Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παγιο του Φλεβαρη μαλλον θα το πληρωσεις και θα πληρωσεις χωρις εκπτωση τα παγια Μαρτιου και Απριλιου αφου για να διακοπει η συνδεση θελει ενα μηνα.

Απο το ποσο αυτο θα αφαιρεθει οτι εχεις πληρωσει για παγια.

γιατι να το πληρωσω του φλεβαρη??:(ειναι σιγουρο αυτο? επισης αν παρω στη βοντα και ρωτησω δεν πιστευω να μου πουν καμια μπαρουφα η να κρυψουν καμια χρεωση?

γιατι να το πληρωσω του φλεβαρη??:(ειναι σιγουρο αυτο? επισης αν παρω στη βοντα και ρωτησω δεν πιστευω να μου πουν καμια μπαρουφα η να κρυψουν καμια χρεωση?

Αφου στο εκαναν δωρο για να ανανεωσεις αφου θα υπαναχωρησεις λογικο δεν ειναι να το πληρωσεις.Καλο κακου παρε και ενα τηλεφωνο την Voda.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αφου στο εκαναν δωρο για να ανανεωσεις αφου θα υπαναχωρησεις λογικο δεν ειναι να το πληρωσεις.Καλο κακου παρε και ενα τηλεφωνο την Voda.

δεν ανανεωσα,νεος συνδρομητης ημουν.ευχαριστω γαι τις απαντησεις παντως:D

δεν ανανεωσα,νεος συνδρομητης ημουν.ευχαριστω γαι τις απαντησεις παντως:D

Παρε ενα τηλ να σου το διευκρινησουν....

Φιλικά Γιάννης

τι εννοεις?? για να καταλαβεις ενεργοποιηθηκε η συνδεση στις 31 γεναρη και για τοτε πληρωσα καπου συνολο 2,5€,το φλεβαρη δεν πληρωσα παγιο γιατι ηταν δωρο το παγιο του απο τη συμφωνια που ειχα κανει με τη vodafone και μεχρι τωρα εχω πληρωσει το παγιο του μαρτη+τα παραπανω τηλεφωνηματα του φλεβαρη.αρα?? πληρωνω κατι η οχι?να υποθεσω μονο τα παραπανω τηλεφωνηματα του μαρτη?

Θα πληρώσεις όποιες εκπτώσεις έχεις πάρει μέχρι τώρα!

εκανα συνδεση στο unlimited 25 2 αριθμους σε οικογενειακο πακετο,η οποια αρχισε να ισχυει απο 1 φλεβαρη.μπορω να κανω διακοπη παιδια και στις 2 συνδεσεις και αν ναι πληρωνω τιποτα?? να αναφερω πως δεν εχω παρει ουτε συσκευη ουτε τιποτα,γιατι ειχα επιλεξει μειωση παγιου.

Μπορέις να κάνεις διακοπή και δεν πληρώνεις τίποτα απλά η διακοπή θέλει ένα μήνα.

Μπορέις να κάνεις διακοπή και δεν πληρώνεις τίποτα απλά η διακοπή θέλει ένα μήνα.

Θα πληρώσεις όποιες εκπτώσεις έχεις πάρει μέχρι τώρα!

τελικα τι ισχυει??:O

τελικα τι ισχυει??:O

Επειδή δυστυχώς το forum έχει ένα θέμα με την αξιοπιστία των απαντήσεων και στην εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε σε αυτές θα συνιστούσα να καλέσεις στο 13830 για να σε ενημερώσουν.

Επειδή δυστυχώς το forum έχει ένα θέμα με την αξιοπιστία των απαντήσεων και στην εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε σε αυτές θα συνιστούσα να καλέσεις στο 13830 για να σε ενημερώσουν.

Γιατί, εκεί είναι πιο αξιόπιστοι;

Επειδή δυστυχώς το forum έχει ένα θέμα με την αξιοπιστία των απαντήσεων και στην εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε σε αυτές

Θα χαρακτήριζα τουλάχιστον ατυχές το σχόλιό σου...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

γεια σας!!

εκανα και γω το κολπο με την φορητοτητα... Αρχικα ζητησα να μου αυξησουν την επιδοτηση. απο 73 την πηγαν 92. κανω λοιπον αιτηση στην κοσμοτε τηλεφωνικα και σημερα με πηραν απο βονταφον. με ρωτησαν το λογο κ τους ειπα οτι με εβαλαν σε ενα προγραμμα στα ιδια λεφτα, και μου εδωσαν και το 50% στην συσκευη που δινουν στο site. και μου λεει καλως ευχαριστουμε αν αλλαξεται γνωμη καλεστε μας και θα ισχυει το 30% εκπτωση ππου εχετε ηδη!!!!!!!!

Μαλλον τις εκοψαν τις επιδοτησεις.... Λετε να ξαναπαρουν η μπα? το κακο ειναι οτι δεν θελω να παω στην κοσμοτε

γεια σας!!

εκανα και γω το κολπο με την φορητοτητα... Αρχικα ζητησα να μου αυξησουν την επιδοτηση. απο 73 την πηγαν 92. κανω λοιπον αιτηση στην κοσμοτε τηλεφωνικα και σημερα με πηραν απο βονταφον. με ρωτησαν το λογο κ τους ειπα οτι με εβαλαν σε ενα προγραμμα στα ιδια λεφτα, και μου εδωσαν και το 50% στην συσκευη που δινουν στο site. και μου λεει καλως ευχαριστουμε αν αλλαξεται γνωμη καλεστε μας και θα ισχυει το 30% εκπτωση ππου εχετε ηδη!!!!!!!!

Μαλλον τις εκοψαν τις επιδοτησεις.... Λετε να ξαναπαρουν η μπα? το κακο ειναι οτι δεν θελω να παω στην κοσμοτε

Πράγματι τις επιδοτήσεις τις έκοψαν σε όλες τις εταιρίες! Αυτό που μένει είναι οι προσφορές.

Μπορείς να τις δεις είναι ενδιαφέρουσες κάποιες φορές.

μαλλον θα ακυρωσω την φορητοτητα προς το παρον και θα περιμενω. Λογικα το πασχα θα βγαλλουν καλυτερες προσφορες?

παιδια μετα απο 1 μηνα που ειχα κανει αιτηση διακοπης σημερα μου ακυρωθηκε η καρτα μου βασικα πριν μιση ωρα. εβαλα την αλλη καρτα που μου εδωσαν τη cu αλλα δεν εχει ενεργοποιηθει ποση ωρα παιρνει? akyro μοίς ενεργοποιηθηκε Edited by elpidoforos07

εχω τωρα το vodafone unlimited 25 και πληρωνω τελικη τιμη μαζι με τους φορους 22,50€ λογω του οτι εχω 2 συνδεσεις σε οικογενοιακο πακετο.με το unlimited 25 εχω τα εξης: απεριοριστη ομιλια+sms προς vodafone-50'+30 sms προς αλλους-100mb internet.

αν παω στο καρτοπρογραμμα 20 1)γινεται το βαλω σε οικογενοιακο πακετο αντι των 2 unlimited που εχω τωρα?? 2)λεει οτι το παγιο ειναι 20,68€,θα ηθελα να μου πειτε ποσο ειναι η τελικη τιμη μαζι με τους φορους? 4)με το καρτοπρογραμμα 20 εχω απεριοριση ομιλια+sms προς vodafone-και μου μενουν μετα 15,68€ με τα οποια μπορω να ενεργοποιησω 40' προς αλλους με 4€+120 sms προς αλλους με 4,8€ και μου μενει στη καρτα 5,88€.σωστα? γινεται να τα ενεργοποιησω ολα αυτα?

Edited by jmallen3

Σήμερα έμαθα ότι η επιδότηση μου είναι 170 Ε για iphone4 16gb ( με πάγιο 75 Ε και μέσο όρο λογαριασμών 120Ε. . . ) τους ρώτησα αν γίνετε να γίνει κάτι καλύτερο και μου ειπανε όχι όσες φορές και αν τους ρώτησα. Πηρα τηλέφωνο στη βοντα πάλι να δω τι παιζει με νέα συμβόλαια και με πάγιο στα 67 Ε παίρνω το κινητο με 206 Ε . . . Στην πραγματικότητα δεν θέλω να αλάξω το νούμερο μου, έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ?

διακοπη συμβολαιου και το κανεις καρτα για να διατηρησεις το νουερα.μετα κανεις συμβολαιο.

θα σου παρει βεβαια λιγο χρονο.

διακοπη συμβολαιου και το κανεις καρτα για να διατηρησεις το νουερα.μετα κανεις συμβολαιο.

θα σου παρει βεβαια λιγο χρονο.

Καλη λυση για οσους ενδιαφεροντε.Ενα μηνα θελει πανω κατω...Βεβαια αν ζητησει να γινει καρτοκινητο μαλλον θα του αυξησουν και την επιδοτηση οποτε κανει αναλογως..

Φιλικά Γιάννης

Σήμερα έμαθα ότι η επιδότηση μου είναι 170 Ε για iphone4 16gb ( με πάγιο 75 Ε και μέσο όρο λογαριασμών 120Ε. . . ) τους ρώτησα αν γίνετε να γίνει κάτι καλύτερο και μου ειπανε όχι όσες φορές και αν τους ρώτησα. Πηρα τηλέφωνο στη βοντα πάλι να δω τι παιζει με νέα συμβόλαια και με πάγιο στα 67 Ε παίρνω το κινητο με 206 Ε . . . Στην πραγματικότητα δεν θέλω να αλάξω το νούμερο μου, έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ?

ε τι να πω τους σκας 120 το μήνα κ ...170 για 18μηνο συμβόλαιο.....???:blink:

αν πράγματι για 18μηνο,ξαναλέω,σου δίνουν 170 κάνε το κάρτα κ μετά πάλι συμβόλαιο όπως λένε τα παιδιά..

εγώ στο 45 με νέα σύνδεση μου έκαναν για 12μηνο συμβόλαιο, 200 περίπου ευρώ σύνολο επιδότησης κ εκπτώσεων......προ εβδομάδας αυτό..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδια, δυστυχως οι καλες επιδοτησεις πεθαναν απο καιρο. Εσφιξαν τα ζωναρια. Αν θελετε να πετυχετε κατι, ειναι εκπτωσεις σε παγια. Εκει μπορειτε να κανετε αρκετα πραγματα ακομα, και κανετε αποσβεση χρηματων απο συσκευες. Ειναι το ιδιο. Αντι να δινετε πολλα για παγιο και λιγοτερα για συσκευη, δωστε λιγοτερο για παγιο, και τα λεφτα αυτα για μια συσκευη. Πλεον μονο εκει μπορει να πονταρει καλυτερα ο καταναλωτης. Οικονομικη κριση γαρ...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

πάντως κερδίζουν μπόλικα οι εταιρείες έτσι..

αφού αντί πχ να δώσουν έπιδότηση 120 ευρά,δίνουν 7 ευρώ έκπτωση το μήνα στο πάγιο

και με τους φόρους πάνε 10 το μήνα..

οπότε 120-7επί12=120-84=16 ..κέρδος καθαρό εταιρείας..:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παντα εχουν κερδος. Αν βεβαια "πιεσεις" για καλυτερη εκπτωση, τοτε τους μειωνεται, αλλα σε εχουν πελατη. Αλλα μειον δε θα βγουν.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αν δεν ειχαν κερδος, θα ειχαν κλεισει. Εχουν κερδος γιατι ολα αυτα που μας χρεωνουν εμας ακριβα, για τις εταιριες δεν κοστιζουν παρα πολλα. Οποτε ξερουν μεχρι που τους παιρνει να προσφερουν. Επισης, ξερουν οτι δε θα ζητησουν ολοι 50% "εκβιαστικα", οποτε απο οσους δε ζητησουν (γιατι δεν ειναι ψαγμενοι, γιατι δεν τους ενδιαφερει να το κυνηγησουν κλπ), απο αυτους θα βγαλουν το κερδος που θα μειωθει απο τους αλλους.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών