Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να μας πει, εαν διαλεξω το προγραμμα iphone lite με παγιο 35 ευρω (στον 1 μηνα να το παω στο iphone basic 20 ευρω),και στους 3 μηνες να τον ριξω σε αλλο group προγραμματος οπως λετε στο vodafone 10 ???
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

αν το γυρίσω σε σύνδεση από alacarte χάνω το υπόλοιπο που έχω μέσα;

Προφανώς. Αφού πλέον είναι συμβόλαιο.

@bored01 και γι' αυτό που ρωτάει ο DoctorM

DoctorM, πόσο τελικά σου βγαίνει το χρόνο; (βάζε και τέλη κινητής. δεν πληρώνεις 30..)

Ηθελα να ρωτήσω,

Εχω σύνδεση. Εχω πάρει επιδότηση τον Ιούλιο. Εαν την μετατρέψω σε καρτοκινητό και μετά από ένα μήνα (αν δεν κανω λάθος στο μήνα έχω το δικαίωμα) το κάνω πάλι σύνδεση με νέο συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο από τότε, θα πάρω επιδότηση για τη νέα συνδεση κανονικά?

Ή περνιέμαι για πολύ εξυπνος? Μαλλον το δευτερο ε?

Από την στιγμή που υπέγραψες συμβόλαιο ισχύει ότι για ένα χρόνο θα πρέπει να το τηρείς και εσύ και αυτοί...Αν θέλεις να το σπάσεις πρέπει να πληρώσεις την συσκευή που σου έχουν δώσει....Δλδ κάλιστα το κάνεις να υποθέσω αλλά θα πρέπει να σκάσεις την διαφορά...

Ηθελα να ρωτήσω,

Εχω σύνδεση. Εχω πάρει επιδότηση τον Ιούλιο. Εαν την μετατρέψω σε καρτοκινητό και μετά από ένα μήνα (αν δεν κανω λάθος στο μήνα έχω το δικαίωμα) το κάνω πάλι σύνδεση με νέο συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο από τότε, θα πάρω επιδότηση για τη νέα συνδεση κανονικά?

Ή περνιέμαι για πολύ εξυπνος? Μαλλον το δευτερο ε?

Ναι ισχύει αυτό που λες αλλά θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσοστό της επιδότησης που ανανέωσες το συμβόλαιο τον Ιούλιο. Επίσης για ένα μήνα ως καρτοκινητό θα πληρώσεις "ακριβότερα" ό,τι μιλήσεις, δεν νομίζω να σε συμφέρει συνολικά άσε που θα έχει λήξει η προσφορά με την επιδότηση των 300€ μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

μια ερώτηση..στο ευέλικτο 30,αν δεν εξαντλήσεις την ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος τον ένα μήνα,μπορεί ό,τι δε χρησιμοποιήσες να μεταφερθεί στον επόμενο μήνα και να προστεθεί με την χρήση του καινούργιου μήνα;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Όχι.

Το αναφέρει στη σελίδα με τα προγράμματά της η Vodafone!

Στα οικονομικά προγράμματα,θα πρέπει να ζητήσεις παρ'όλα αυτά τη μεταφορά του δωρεάν χρόνου ομιλίας που απομένει με κλήση στο 13830 καθώς δε γίνεται αυτόματα.

και κάτι άλλο,που διαβάζοντας ενα άλλο τοπικ,μου δημιουργήθηκε απορία..στην wind,οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 18 του μήνα..ΟΛΟΙ οι ,λογαριασμοί..στην vf υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για όλους;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Όχι φυσικά :) Για κάθε συνδρομητή ο λογαριασμός εκδίδεται σε ανεξάρτητη ημερομηνία!Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες!

Απλά,να ξέρεις ότι στην Vodafone ο δωρεάν χρονος ομιλίας(ή η ενσωματωμένη χρηση,αν μιλάμε για ευέλικτο πρόγραμμα)μπαίνει κάθε 1η του μήνα και τελειώνει την τελευταία μέρα του μήνα,άσχετα με την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού σου!

επιβεβαιώνω οτι δεν ισχύει η ίδια ημερομηνία για όλους τους συνδρομητές :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Όχι φυσικά :) Για κάθε συνδρομητή ο λογαριασμός εκδίδεται σε ανεξάρτητη ημερομηνία!Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες!

Απλά,να ξέρεις ότι στην Vodafone ο δωρεάν χρονος ομιλίας(ή η ενσωματωμένη χρηση,αν μιλάμε για ευέλικτο πρόγραμμα)μπαίνει κάθε 1η του μήνα και τελειώνει την τελευταία μέρα του μήνα,άσχετα με την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού σου!

αυτο ήθελα να μάθω...πχ μάλλον θα έτυχε,στην wind,να ξέρω μαζί με τις δικές μου συνδέσεις και άλλων 5 φίλων μου,που ο λογαριασμός βγαίνει την ίδια ημερομηνία,και παράλληλα την ιδια στιγμη,μπαινει ο δωρεαν χρονος ομιλιας

και κάτι άλλο,που διαβάζοντας ενα άλλο τοπικ,μου δημιουργήθηκε απορία..στην wind,οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 18 του μήνα..ΟΛΟΙ οι ,λογαριασμοί..στην vf υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για όλους;

Δεν ισχυει κατι τετοιο στην Wind. Υπαρχουν πολλα billing groups και αναλογα βγαινει ο λογαριασμος σου σε διαφορετικη ημερομηνια.

Να ρωτησω εγω κάτι άλλο?

Τη προσφορά την παίρνεις με την υποβολή της αίτησης φορητότητας, σωστά?

Αντε κι εγω την υπέβαλα χθες. Αν απορριφθεί (οπως γινεται συχνα, επειδη και καλά δεν συμφωνουν τα στοιχεία, λειπει μια τελεια, εχει ενα κενο παραπανω κτλ) και πρεπει να γινει εκ νεου υποβολη της αιτησης, θα ισχυσει η προσφορά?

Να ρωτησω εγω κάτι άλλο?

Τη προσφορά την παίρνεις με την υποβολή της αίτησης φορητότητας, σωστά?

Αντε κι εγω την υπέβαλα χθες. Αν απορριφθεί (οπως γινεται συχνα, επειδη και καλά δεν συμφωνουν τα στοιχεία, λειπει μια τελεια, εχει ενα κενο παραπανω κτλ) και πρεπει να γινει εκ νεου υποβολη της αιτησης, θα ισχυσει η προσφορά?

γιατι να μην ισχυει?

Θα ισχυει αν την υποβάλλεις ακομη και στις 31.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Παιδιά ισχύει όπως γράφτηκε λίγο πιο πάνω οτι μπορείς να πάρεις την επιδότηση των 300 ευρώ αν κάνεις την φορητότητα στην vodafone απο πλαίσιο?

Ευχαριστώ.

Μπορει να μου πει καποιος αν στα οικονομικα προγραμματα vodafone, περιλαμβανονται και οι βιντεοκλησεις? Px, στo oik. 30 μπορω να κανω 180 λεπτα βιντεοκλησεις δωρεαν?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Παιδιά ισχύει όπως γράφτηκε λίγο πιο πάνω οτι μπορείς να πάρεις την επιδότηση των 300 ευρώ αν κάνεις την φορητότητα στην vodafone απο πλαίσιο?

Ευχαριστώ.

Αναιρώ! Μίλησα με Πλαίσιο και μπορείτε και εκεί να κάνετε σύνδεση και να επωφεληθείτε από την προσφορά

Αυτά...

Μπορει να μου πει καποιος αν στα οικονομικα προγραμματα vodafone, περιλαμβανονται και οι βιντεοκλησεις? Px, στo oik. 30 μπορω να κανω 180 λεπτα βιντεοκλησεις δωρεαν?

ναι ιδια χρεωση κληση και βιντεοκληση τωρα πια.

Όχι, μόνο στα vodafone καταστήματα.

Eσυ πριν απο μιση ωρα δεν ηξερες για την προσφορα, ποτε εγινες και ειδικος??:p:p

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Eσυ πριν απο μιση ωρα δεν ηξερες για την προσφορα, ποτε εγινες και ειδικος??:p:p

Βρε συ δεν έγινα ειδικός, αλλά το διάβασα κάτι σελίδες πιο πριν :)

και ακόμη σκέφτομαι το 5800 σε κάποιο Ευέλικτο Πρόγραμμα.

Αυτά...

Κάποιο παιδί πριν λίγες σελίδες αντιθέτως έγραψε οτι πήρε την επιδότηση απο πλαίσιο.Γι'αυτό ρωτάω.

Μίλησα με Πλαίσιο και μου είπαν πως μπορούμε κανονικότατα!

Αυτά...

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών