Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλεπω οτι το Red1, πήγε στα 750Mb.

μπραβο ρε βοντα!ηδη τα παραπανω mb τα βλεπω στο my account.τους πηρα και τηλεφωνο και το επιβεβαιωσα.ευτυχως που δεν ειναι μονο για τους νεους συνδρομητες μονο γιατι αλλιως θα ειχα φυγει!

Καποιος που να πηρε μεσα στο μηνα καλη προσφορα για το red1 η το unlimited 50?μου φαινονται υπερβολικα τα 78 ευρω για 2 γραμμες unlimited 50.

Βλεπω οτι το Red1, πήγε στα 750Mb.

Το κακο είναι ότι πάει βάσει τιμολόγησης. Δηλαδη αν σου ειχαν μεινει 100 ΜΒ υπόλοιπο μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός σου, παραμένει το υπόλοιπο σου στα 100 παρόλο που προστέθηκαν αλλα 250ΜΒ στο πρόγραμμα. Λογικά απο την έκδοση του επόμενου λογαριασμου μας θα είναι πραγματικά 750ΜΒ.

Ε ρε βοντα... μισες δουλειές κούκλα μου.

...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

ημουν γερμανια και αυστρια τωρα μια εβδομαδα και μιλαγα παρα πολυ γιατι μου ειπαν απο βοντα οτι με 4 ευρω την ημερα εχω 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 sms αφου ειμαι στο προγραμμα red1 και μιλαω σαν να ειμαι απο ελλαδα. ισχυει οντως κατι τετοιο η θα μου ερθει κανενας τρελος λογαριασμος τωρα;
Don't give up! :!:

ημουν γερμανια και αυστρια τωρα μια εβδομαδα και μιλαγα παρα πολυ γιατι μου ειπαν απο βοντα οτι με 4 ευρω την ημερα εχω 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 sms αφου ειμαι στο προγραμμα red1 και μιλαω σαν να ειμαι απο ελλαδα. ισχυει οντως κατι τετοιο η θα μου ερθει κανενας τρελος λογαριασμος τωρα;

Αν ενεργοποίησες την υπηρεσία πριμ φύγεις ναι, ισχύει.

Ρε παιδια...

Εχω οικογενειακο πακετο (2 νουμερα)+ τηλεφωνια hol

Βλεπωντας τις καρτοκινητες σκεφτομαι μηπως αξιζει να κανω το ενα απο τα δυο νουμερα.

Αξιζει λετε; χρησιμοποιω ομιλια προς τη δευτερη γραμμη,ομιλια προς cosmote και internet

Γίνεται άμεσα;

Μήπως θα έχω πρόβλημα επειδή δεν τελείωσε το συμβόλαιό μου;

Ευχαριστω!

Edited by myst77

Καλησπέρα σε όλους!Επειδή δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί το εξής?:

1.Αν έχω συμβόλαιο και καλέσω κάποιον που είναι στην ίδια εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

2.Αν έχω συμβόλαιο και καλέσω κάποιον που είναι σε άλλη εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

3.Αν έχω καρτοπρόγραμμα ή καρτοκινητό και καλέσω κάποιον που είναι στην ίδια εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

4.Αν έχω καρτοπρόγραμμα ή καρτοκινητό και καλέσω κάποιον που είναι σε άλλη εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σε όλους!Επειδή δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί το εξής?:

1.Αν έχω συμβόλαιο και καλέσω κάποιον που είναι στην ίδια εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

2.Αν έχω συμβόλαιο και καλέσω κάποιον που είναι σε άλλη εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

3.Αν έχω καρτοπρόγραμμα ή καρτοκινητό και καλέσω κάποιον που είναι στην ίδια εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

4.Αν έχω καρτοπρόγραμμα ή καρτοκινητό και καλέσω κάποιον που είναι σε άλλη εταιρία και μιλήσουμε 1 λεπτό πως θα χρεωθώ? 1min ή 3min το ελάχιστο?.

Ευχαριστώ πολύ

Στα συμβολαια η χρεωση ειναι ανα λεπτο και στα καρτοκινητα ανα 3λεπτο τουλαχιστον για συνδρομητες vodafone

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστώ πολύ

1.Θα χρεωθείς 3 λεπτά εκτός αν έχεις RED , όπου θα χρεωθείς 1 λεπτό , Εκτός Παγίου χρεώνεσαι 1 λεπτό

2. Θα χρεωθείς 3 λεπτά εκτός αν έχεις RED . Εκτός παγίου 1 λεπτό.

3. 3 λεπτά αν έχεις πακέτο ομιλίας 1 λεπτό αν δεν έχεις

4. 3 λεπτά αν έχεις πακέτο 1 λεπτό αν δεν έχεις

1.Θα χρεωθείς 3 λεπτά εκτός αν έχεις RED , όπου θα χρεωθείς 1 λεπτό , Εκτός Παγίου χρεώνεσαι 1 λεπτό

2. Θα χρεωθείς 3 λεπτά εκτός αν έχεις RED . Εκτός παγίου 1 λεπτό.

3. 3 λεπτά αν έχεις πακέτο ομιλίας 1 λεπτό αν δεν έχεις

4. 3 λεπτά αν έχεις πακέτο 1 λεπτό αν δεν έχεις

Δεν εχω red αλλα 400 για ολους και χρεωνομαι ανα λεπτο

Φιλικά Γιάννης

Ακομα και στα καρτοσυμβολαια η Vodafone χρεωνει ανα λεπτο.

Φιλικά Γιάννης

Δεν ξέρω είναι λίγο μπέρδεμα...δηλαδή λογικά δεν θα πρέπει αν είμαστε στο ίδιο δίκτυο να χρεωνόμαστε λιγότερο?Επίσης η ύπαρξη συμβολαίου,δηλαδή μια δέσμευση ουσιαστικά, δεν θα έπρεπε να έχει βελτιωμένες χρεώσεις...?

Δεν ξέρω είναι λίγο μπέρδεμα...δηλαδή λογικά δεν θα πρέπει αν είμαστε στο ίδιο δίκτυο να χρεωνόμαστε λιγότερο?Επίσης η ύπαρξη συμβολαίου,δηλαδή μια δέσμευση ουσιαστικά, δεν θα έπρεπε να έχει βελτιωμένες χρεώσεις...?

Απο vodafone σε vodafone εχεις απο 500-1500 λεπτα δωρεαν με χρεωση ανα λεπτο

Φυσικα με συμβολαιο ειναι πιο φτηνες οι χρεωσεις

Μόνο στη Vadafone Γιάννη?

Για αλλες εταιριες δεν ξερω ...Μην πω καμμια μαμακια..:(

Φιλικά Γιάννης

και πιο παλιά το είχα ρωτησει, και καποιος μου ειχε πει ''μαλλον επεσε το συστημα''... Ξαναρωτω λοιπον (μιας και εχει περασει πολυς καιρος που μενουν κλειστα τα καταστηματα, και αποκλειεται να φταιει το ''συστημα''): Ξέρει κανείς τι παίζει με τα καταστήματα vodafone στην Ερμου και Στρατου (Θεσ/νικης) και είναι κλειστά; Νομίζω οτι και τα 2 ανηκουν στο ιδιο franchise...

ρε παιδες τι να κανω...

Εκανα αιτηση σε cosmote και δε με παιρνουν τηλ απο τη Vοda ενω έχω και 4 συνδέσεις.

Πότε θα με πάρουν τηλ? Αφου υπογράψω τα συμβόλαια?

Μετα αν τα υπογράψω μπορώ να τα ακυρώσω με κάποιον τρόπο ?

ρε παιδες τι να κανω...

Εκανα αιτηση σε cosmote και δε με παιρνουν τηλ απο τη Vοda ενω έχω και 4 συνδέσεις.

Αν παραλαβεις νεα sim και υπογραψεις δεν μπορεις να ακυρωσεις....Παραξανο παντως που δεν σε καλεσαν απο Vodafone

Φιλικά Γιάννης

Εισαι σιγουρος? Καπου διαβασα πως μεσα σε 3 μέρες μπορώ να στειλω με fax εντολή ακύρωσεις για να ειμαι καλυμμένος απο το νόμο, αλλά και με ένα τη΄στη Cosmote τηλεφωνικά ακύρωση με τη δικαιολογία πως έχω καλύτερη προσφορά απο αλλού.

Εισαι σιγουρος? Καπου διαβασα πως μεσα σε 3 μέρες μπορώ να στειλω με fax εντολή ακύρωσεις για να ειμαι καλυμμένος απο το νόμο, αλλά και με ένα τη΄στη Cosmote τηλεφωνικά ακύρωση με τη δικαιολογία πως έχω καλύτερη προσφορά απο αλλού.

Αυτα πριν παρεις την νεα sim της cosmote και υπογραψεις

Αν σε παρει η Vodafone και ..συμφωνησετε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.Απλα θα σε παρουν απο cosmote για επιβεβαιωση της ακυρωσης

Φιλικά Γιάννης

εγω εκανα αιτηση φορητοτητας τηλεφωνικος στην cosmote και μετα απο λιγες μερες μου ηρθε με courier το πακετο που ειχε μεσα και την καρτα sim,υπεγραψα κανονικα.το ιδιο μεσημερι με πηραν τηλ απο την vodafone και μου εκανα καποια προσφορα που αρνηθηκα επειδη δεν ηταν καλη για μενα.το επομενο πρωινο με ξαναπηραν και μου εκαναν πολυ καλυτερη προσφορα και την δεχτηκα.μου ειπαν τι να κανω για να ακυρωσω στην cosmote...

ετσι πηρα τηλ την cosmote και ζητησα να ακυρωσω την φορητοτητα.μου εδωσαν διευθυνση να επιστρεψω με το ιδιο courier τον φακελο και να στειλω με fax φωτοτυπια ταυτοτητας που να αναγραφω πανω καποια στοιχεια και γιατι θελω να κανω ακυρωση.την επομενη το πρωι τα εκανα ολα αυτα και το μεσημερι το θεμα ειχε ληξει.το απογευμα μου ηρθε μηνυμα απο την vodafone πως πηγα στο νεο προγραμμα που ειχα ζητησει ...

Μια απο τα ιδια. Τελος το -45% μου ειπαν. Απο 32€ συνολο για 2 κινητα εκτοξευτηκαμε στα 55,50! Το καλυτερο που μπορουν να κανουν μου ειπαν ειναι να το ριξουν στα 45,50€. Εγω 32 θα δινω...τωρα ποιος θα τα παιρνει στα φρυδια μου. Αυριο κιολας φορητοτητα

Μια απο τα ιδια. Τελος το -45% μου ειπαν. Απο 32€ συνολο για 2 κινητα εκτοξευτηκαμε στα 55,50! Το καλυτερο που μπορουν να κανουν μου ειπαν ειναι να το ριξουν στα 45,50€. Εγω 32 θα δινω...τωρα ποιος θα τα παιρνει στα φρυδια μου. Αυριο κιολας φορητοτητα

Κι εμενα τα ιδια απο 55 ευρω για 2 γραμμες στα 78.Οταν κανεις τη φορητοτητα ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα.

ρε παιδες τι να κανω...

Τελικα σε πηραν για αντιπροσφορα απο τη vodafone?

Πηγα germano και εκανα την αιτηση προς cosmote. 45€ μας βγαινει. Περιμενω τηλ απο vodafone και θα ενημερωσω.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών