DemetreKre Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Και μέσα να μπαίνει, δεν πάει σε ανταγωνίστρια εταιρεία, οπότε πάλι κέρδος είναι. Μέσα δεν μπαίνει απλώς μπορεί να μην έχει καθόλου κέρδος! Θα έχει φυσικά κέρδος από παραπάνω κίνηση συνδρομητή... Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά άτομα που για 12 μήνες να πληρώνουν μόνο το πάγιο! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Εγώ σε Vodafone Καρτοπρόγραμμα πληρώνω μόνο το πάγιο. Από 25€ πληρώνω τα μισά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 εχω τωρα το vodafone unlimited 25 και πληρωνω τελικη τιμη μαζι με τους φορους 22,50€ λογω του οτι εχω 2 συνδεσεις σε οικογενοιακο πακετο.με το unlimited 25 εχω τα εξης: απεριοριστη ομιλια+sms προς vodafone-50'+30 sms προς αλλους-100mb internet. αν παω στο καρτοπρογραμμα 20 1)γινεται το βαλω σε οικογενοιακο πακετο αντι των 2 unlimited που εχω τωρα?? 2)λεει οτι το παγιο ειναι 20,68€,θα ηθελα να μου πειτε ποσο ειναι η τελικη τιμη μαζι με τους φορους? 4)με το καρτοπρογραμμα 20 εχω απεριοριση ομιλια+sms προς vodafone-και μου μενουν μετα 15,68€ με τα οποια μπορω να ενεργοποιησω 40' προς αλλους με 4€+120 sms προς αλλους με 4,8€ και μου μενει στη καρτα 5,88€.σωστα? γινεται να τα ενεργοποιησω ολα αυτα? κανεις να βοηθησει λιγο το τοπιο και με μενα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αν δεν ειχαν κερδος, θα ειχαν κλεισει. Εχουν κερδος γιατι ολα αυτα που μας χρεωνουν εμας ακριβα, για τις εταιριες δεν κοστιζουν παρα πολλα. Οποτε ξερουν μεχρι που τους παιρνει να προσφερουν. Επισης, ξερουν οτι δε θα ζητησουν ολοι 50% "εκβιαστικα", οποτε απο οσους δε ζητησουν (γιατι δεν ειναι ψαγμενοι, γιατι δεν τους ενδιαφερει να το κυνηγησουν κλπ), απο αυτους θα βγαλουν το κερδος που θα μειωθει απο τους αλλους. Εννοείται ότι έχουν κέρδος. Όταν το τέλος τερματισμού είναι επίσημα 4.95 eurocents ανά λεπτό και αυτοί διατηρούνε χρεώσεις της τάξεως των 0.37 eurocents ανά λεπτό σε καρτοκινητά κλπ. (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ την μείωση του τέλους τερματισμού ως έκπτωση στον πελάτη), ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι βγαίνουν τρελά κερδισμένοι. Αν ένα προϊόν συμβόλαιο που σου προσφέρουν έχει π.χ. τιμή 15 ευρώ (τιμή που πληρώνει ο πελάτης), για αυτούς το πακέτα αυτό μπορεί να τους στοιχίζει από ... ΜΗΔΕΝ (αν είναι εντός δικτύου) μέχρι το πολύ 4-5 ευρώ (αν αφορά κλήσεις προς άλλα δίκτυα, οπότε η μια εταιρία πρέπει να καταβάλει τέλη τερματισμού σε άλλο δίκτυο). Στο πουλάνε 2-3 φορές πάνω!! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα, Πριν ένα μήνα μπήκα στο 2ο χρόνο με τη Vodafone, πρόγραμμα Unlimited 35 old. Έχω συνδυαστικό με HOL οπότε κάθε μήνα έχω -5€ για το λογαριασμό Vodafone και άλλα 5€ για τη HOL. Στο Vodafone My Account όταν πατάω "αλλαγή προγράμματος" μου βγάζει σε κάθε πρόγραμμα -5€ από το πάγιο. Φαντάζομαι ότι θα ισχύει για 12 μήνες από τώρα. Σε κατάστημα Vodafone μου είπαν ότι δε γνωρίζουν για τέτοια προσφορά και ίσως ισχύει μόνο για το Internet. Γνωρίζετε κάτι; Αν είναι μπορώ να επιλέξω το καινούριο 35άρι και συνολικά να έχω -10€ κάθε μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis123 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ερώτηση: Αν έχω Blackberry με σύνδεση Vodafone κι έχω και την υπηρεσία BIS με τα 250 mb. (13,44 το μήνα) , όταν συνδέομαι στο internet θα χρησιμοποιώ πάντα απο αυτά τα 250 mb ή σε μερικές περιπτώσεις θα χρεώνομαι και και mb εκτός των 250??? οπότε θα πληρώνω επιπλέον τα αυτά τα mb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ερώτηση: Αν έχω Blackberry με σύνδεση Vodafone κι έχω και την υπηρεσία BIS με τα 250 mb. (13,44 το μήνα) , όταν συνδέομαι στο internet θα χρησιμοποιώ πάντα απο αυτά τα 250 mb ή σε μερικές περιπτώσεις θα χρεώνομαι και και mb εκτός των 250??? οπότε θα πληρώνω επιπλέον τα αυτά τα mb?? Όλα περνάνε από το BIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) στο καρτοπρογραμμα ισχυει αυτο το προγραμμα που υπαρχει με τα 120sms προς ολους με 4,8€? Edited March 31, 2011 by jmallen3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis123 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Όλα περνάνε από το BIS. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ COSMOTE KAI WIND ??? Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ναι φιλε μου το ιδιο συμβαινει με cosmote wind vodafone και με οποιοδηποτε δικτυιο κινητης στον κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γνωρίζει κάπποιος αν θα παίξουν προσφορές τώρα για το πάσχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γνωρίζει κάπποιος αν θα παίξουν προσφορές τώρα για το πάσχα? Κατι θα γινει πιστευω αλλα τις εχουν περιορισει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 υπαρχει καποιο σταθερο τηλ του cc της βοντα για να μην πληρωνω καθε φορα που περνω τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 υπαρχει καποιο σταθερο τηλ του cc της βοντα για να μην πληρωνω καθε φορα που περνω τηλ? 2106702000 Εχει επιλογη γαι συμβολαια και καρτοκινητα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 αν χρησημοποιησω την επιδοτηση μου στο πλαισιο θα πρεπει να παω στην vodafone της περιοχης μου να το δηλωσω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Οχι δε χρειαζεται, θα φανει αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 παιδια μετα απο αιτηση φορητοτητας στην κοσμοτε σε 2 συνδεσεις που εχω στη vodafone μου εκαναν προσφορα στο unlimited 35 στα 20€ μαζι με τους φορους κομπλε.υπαρχει περιπτωση να ζητησω και να μου δωσουν στην ιδια τιμη το unlimited 45 που εχει και απεριοριστα προς σταθερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 παιδια μετα απο αιτηση φορητοτητας στην κοσμοτε σε 2 συνδεσεις που εχω στη vodafone μου εκαναν προσφορα στο unlimited 35 στα 20€ μαζι με τους φορους κομπλε.υπαρχει περιπτωση να ζητησω και να μου δωσουν στην ιδια τιμη το unlimited 45 που εχει και απεριοριστα προς σταθερα?? Με 50% έκπτωση ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Με 50% έκπτωση ίσως... στα 22,5€ εννοεις?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μην ξεχασεις να ζητησεις και εκπτωση για οικογενειακο.αν εχεις της δυο συνδεσεις στο ιδιο αφμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μην ξεχασεις να ζητησεις και εκπτωση για οικογενειακο.αν εχεις της δυο συνδεσεις στο ιδιο αφμ σε οικογενειακο τις εχω και τωρα στο unlimited 25.συνολικα με ολες τις εκπτωσεις θελω να δω αν θα μου το δωσουν μεχρι τα 22,5€ το unlimited 45:Oαλλιως εφυγα για κοσμοτε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 με ολες τις εκπτωσεις +hol εκανα το unlimited60 20ε παγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 με ολες τις εκπτωσεις +hol εκανα το unlimited60 20ε παγιο επειδη εχω και εγω hol στο σταθερο.αν πχ μου δωσουν το unlimited 45 με εκπτωση επειδη εκανα φορητοτητα για να παω σε αλλη εταιρεια στα 20€,θα εχω και εκπτωση στο σταθερο της hol 5€ και σε αυτα τα 20€ αλλα 5€ εκπτωση οπως λεει στο site η επειδη ηδη μου δινουν το unlimited 45 με εκπτωση δν παιρνω αλλες εκπτωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 παιρνεις κανονικα την εκπτωση ασχετα αν εχεις και αλλη εκπτωση αντι επιδοτησης! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts