Alex0077 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει γιατί θα τρελλαθώ με αυτούς στη Vodafone. Έχω συμπληρώσει 1 χρόνο σε πρόγραμμα συμβολαίου. Τώρα έχω το ulimited 20 και θα ήθελα να το κάνω καρτοκινητό. Υπάρχει περίπτωση να πάρω την επιδότηση που δικαιούμαι, (όση είναι) και να το κάνω καρτοκινητό τον επόμενο μήνα; Αν όχι υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ! Όχι δεν μπορείς.. Η επιδότηση που θα πάρεις θα είναι για τον επόμενο χρόνο και θα την ''ξεχρεώνεις'' μέσα στον χρόνο... Δεν είναι δηλαδή επιδότηση για τον χρόνο που πέρασες.. Αν πάρεις την επιδότηση και μετά από ένα μήνα το κανεις καρτοκινητό, θα πρέπει να τους επιστρέψεις την επιδότηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Πριν λίγες μέρες βγήκε η επιδότηση μου, η οποία ήταν 90 ευρώ. Θεωρώντας ότι είναι πολύ χαμηλή έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote. Μετά από δύο μέρες με πήραν τηλ από την voda και με ρώτησαν για ποιό λόγο θέλω να αλλάξω δίκτυο. Τους είπα κάποιες διακαιολογίες και μου αύξησαν την επιδότηση στα 202 ευρώ! Καθόλου άσχημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Τι ακριβώς τους είπες; Σε ποιο πρόγραμμα είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Είμαι στο ευέλικτο 35. Τους είπα ότι όλοι οι φίλοι μου αλλάξανε δίκτυο (πήγαν στην cosmote), έχω πρόβλημα με το σήμα κι ότι οι άλλες εταιρίες έχουν καλύτερα προγράμματα χρήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ξέρεις στο αντίστοιχο πρόγραμμα τι επιδότηση δίνει η Cosmote; Εγώ είμαι στο Φιλοι, έκανα αίτηση φορητότητας και δεν με πήραν για να με ρωτήσουν για ποιο λόγο θέλω να φύγω. Τι μ.ο. λογαριασμών ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μου έδιναν περίπου 140 ευρώ. Ο μέσος όρος δεν παίζει ρόλο. Οι δύο τελευταίοι λογαριασμοί καθορίζουν κατά μεγάλο βαθμό την επιδότηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όπως είπα και πριν, ειμαι στο οικονομικό πρόγραμμα Φίλοι, το οποίο έχει 600' προς Vodafone, πρόγραμμα που φυσικά δεν θα βρω σε άλλη εταιρεία. Σκέφτομαι λοιπόν αν τους πάρω και τους πω ότι έχω κανει αίτηση φορητότητας και αν οτι η Cosmote/Wind μου δίνει το Χ ποσό αν θα μου το ανεβασουν ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δοκίμασε. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Εχεις δίκιο, θα τους τηλεφωνήσω το πρωί. Τι ποσό να τους πω ότι μου δίνει η Cosmote; Καλο είναι να ξέρω τι επιδοτήσεις δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Σήμερα κλείνω βδομάδα από την αίτηση φορητότητας και δε με πήρε κανένας ούτε από τη vodafon ούτε από τι cosmote. soublaki-3 αν τους πάρεις και τους πεις να σου την ανεβάσουν είναι σαν να τους παρακαλάς και δε νομίζω να στην αυξήσουν... η και να το κάνουν το ποσο θα είναι ελάχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 soublaki-3 αν τους πάρεις και τους πεις να σου την ανεβάσουν είναι σαν να τους παρακαλάς και δε νομίζω να στην αυξήσουν... η και να το κάνουν το ποσο θα είναι ελάχιστο. Και τι να κάνω λες; Μήπως να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας και να την ξανακάνω σε 1-2 εβδομάδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πρέπει να σε καλέσει υπάλληλος από αρμόδιο τμήμα όπου έχει προεγκριθεί η αύξηση επιδότησης ή έκπτωση στο πάγιό σου. Επειδή είσαι στο φίλοι που δεν είναι εμπορικό πρόγραμμα ίσως εξαιρείσαι από τη διαδικασία. Τι λογαριασμούς κάνεις κατά Μ.Ο.; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Με είχαν πάρει στην αρχη και τότε είχα σκοπό να φύγω, οποτε τους είπα ότι φευγω για προσωπικούς λογους. Εκ τότε άλλαξα γνώμη και τους είπα οτι δεν με καλύπτει η επιδότηση και από 77€ την ανεβασανε στα 107€. Ξανακανα φορητότητα για να με πάρουν τηλέφωνο αλλά τίποτα... Μο λογαριασμών 45€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εσύ θέλεις έκπτωση ή αύξηση της επιδότησης τελικά; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Αύξηση της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μπορείς να καλέσεις την εξ. πελατών και να τους πεις οτι σε είχαν καλέσει από το 210-4279909 σχετικά με ένα αίτημα φορητότητας που έχεις κάνει αλλά επειδή είχες κάποια δουλειά εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσες να μιλήσεις περισσότερο, τους είπες να καλέσουν αργότερα αλλά δεν έγινε ποτέ οπότε θα αφήσουν αίτημα να σε ξανακαλέσει κάποιος. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλή ιδέα, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δοκιμασμένη :-) Απλώς δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το εαν θα σου δώσουν περισσότερα από την τελευταία φορά αφού από το 10€ των φίλων δεν κερδίζουν αρκετά (σε σχέση με ένα καταναλωτικό συμβόλαιο) και επειδή οι χρεώσεις για εκτός δικτύου είναι αρκετά χαμηλές τα υπόλοιπα έσοδα που προκύπτουν από τα υπόλοιπα 35€ μείον φόρο κινητής μείον φπα είναι και πάλι αρκετά λίγα... Πάντως αξίζει να προσπαθήσεις :) Σε σχέση με την 1500 λεπτά προς όλα τα VF νούμερα το πακέτο των φίλων δεν συμφέρει πια (εκτός και εαν θέλεις οπωσδήποτε να έχεις συμβόλαιο). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Θα τους πω ότι δεν τα καταναλώνω και τα 600' και ότι ειναι για μενα το ίδιο πράγμα με το Απεριόριστα 45 της Cosmote. Σε σχέση με την 1500 λεπτά προς όλα τα VF νούμερα το πακέτο των φίλων δεν συμφέρει πια (εκτός και εαν θέλεις οπωσδήποτε να έχεις συμβόλαιο). Μιλάς για το καρτοκινητό; Αν ναι, το καρτοκινητό δεν δίνει επιδοτηση... Edited February 8, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Θα τους πω ότι δεν τα καταναλώνω και τα 600' και ότι ειναι για μενα το ίδιο πράγμα με το Απεριόριστα 45 της Cosmote. Το βλέπουν αυτό οπότε εαν δεν ισχύει μην το πεις. Μπορείς να τους πεις οτι στα μέρη που είσαι περισσότερο έχει πρόβλημα κάλυψης το δίκτυο ενω η cosmote είναι εντάξει και επίσης πολλοί γνωστοί σου έχουν κοσμοτέ οπότε σε συμφέρει να πας σε αντίστοιχο πακέτο της κοσμοτέ που δίνει 1500' προς κοσμοτέ όπως επίσης η τελευταία τρέχει αυτό τον καιρό προσφορές με εκπτώσεις στα πάγια ή αυξημένη επιδότηση αλλά από την άλλη εαν υπήρχε κάποια καλή προσφορά από την vf θα το σκεφτόσουν να μείνεις γιατί την εκτιμάς σαν εταιρεία κατά τ' άλλα και άλλα τέτοια (όσοι έχουν σχέση με την εξ.πελατών της εταιρείας και διαβάζουν το post μου θα γελάνε τώρα αλλά δεν πειράζει :p:lol:). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Απ' ότι λένε στο thread της Cosmote, στο Απεριοριστα 45 δίνεται επιδότηση 120€. Δύσκολα θα πάρω κάτι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Το βλέπουν αυτό οπότε εαν δεν ισχύει μην το πεις. Μπορείς να τους πεις οτι στα μέρη που είσαι περισσότερο έχει πρόβλημα κάλυψης το δίκτυο ενω η cosmote είναι εντάξει και επίσης πολλοί γνωστοί σου έχουν κοσμοτέ οπότε σε συμφέρει να πας σε αντίστοιχο πακέτο της κοσμοτέ που δίνει 1500' προς κοσμοτέ όπως επίσης η τελευταία τρέχει αυτό τον καιρό προσφορές με εκπτώσεις στα πάγια ή αυξημένη επιδότηση αλλά από την άλλη εαν υπήρχε κάποια καλή προσφορά από την vf θα το σκεφτόσουν να μείνεις γιατί την εκτιμάς σαν εταιρεία κατά τ' άλλα και άλλα τέτοια (όσοι έχουν σχέση με την εξ.πελατών της εταιρείας και διαβάζουν το post μου θα γελάνε τώρα αλλά δεν πειράζει :p:lol:). Panagioth συμφέρει η cosmote ειδικά στο 45 απεριόριστα,στα 120 ευρώ που δίνουν επιδότηση είναι μέσα και το ΦΠΑ 19%? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τη Vodafone (στον Cosmote αριθμό μου) και μου πρόσφεραν ένα πρόγραμμα με 2 ώρες και 20' προς όλους μόνο με 22,9 τελική τιμή (με Φ.Π.Α και άλλες χρεώσεις) και δώρο ένα full touch κινητό της Vodafone. Το κακό όμως είναι ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα λεπτά ομιλίας είναι πολλά. :( Ευτυχώς που υπάρχουν και προσφορές και γελάω λίγο: Υπ. Voda Πόση ώρα χρόνο ομιλίας σας προσφέρει η Cosmote ? Εγώ Μου προσφέρει 2 ώρες. Υπ. Voda Τις ξεπερνάτε αυτές τις ώρες ή όχι ? Εγώ Όχι, δεν τις ξεπερνάω. Στοίχημα να κάνω 1 ώρα/μήνα. ΥΠ. Voda Ωραία. Η Vodafone σας προσφέρει με τα ίδια λεφτά 2 ώρες και 20' επιπλέον!! :lol::lol: Edited February 8, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Χμ... Δεν πρέπει να είναι από την vodafone... Ο αριθμός που σε κάλεσε ποιός ήταν; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Από κάποιο κατάστημα θα ήταν λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts