Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών


con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο σκεφτηκα και εγω, αλλά οταν ειχα κανει εγω το ιδιο στη κοσμοτε, μ'εβαλαν να υπογραψω και δηλωση στοιχειων καρτοκινητης (παρολο που ειχαν τα στοιχεια μου απο το κοσμοτε συμβολαιο που εκοψα)
Link to comment
Share on other sites

Εχω μια συνδεση βονταφον που πλεων δεν χρηαζομαι για να την κοψω πρεπει να παω αναγαστηκα στο μαγαζι η μπορω και μεσα απο το σαιτ της Vodafone:confused:?
Link to comment
Share on other sites

η φιλεναδα μου εκανε σημερα τα 2 συμβολαια της καρτοκινητα CU, αλλά δεν της ζητησαν να δηλωσει στοιχεια. Ξερει κανεις εαν εκαναν πατατα?

 

Θα πρεπει να παει να τα δηλωσει μολις γινει η μετατροπη σε καρτοκινητα. Θα μπορει βεβαιως να τα χρησιμοποιησει αλλα θα πρεπει αργα ή γρήγορα να κάνει την ταυτοποίηση

Link to comment
Share on other sites

Θα πρεπει να παει να τα δηλωσει μολις γινει η μετατροπη σε καρτοκινητα. Θα μπορει βεβαιως να τα χρησιμοποιησει αλλα θα πρεπει αργα ή γρήγορα να κάνει την ταυτοποίηση

 

και γιατι δεν το εκαναν εκεινη τη στιγμη, οπως μου ειχαν κανει εμενα στη κοσμοτε?

Link to comment
Share on other sites

οταν εκανες την μετατροπη δεν σου εδωσαν μια υπευθυνη δηλωση να υπογραψεις; δεν γινετε αλλιως...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

υπεγραψε η φιλεναδα μου τη μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο, τις εδωσαν τις 2 καρτες (2 γραμμες εχει) και τιποτα αλλο.

 

οταν εκανα εγω το ιδιο στη κοσμοτε, εκτος απο το χαρτι αποσυνδεσης και μετατροπης σε καρτοκινητο, υπεγραψα και το χαρτι δηλωσης στοιχειων.

 

Πηρε τηλ στο 13830 και της ειπαν οτι μπορει να γινει αυτοματα, αλλα δεν ειναι σιγουροι. Μετα της ελεγαν 'μηπως το υπογραψατε και δεν το προσεξατε' και τους ειπε 'μονο ΕΝΑ χαρτι υπεγραψα, αυτο της αποσυνδεσης κ μετατροπης' και της λενε 'δεν ημασταν εκει να το σιγουρεψουμε οτι κανατε μονο αυτο'..

Μετα πηρα εγω τηλ στο καταστημα που εκανε τη μετατροπη και μου ειπαν 'μας ηρθε ενημερωση οτι πρεπει να κανουμε και ταυτοποιηση, αλλά οσες φορες δε το καναμε, δεν ειχαμε προβλημα..'

 

Το σιγουρο ειναι οτι εαν χρειαστει να παει η φιλεναδα μου για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα για ταυτοποιηση, θα ειναι στη κοσμοτε..

Edited by mi6
Link to comment
Share on other sites

Χτες που εκανα κι εγω αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο, δεν υπεγραψα επισης τιποτα παρα μονο την αιτηση αποσυνδεσης.

Κατι αλλο τωρα.. επειδη τελικα θα παραμεινω στο συμβολαιο μετα την προσφορα που μου εκαναν σημερα, και θα παω σε unlimited προγραμμα, γνωριζει καποιος που πρεπει να καλεσω για να δω αν ενας αριθμος ειναι vodafone ?

Link to comment
Share on other sites

μια ερωτηση τωρα, εκανα φορητοτητα προς wind και θα εχω wind απο 14 οκτωβρη

στο unlimited 30 που εχω τωρα οι λογαριασμοι μου πανε απο 24 του μηνα σε 24 του επομενου ,οποτε τα 100 λεπτα προς ολους θα μπορω να τα εχω χρησιμοποιησει εως τοτε ή μονο ενα ποσοστο ( 20/30 δλδ τα 2/3 των 100 λεπτων ... δλδ 66 λεπτα ) ?

Link to comment
Share on other sites

Χτες που εκανα κι εγω αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο, δεν υπεγραψα επισης τιποτα παρα μονο την αιτηση αποσυνδεσης.

Κατι αλλο τωρα.. επειδη τελικα θα παραμεινω στο συμβολαιο μετα την προσφορα που μου εκαναν σημερα, και θα παω σε unlimited προγραμμα, γνωριζει καποιος που πρεπει να καλεσω για να δω αν ενας αριθμος ειναι vodafone ?

 

Στειλε τον αριθμο στο 1286 με απλο sms

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους,

 

θα ηθελα να σας αναφερω την προσφατη κακη εμπειρια μου με τη vodafone και την συμπεριφορα τους απεναντι μου και να ακουσω οποια συμβουλη.

 

αναφερω συντομα οτι ειμαι συνδρομητης τους απο το 2001 με διαφορα πακετα οχι ιδιαιτερως ακριβα και εχω εκμεταλευτει 3 επιδοτησεις (οσα δινανε) και μια εκπτωση παγιου. ημουν και παλιοτερα συνδρομητης τους απο το 1995 με αλλο αριθμο (γεγονος που δεν το "αναγνωριζουν")

 

μιλησα τηλεφωνικα δευτερα για επιδοτηση και μου ειπαν αστειο νουμερο 40ευρω.

λεω θελω να κανω παραπονα γιατι δεν αναγνωριζεται την παλαιοτητα μου παρα μονο την τελευταια χρονια κλπ κλπ (οχι καν πριν το 2001)

απαντηση τους :"να υποβαλετε εγγραφως τα παραπονα σας σε ενα καταστημα" !

 

εννοειται οτι πηγα καπακι και με το που τους το ειπα γελουσε ολο το μαγαζι . "επεσα λεει στην περιπτωση υπαλληλου". υπεβαλα αιτηση για αυξηση επιδοτηση και μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν σε 2 μερες μαζι μου.

 

πραγματι μετα απο 2 μερες ηρθε sms που ελεγε οτι αυξησαν το ποσο και να παω σε καταστημα.

 

πηρα σημερα να ρωτησω ποσο πηγε η επιδοτηση και την εφτασαν στα 86 και κατι.

 

προφανως καλυτερα αλλα και παλι τπτ. τους λεω θα το σκεφτω και το αφησα.

 

μετα απο μιση ωρα με παιρνει τηλ τυπισσα απο vodafone να μου εξηγησει γιατι και πως βγηκε το νουμερο.

 

ενω αρχικα οντως το ειχα αφησει το ζητημα, μου αρχισε τα κουλα!

 

εχετε "λεει" πολυ μικρο λογαριασμο , με μεσο ορο 10ευρω το μηνα

 

το ζητημα ειναι οτι οντως τοσο βγαινει λογω προγραμματος vodafone+citibank αλλα μονο τους τελευταιους μηνες

 

ελα ομως που ουσιαστικα η μειωση στο λογαριασμο ερχεται ως επιβραβευση της τραπεζας!! τι τους νοιαζει αν εγω φορτωνω την πιστωτικη! και στην τελικη θα απολογουμαι που κανω χρηση ενος προγραμματος που στην περιπτωση μου ειναι ευνοικο!???? προγραμμα επιδοτησεων της τραπεζας! το τονιζω αυτο. δεν χανουν λεφτα στη vodafone. απλα μερος του λογαριασμου το επιδοτει η τραπεζα!

 

της τα λεω αυτα και οτι στην τελικη το συμβολαιο που εχουμε ειναι στα 31 ευρω . τπτ αυτη. "εχετε μικρο λογαριασμο"

 

εκει λοιπον ερχεται και κολαει περισινο προβλημα οπου εν ολιγις την μειωση της citibank δεν την περναγανε στα παγια αλλα στα τελη. (τελη δεν υπηρχαν αφου πλεον ολα ειναι πακετα αρα παγια και συνεπως εχανα τις μειωσεις)

 

της λεω τοσο καιρο (6 χρονια) που δεν μου ενεργοποιησατε σωστα τη μειωση δεν ειπα τπτ. τωρα που δεν σας συμφερει κανετε τις παπιες και γκρινιαζετε οτι δεν εχω μεγαλο λογαριασμο αλλα ασ το αφησουμε γιατι ειναι περισινο ληγμενο ζητημα.

 

μου ξαναβγαινει στην επιθεση οτι εγω τοτε δεν τα ειπα σωστα κατα την ενεργοποιηση.

 

προφανως τα περνω της τα χωνω καθοτι οπως τα ακουσε ειμαι πελατης citibank πριν καν ανακαλυφθει η κινητη τηλεφωνια , αυτοι (vodafone) με πηραν και θελανε να με βαλουν στο προγραμμα μειωσης, αυτοι κανανε το λαθος. ως τοτε που το ανακαλυψα (6 χρονια) δεν επωφελουμουνα των εκπτωσεων που εδινε η τραπεζα!

 

αλλα τωρα που πλεον το διορθωσα και επεσε ο λογαριασμος δεν μου δινουν επιδοτηση (αναλογη)

 

για να μην κουραζω αλλο ειναι μεγαλα λ....για.

 

δεν ξερω αν πρεπει να την κανω για αλλο δικτυο ή σηκωνει αλλη φασαρια

 

απλα το γραφω εδω για να εχετε γνωση του τι μυαλα κουβαλανε και πως την εχουν δει.

 

 

ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.

Edited by fear1976
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα παιδιά.

μήπως ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που μου δίνει η vodafone για ανανέωση συμβολαίου για αγορά κάποιου απο τα 2 Netbooks που έχει η voda?

 

Απ' όσο γνωρίζω αν πας σε κατάστημα όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου, αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν του καταστήματος θέλεις. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω... :D

Link to comment
Share on other sites

@fear1976 :

 

Έχω υπάρξει σε μια πάρα πολύ παρόμοια κατάσταση , όπως και εσύ!!!

 

Κατ'αρχάς να σου πώ ότι η αλλαγή του προγράμματος ανταμοιβής της Citibank άλλαξε το 2007 και ίσχυε στον αερόχρονο (κίνηση εκτός παγίου) για παλιούς πελάτες και επι του παγίου για νέους πελάτες. Ο παλιός πελάτης θα μπορούσε να μεταβεί στο νεο πρόγραμμα μόνο μετά από δικό του αίτημα.

 

(Άλλους τους βολεύει στο πάγιο διότι δεν το ξεπερνάνε , άλλοι θέλουν στον αερόχρονο γιατί πάνε εξωτερικό κτλ , οπότε είναι τι τον βολεύει τον καθένα)

 

Αναφορικά με τις επιδοτήσεις να σου πω ότι σαφώς τα € 40 είναι τραγικό ποσόν , να ξέρεις ότι σήμερα έκανα σύνδεση σε άλλη εταιρεία και πήρα το μαγικό ποσόν των ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ!!! (Εννοείται ότι δεν θα παραμείνω για 12 μήνες φυσικά!)

 

Δυστυχώς όλες οι εταιρείες - στην παρούσα φάση τουλάχιστον - δεν κοιτάνε προς τα πίσω το αν είσαι καλός πελάτης κτλ.

Και εγώ είχα πολλά χρόνια συμβόλαιο , είχα πάρει μόνο 2 φορές επιδότηση & είχα συνδεδεμένο το λογαριασμό μέσω Citibank....τελευταία φορά (2008) είχα το ιλλιγιώδες ποσόν των € 50 για επιδότηση...

 

Να ξέρεις επίσης ότι το σύστημα Billing της Vodafone και το τι εικόνα έχει για σένα (Jupiter) το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών , λεει το ποσόν πληρωμής που καλείσαι εσύ να πληρώσεις και με βάση αυτό υπολογίζει και την επιδότηση.

Δηλαδή αν εσύ έχεις πάγιο πχ € 40 και έχεις € 40 έκπτωση λόγω Citibank φαίνεσαι ο πελάτης με μηδενικό μέσο όρο λογαριασμών (ARPU) στην εταιρεία!

Παράδοξο όντως, αλλά στις μέρες μας θεωρώ ότι δεν πρέπει να επιδωθούμε σε σαφάρι επιδοτήσεων (καλοδεχούμενες βέβαια εαν έρθουν).. το πιο σημαντικό είναι να δεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να τις καλύπτεις με τον καλύτερο συνδυασμό.

Δηλαδή το πρόγραμμα Vodafone Unlimited 100 δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να το ξεπεράσω ποτέ και 10 χρόνια που έχω κινητό ούτε μια φορά δεν έχει τύχει να χρειαστεί να μιλήσω τόσο. Άρα από μιας πλευράς θα ήμουν 100% καλυμμένος για τη χρήση που κάνω... Από την άλλη, είναι τελικά συμφέρον για μένα να δίνω € 100 / μήνα τη στιγμή που και με € 10 - 20 καλύπτομαι??

 

Προσωπική μου άποψη είναι εαν τα βάλεις κάτω και δεις ότι η σύνδεση δεν σε πολυσυμφέρει κάνε το νούμερό σου καρτοκινητό - το οποίο επίσης συνδέεται με την Citibank Visa και θα σου βάζει κάθε μήνα χρόνο ομιλίας.

 

Άποψη μου : "όσο κόβουνε (παροχές , επιδοτήσεις κτλ) , να κόβουμε και εμείς!!! (γραμμές , συμβόλαια κτλ)"

lalista.gr
Link to comment
Share on other sites

Προσωπική μου άποψη είναι εαν τα βάλεις κάτω και δεις ότι η σύνδεση δεν σε πολυσυμφέρει κάνε το νούμερό σου καρτοκινητό - το οποίο επίσης συνδέεται με την Citibank Visa και θα σου βάζει κάθε μήνα χρόνο ομιλίας.

 

 

πριν 1 μηνα περιπου με ενημερωσαν απο τη citibank οτι ο μονος τροπος να ισχυει η προσφορα citibank vodafone visa ειναι να εχεις συμβολαιο, το οποιο θα πληρωνεται απο τη πιστωτικη. Τη ρωτησα τη κοπελα 'σε καρτοκινητο δεν ισχυει? αφου χρησιμοποιω κανονικα τη πιστωτικη για αγορες' και μου ειπε ΟΧΙ..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες ισχύει όντως για την Diners Vodafone. Τώρα που μπήκα και στο site της Citibank αναφέρει κανονικά ότι ισχύει και για καρτοκινητά.

Σε καμιά άσχετη θα έπεσες (αν και γενικά η Citibank έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών)

lalista.gr
Link to comment
Share on other sites

μπορει να τους λενε να προωθουν τα συμβολαια, γιατι ετσι εχουν μεγαλυτερες και στανταρ κινησεις στις πιστωτικες τους
Link to comment
Share on other sites

πριν 1 μηνα περιπου με ενημερωσαν απο τη citibank οτι ο μονος τροπος να ισχυει η προσφορα citibank vodafone visa ειναι να εχεις συμβολαιο, το οποιο θα πληρωνεται απο τη πιστωτικη. Τη ρωτησα τη κοπελα 'σε καρτοκινητο δεν ισχυει? αφου χρησιμοποιω κανονικα τη πιστωτικη για αγορες' και μου ειπε ΟΧΙ..

Πριν κατι χρονια, ειχα παρει το Κ750i με συνδεση. Τοτε το πηρα με πιστωτικη που εβγαλαν στο ονομα μου. Ηταν μια citibank vodafone visa. Αυτη η κοκκινη. Οταν εκοψα το συμβολαιο και το εκανα καρτοκινητο, μου βαζανε λεφτα μεσα κανονικα. Νομιζω πρεπει ακομα να ισχυει. Οποτε απλα δες αν ειναι συμβατη η καρτα σου με το προγραμμα ανταμοιβης, γιατι μπορει απλα να μην ειναι.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...
Link to comment
Share on other sites

εχω την citibank vodafone visa (ναι αυτην την κοκκινη ) απο το 2002 ? 2004 ? ( καπου εκει )και την εχω "συνδεδεμενη" με ενα καρτοκινητο cu στο οποιο πιστωνονται ποντοι καθε φορα που κανω συναλλαγη με την καρτα...
Link to comment
Share on other sites

Κι εμείς έχουμε την citibank vodafone diners και έχουμε έκπτωση στις χρεώσεις πέραν του παγίου σε συμβόλαιο. Άλλα δεν ήξερα ότι η έκτωση είναι εις βάρος του ύψους του λογαριασμού που λαμβάνεται υπόψιν για τον υπολογισμό της επιδότησης. Αλλά και έτσι, ακόμα συμφέρει. Αν έχεις έστω και μια μικρή, πχ 10€ έκπτωση στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, τελικά έχεις 120€ όφελος το χρόνο. Θα είχες μεγαλύτερο όφελος από την επιδότηση αν δεν είχες την έκπτωση; Δεν νομίζω (αλλά αν κάνω λάθος διορθώστε με).

 

Έταιρον:

Ανακινήσαμε κι εμείς το θέμα για την επιδότηση μας, η οποία είχε βγει αρχικά πριν ένα χρόνο αλλά δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα έκτοτε. Για λογαριασμούς περίπου 35-40€ μηνιαίως βγήκε περίπου 87€ μετά το αίτημα αναθεώρησης. Αν πάω μέσω vodafone.gr πάμε στα 107€. Η συσκευή που θέλουμε κοστίζει 139 και μας έρχεται 32€, δηλαδή. Λέω να την πάρουμε και να μην μπω σε διαδικασία φορητότητας, αποσύνδεσης και τα σχετικά για 32€. Είμαι μεγάλο κορόιδο; :O

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότινα να μην τους χαρίσεις ούτε ένα ευρώ. Κάνε τηλεφωνική φορητότητα και όταν αποκτήσεις την επιδότηση που θες την ακυρώνεις.
Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις έστω και μια μικρή, πχ 10€ έκπτωση στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, τελικά έχεις 120€ όφελος το χρόνο. Θα είχες μεγαλύτερο όφελος από την επιδότηση αν δεν είχες την έκπτωση; Δεν νομίζω (αλλά αν κάνω λάθος διορθώστε με).

 

καταρχας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

 

το ζητημα καταληγει ακριβως στην παραπανω προταση με την προσθηκη της εξης παρατηρησης:

 

αν ο λογαριασμος (λογιστικα) εκδιδεται πχ 40 ευρω και απο χρηση πιστωτικης πεφτει 20 ευρω, τοτε ποιο λογιστηριο πιστωνει την διαφορα???

 

της citi ή της vodafone??? εχω την εντυπωση οτι προερχεται απο αυτο της citi καθως απο εκει εκδιδεται η εντολη.

 

τοτε λοιπον με τι δικαιολογια ερχεται να σου πει η vodafone οτι δεν δινει επιδοτηση??

 

να το πω πιο απλα....

 

αν η citi μου εδινε στο χερι τα λεφτα και μου λεγε φατα οπου θες τι θα γινοταν???

κοινως αν η citi στην ουσια πληρωνει μερος του λογαρισμου ηλεκτρονικα τι τους νοιαζει στην vodafone??? τα λεφτα που χρεωσανε δεν τα πηραν???

 

υποτιθεται οτι ολο αυτο το προγραμμα εγινε για αυτοματοποιηση και προωθηση και των 2 εταιρειων εμπορικα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη χρησιμοποιω το προγραμμα ανταμοιβης εδω κ χρονια,εχω να πω οτι οντως οι μειωσεις αυτες λαμβανονται υποψην στην εκδοση της επιδοτησης.
Link to comment
Share on other sites

εμενα μερικες συμπεριφορες μου φαινονται πολυ "φτηνιαρικες" ....

 

ενταξει υπαρχει ανταγωνισμος και στο βωμο του κερδους θυσιαζουμε τα παντα αλλα αν φερεσαι με τετοιες πρακτικες χανεις απο το "κυρος" σου και αυτο γυρναει μπουμερανγκ

 

σημερα και μετα απο 7 χρονια στη vodafone ενεργοποιω τη φορητοτητα στη wind εξαιτιας τετοιων συμπεριφορων .... οχι οτι στη wind θα με εχουν βασιλια .... αλλα και αυτοι θα κριθουν ...

στην τελικη θα μας μεινει το x10 mini

 

:-p

 

συγμωμμη που το γραφω ΚΑΙ εδω ....

 

μια ερωτηση αν καποιος ξερει ..

 

ενεργοποιηθηκε πριν λιγο η φορητοτητα στη wind και τωρα πραγματοποιω κλησεις ... αλλα και απο την παλια συσκευη με την καρτα της vodafone μπορω να κανω κλησεις ?

 

ποτε θα με κοψει η voda ?

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!
Link to comment
Share on other sites

συγμωμμη που το γραφω ΚΑΙ εδω ....

 

μια ερωτηση αν καποιος ξερει ..

 

ενεργοποιηθηκε πριν λιγο η φορητοτητα στη wind και τωρα πραγματοποιω κλησεις ... αλλα και απο την παλια συσκευη με την καρτα της vodafone μπορω να κανω κλησεις ?

 

ποτε θα με κοψει η voda ?

 

Πάντα στη φορητότητα όταν σταματάει η μία εταιρεία (χάνει το σήμα) τότε βάζεις τη νέα κάρτα SIM του νέου παρόχου και έχεις σήμα και μιλάς κανονικά.

 

Ίσως για λίγα λεπτά μπορεί να τύχει να έχουν σήμα και οι δύο , οπότε κλείνεις τη συσκευή με την παλιά κάρτα και δουλεύει ο νέος πάροχος. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μιλάς πάντα με το νέο πάροχο.

lalista.gr
Link to comment
Share on other sites

επειδη εχασα την πρσφορα του πλαισιου με το galaxy s παιζει καμια αλλη τετοια προσφορα πουθενα? ξερετε?
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...