για αυτές τις μειώσεις δε το σκέφτηκε καν. Αυριο παιρνω την cosmote για να ακυρώσω αυτά που υπέγραψα. Αλλά αν έχουν να μου δώσουν κάτι καλύετρο θα το ακούσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Πως κάνω εγγραφή στο myEbill ??? εχω myaccount άλλα δεν βλέπω myEbil Με αυτό θα λαμβάνω μόνο μεσώ email το λογαριασμό σωστά ?? και για πληρωμή online το όνομα μου το γραφώ όπως ακριβός στην κάρτα ?? και το αριθμό κάρτας χωρίς κενά ?? Γιατί δεν βγάζει αποτυχία και δεν λέει τι είναι λάθος Edited July 12, 2013 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 xaxax Με πήραν κλαίγοντας. Λοιπόν για 3 συνδεσεις απεριόριστα προς vodafone τα κλασικά 1500, 100 λεπτα προς τρίτους και 100 sms προς τριτους με 200 ΜΒ 14,10 ευρώ τελική τιμή, έκαστος. Βέβαια εγώ πήγαινα για επιδότηση να πάρω μιας και θέλω το samsung S4 αλλά μόλις ακουσε η μανα μου για αυτές τις μειώσεις δε το σκέφτηκε καν. Αυριο παιρνω την cosmote για να ακυρώσω αυτά που υπέγραψα. Αλλά αν έχουν να μου δώσουν κάτι καλύετρο θα το ακούσω..... Ποιο προγραμμα ειναι αυτο?το απεριοριστα 45?καλη τιμη αν ειναι τελικη με τους φορους.Σε πηραν ομως αφου υπεγραψες?στειλε να μας πεις αν ειχεα κανενα προβλημα με την ακυρωση φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ποιο προγραμμα ειναι αυτο?το απεριοριστα 45?καλη τιμη αν ειναι τελικη με τους φορους.Σε πηραν ομως αφου υπεγραψες?στειλε να μας πεις αν ειχεα κανενα προβλημα με την ακυρωση φορητοτητας. Συγνώμη έκανα ένα λάθος... απο 60sms προς ολους εχουμε και οι 3 συνδέσεις. Πρεπει να ειναι το unlimited 35 , τελική τιμή 14,11 για την ακρίβεια. Με πήραν μια μέρα αφού υπέγραψα τα συμβόλαια της cosmote. Μαζί ηρθαν και οι κάρτες sim. Σημερα το πρωί αφου πλέον ανανέωθηκαν τα συμβόλαια απο voda πἠρα σε cosmote για την ακύρωση της φοριτότητας και μου λέει μα Κυριε το αίτημα απορρίφθηκε απο τη voda εσείς γιατί μας πέρνετε.... ε και λέω καλά γειά σας. Ούτε λόγος για τις sim που έχω σπίτι. Αν με πάρουν τηλ για να επιστραφούν καλώς, αλλίως τι να τις κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πηγα germano και εκανα την αιτηση προς cosmote. 45€ μας βγαινει. Περιμενω τηλ απο vodafone και θα ενημερωσω. Πρωι πρωι μας τηλεφωνησαν απο Voda. Μας ειπαν να παραμεινουμε ως εχει. 32€ και τα 2 κινητα. Οποτε παραμενουμε ως εχει. Αυτα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Υπαρχει δυνατοτητα στους κατοχους καρτοπρογραματος να βλεπουν αναλυτικα τις χρεωσεις του λογαριασμου τους? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μόλις πέτυχα υπό τον φόβο φορητοτητας 41 € τελική τιμή για δυο γραμμές στο red1 με την HOL στην μια. Οικογενειακό. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μόλις πέτυχα υπό τον φόβο φορητοτητας 41 € τελική τιμή για δυο γραμμές στο red1 με την HOL στην μια. Οικογενειακό. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 41 ευρω και για τις 2 γραμμες?τι εκπτωση εχεις απο τη hol...10% δεν ειναι?σουπερ τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 41 ευρω και για τις 2 γραμμες?τι εκπτωση εχεις απο τη hol...10% δεν ειναι?σουπερ τιμη. Και για τις δυο 41€. Η μια 21,5 και η άλλη 19,5 λόγω επιπλέον έκπτωσης hol. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Και για τις δυο 41€. Η μια 21,5 και η άλλη 19,5 λόγω επιπλέον έκπτωσης hol. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο εχω δει τελευταια..... Προ μηνος εκλεισα (με κοπο) το red1 στα 27,22 me HOL (1 γραμμη) και ηταν μακραν η καλυτερη τιμη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο εχω δει τελευταια..... Προ μηνος εκλεισα (με κοπο) το red1 στα 27,22 me HOL (1 γραμμη) και ηταν μακραν η καλυτερη τιμη. Αν βάλεις και το οικογενειακό που εχω εγώ + ότι πέρασε ένας μήνας, σχεδόν η ίδια προσφορά ειναι. Και δεν μπορω να πω πως τους πίεσα ιδιαίτερα. Εκανα φορητότητα, με πήραν μου το πρότειναν, είπα Οκ και αυτο ήταν. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Αν βάλεις και το οικογενειακό που εχω εγώ + ότι πέρασε ένας μήνας, σχεδόν η ίδια προσφορά ειναι. Και δεν μπορω να πω πως τους πίεσα ιδιαίτερα. Εκανα φορητότητα, με πήραν μου το πρότειναν, είπα Οκ και αυτο ήταν. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Σου το προτειναν αμεσως αυτοι?εντυπωση μου κανει.τι προγραμμα ειχες πριν?Μακαρι να μου προτεινουν κι εμενα κατι αναλογο τελος του μηνα που ληγει η εκπτωση μου.Κατα τις 20 θα κανω τις διαδικασιες φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Σου το προτειναν αμεσως αυτοι?εντυπωση μου κανει.τι προγραμμα ειχες πριν?Μακαρι να μου προτεινουν κι εμενα κατι αναλογο τελος του μηνα που ληγει η εκπτωση μου.Κατα τις 20 θα κανω τις διαδικασιες φορητοτητας. Είχα και στις δυο το unlimited 50 με έκπτωση 50 και 20 % αντίστοιχα. Στην αρχή μου είπε 480 € επιδότηση και 88€ πάγιο για να αφήσω σε αυτο το προγραμμα και εναλλακτικά αυτο που ένα τελει δέχτηκα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Είχα και στις δυο το unlimited 50 με έκπτωση 50 και 20 % αντίστοιχα. Στην αρχή μου είπε 480 € επιδότηση και 88€ πάγιο για να αφήσω σε αυτο το προγραμμα και εναλλακτικά αυτο που ένα τελει δέχτηκα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Μαλιστα ευελπιστω σε κατι αντιστοιχο τοτε:).Κι εγω εχω και τις 2 στο unlimited 50 με 45% εκπτωση εκαστη συν την εκπτωση του οικογενειακου πακετου.κρατησες στοιχεια εκπροσωπου που μιλησες,εγινε ηδη η αλλαγη προγραμματος?γιατι εγω περισυ ειχα κατι προβληματακια με την αλλαγη προγραμματος. Edited July 14, 2013 by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Αμέσως έγινε. Με πήραν μετά απο ένα τέταρτο για ένα ηχογραφημένο διάλογο και μετά απο 2-3 ώρες περίπου ήρθε και SMS. Φυσικά δεν ήρθε ακόμη Λογαριασμος... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Και εγω vodafone για 2 χρονια ημουν στο unlimited 50 με 2 αριθμους στα 45 ευρω.αλλα εφυγα λογω σηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ρώτησα και πριν πως κάνω εγγραφή στο myEbill γιατί δεν το βλέπω απο my accout ευχαριστώ :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Πήγα σήμερα στη Βόνταφον να δω τι μπορώ να κάνω με τα 2 νούμερα που έχω σε οικογενεικό. Μου είπαν ότι είχα κάνει τα συμβόλαια τέλη Σεπτεμβρίου (τελικά όντως). Αν λέει κάνω φορητότητα ή διακοπή τώρα, θα έχω πέναλτυ; Μα στην έκπτωση αντί επιδότησης δεν έχεις τη δυνατότητα να διακόπτεις ανά πάσα στιγμή; Γνωρίζει κανείς τίποταή να πάω να ξεθάψω τα συμβόλαια να δω τι λένε; Αν αυτό άλλαξε σαν πολιτική της εταιρείας, προφανώς δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ, σωστά; Σκέφτομαι να κανω καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο στο τέλος του συμβολαίου μου πήρα μια καλή προσφορά απο την wind αλλα απάντησε η Vodafone με καλύτερη και με την σημείωση οτι αυτοί δεσμεύονται απέναντι μου και όχι εγώ. Κοινώς μπορώ να φύγω όποτε θέλω γιατι το συμβόλαιο μου ουσιαστικά ανανεώνεται κάθε μήνα. Πριν 1 μήνα λοιπόν δέχθηκα προσφορά της Wind και πήγα στο W. Σήμερα μου ήρθε λογαριασμός απο την Vodafone 400 ευρώ! Είναι η χρέωση της έκπτωσης που είχα (55%) την οποία πρέπει να επιστρέψω λένε. Τους είπα για την δέσμευση τους κλτ. και μου είπαν οτι οι όροι άλλαξαν τον Φεβρουάριο...!! Τώρα αν πέρασαν τους όρους στα ψιλά γράμματα μαζί με τον λογαριασμό ή κάτι τέτοιο δεν ξέρω αλλα αν το συνεχίσουν τα 400 που θα πάρουν θα τα χάσουν απο τις υπόλοιπες γραμμές που έχουμε στο σπίτι και πότε ξανά Vodafone.:mad: Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο στο τέλος του συμβολαίου μου πήρα μια καλή προσφορά απο την wind αλλα απάντησε η Vodafone με καλύτερη και με την σημείωση οτι αυτοί δεσμεύονται απέναντι μου και όχι εγώ. Κοινώς μπορώ να φύγω όποτε θέλω γιατι το συμβόλαιο μου ουσιαστικά ανανεώνεται κάθε μήνα. Πριν 1 μήνα λοιπόν δέχθηκα προσφορά της Wind και πήγα στο W. Σήμερα μου ήρθε λογαριασμός απο την Vodafone 400 ευρώ! Είναι η χρέωση της έκπτωσης που είχα (55%) την οποία πρέπει να επιστρέψω λένε. Τους είπα για την δέσμευση τους κλτ. και μου είπαν οτι οι όροι άλλαξαν τον Φεβρουάριο...!! Τώρα αν πέρασαν τους όρους στα ψιλά γράμματα μαζί με τον λογαριασμό ή κάτι τέτοιο δεν ξέρω αλλα αν το συνεχίσουν τα 400 που θα πάρουν θα τα χάσουν απο τις υπόλοιπες γραμμές που έχουμε στο σπίτι και πότε ξανά Vodafone.:mad: Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει πουθενά δε δικαιούνται τίποτα..........και εγώ προφορική ανανέωση είχα κάνει με τον ορο ότι ώρα θέλω φεύγω......έκανα στους έξι μήνες φορητότητα προς Wind και δέχτηκα τηλέφωνο από Vodafone που έλεγε ότι θα πληρώσω πρόστιμο.........τους είπα ότι θα χαρώ πολύ να πάμε στα δικαστήρια και να έρθουν με την υπογραφή μου που φυσικά δεν υπάρχει πουθενά............σε δυο ώρες πήρανε άλλο τηλέφωνο και μου κάνανε αντιπροσφορά με 60% έκπτωση στο Red1 και έμεινα στο δίκτυο τους :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει πουθενά δε δικαιούνται τίποτα..........και εγώ προφορική ανανέωση είχα κάνει με τον ορο ότι ώρα θέλω φεύγω......έκανα στους έξι μήνες φορητότητα προς Wind και δέχτηκα τηλέφωνο από Vodafone που έλεγε ότι θα πληρώσω πρόστιμο.........τους είπα ότι θα χαρώ πολύ να πάμε στα δικαστήρια και να έρθουν με την υπογραφή μου που φυσικά δεν υπάρχει πουθενά............σε δυο ώρες πήρανε άλλο τηλέφωνο και μου κάνανε αντιπροσφορά με 60% έκπτωση στο Red1 και έμεινα στο δίκτυο τους :lol::lol: Με τι τιμή σου δώσανε το red1?Εγώ μόλις είδα το νέο λογαριασμό μου και τα έχω πάρει στο κρανίο.Ξέχασα ότι προπληρώνουμε το πάγιο του επόμενου μήνα και μου είχαν κόψει την έκπτωση παγίου για τις 11 ημέρες του αυγούστου και απο 55 ευρώ πήγα στα 73 για 2 γραμμές.Και φυσικά δεν παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να τους βρίσω να χρεωθώ κιόλας.Πήρα αμέσως τηλέφωνο στην κοσμότε για φορητότητα με τους αστείους και περιμένω την αντιπροσφορά τους.Ελπίζω να είναι ανταγωνιστική.Και φυσικά θα διεκδικήσω και πίσω τα 28 ευρώ της επιπλέον χρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Με τι τιμή σου δώσανε το red1?Εγώ μόλις είδα το νέο λογαριασμό μου και τα έχω πάρει στο κρανίο.Ξέχασα ότι προπληρώνουμε το πάγιο του επόμενου μήνα και μου είχαν κόψει την έκπτωση παγίου για τις 11 ημέρες του αυγούστου και απο 55 ευρώ πήγα στα 73 για 2 γραμμές.Και φυσικά δεν παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να τους βρίσω να χρεωθώ κιόλας.Πήρα αμέσως τηλέφωνο στην κοσμότε για φορητότητα με τους αστείους και περιμένω την αντιπροσφορά τους.Ελπίζω να είναι ανταγωνιστική.Και φυσικά θα διεκδικήσω και πίσω τα 28 ευρώ της επιπλέον χρέωσης. Για την ακρίβεια 26.88 τελική τιμή με όλα μέσα.......Red1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει πουθενά δε δικαιούνται τίποτα..........και εγώ προφορική ανανέωση είχα κάνει με τον ορο ότι ώρα θέλω φεύγω......έκανα στους έξι μήνες φορητότητα προς Wind και δέχτηκα τηλέφωνο από Vodafone που έλεγε ότι θα πληρώσω πρόστιμο.........τους είπα ότι θα χαρώ πολύ να πάμε στα δικαστήρια και να έρθουν με την υπογραφή μου που φυσικά δεν υπάρχει πουθενά............σε δυο ώρες πήρανε άλλο τηλέφωνο και μου κάνανε αντιπροσφορά με 60% έκπτωση στο Red1 και έμεινα στο δίκτυο τους :lol::lol: Μακάρι να είναι έτσι φίλε μου. Προς το παρών έκανα άρνηση μέχρι να εξετάσουν το θέμα. Φυσικά προτιμώ να τα δώσω σε δικηγόρους παρά να μου τα πάρουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν περίμενα απο μια εταιρία σαν την Vodafone πάντως τέτοια κόλπα για να βγάλει χρήμα. Όταν ηταν να πάω στην Wind δεν μπόρεσαν να κάνουν μια έστω ίδια προσφορά για να μείνω, τώρα και καλύτερη προσφορά να μου κάνουν δεν μπορώ να φύγω απο την Wind. Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πες μας τι θα γινει με το θεμα γιατι και εμενα με πηραν και μου ειπαν τα ιδια για πεναλντυ κτλ , και εννοειτε οτι σκοτωθηκαμε τηλεφωνικος και τωρα ειναι 2 μερες που με παιρνουν συνεχεια τηλεφωνο , μαλλον γι αυτο το θεμα .., @Imperia τι ακριβως σου ειπαν στο τηλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Πες μας τι θα γινει με το θεμα γιατι και εμενα με πηραν και μου ειπαν τα ιδια για πεναλντυ κτλ , και εννοειτε οτι σκοτωθηκαμε τηλεφωνικος και τωρα ειναι 2 μερες που με παιρνουν συνεχεια τηλεφωνο , μαλλον γι αυτο το θεμα .., @Imperia τι ακριβως σου ειπαν στο τηλ ? Μου είπανε ότι θα πληρώσω πρόστιμο 115 euro.........τους είπα ότι δεν έχω δέσμευση με την εταιρία και ότι είχαμε συνεννοηθεί ότι φεύγω ότι ώρα θέλω.....δεν είχα υπογράψει πουθενά.......όλα τηλεφωνικός είχανε γίνει και χωρίς ηχογράφηση..........επειδή κατάλαβα τι είχε πάει να γίνει, αμέσως τους μίλησα ότι θα χαρώ να πάμε στα δικαστήρια ( σε αρκετά έντονο ύφος) και να έρθει η εταιρία με την υπογραφή μου(φυσικά δεν υπάρχει πουθενά όπως είπα νωρίτερα) ο υπάλληλος τότε κατάλαβε ότι δε θα τα βγάλουν εύκολα με μένα και μου είπε ότι μάλλον κάνανε λάθος που ζητάνε αποζημίωση...........μετά από δυο ώρες επικοινώνησαν μαζί μου και μου κάνανε αντιπροσφορά και έμεινα στο δίκτυο τους. Το νοέμβριο μου είχανε πει ότι θα πάρω 55% έκπτωση στο unlimited 45 για ένα χρόνο και ότι μπορώ να φύγω αν το θελήσω και νωρίτερα. Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο φαίνεται ότι το συμβόλαιο έχει λήξει και δε μπορούνε να ζητήσουνε τίποτα. Φυσικά αυτοί ζητάνε λεφτά και όπου πιάσουνε,ανήθικο. Νευρίασα όταν είδα ότι ζητάνε 400 euro και για αυτό κάθισα και έγραψα όλα αυτά. Δεν γίνετε τη μια να σου λένε ότι είσαι ελεύθερος να φύγεις οποτε θέλεις και μετά να ζητάνε αποζημίωση. Edited July 16, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts