Nosferatu Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Είναι εφικτό να κοπούν τελείως οι επιδοτήσεις συσκευών και να δίνεται μόνο έκπτωση; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην μπανανία μας, να επιλέγει κάποιος πάγιο με βάση τη συσκευή που θα πάρει... Και γενικά αποδεικνύεται ότι αν δεν φωνάξεις αισθάνεσαι εντελώς κορόιδο... :( Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) παιρνεις κανονικα την εκπτωση ασχετα αν εχεις και αλλη εκπτωση αντι επιδοτησης! αρα ας το πουμε μετραει το "ονομαστικο" παγιο του προγραμματος. δεν τους νοιαζει δηλαδη για να παρω την εκπτωση απο το συνδυασμο με τη hol αν εγω πληρωνω το unlmited 45 20€? στην περιπτωση μου που εχω hol double play lite+(υποθετικα)συνδεση στο κινητο στο vodafone 45 θα εχω στον συνολικοι λογαριασμο hol+κινητου -10€ σωστα? Edited April 2, 2011 by jmallen3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 αρα ας το πουμε μετραει το "ονομαστικο" παγιο του προγραμματος. δεν τους νοιαζει δηλαδη για να παρω την εκπτωση απο το συνδυασμο με τη hol αν εγω πληρωνω το unlmited 45 20€? στην περιπτωση μου που εχω hol double play lite+(υποθετικα)συνδεση στο κινητο στο vodafone 45 θα εχω στον συνολικοι λογαριασμο hol+κινητου -10€ σωστα? σωστα. το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν εχεις επιλεξει εκπτωση αντι για επιδοτηση βλεπουν το παγιο του προγραμματος δηλ. για το unlimited 45 φαινεται οτι πληρωνεις 45€ και οχι ποσο παγιο πληρωνεις με την εκπτωση. αρα και στην δικια σου περιπτωση δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα γιατι στην αιτηση φαινεται τι προγραμμα εχεις και οχι ποσο παγιο πληρωνεις... παρ'ολα αυτα καλεσε και στο 13830 αλλα και παλι σε συμφερει γιατι θα εχεις σιγουρα τα -5€ στην hol εμεις τωρα για τα -5€ στον λογαριασμο της vodafone συζηταμε! ελπιζω να βοηθησα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 σωστα. το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν εχεις επιλεξει εκπτωση αντι για επιδοτηση βλεπουν το παγιο του προγραμματος δηλ. για το unlimited 45 φαινεται οτι πληρωνεις 45€ και οχι ποσο παγιο πληρωνεις με την εκπτωση. αρα και στην δικια σου περιπτωση δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα γιατι στην αιτηση φαινεται τι προγραμμα εχεις και οχι ποσο παγιο πληρωνεις... παρ'ολα αυτα καλεσε και στο 13830 αλλα και παλι σε συμφερει γιατι θα εχεις σιγουρα τα -5€ στην hol εμεις τωρα για τα -5€ στον λογαριασμο της vodafone συζηταμε! ελπιζω να βοηθησα.. ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις απαντησεις! ησουν απολθτα κατατοπιστηκος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Είναι εφικτό να κοπούν τελείως οι επιδοτήσεις συσκευών και να δίνεται μόνο έκπτωση; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην μπανανία μας, να επιλέγει κάποιος πάγιο με βάση τη συσκευή που θα πάρει... Και γενικά αποδεικνύεται ότι αν δεν φωνάξεις αισθάνεσαι εντελώς κορόιδο... :( αστα φίλε δράμα έχει γίνει η κατάσταση με βόντα κ κοτε.. μόνο εκπτώσεις δίνουν και αυτές δεν πλησιάζουν τις περυσινές πχ επιδοτήσεις.. μόνο wind κάτι ακούω καλό γίνεται.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 υπαρχουν επιπλεον πακετα sms τα οποια μπορεις να ενεργοποιησεις στα unlimited? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ναι (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10526). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Παιδια για οσους ληγει το συμβολαιο και ειναι να κανουν ανανεωση διεκδικήστε οσο το δυνατο μεγαλυτερη εκπτωση στο παγιο.Εγω που εκανα αιτηση για φορητοτητα μου δωσαν 65% μειωση παγιου (55%+10% μεταβαση σε οικογενειακο).Εχω 3 γραμμες στην κατοχη μου και το unlimited 60 μου βγαινει πλεον 22€ απο 67€. Μην τους την χαριζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 φιλε μου και στις τρεις συνδεσεις η εκπτωση?και επισης ειναι μεσα και η εκπτωση απο hol?(απλα σε ρωταω λεπτομερειες για τα υπολοιπα μελη να γνωριζουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μια ερωτηση παιδια. Στα vodafone unlimited, οταν λεει απεριοριστα (1500') προς σταθερα και κινητα vodafone, εννοει 1500 προς σταθερα και 1500 προς κινητα vodafone ή 1500 συνολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) φιλε μου και στις τρεις συνδεσεις η εκπτωση?και επισης ειναι μεσα και η εκπτωση απο hol?(απλα σε ρωταω λεπτομερειες για τα υπολοιπα μελη να γνωριζουν) Ναι φιλε μου η καθε συνδεση 65% εκπτωση στο προγραμμα της. Εχουμε 2 στο Unlimited 60 και μια στο Unlimited 35.Εκπτωση απο hol δεν υπαρχει γιατι δεν εχουμε Hol! Το 65%το ζητησα εγω οπως και το unlimited 60 (προηγουμενως δεν ειχα unlimited προγραμμα), δε γνωριζω αν ζητουσα παραπανω εκπτωση αν θα το δεχονταν... Τα τελευταια τα αναφερω γιατι μπορει να παιζουν οι συγκεκριμενες εκπτωσεις εκπτωσεις κ σε χαμηλοτερα προγραμματα. Edited April 5, 2011 by APOSTOLO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μια ερωτηση παιδια. Στα vodafone unlimited, οταν λεει απεριοριστα (1500') προς σταθερα και κινητα vodafone, εννοει 1500 προς σταθερα και 1500 προς κινητα vodafone ή 1500 συνολο; 1500 συνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μια ερωτηση παιδια. Στα vodafone unlimited, οταν λεει απεριοριστα (1500') προς σταθερα και κινητα vodafone, εννοει 1500 προς σταθερα και 1500 προς κινητα vodafone ή 1500 συνολο; αναλογα με το προγραμμα στα καινουργια unlimited στο προγραμματα unlimited 45 και πανω συμπεριλβανονται και κλησεις προς σταθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ναι φιλε μου η καθε συνδεση 65% εκπτωση στο προγραμμα της. Εχουμε 2 στο Unlimited 60 και μια στο Unlimited 35.Εκπτωση απο hol δεν υπαρχει γιατι δεν εχουμε Hol! Το 65%το ζητησα εγω οπως και το unlimited 60 (προηγουμενως δεν ειχα unlimited προγραμμα), δε γνωριζω αν ζητουσα παραπανω εκπτωση αν θα το δεχονταν... Τα τελευταια τα αναφερω γιατι μπορει να παιζουν οι συγκεκριμενες εκπτωσεις εκπτωσεις κ σε χαμηλοτερα προγραμματα. εισαι πολυ τυχερος να σκεφτεις εγω ζητησα -50% στο παγιο στο u60 και με ολες τις εκπτωσεις που δικαιουμαι και με την εκπτωση της hol πηγα στο -60% με -65%.πρεπει να κανουμε ενα league table με την εκτπωση που καταφεραμε να παρουμε απο την vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 εγω καταφερα και πηρα σε 2 συνδεσεις που ειχα στο unlimited 25 σε ενα οικογενειακο μετα απο αιτηση φορητοτητας -45% εκπτωση σε καθε συνδεση+την εκπτωση απο το οικογενοιακο+την εκπτωση της συνδυαστικης προσφορας με τη hol μεχρι 30/6 στο λογαριασμο της vodafone και για παντα στο λογαριασμο της hol.τωρα που θα εχω απεριοριστα προς σταθερα υπαρχει καποιο σταθερο για να παιρνω την εξυπηρέτηση πελατών και να μην χρεωνομαι στο 13830? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 να σε ρωτησω τι εννοεις "την εκπτωση της συνδυαστικης προσφορας με τη hol μεχρι 30/6 στο λογαριασμο της vodafone"? δεν ειναι για παντα?(οσο εισαι συνδρομητης voda) το σταθερο για voda ειναι 2106702000 ηταν 4 σελιδες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Αν έχω καταλάβει καλά από την εταιρεία (και χωρίς να έχω παρακολουθήσει τι έχετε πει στη συζήτηση), για να πάρει κάποιος μια ανάλογη επιδότηση που έπαιρνε τα περασμένα χρόνια, πρέπει να φύγει απ το τυχόν μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα που είναι, και να πάει σε ένα νέο. πραγματικό γεγονός: συνδρομητής με παλαιό 2ωρο (Vf120) ο οποίος έπαιρνε πάντα κοντά στα 100€ επιδότηση, φέτος παίρνει 65, αλλά εάν πάει σε ανάλογου παγίου προγραμμα π.χ. unlimited25, παίρνει άλλα 50€ και πάει στα 115 η επιδότηση. Τουτέστιν, σου δίνουμε αυτά που έπαιρνες και παλιά, αλλά θέλουμε να εξαφανίσουμε τα παλαιά προγράμματα γιατί δεν μας συμφέρουν. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδια ξέρει κανείς απτην ημερομηνία που λήγει ο λογαριασμός σε πόσες ημέρες στο κόβουν; Αν καθυστέρησω την πληρωμή του για 1 εβδομάδα θα έχω πρόβλημα λέτε; 1η φορα μου συμβαίνει.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εγώ έχω αργήσει μέχρι 3 μήνες , και το ποσό από 28 τον μήνα είχε φτάσει 84 και δεν το κόψανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εγώ έχω αργήσει μέχρι 3 μήνες , και το ποσό από 28 τον μήνα είχε φτάσει 84 και δεν το κόψανε Σ´ευχαριστω πολυ, απλά θα καθυστερήσουν να με πληρώσουν κ´ θα μπορέσω να δώσω μόνο τα μισά αύριο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Η πολιτική της voda είναι να σου στέλνει ενημερωτικό sms, μετά την έκδοση και του δεύτερου απλήρωτου λογαριασμού .Αν δεν πληρώσεις μέχρι την ημέρα που σου γράφει στο μήνυμα τότε θα στο κόψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigobyzance Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) mikelangelo, τις εταιρειες κινητης τις συμφερει μονο και μονο που εισαι συνδρομητης τους. τωρα βεβαια εαν δεν εισαι τυπος που μιλαει σε vodafone ισως να μην σε συμφερει. απο την αλλη ομως 25 ωρες τον μηνα προς μια μεγαλη συνδρομητικη βαση και 50 λεπτα σε αλλους θεωρω οτι ειναι καλυτερα απο το 120. διαφορετικα μπες για ενα μηνα στο ulimited 25 παρε την επιδοτηση σου και μετα απο ενα μηνα μεταπηδας στο οικονομικο 25 με 140 λεπτα σε ολους που εχει την ιδια τιμη με το 120 περιπου, και 20 λεπτα παραπανω. απλα οι εταιρειες θελουν για την διευκολυνση τους να ομογενοποιησουν τα προγραμματα. για παντα ειναι φιλε μου. οσο εισαι συνδρομητης vodafone και hol θα παιρνεις και την εκπτωσουλα.μαλιστα απο 1η Απριλιου εγκαινιαστηκε και νεα συνδυαστικη προσφορα για οσουν συνδρομητες εχουν συμβολαιο η καρτοπρογραμμα απο 15 ευρω και πανω στη vodafone κερδιζουν και εκπτωση 5 ευρω στη hol. απλα για ενημερωση Edited April 8, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasioum Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 mikelangelo, τις εταιρειες κινητης τις συμφερει μονο και μονο που εισαι συνδρομητης τους. τωρα βεβαια εαν δεν εισαι τυπος που μιλαει σε vodafone ισως να μην σε συμφερει. απο την αλλη ομως 25 ωρες τον μηνα προς μια μεγαλη συνδρομητικη βαση και 50 λεπτα σε αλλους θεωρω οτι ειναι καλυτερα απο το 120. διαφορετικα μπες για ενα μηνα στο ulimited 25 παρε την επιδοτηση σου και μετα απο ενα μηνα μεταπηδας στο οικονομικο 25 με 140 λεπτα σε ολους που εχει την ιδια τιμη με το 120 περιπου, και 20 λεπτα παραπανω. απλα οι εταιρειες θελουν για την διευκολυνση τους να ομογενοποιησουν τα προγραμματα. Αν μπει σε Unlimited 25 και πάρει υπερεπιδότηση δηλαδή + 50 ευρώ όπως αναφέρετε παραπάνω τότε δεν θα μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα μετά από 1 μήνα θα πρέπει να περάσει το 12 μηνο. Εμένα τουλάχιστον με βολεύουν τα Unlimited προγράμματα. Εμ θέλω και λίγο internet… Παράθεση Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Αν μπει σε Unlimited 25 και πάρει υπερεπιδότηση δηλαδή + 50 ευρώ όπως αναφέρετε παραπάνω τότε δεν θα μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα μετά από 1 μήνα θα πρέπει να περάσει το 12 μηνο. Εμένα τουλάχιστον με βολεύουν τα Unlimited προγράμματα. Εμ θέλω και λίγο internet… Απλά έπρεπε να υπήρχε η επιλογή να διαλέξεις. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 δεν υπαρχει επιλογη να αλλαξεις.στην περιπτωση μου πηρα υπερεπιδοτηση λογω iphone με 18μηνο συμβολαιο και δεν μπορεσα να αλλαξω σε προγραμμα με ιδιο παγιο και διαρκεια και δεν θα με πειραζε να παω σε υψηλοτερο παγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts