Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικά τη σύνδεση δεν την χρησιμοποιώ εγώ και γι΄αυτο υπάρχει το πρόβλημα με την αλλαγή του αριθμού.

nevermind...θα παλέψω να πείσω το άτομο που χρησιμοποιεί τη συνδεση να αλλάξει νούμερο..έχω λίγες μέρες ακόμα:)

ευχαριστώ για τις απαντησεις..

Αυτος ήταν και ο στάνταρ τρόπος για νέα συσκευή κάποτε εξάλλου.... :cool:

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

όταν ρώτησα στη vodafone αν γίνεται να κάνω νέα σύνδεση με τον ίδιο αριθμό 2 μήνες πριν λήξει αυτή που έχω τώρα, μου είπαν οτι πρέπει να κλείσω το 12μηνο...δεν τους είπα όμως οτι η σύνδεση που έχω τώρα είναι 3ος χρόνος..εννοώ μήπως νόμιζαν οτι η σύνδεση μου είναι πρώτος χρόνος και δεν έχει κλείσει 12μηνο και γι αυτο είπαν οτι δεν γίνεται...

ξέρει κανείς αν μετά τον πρώτο χρόνο, μπορείς να αλλάξεις το πρόγραμμα σου όποτε θέλεις με τον ίδιο όμως αριθμό;

Μία φίλη μου έχει το Vodafone top 5.'Ομως της ήρθε ένας πολύ φουσκωμένος λογαριασμός ενώ ξέρει ότι δεν έχει καν μιλήσει τα διαθέσιμα λεπτά!Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο αυτό;:worry:

Η προσφορά της vodafone ισχύει και για πάνω απο 300 ευρώ κινητά;Γιατί είδα τώρα μέχρι και 300 ευρώ.Μετά δεν γίνεται να πληρώσω την διαφορά;Μπερδεύτηκα

Η προσφορά της vodafone ισχύει και για πάνω απο 300 ευρώ κινητά;Γιατί είδα τώρα μέχρι και 300 ευρώ.Μετά δεν γίνεται να πληρώσω την διαφορά;Μπερδεύτηκα

ισχύει για όλα..... η διαφήμιση αναφέρει μέχρι και 300 ευρώ κινητο δωρεάν γιατί 300 ευρώ δίνει...από εκει και πάνω πληρώνεις τη διαφορά

Κάνεις αίτηση φορητότητας, περνάνε 3-4 μέρες γιγα να εγγκριθει και μετά παίρνεις την νέα συσκευή και sim. Εκεί σου λένε: "Στις τάδε του μηνός θα νεκρώσει η παλία σου Sim και θα ενεργοποιηθεί η καινούργια". Το καλό είναι ότι τηρειται η ημερομηνία και όντως η αλλαγή είναι ακαριαία.

Το κανά πρόπερσυ μια φορά από Voda σε Wind, χωρίς πρόβλημα, περιμένω τώρα να εγκριθεί φορητότητα στην αντίθετη φορα...

to idio ekana ego,perysy apo voda se wind kai fetos(simera) apo wind se voda hehehehhe

Greek Android & iOS users (FB group)

Σαφως και γίνεται!Παίρνεις όποια συσκευή θες και πληρώνεις τη διαφορά των 300 ευρώ από τη λιανική τιμή της συσκευής :)

Μία φίλη μου έχει το Vodafone top 5.'Ομως της ήρθε ένας πολύ φουσκωμένος λογαριασμός ενώ ξέρει ότι δεν έχει καν μιλήσει τα διαθέσιμα λεπτά!Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο αυτό;:worry:

Να δει τον αναλυτικό λογαριασμό προσεκτικά και αν έχει ενστάσεις να τηλεφωνήσει στο 13830 και να ζητήσει να κρατήσουν ένα αίτημα αμφισβήτησης χρέωσης.Σε μερικές μέρες ή βδομάδες θα της απαντήσουν και φυσικά αν έχει γίνει λάθος θα της πιστώσουν το ποσό αυτό.Αν θέλει,μπορεί και να μην πληρώσει τον τρέχοντα λογαριασμό!Όταν ο συνδρομητής ζητάει να κρατηθεί τέτοιο αίτημα δεν παγώνουν τη σύνδεσή του,αλλά λειτουργεί κανονικά :)

όταν ρώτησα στη vodafone αν γίνεται να κάνω νέα σύνδεση με τον ίδιο αριθμό 2 μήνες πριν λήξει αυτή που έχω τώρα, μου είπαν οτι πρέπει να κλείσω το 12μηνο...δεν τους είπα όμως οτι η σύνδεση που έχω τώρα είναι 3ος χρόνος..εννοώ μήπως νόμιζαν οτι η σύνδεση μου είναι πρώτος χρόνος και δεν έχει κλείσει 12μηνο και γι αυτο είπαν οτι δεν γίνεται...

ξέρει κανείς αν μετά τον πρώτο χρόνο, μπορείς να αλλάξεις το πρόγραμμα σου όποτε θέλεις με τον ίδιο όμως αριθμό;

Μήπως ο αριθμός αυτός όταν έκλεινε χρόνο πήρε επιδότηση;Διότι όταν ανανεώνεις το συμβόλαιό σου,πρέπει πάλι να περιμένεις να περάσει χρόνος από τότε που το ανανεωσες!

Έχω εταιρική σύνδεση στη Voda και θέλω να εκμεταλλευτώ την επιδότηση- προσφορά των 300 ευρώ. Θέλω να κρατήσω όμως το ίδιο νούμερο. Κάνοντας συμβόλαιο σε άλλο πρόγραμμα (δηλ. φεύγοντας από το εταιρικό) με πάγιο 30 ευρώ μπορώ να πάρω την προσφορά??? Και σε πόσο καιρό μπορώ να ρίξω το πάγιο?? Και αν το ρίξω θα πληρώσω τίποτα λόγω του ότι πήρα την προσφορά των 300 και είχα υποχρέωση να έχω πάγιο >30 ευρώ???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μήπως ο αριθμός αυτός όταν έκλεινε χρόνο πήρε επιδότηση;Διότι όταν ανανεώνεις το συμβόλαιό σου,πρέπει πάλι να περιμένεις να περάσει χρόνος από τότε που το ανανεωσες!

δλδ, είτε είναι πρώτος χρόνος του συμβολαίου σου έιτε 2ος-3ος-... για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να ολοκληρωθεί το 12μηνο του κάθε χρόνου;

σε μένα πχ τελείωνει τώρα 3ος χρόνος και έχω πάρει τις επιδοτήσεις που είχα στις 2 ανανεώσεις που έκανα.

Έχω εταιρική σύνδεση στη Voda και θέλω να εκμεταλλευτώ την επιδότηση- προσφορά των 300 ευρώ. Θέλω να κρατήσω όμως το ίδιο νούμερο. Κάνοντας συμβόλαιο σε άλλο πρόγραμμα (δηλ. φεύγοντας από το εταιρικό) με πάγιο 30 ευρώ μπορώ να πάρω την προσφορά??? Και σε πόσο καιρό μπορώ να ρίξω το πάγιο?? Και αν το ρίξω θα πληρώσω τίποτα λόγω του ότι πήρα την προσφορά των 300 και είχα υποχρέωση να έχω πάγιο >30 ευρώ???

Η προσφορα δεν ισχυει για τα εταιρικα. Με απλη αλλαγη προγραμματος σε προγραμμα λιανικης δεν επωφελησαι της προσφορας. Αν κοψεις το νουμερο δεν θα μπορεις να συνδεθεις αμεσα με το ιδιο. Θα πρεπει να το κανεις καρτοκινητο (θα κανει ενα μηνα να γινει) και θα πρεπει να το κρατησεις για ενα μηνα ακομη σαν καρτοκινητο. Οποτε δεν γινεται. Αν κάνεις μια καινουρια γραμμη π.χ στο Ευελικτο με 30 ευρω παγιο, θα πρεπει να το κρατησεις ως εχει για ενα χρονο.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Kalimera paidia,exthes to vrady epaikse kai pali h diafimish tis wind gia tis dwrean siskeyes gia osous kanoun symvoleo xwris na allaksoun arithhmo,vevaia an den kanw lathos ypirxe mia simeiwsei oti h prosfora isxyei mono gia syskeyes aksias mexri 300eyrw.Kserei kapoios kati parapanw na mas pei?

Kαλο θα ειναι να απευθυνθεις στο αντιστοιχο τοπικ της wind. Για συσκευες ανω των 300 ευρω πληρωνεις τη διαφορα. Rizla7 για να κοψεις το συμβολαιο σου πρεπει να συμπληρωσεις 12μηνο. Για οποιαδήποτε αλλαγη στο προγραμμα π.χ χρειαζεται να εχεις κλεισει μηνα απο την τελευταια αλλαγη που εκανες, εκτος αν προκειται για νεο νουμερο, οποτε και οποιαδηποτε αλλαγη μπορει να γινει μονο μετα το περας του αρχικου 3μηνου.

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Kalimera paidia,exthes to vrady epaikse kai pali h diafimish tis wind gia tis dwrean siskeyes gia osous kanoun symvoleo xwris na allaksoun arithhmo,vevaia an den kanw lathos ypirxe mia simeiwsei oti h prosfora isxyei mono gia syskeyes aksias mexri 300eyrw.Kserei kapoios kati parapanw na mas pei?

Ισχύει για 8 συγκεκριμένες συσκευές χαμηλής αξίας... δεν αξίζει σε σχέση με της Vodafone!

Παιδία από όσους κάναμε αίτηση για φορητότητα στη Voda, ειδοποίησαν κανέναν ότι εγγκρίθηκε?

Για να δούμε αν οι 2-3 μέρες που λένε είναί όντως έτσι ή αν θα καθυστερήσουμε. Καλά αυτές τις μέρες υπάρχει αναβρασμός φορητότητας προς κάθε πλευρά με τις προσφορές των εταιριων.... :p

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Παιδία από όσους κάναμε αίτηση για φορητότητα στη Voda, ειδοποίησαν κανέναν ότι εγγκρίθηκε?

Για να δούμε αν οι 2-3 μέρες που λένε είναί όντως έτσι ή αν θα καθυστερήσουμε. Καλά αυτές τις μέρες υπάρχει αναβρασμός φορητότητας προς κάθε πλευρά με τις προσφορές των εταιριων.... :p

και εγώ αυτό περιμένω να δω :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

ο πιο φτηνός τρόπος για να πάρουμε με την προσφορά το iPhone είναι iPhone 100 lite 375-300 = 75ε

συνδιάζεται μέσω ιντερνετ να γίνει 75-50= 25ε;

Οχι δεν ειναι ετσι. Μονο μια απο τις δυο επιδοτησεις ισχυει

ο πιο φτηνός τρόπος για να πάρουμε με την προσφορά το iPhone είναι iPhone 100 lite 375-300 = 75ε

συνδιάζεται μέσω ιντερνετ να γίνει 75-50= 25ε;

Γιατί 375-300??? Το 8GB iPhone κάνει 499 ευρώ. 300 ευρώ είναι η συνολική επιδότηση που παίρνεις, όχι επιπλέον. Απλώς στο iPhone 100 lite αντί να πάρεις 124 ευρώ επιδότηση (499-124=375) θα πάρεις 300 (499-300=199 ευρώ το iPhone με τη προσφορά).

Και όχι δεν μπορείς να την εκμεταλλευτείς μέσω vodafone.gr...

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών