stroggoff Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Χθες παίχτηκε και το τελευταίο (1x12) από Journeyman. Λίγο βιαστικό και κακογυρισμένο μου φάνηκε, ενώ είχε γμτ υλικό να αναπτύξει. Ή απλά είχε κακό σενάριο. Όπως και να έχει τέρμα πια το Journeyman. λάθος μου . Το τελευταίο παίχτηκε χθές (Τετάρτη) και είναι το 1x13. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει αρχίσει να μου τη... δίνει αυτή η απεργία είναι ότι πολλές σειρές που θα κάνανε πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο, τελικά έχουν μπει στο ψυγείο μέχρι να λήξει!! Μια από αυτές (την οποία περίμενα αρκετό καιρό - μαζί με τη δεύτερη σεζόν του Dexter) είναι το True Blood του Alan Ball στο HBO, το οποίο αν είναι έστω και στο μισό τόσο καλό όσο η προηγούμενη δουλειά του (και αναφέρομαι φυσικά στο αριστούργημα Six Feet Under) θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα TV shows της σεζόν (τώρα...αυτής;; της άλλη;; Who knows!). SciFi + Horror + SFU's black humor + HBO + Alan Ball = Έργο Τέχνης!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 To "Eli Stone" κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 31/01, αμέσως μετά το LOST. To trailer πάντως με κάνει να θέλω τουλάχιστον να τσεκάρω το πρώτο επεισόδιο... :) Ήρθε η ώρα να το κάνεις. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ήρθε η ώρα να το κάνεις. :) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Τελικώς 4 Μαρτίου 2008 αρχίζει η 2η σεζόν του Dirt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Πρόσφατα παίχτηκε ένα Christmas special από Extras (που αποτελεί ένα extra finale της σειράς). Διάρκεια 1 ώρα και 21 λεπτά. Πολύ καλο, με το γνωστό χιούμορ των Extras. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 To "Eli Stone" κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 31/01, αμέσως μετά το LOST. To trailer πάντως με κάνει να θέλω τουλάχιστον να τσεκάρω το πρώτο επεισόδιο... :) Ήρθε η ώρα να το κάνεις. :) :happy: Ξεχάστηκα και δεν ενημέρωσα... Εντάξει, καλό το πρώτο επεισόδιο. Το trailer σε (με) προδιέθετε για κάτι πιο "κουφό", αλλά τελικά το στόρυ είναι πιο συγκρατημένο... Λέω να συνεχίσω να το βλέπω όταν ξεκινήσει, αλλά όχι ότι έχω μεγάλες προσδοκίες. (Η βοηθός-γραμματέας του Eli --η ίδια που έπαιζε την Adele στο Grey's Anatomy-- χρειάζεται μεγαλύτερο ρόλο!) In other news, ακυρώθηκε η απονομή των Golden Globes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Πρόσφατα παίχτηκε ένα Christmas special από Extras (που αποτελεί ένα extra finale της σειράς). Διάρκεια 1 ώρα και 21 λεπτά. Πολύ καλο, με το γνωστό χιούμορ των Extras. Πολυ καλο αλλα το περιμενα πιο αισιοδοξο για series finale. Τρελο respect στη σκηνη με τον Clive Owen και την κομπαρσα φιλη του Andy!! :lol: Aναμενουμε την επομενη σειρα του Gervais και του Merchant οποτε αξιωθουν να την κανουν. :) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ξεχάστηκα και δεν ενημέρωσα... Εντάξει, καλό το πρώτο επεισόδιο. Το trailer σε (με) προδιέθετε για κάτι πιο "κουφό", αλλά τελικά το στόρυ είναι πιο συγκρατημένο... Λέω να συνεχίσω να το βλέπω όταν ξεκινήσει, αλλά όχι ότι έχω μεγάλες προσδοκίες. (Η βοηθός-γραμματέας του Eli --η ίδια που έπαιζε την Adele στο Grey's Anatomy-- χρειάζεται μεγαλύτερο ρόλο!) Συμπαθητικό μου φάνηκε, αστείο και γλυκό στις σωστές δόσεις. Δεν είχα βγάλει κάποια άκρη με το trailer και δεν είχα συγκεκριμένες προσδοκίες. Για το αν είναι download-worthy δεν μπορώ να πω, μάλλον όχι. Ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του Wire. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του Wire. Έχω την εντύπωση ότι το μπερδεύω με κάποια άλλη σειρά με παρεμφερή τίτλο. Έχει κυκλοφορήσει στα video club εδώ? Είναι καθόλου crime-drama? Σόρρυ για την ανάκριση :p αλλά ψάχνω μανιωδώς τέτοιες σειρές (Το criminal minds που ξεκίνησα να βλέπω πρόσφατα, είναι καλό αλλά δεν με ενθουσίασε). Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Έχω την εντύπωση ότι το μπερδεύω με κάποια άλλη σειρά με παρεμφερή τίτλο. Έχει κυκλοφορήσει στα video club εδώ? Είναι καθόλου crime-drama? Σόρρυ για την ανάκριση :p αλλά ψάχνω μανιωδώς τέτοιες σειρές Ναι, είναι crime-drama και πολύ καλό μάλιστα (κατά τους κριτικούς γιατί έχω δει λίγα επεισόδια μόνο από τον πρώτο κύκλο). Συμμορίες, ναρκωτικά, παρακολούθηση κλπ. στη Βαλτιμόρη. Και είναι του ΗΒΟ :) Απ' ότι βλέπω έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα όλοι οι κύκλοι παραδόξως. Όταν τελειώσω τον πρώτο θα επανέλθω με λεπτομέρειες. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 12 Φεβρουαρίου ξεκινά η 2η σεζόν του Jericho, για όποιον ενδιαφέρεται. Ήδη πάντως "κυκλοφόρησαν" τα 3 πρώτα επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ξεκίνησε χθες ο πέμπτος κυκλος του Reno 911! Για όσους δε το γνωρίζουν, είναι κωμωδία, γυρισμένη κατα το στυλ του The Office (mocumentary) και περισσότερο σε φάση παρωδίας COPS. Παρακολουθεί τη δράση on-duty και off-duty ενός ολιγάριθμου και όχι ιδιαίτερα έξυπνου προσωπικού από το αστυνομικό τμήμα στο Reno. Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες κωμικές σειρές που κυκλοφορούν αυτόν το καιρό. (Έχει ήδη βγει και μια ταινία: Reno 911!: Miami). edit: για να είμαστε ασφαλείς: δεν είναι για μικρά παιδιά... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ποιές σειρές θα προτείνατε ως τις καλύτερες του 2007? (όχι απαραίτητα καινούργιες σειρές, αλλά ακόμα και σειρές που κατά τη γνώμη σας είχαν εξαιρετικές σεζόν) Το δικό μου Top-10 είναι αυτό: 1. Dexter 2. Family Guy 3. Samantha Who? 4. Ugly Betty 5. Lost 6. Heroes 7. Desperate Housewives 8. How I Met Your Mother 9. Pushing Daisies 10. Eureka Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ας πω και εγώ ένα δικό μου :) 1. Dexter 2. BattleStar Gallactica 3. Family Guy 4. Californication 5. Pushing Daisies 6. Chuck 7. The Office U.S. 8. Reno 911! 9. Hustle 10. Heroes, ισοβαθμεί με LOST (S03 part b) και House MD Season 3b, 4a. Παρεμπιπτόντως, σήμερα φαίνεται πως κυκλκοφόρησαν 2 νέα επεισόδια Chuck (1x12 και 1x13)!! Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 High fidelity mode on: 1) 30 Rock 2) Rome 3) Dexter 4) House MD 5) Damages 6) Entourage 7) How I met your Mother 8) Battlestar Gallactica 9) Lost 10) The Office Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ποιές σειρές θα προτείνατε ως τις καλύτερες του 2007? (όχι απαραίτητα καινούργιες σειρές, αλλά ακόμα και σειρές που κατά τη γνώμη σας είχαν εξαιρετικές σεζόν) Εννοείς της περιόδου Ιανουάριος '07 - Δεκέμβριος '07; 1. Ηοw I Met Your Mother 2. 30 Rock 3. Lost 3α. Dexter :p 5. Flight Of The Conchords 6. Pushing Daisies 7. Chuck 8. Heroes 9. Simpsons / Family Guy 10. Knights of Prosperity / In Case Of Emergency [Στο ν.10 θα μπορούσα να βάλω πολλά άλλα, όμως προτίμησα να βάλω τις δύο 20λεπτες κωμωδίες του ABC που κόπηκαν νωρίς (R.I.P.), αλλά με έκαναν να γελάσω] Δεν προσμέτρησα Desperate Housewives (δεν έχω δει επεισόδια 4ου κύκλου και επειδή ακούω εξαιρετικά λόγια, δεν θέλω να το αδικήσω), Mad Men, Californication (δεν έχω δει ολόκληρες τις σεζόν ακόμα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Δύσκολα τα πράγματα με την απεργία, αν και αυτή την εβδομάδα περιμένουμε νέα συνάντηση των 2 πλευρών. Αν η απεργία τραβήξει και άλλο ακόμα κινδυνεύουμε όχι μόνο μα ΜΗΝ έχουμε pilot νέων σειρών για την season 2008-2009 αλλά ούτε και νέα επεισόδια για τις ήδη υπάρχουσες σειρές. Πάντως ακόμα είναι νωρίς για ανακοινώσεις "πήραν το πράσινο φως για 2η season" αν και για λίγες το έχουμε απο τώρα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δεν προσμέτρησα Desperate Housewives (δεν έχω δει επεισόδια 4ου κύκλου και επειδή ακούω εξαιρετικά λόγια, δεν θέλω να το αδικήσω), Mad Men, Californication (δεν έχω δει ολόκληρες τις σεζόν ακόμα.) Το Mad Men είναι καλό captum? Είδα ότι πήρε αρκετές υποψηφιότητες και βραβεία ενώ δεν ήξερα ούτε την ύπαρξή του. Ωραία λίστα btw :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Το Mad Men είναι καλό captum? Είδα ότι πήρε αρκετές υποψηφιότητες και βραβεία ενώ δεν ήξερα ούτε την ύπαρξή του. Ωραία λίστα btw :) Πολύ καλό το Mad Men, νομίζω ότι θα σου αρέσει. Αξίζει να το τσεκάρεις τώρα με την απεργία. Και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60, και παρακολουθεί τη ζωή ενός διαφημιστή, που εργάζεται σε μια εταιρία της Madison Avenue (εξ ου και οι άνδρες που δούλευαν εκεί αποκαλούνταν "Mad Men"). Εξαιρετική απόδοση της εποχής, και πολύ καλές οι ερμηνείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Πολύ καλό το Mad Men, νομίζω ότι θα σου αρέσει. Αξίζει να το τσεκάρεις τώρα με την απεργία. Και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60, και παρακολουθεί τη ζωή ενός διαφημιστή, που εργάζεται σε μια εταιρία της Madison Avenue (εξ ου και οι άνδρες που δούλευαν εκεί αποκαλούνταν "Mad Men"). Εξαιρετική απόδοση της εποχής, και πολύ καλές οι ερμηνείες! Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω οπωσδήποτε. Τρελαίνομαι για αυτές τις σειρές των καλωδιακών δικτύων με "σφιχτές" σεζόν, υψηλό προϋπολογισμό και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Pilot για την νέα σειρά "Breaking Bad". Μεταδόθηκε στις 20 Ιανουαρίου. Για μαύρη κωμωδία πλασάρεται. Εισαγωγική υπόθεση με λίγα λόγια: Οικογενειάρχης καθηγητής χημείας (ανάμεσα στα άλλα) μαθαίνει πως έχει καρκίνο πνεύμονος που δεν εγχειρίζεται, παθαίνει κρίση και στρέφεται στο έγκλημα. Δημιουργός της ο Vince Gilligan, που ήταν παραγωγός στα X-files. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός που έκανε τον πατέρα του Malcom στο Malcom in the middle σε ένα πολύ διαφορετικό ρόλο. H season του είναι να έχει 9 επεισόδια. Έχουν γυριστεί 7 πριν την απεργία της WGA. Δεν είναι για παιδιά... Κάπως unstable ο πιλότος. Δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε κάτι ιδιαίτερα. Αλλά ίσως είναι και νωρίς... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Η απεργία των σεναριογράφων φαίνεται να τελειώνει σύντομα, και ήδη έχουν κυκλοφορήσει νέα/φήμες για καινούργιες και παλιές σειρές. Το "Crash" του Paul Haggis θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, ενώ το Pushing Daisies σχεδόν οριστικά θα επανέλθει με καινούργια επεισόδια την καινούργια σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Οι σεναριογράφοι έχουν ξεκινήσει ανεπίσημες ομιλίες με τους παραγωγούς. Είναι ακόμα διστακτικοί προς αρνητικοί ως προς τη συμφωνία που (φαίνεται να) έχουν καταλήξει οι σκηνοθέτες με τους παραγωγούς. Προσωπική άποψη, δεν πρόκειται να λήξει σύντομα η απεργία αυτή. Σήμερα παίζεται το πρώτο επεισόδιο της 4ης season του LOST (4x01 The Beginning of the End), ενώ νέα επεισόδια θα παιχτούν και για Smallville (7x10 Persona) και Supernatural (3x09 Malleus Maleficarum) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Σήμερα παίζεται το πρώτο επεισόδιο της 4ης season του LOST (4x01 The Beginning of the End), ενώ νέα επεισόδια θα παιχτούν και για Smallville (7x10 Persona) και Supernatural (3x09 Malleus Maleficarum) Επιτέλους!!! :) Σήμερα προβάλλεται επισήμως και το πρώτο επεισόδιο του Eli Stone που είχαμε εχμ... δει :O από το Δεκέμβριο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts