bomber21 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40027&dateFrom=&dateUntil= 6 νέα για ιδιώτες και 6 νέα εταιρικά. Το πρώτο με μια έκπτωση 30 % μου κάνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ωραιότατο το RED 3, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου με τελική τιμή 36,96 € :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ωραιότατο το RED 3, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου με τελική τιμή 36,96 € :p Πως το καταφερες αυτο? Κλασικα με φορητοτητα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Πως το καταφερες αυτο? Κλασικα με φορητοτητα? Πραγματικά! Πώς μπορούν τα 120 ευρώ να γίνουν 36???!?! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Σε 24μηνο συμβόλαιο μετά από πόσους μήνες μπορείς να πας σε πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilitarian Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Στους 18 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Σε 24μηνο συμβόλαιο μετά από πόσους μήνες μπορείς να πας σε πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο; Αν κάνεις τώρα ανανέωση συμβολαίου, δε μπορείς να το αλλάξεις πρίν τους 23 μήνες για 24μηνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilitarian Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Στους 23 μήνες σπας το συμβόλαιο χωρίς "πρόστιμο", χαμηλότερο πρόγραμμα μπορείς να βάλεις στο 18μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Σκεφτομαι να κανω ενα οικογενειακο πακετο red 45 ... για 2 συνδεσεις... ποια θα ηταν η καλυτερη επιδοτηση που θα μπορουσα να εχω?Η τιμη του παγιου ειναι τελικη ? (εφοσον φυσικα δεν ξεπερνας τα δωρεαν λεπτα/μυνηματα/ΜΒ ) οι τιμες επιδοτησεις "παιζουν" απο καταστημα σε καταστημα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Καλησπέρα. Είμαι στο Unlimited 15 για περίπου 15 μήνες τώρα (τον Αύγουστο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για ανανέωση συμβολαίου). Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία συσκευή με την έκπτωση που μου δινεται μέσω της ανανέωσης και της όποιος επιδότησης έχει προκύψει. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες και πρίν αναβαθμιστεί το site της vodafone και όλο το interface του myaccount, μπορούσα να επιλέξω ανανέωση συμβολαίου > έπτωση στη συσκευή > την συσκευή που θέλω > Διατήρηση προγράμματος > ανανέωση 12/18/24 μήνες και το κόστος διαμορφωνόταν ανάλογα. Συγκεκριμένα για το sony xperia U το οποίο με 12μηνη το έδινε γύρω στα 160 ευρώ και 24 μηνη 63 αλλα ακόμα δεν είχα την δυνατότητα να το αγοράσω οπότε περίμενα. Μάλιστα, είχα κάνει κατα λάθος αγορά μια μέρα και η παραγγελία είχε δρομολογηθεί κανονικά οπότε όλα δούλευαν ρολόι. Τώρα όμως που έχω την δυνατότητα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. 1) Δεν μου επιτρέπει να κάνω διατήρηση του προγράμματος μου και ουσιαστικά πρέπει να πάω σε ένα άλλο πιο ακριβό ενω όπως προανέφερα πριν λίγες βδομάδες μπορούσα να το κρατήσω κανονικά. 2) Αφού επιλέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Unlimited 20 και επιλέξω την συσκευή, δεν λειτουργούν οι επιλογές για 18μηνη ή 24μηνη ανανέωση αλλα μόνο η 12 μηνη. Ακόμα πιο παράδοξο ότι έστω κι αν επιλέξω 12μηνη το κόστος είναι τελείως διαφορετικό απ'ότι πριν, γύρω στα 217 ευρώ. Πώς γίνεται αυτό? Δηλαδή είναι εντελώς συμπτωματικό ότι με τις αλλάγες στην σελίδα τους ξαφνικά κάνοντας ανανέωση συμβολαίου δεν μπορώ να διατηρήσω το υπάρχον πρόγραμμα, δεν μπορώ να επιλέξω 18 ή 24 μήνες, και το κόστος είναι τελείως διαφορετικό! Ευχαριστώ. Edited December 22, 2012 by princeG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Στους 23 μήνες σπας το συμβόλαιο χωρίς "πρόστιμο", χαμηλότερο πρόγραμμα μπορείς να βάλεις στο 18μηνο Not any more Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ρε παιδιά μια επιβεβαίωση θέλω σε κάτι, γιατί ή δεν κατάλαβα καλά ή στην Vodafone είναι μεγάλοι απατεώνες. Εγώ είμαι στο δίκτυo cosmote και το καλοκαίρι για να μην κουβαλάω το καλό κινητό στην παραλία και να μην έχω βάλε βγάλε την sim συνέχεια, ζήτησα από την cosmote μια δεύτερη κάρτα sim για να την έχω στο παλιό κινητό. Γι αυτό με χρέωσαν 5 ή 7 ευρώ. Πήγε μια φίλη να κάνει χθες το ίδιο στην vodafone και της ζήτησαν οι ΚΛΕΦΤΕΣ 2 ευρώ κάθε μήνα. Καλά πάνε καλά οι άνθρωποι πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Edited December 22, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Not any more Δηλαδή ;;:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλησπερα, εχω συμβολαιο unlimited 60 που το εκανα πριν 3 μηνες online και μου εδωσαν 25% εκπτωση στο παγιο δλδ τελικη τιμη με φορους 50,5ευρω (ή αλλιως 3 παγια δωρεαν για 12μηνο συμβολαιο). Βλεπω τα νεα προγραμματα RED (RED 1 --> 60e ) και επειδη ολοι οι λογαριασμοι μου ηρθαν φουσκωμενοι τους προηγουμενους μηνες επειδη καλουσα αρκετα κοσμοτε ειπα να παρω τηλ στην εξυπηρετηση να το αλλαξω. Εκει μου ειπαν πως ΔΕΝ μεταφερεται η εκπτωση στο παγιο και πως θα πληρωνω 67,2ευρω τελικη. Ζητω λοιπον το τηλ για μετατροπη καρτοκινητου/διακοπη και καλω στο 1227. Με τα πολλα εκει μου δινουν μετα απο ωρα 15% εκπτωση ενω στην αρχη δεν μου εδιναν τιποτα ουτε απο κει. Το αρνηθηκα και σκεφτομαι για φορητοτητα κοσμοτε. Να την κανω ονλινε ή μεσω καταστηματος? Και να μεταφερθω στην τελικη δεν εχω προβλημα! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Eρωτηση: η μετατροπη σε καρτοκινητο γινεται με την ιδια sim ή πρεπει να παρεις νεα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Eρωτηση: η μετατροπη σε καρτοκινητο γινεται με την ιδια sim ή πρεπει να παρεις νεα? νέα σιμ, αλλά ειναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Πραγματικά! Πώς μπορούν τα 120 ευρώ να γίνουν 36???!?! Τελικά σε αυτο δεν είχαμε απάντηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλησπέρα. Είμαι στο Unlimited 15 για περίπου 15 μήνες τώρα (τον Αύγουστο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για ανανέωση συμβολαίου). Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία συσκευή με την έκπτωση που μου δινεται μέσω της ανανέωσης και της όποιος επιδότησης έχει προκύψει. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες και πρίν αναβαθμιστεί το site της vodafone και όλο το interface του myaccount, μπορούσα να επιλέξω ανανέωση συμβολαίου > έπτωση στη συσκευή > την συσκευή που θέλω > Διατήρηση προγράμματος > ανανέωση 12/18/24 μήνες και το κόστος διαμορφωνόταν ανάλογα. Συγκεκριμένα για το sony xperia U το οποίο με 12μηνη το έδινε γύρω στα 160 ευρώ και 24 μηνη 63 αλλα ακόμα δεν είχα την δυνατότητα να το αγοράσω οπότε περίμενα. Μάλιστα, είχα κάνει κατα λάθος αγορά μια μέρα και η παραγγελία είχε δρομολογηθεί κανονικά οπότε όλα δούλευαν ρολόι. Τώρα όμως που έχω την δυνατότητα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. 1) Δεν μου επιτρέπει να κάνω διατήρηση του προγράμματος μου και ουσιαστικά πρέπει να πάω σε ένα άλλο πιο ακριβό ενω όπως προανέφερα πριν λίγες βδομάδες μπορούσα να το κρατήσω κανονικά. 2) Αφού επιλέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Unlimited 20 και επιλέξω την συσκευή, δεν λειτουργούν οι επιλογές για 18μηνη ή 24μηνη ανανέωση αλλα μόνο η 12 μηνη. Ακόμα πιο παράδοξο ότι έστω κι αν επιλέξω 12μηνη το κόστος είναι τελείως διαφορετικό απ'ότι πριν, γύρω στα 217 ευρώ. Πώς γίνεται αυτό? Δηλαδή είναι εντελώς συμπτωματικό ότι με τις αλλάγες στην σελίδα τους ξαφνικά κάνοντας ανανέωση συμβολαίου δεν μπορώ να διατηρήσω το υπάρχον πρόγραμμα, δεν μπορώ να επιλέξω 18 ή 24 μήνες, και το κόστος είναι τελείως διαφορετικό! Ευχαριστώ. Η Vodafone αλλαξε την πολιτικη των επιδοτησεων τωρα τελευταια, οποτε επεσες στην αλλαγη. Αν θες να κρατησεις παντως το προγραμμα σου, πηγαινε σε καταστημα για να παρεις την επιδοτηση. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πάω στο κατάστημα να ρωτήσω να δώ τί επιδότηση έχω. Λογικά πάντως δεν μπορεί να έχω την ίδια έκπτωση στην συσκευή είτε επιλέγω 12μηνο είτε 24μηνο έτσι? To λέω επειδή από το site όποιο πρόγραμμα κι αν επιλέξω μου δίνει το ίδιο ποσό, το οποίο δεν είναι λογικό φυσικά. Edited December 23, 2012 by princeG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Υπάρχει κάποια υπηρεσία στα unlimited προγράμματα, να μαθαίνεις πόσος χρόνος σου έχει απομείνει προς vodafone και σταθερά, από τα 1500 λεπτά που προσφέρονται; Πέρα δηλαδή από το μήνυμα που σου στέλνουν όταν έχεις καταναλώσει το 80% αυτής της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια υπηρεσία στα unlimited προγράμματα, να μαθαίνεις πόσος χρόνος σου έχει απομείνει προς vodafone και σταθερά, από τα 1500 λεπτά που προσφέρονται; Πέρα δηλαδή από το μήνυμα που σου στέλνουν όταν έχεις καταναλώσει το 80% αυτής της προσφοράς. Sms κενο στο1284 Edited December 25, 2012 by nick2crete 1284 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Sms κενο στο1284 Λεει μονο για τα υπολοιπα του πακετου... Το κενο sms δε λεει τα υπολοιπα απο τα 1500... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Λεει μονο για τα υπολοιπα του πακετου... Το κενο sms δε λεει τα υπολοιπα απο τα 1500... Σορυ εχεις δικιο ,ισως με τηλ στην εξυπηρετηση πελατων ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πήρα μόλις στην εξυπηρετιση πελατών για να πετύχω και έκπτωση στο πάγιο και στη συσκευή και μου είπαν ότι και καλα έχει αλλάξει το σύστημα κ δεν μπορούν και καλα αυτοί να δουν επιδοτήσεις κτλ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να κάνω αιτηση φορητότητας για να "μπορέσουν" να δουν λέτε; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Πήρα μόλις στην εξυπηρετιση πελατών για να πετύχω και έκπτωση στο πάγιο και στη συσκευή και μου είπαν ότι και καλα έχει αλλάξει το σύστημα κ δεν μπορούν και καλα αυτοί να δουν επιδοτήσεις κτλ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να κάνω αιτηση φορητότητας για να "μπορέσουν" να δουν λέτε; Έκανα κι εγώ το ίδιο και μόνο που δε με επέπληξαν κιόλας επειδή έχω ήδη έκπτωση.. Ναι, ο τρόπος είναι η αίτηση φορητότητας. Edited December 26, 2012 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts