Jump to content

Ξένη τηλεόραση - Πιλότοι και ανανεώσεις

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με περιμένουν στον σκληρό και τα 2 πρώτα επεισόδια του US, αλλά δεν ξέρω πότε θα τα δω. :(

Το UΚ παίζεται ακόμα; Ή έχει τελειώσει;

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με περιμένουν στον σκληρό και τα 2 πρώτα επεισόδια του US, αλλά δεν ξέρω πότε θα τα δω. :(

Το UΚ παίζεται ακόμα; Ή έχει τελειώσει;

To UK έχει τελειώσει αλλά παίζεται το spin-off/sequel Ashes to Ashes που διαδραματιζεται στα 80s. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Και θα ακολουθήσει το "I'm afraid of Americans" που θα διαδραματίζεται στα 90s? :rolleyes:

Παρήγγειλα την 1η σεζόν από το Amazon και την περιμένω. Εν τω μεταξύ είδα και το δεύτερο του US και οι εντυπώσεις μου συνεχίζουν να είναι πολύ καλές.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

To UK έχει τελειώσει αλλά παίζεται το spin-off/sequel Ashes to Ashes που διαδραματιζεται στα 80s. ;)

Τhanks! Αυτό θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο! :p

Θα προσπαθήσω να τα τσεκάρω κάποια στιγμή!

Δυστυχώς γραφω από κινητό, και δεν δουλεύει η τροποποίηση.

Κυκλοφόρησε το preair 3x01 του 30 Rock στα γνωστά μέρη!

Thank you!

Είδα τη διαφήμιση του 30 Rock για τη νέα σεζόν και στα πρώτα επεισόδια θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων η Megan Mullally (Karen από το Will & Grace), η Jennifer Aniston με Fatal Attraction storyline :p, η Oprah και ο Steve Martin. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Thank you!

Είδα τη διαφήμιση του 30 Rock για τη νέα σεζόν και στα πρώτα επεισόδια θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων η Megan Mullally (Karen από το Will & Grace), η Jennifer Aniston με Fatal Attraction storyline :p, η Oprah και ο Steve Martin. :)

Είχα δει φωτό απο γυρίσματα με την Αniston, και πιθανότατα το επεισόδιο θα έχει αναφορές και στα Friends.

Δεδομένης και της συγκυρίας, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και μια γερή δόση από αμερικάνικες εκλογές -άλλωστε η Fey εμφανίστηκε πρόσφατα στο SΝL ως Sarah Ρalin!

Thank you!

Kαι την έβλεπα σε μια φωτογραφία στις photos που δείχνει στην κεντρική σελίδα του το tv.com μαζί με την πρωταγωνίστρια (με την οποία btw μοιάζει ΠΑΡΑ πολύ) και έλεγα είναι...δεν είναι η Mullally.

BTW, για τους fans του Will & Grace, κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη σεζόν η Mullally και ο Hayes θα αρχίσουν το δικό τους spin off "Karen & Jack".

Μακάρι γιατί η Mullally ως Karen ήταν...ποίηση!!!!! :D:D

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ποιές σειρές που βλέπετε δεν θα κάνουν παρέλαση; :p

Εγώ παράτησα τα Prison Break (επιτέλους, από πέρσι το παλεύω), Californication (same old, same old), Fringe (δε λέει πολλά τελικά, αν και έχω άλλα 2 επεισόδια κατεβασμένα που μπορεί να τα δω), Sarah Connor Chronicles (το έχω θάψει επαρκώς στο σχετικό thread) και το σκέφτομαι για το Pushing Daisies το οποίο έχω αρχίσει να βαριέμαι.

-Candygram.

Το Ρrison Βreak δεν έκανε ούτε πέρσι παρέλαση. Το έκοψα από το 3x01. Δεν έχω παρατήσει ακόμα κάτι, αλλά έχω βάλει αρκετές σειρές σε ένα προσωπικό hiatus -άλλες από τη μέση της περσινής σεζόν, άλλες από τη φετινή- και θα επανεκτιμηθούν όταν βρω χρόνο. Μεταξύ αυτών Grey's Αnatomy, Dirty Sexy Money, Reaper...

Μarvin, Ηerοes βλέπεις ακόμα;

Το Ρrison Βreak δεν έκανε ούτε πέρσι παρέλαση. Το έκοψα από το 3x01. Δεν έχω παρατήσει ακόμα κάτι, αλλά έχω βάλει αρκετές σειρές σε ένα προσωπικό hiatus -άλλες από τη μέση της περσινής σεζόν, άλλες από τη φετινή- και θα επανεκτιμηθούν όταν βρω χρόνο. Μεταξύ αυτών Grey's Αnatomy, Dirty Sexy Money, Reaper...

Μarvin, Ηerοes βλέπεις ακόμα;

Όχι, ούτε καν το επιχείρησα φέτος. Σε κάποιο σημείο στην πρώτη σεζόν είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ αλλά από το πρώτο season finale και μετά νομίζω πως έγινε εντελώς γελοίο. Έχει πάρει λοιπόν πόδι από πέρσι όπως και το Grey's Anatomy. Από το Dirty Sexy Money έχω δει 3-4 επεισόδια αλλά είναι πολύ βαρετό και soapy για τα γούστα μου.

-Candygram.

Δεν θα κάνουν παρέλαση:

Crusoe. Είχε κάποιο ενδιαφέρον ο πιλότος και μου αρέσει πολύ αυτό το σκηνικό με ναυαγούς, πειρατές, Monkey Island (όχι αυτό είναι από αλλού :p) , αλλά ως διπλό επεισόδιο τράβηξε πολύ και προς το τέλος το παρακολουθούσα αναγκαστικά. Επίσης η ιστορία ξεκιναει από ένα αρκετά προχωρημένο σημείο, και δείχνει αρκετά far fatched. Χιούμορ ελάχιστο. Μένει στο ράφι, στα αναποφάστιστα.

My Name is Earl. Η σειρά παίρνει αναστολή (από τη λίστα μου) αν και έχει δώσει και φέτος 1-2 καλά επεισόδια. Η προηγούμενη season από κάποιο σημείο και μετά ήταν βασανιστικά βαρετή.

Testees. Έχει κάποιο χιούμορ. Είναι πολύ καμμένο, και συνήθως όχι με την καλή έννοια.

Sanctuary. Been there, done that.

Mad Men, Mentalist, Life και Life on Mars. Στο ράφι. Για την ώρα.

Prison Break σταμάτησα από το 2ο (η το 3ο ; ) αυτής της season. Και πολύ αργησα.

Συνεχίζουν... Dexter, True Blood, Sarah Connor, Chuck, Little Britain, Family Guy, Heroes (μέχρι το τέλος του παρόντος κεφαλαίου και μετά βλέπουμε), House M.D, Pushing Daisies και Office U.S. .

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Εμένα συνεχίζουν: Entourage, Dexter, Chuck, How I met Your Mother, House, Shield, South Park & Office ενώ από την Παρασκευή μπαίνει στο πρόγραμμα και το 30 Rock.

Το Life on Mars είναι σε διαδικασία έγκρισης :p ενώ το Mad Men το κατεβάζω για να το δω κάποια στιγμή αργότερα.

-Candygram.

Για εμένα συνεχίζουν τα HIMYM, Family Guy, Dexter, True Blood, Terminator: The Sarah Connor Chroncles, Ugly Betty, Samantha Who, Desperate Housewives, 30 Rock, Grey's Anatomy (αν και, αν συνεχίσει να το ρίχνει 90% στις σχέσεις των γιατρών θα το παρατήσω) και θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα στο Heroes γιατί τα τελευταία επεισόδια κάτι λέγανε. Επίσης περιμένω με πολύ αγωνία το 2ο μισό της 4ης σεζόν του Battlestar Galactica και από 2009, το Lost, το Weeds και το Nip/Tuck.

Επίσης από καινούργιες (πέραν του True Blood) θα συνεχίσω να βλέπω Eleventh Hour (χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό βέβαια) και ίσως δώσω και μια ευκαιρία στον Mentalist για να δω what's the fuss.

(PS: Το House και το CSI τα έχω βαρεθεί - αλήθεα στο House έτυχε καμία περίπτωση που να ήταν Lupus τελικά; :p!)

Ξεχνάω κανένα; :p

(PS: Το House και το CSI τα έχω βαρεθεί - αλήθεα στο House έτυχε καμία περίπτωση που να ήταν Lupus τελικά; :p!)

Έγινε περσι κάποια στιγμή το θαύμα. Και έκαναν μόνοι τους πλάκα ότι "it's never lupus!" :p

-Candygram.

Έγινε περσι κάποια στιγμή το θαύμα. Και έκαναν μόνοι τους πλάκα ότι "it's never lupus!" :p

Ιδέα μου είναι ή οι medical σειρές έχουν γίνει λίγο...βαρετές;

Το House, προσωπικά, με έχει κουράσει. Το Nip/Tuck στην περασμένη του σεζόν θύμιζε περισσότερο...Gossip Girl. Το Grey's Anatomy,δε, είναι ΗΔΗ Gossip Girl.

BTW, μια και ανέφερα το Grey's, να αναφέρω πως σε 3 επεισόδια της σεζόν (αν θυμάμαι καλά το πρώτο από τα 3 θα είναι στις 13/11) θα παίξει η εκπληκτική Mary McDonnell, πιο γνωστή ως President Laura Roslin από το Battlestar Galactica, σε ρόλο καρδιοχειρούργου με σύνδρομο Asperger!!

Να και κάτι to look forward to για το GA!

Ιδέα μου είναι ή οι medical σειρές έχουν γίνει λίγο...βαρετές;

Το House, προσωπικά, με έχει κουράσει. Το Nip/Tuck στην περασμένη του σεζόν θύμιζε περισσότερο...Gossip Girl. Το Grey's Anatomy,δε, είναι ΗΔΗ Gossip Girl.

Εμένα το House μου αρέσει. Νομίζω ότι το ιατρικό/procedural κομμάτι του είναι με διαφορά το πιο διασκεδαστικό όλων ενώ η ανανέωση του team είχε ευεργετικά αποτελέσματα.

Από το Nip/Tuck έχω δει δυο σεζόν νομίζω, μπορεί και τρεις (στο Filmnet) αλλά από ένα σημείο και μετά είχα βαρεθεί και αηδιάσει μαζί οπότε δεν ξέρω ποια είναι η εξέλιξή του.

Όσο για το Grey's, πάντα σαπουνόπερα ήταν. Στις πρώτες 3 σεζόν ήταν μια σε γενικές γραμμές πολύ καλή σαπουνόπερα ενώ πέρσι τα λίγα επεισόδια που είδα στην αρχή δεν βλέπονταν. Κάπου διάβασα ότι φέτος έχει επανέλθει σε καλό επίπεδο αλλά βαριέμαι να το ξαναπιάσω.

-Candygram.

Η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερη ever.

Καλά ναι, πάντα σαπουνόπερα ήταν αλλά όχι και τόσο προκλητική. Πολλές φορές ξέχναγα πως βλέπω medical show, για να καταλάβεις, συν του ότι όλοι πλέον έχουν παει με όλους και τα ζευγάρια που είχαν δημιουργηθεί απλά δεν είχαν νόημα σε κάποιες φάσεις.

Φέτος, η αλήθεια είναι ότι από τα 5 πρώτα που έχω δει τα 2 ήταν χάλια, τα άλλα 2 βλέπονταν ευχάριστα και το 5ο μου θυμισε Grey's της πρώτης σεζόν (άρα ήταν πολύ καλό :p)

Λίγο καθυστερημένα, συνεχίζω με HIMYM, 30 Rock (αρκετά καλή πρεμιέρα), Simpsons, Family Guy, Office, My Name Is Earl, και Heroes, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ξαναπιάσω Desperate Housewives, Entourage, Dexter, Chuck, Pushing Daisies & Mad Men. (εδώ μια εξαιρετική παρωδία των τίτλων αρχής από τους Simpsons).

Από φετινά έχω ήδη τσεκάρει και προβλέπεται να αρχίσω κανονικά τα Fringe, True Blood & Terminator: SCC, τα περσινά επεισόδια του οποίου δεν είχα δει.

Το 3x02 του 30 Rock μού φάνηκε εξαιρετικό -από τα καλύτερα της σειράς.

Λεπτομέρειες όπως

η απορία του Kenneth αν το women soccer είναι υπαρκτό ολυμπιακό άθλημα, το γεγονός ότι ο Jack γνώρισε τον γραμματέα του χαπακωμένος και νόμιζε ότι είναι ο M.N.Shyamalan

ήταν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές!

Το 3x02 του 30 Rock μού φάνηκε εξαιρετικό -από τα καλύτερα της σειράς.

Λεπτομέρειες όπως

η απορία του Kenneth αν το women soccer είναι υπαρκτό ολυμπιακό άθλημα, το γεγονός ότι ο Jack γνώρισε τον γραμματέα του χαπακωμένος και νόμιζε ότι είναι ο M.N.Shyamalan

ήταν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές!

+1. Και για μια σειρά που παίζει μονίμως σε υψηλότατο επίπεδο αυτό λέει πολλά.

Socially and economically speaking you 're an inner-city latina. :p Και το twist με την Oprah ήταν πανέξυπνο

Όπως επίσης καταπληκτικό ήταν και το Office της περασμένης εβδομάδας.

Η σκηνή με το υποθετικό τηλεφώνημα του Dwight στον Jim και την παρέμβαση του Michael με έκανε να σκάσω στα γέλια. Και βέβαια: That's what she said! That's what she said!

:lol:

-Candygram.

• 2 weeks later...
Χάρος update: το ABC σταματάει την παραγωγή των Dirty Sexy Money, Eli Stone (τους τελείωσαν τα τραγούδια του George Michael? :p) και δυστυχώς Pushing Daisies. Όσα επεισόδια έχουν γυριστεί ήδη θα προβληθούν κανονικά πάντως.

-Candygram.

• 3 weeks later...

Μόλις βγήκε...

XIII: The Conspiracy Mini-Series (two 2-hour episodes)

Διαφημίζεται ως "Jason Bourne" look-alike και το cast είναι πολύ ενδιαφέρον !!!!!

imdb link... http://www.imdb.com/title/tt1117667/

Trailer....

Άντε να βγούν και τίποτα σαμπς... :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...