Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω φύγει από την Vodafone εδώ και τρεις μήνες περίπου και είμαι κατενθουσιασμένος. Με το πρόγραμμα Wind Bbest Flexy 300 για τα δυο νούμερα που έκανα φορητότητα και μετάβαση στην Wind, με έκπτωση αντί επιδότησης δεν μου έρχεται πάνω από 55 ευρώ το πάγιο και για τα δυο νούμερα! Στην Vodafone τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μέχρι και τον Φλεβάρη είχα παράλογες και κρυφές χρεώσεις όπως αποδείχτηκε για 'μένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για τα προγράμματα Unlimited 50 και Eυέλικτο 45 με τις εκπτώσεις λόγω οικογενειακού πακέτου να φτάνει να το ποσό από 89 ευρώ περίπου που ήταν μέχρι τον Αύγουστο του 2010, να φτάνει πλέον στα 107 - 115 ευρώ περίπου τον μήνα μέχρι και τον περασμένο Φλεβάρη. Επίσης κάποιες φορές ερχόταν και παραπάνω γιατί φαινόταν ότι ξεπερνούσα τον χρόνο του παγίου κάτι που εγώ είχα επιφυλάξεις.

Έφυγα από την Vodafone και πληρώνω τα μισά. Η χειρότερη εταιρεία μακράν για 'μένα. Έχασαν έναν πελάτη από το 1998 και αυτό γιατί δεν δέχτηκαν κατ' εξαίρεσιν την μετάβαση σε Ευέλικτα Επαγγελματικά προγράμματα πριν το πέρας του χρόνου του συμβολαίου. Περαστικά τους.

Από αυτά που γράφεις δε συνάγεται ότι ευθυνόταν η vodafone (και όποια εταιρεία θα μπορούσε να είναι). Το ότι ξεπερνούσες το πάγιο είναι δικό σου ζήτημα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Από αυτά που γράφεις δε συνάγεται ότι ευθυνόταν η vodafone (και όποια εταιρεία θα μπορούσε να είναι). Το ότι ξεπερνούσες το πάγιο είναι δικό σου ζήτημα.

Δεν κατάλαβες, δεν ξεπερνούσα τον χρόνο γιατί πάντα τον έλεγχα με βάση τους χρόνους κλήσης και λάμβανα υπόψιν και την ελάχιστη χρέωση λεπτού η δευτερολέπτων. Το γεγονός ότι αρνήθηκαν σε χρόνιο πελάτη τους να του αλλάξουν τα συμβόλαια γιατί το είχε ανάγκη υποδηλώνει την έλλειψη επαγγελματισμού και σκοπιμοτήτων.

Τα ίδια είχε αντιμετωπίσει συγγενής μου και τώρα στην Cosmote σώθηκε και αυτός.

Hello moto....!

δηλαδη για να ρωτησω κατι , τσεκαρες τους χρονους μονος σου κανονικα και επιασες την Βοντα να εχει διαφορετικο χρονο ??Να σε βγαζει εκτος παγιου ?Γιατι αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα ...

Με δεδομένο ότι τα προγράμματα unlimited παρέχουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς vodafone, έστω κι ένας αριθμός από τις επαφές μας να κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρεία χωρίς να το γνωρίζουμε, τα δεδομένα στο μηνιαίο λογαριασμό αλλάζουν σημαντικά. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στα προγράμματα συμβολαίου των άλλων δύο παρόχων.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Με δεδομένο ότι τα προγράμματα unlimited παρέχουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς vodafone, έστω κι ένας αριθμός από τις επαφές μας να κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρεία χωρίς να το γνωρίζουμε, τα δεδομένα στο μηνιαίο λογαριασμό αλλάζουν σημαντικά. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στα προγράμματα συμβολαίου των άλλων δύο παρόχων.

δε θα το εβλεπε αυτο ο φιλος στον αναλυτικο λογαριασμο;

Έβλεπα χρεώσεις παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Δηλαδή ότι ξεπερνούσα κάποιες φορές τον προβλεπόμενο χρόνο, αλλά εγώ μετρούσα τον χρόνο, εγώ είχα το Eυέλικτο 45, ο πατέρας μου είχε το Unlimited 50. Το ανέφερα μια φορά και μου είπαν ότι οι χρεώσεις είναι κανονικές. Και στα δυο νούμερα αυτή την στιγμή στην Wind και εγώ και ο πατέρας μου την ίδια χρήση κάνουμε όπως στην Vodafone, όμως δεν είδα παραπάνω χρεώσεις πέραν του προκαθορισμένου χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο πως από την ευρύτερη οικογένεια μου γι' αυτούς τους λόγους φύγαν 11 νούμερα με φορητότητα για άλλες εταιρείες. Για τους ίδιους λόγους περίπου, δηλαδή κρυφές χρεώσεις και παράλογες κατά την προσωπική μας άποψη.

Γι' αυτό για 'μένα η Vodafone έχει διαγραφεί πλέον και είναι η χειρότερη εταιρεία μακράν. Συμβαδίζει και με την "αδελφή" της την HOL σ' αυτά τα μονοπάτια. Να μην σχολιάσω και τα τροποποιημένα λογισμικά στα κινητά με τα άθλια γραφικά στα μενού της Vodafone. Ευτυχώς οι περισσότερες συσκευές γινόντουσαν εύκολα debrand. (S.E. - Nokia, Motorola).

Hello moto....!

Έβλεπα χρεώσεις παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Δηλαδή ότι ξεπερνούσα κάποιες φορές τον προβλεπόμενο χρόνο, αλλά εγώ μετρούσα τον χρόνο, εγώ είχα το Eυέλικτο 45, ο πατέρας μου είχε το Unlimited 50. Το ανέφερα μια φορά και μου είπαν ότι οι χρεώσεις είναι κανονικές. Και στα δυο νούμερα αυτή την στιγμή στην Wind και εγώ και ο πατέρας μου την ίδια χρήση κάνουμε όπως στην Vodafone, όμως δεν είδα παραπάνω χρεώσεις πέραν του προκαθορισμένου χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο πως από την ευρύτερη οικογένεια μου γι' αυτούς τους λόγους φύγαν 11 νούμερα με φορητότητα για άλλες εταιρείες. Για τους ίδιους λόγους περίπου, δηλαδή κρυφές χρεώσεις και παράλογες κατά την προσωπική μας άποψη.

Γι' αυτό για 'μένα η Vodafone έχει διαγραφεί πλέον και είναι η χειρότερη εταιρεία μακράν. Συμβαδίζει και με την "αδελφή" της την HOL σ' αυτά τα μονοπάτια. Να μην σχολιάσω και τα τροποποιημένα λογισμικά στα κινητά με τα άθλια γραφικά στα μενού της Vodafone. Ευτυχώς οι περισσότερες συσκευές γινόντουσαν εύκολα debrand. (S.E. - Nokia, Motorola).

Προσωπικές απόψεις δεν οφελούν . Ο λογαριασμός είναι εκεί μπροστά σου .

Τον κοιτάς και μας λές αν είναι διαφορετικές οι χρεώσεις από αυτές που εσύ με τόση πράγματι επιμονή, και υπομονή , κατέγραψες.

Edited by Vasileios

Προσωπικές απόψεις δεν οφελούν . Ο λογαριασμός είναι εκεί μπροστά σου .

Τον κοιτάς και μας λές αν είναι διαφορετικές οι χρεώσεις από αυτές που εσύ με τόση πράγματι επιμονή, και υπομονή , κατέγραψες.

Ναι αλλά είναι πολλά τα "λάθη συστήματος" της εν λόγω εταιρείας... Σχεδόν αποκλειστικά εις βάρος του συνδρομητή... Ειδικά την έκπτωση της πιστωτικής κάρτας τη βάζουν όποτε τους έρθει... Όταν μαζεύονται πολλές... "προσωπικές απόψεις" οι οποίες συμπίπτουν ως προς τα γεγονότα τα οποία αναφέρουν, προκύπτουν εύλογα ερωτημάτικά... :X

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

@ael1964

μηπως δεν υπολογιζες τον ελαχιστο χρονο κλησης αλλα μετραγες τον πραγματικο;

ρωταω γιατι την εχω πατησει ετσι

Από χθες είμαι κι εγώ στη Vodafone. Έχω μια απορία. Έχω iPhone και data plan. Αν ανοίξω το hotspot για να μοιράσω, έχει extra χρέωση, ή όχι;

Μόνο τα δεδομένα τα οποία θα διακινηθούν... Παλαιότερα το είχε κόψει το tethering η Vodafone αλλά την έκραξαν όλοι και το άνοιξε ξανά, χωρίς βέβαια να το ανακοινώσει...:rolleyes:

Μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα της vodafone (την οποία δεν δίνει η κοσμοτέ, για την wind δεν γνωρίζω) είναι ότι αν έχεις πακέτο unlimited μπορείς να ζητήσεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα και σε Blackberry -εννοώ ως Blackberry Internet Service- χωρίς να αγοράσεις ξεχωριστό πακέτο δεδομένων ΒΒ. Πολύ χρήσιμο και οικονομικό για ΒΒ χρήστες πακέτων unlimited...

Αναμένουμε να δώσει και την υπηρεσία απόρριψης εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη. Την είχε δώσει πριν λίγο καιρό η κοσμοτέ (με κλήση στο CC), την έδωσε τώρα η Wind (με εντολή από το κινητό), μόνο η vodafone δεν την έχει ακόμα...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ξεκινησε το συμβολαιο μου στις 27 γεναρη στο unlim45(12μην) με 4 παγια δωρο(αν και το 3ο και το 4ο το πληρωσα γιατι εβαλα και HOL σταθερο και μου λεγαν κατι κουλα δικα τους)....αν θελω να το κοψω τωρα(μονο το κινητο) τι προστιμο θα εχω;

Μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα της vodafone (την οποία δεν δίνει η κοσμοτέ, για την wind δεν γνωρίζω) είναι ότι αν έχεις πακέτο unlimited μπορείς να ζητήσεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα και σε Blackberry -εννοώ ως Blackberry Internet Service- χωρίς να αγοράσεις ξεχωριστό πακέτο δεδομένων ΒΒ. Πολύ χρήσιμο και οικονομικό για ΒΒ χρήστες πακέτων unlimited...

Την προσφέρει και η Wind με τον ενσωματωμένο όγκο για χρήση υπηρεσίας ΒΒ (εκτός Wind to All, Καρτοσύνδεσης)

Καλησπέρα, με πηραν σήμερα απο τη Vodafone (+301399) για να μου προσφέρουν δωρεάν 100 mb mobile internet για 2 μηνες. Είχε κανεις παρομοια προσφορα; Θα με παρουν κι αυριο, δεν πιστεύω να εχω τιποτα εκπλήξεις...

Καλησπέρα, με πηραν σήμερα απο τη Vodafone (+301399) για να μου προσφέρουν δωρεάν 100 mb mobile internet για 2 μηνες. Είχε κανεις παρομοια προσφορα; Θα με παρουν κι αυριο, δεν πιστεύω να εχω τιποτα εκπλήξεις...

Την ίδια προσφορά είχαν κάνει και σε μένα πέρσι τέτοιο καιρό, αν και νομίζω σε μένα είχαν δώσει 3 μήνες:confused:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Πςςςςςς! 100 ολόκληρα MB / μήνα για 2 ολόκληρους μήνες;; Καταξοδεύτηκαν...

Δεν κατεβάζουν λέω γω τις τιμές που κοστολογούν τα 100 MB 5 ευρώ και να αφήσουν τις προσωρινές προσφορές, οι οποίες αποσκοπούν -προφανώς- στο να ξεπεράσει κάποιος αυτά τα mb και να τον χρεώσουν επιπρόσθετα χρήματα για αυτόματη ενεργοποίηση έξτρα πακέτου; :rolleyes: Και αυτό απευθύνεται και στις 3 κυρίως, όχι μόνο στην VF

κοντα στα χριστουγεννα αγοραζες το iphone 4 s 16 g με 199euro στο unlim 45.σημερα εχει φτασει 546ε στο unlimited 50 . παντα για 24 μηνες σε ολες τις περιπτοσεις.

εχει κανεις καμια αποψη γιατι αυτο ? μηπως ειναι λιγο κοροιδια ? με 580 ευρω το αγοραζεις απο γνωστο σκρουτζομαγαζο χωρις δεσμευση . δεν μπορω να καταλαβω την λογικη.

Είμαι στην cosmote.. Το συμβόλαιο μου δεν έχει λήξη ακόμα. Μπορώ να έρθω στην vodafon χωρίς να χάσω τον αριθμό μου;

Είμαι στην cosmote.. Το συμβόλαιο μου δεν έχει λήξη ακόμα. Μπορώ να έρθω στην vodafon χωρίς να χάσω τον αριθμό μου;

Φυσικα . Ο αριθμος ειναι δικος σου πια.Απλα αν εχεις παρει επιδοτηση και σπασεις το συμβολαιο θα επιστρεψεις πισω αναλογικα ποσο της επιδοτησης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πάγιο μόνο 21 € το μήνα και 100 λεπτά ομιλίας (ή/και Video κλήσεων) το μήνα για κλήσεις προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα...

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=4900

με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι το πακετο αυτο θα πληρωνω 23,50 ΜΕ φπα κ τελη, ισχυει???

Keep The Scene UP...

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=4900

με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι το πακετο αυτο θα πληρωνω 23,50 ΜΕ φπα κ τελη, ισχυει???

23,52€

Δεν σου δίνουν ούτε συσκευή ούτε πίστωση!

Δεν σου κάνουν και καμια τεράστια προσφορά... π.χ Wind to All 25 (150' προς όλους + 100MB) με πίστωση, τελικό ποσό 25€

Ό,τι νομίζεις κάνε! Είναι τελικό ποσό πάντως... Διαπραγματεύσου κάποια καλύτερη τιμή στο πάγιο αν θες!

Μου την είχαν δώσει και εμενα αυτή τη προσφορά πριν κάτι μήνες καλή ήταν καλουτσικια και στο 1284 έπαιρνα για να τσεκάρω το υπόλοιπο και όλα μια χαρά δε το ξεπέρασα.

Απλώς αν δεν θέλεις να το συνεχίσεις μετά το δίμηνο βάλε μια υπενθύμιση στο κινητό να τους καλεσεις για να το ακυρώσεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Εννοείται σε οποιαδήποτε εταιρεία και να θες να μεταφερθεις μπορείς χωρίς να χάσεις τον αριθμό σου.

Θα σου πρότεινα για να πάρεις μια καλύτερη προσφορά (σε σχέση με τα κατάστηματα ) κάλεσε 13894 είναι το τμήμα που αναλαμβάνει την μεταφορά

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

γεια σας καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις κατι σαν συνδεση και να πληρωνεις μονο αυτα που μηλας εστω και 2 ευρω τον μηνα και παιρνεις επηδοτιση 250 ευρω..και αν εχεις σε αυτο το ρπογραμμα και 2-3 κινητα της οικογενιας σου παιρνεις 250 για καθε μια .. ξερετε αν ισχυει ..??

γεια σας καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις κατι σαν συνδεση και να πληρωνεις μονο αυτα που μηλας εστω και 2 ευρω τον μηνα και παιρνεις επηδοτιση 250 ευρω..και αν εχεις σε αυτο το ρπογραμμα και 2-3 κινητα της οικογενιας σου παιρνεις 250 για καθε μια .. ξερετε αν ισχυει ..??

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...που το διαβασες ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών