Xourxoulitsos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Νομίζω τελικά με εκνευρίζει το Fringe. Αν και του Abrams, με το ζόρι το βλέπω...Ειδικά οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι ψιλο-για τα πανηγύρια. 1. Desert κάνε ένα topic και γι'αυτό, εσύ που τα κάνεις ωραία. 2. Απορώ πώς παίρνει TV-14...είναι πολύ αηδία :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Και το πρώτο "θύμα" για την αμερικάνικη τηλεοπτική season 08-09 είναι η σειρά του καναλιού FOX, "Do Not Disturb" μετά απο μόλις 3 επεισόδια. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Είχα δει όσο άντεξα από τον πιλότο του Do not disturb. Η βασική ιδέα δείχνει ότι ζορίστικαν πολύ για να βρουν μια κατάσταση που θα βγάζει γέλιο εξ'αρχής. Το ίδιο ισχύει και για τους χαρακτήρες τους που είναι ταυτόχρονα τυποποιημένοι (για κωμωδία) και αφύσικοι. Η Niecy Nash ξεχωρίζει και αυτό είναι και αναμενόμενο, μην πω ότι σε αυτή φαινόταν να γέρνει για να στηριχτεί η όλη σειρά. Την προτιμώ χαλαρά στο Reno 911. Εν τέλει, αν το έφαγε το τσεκούρι, ήταν δικαίως. Δε θα μου λείψει. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Είχα δει όσο άντεξα από τον πιλότο του Do not disturb. Η βασική ιδέα δείχνει ότι ζορίστικαν πολύ για να βρουν μια κατάσταση που θα βγάζει γέλιο εξ'αρχής. Το ίδιο ισχύει και για τους χαρακτήρες τους που είναι ταυτόχρονα τυποποιημένοι (για κωμωδία) και αφύσικοι. Η Niecy Nash ξεχωρίζει και αυτό είναι και αναμενόμενο, μην πω ότι σε αυτή φαινόταν να γέρνει για να στηριχτεί η όλη σειρά. Την προτιμώ χαλαρά στο Reno 911. Εν τέλει, αν το έφαγε το τσεκούρι, ήταν δικαίως. Δε θα μου λείψει. Same here, ένα προς ένα όσα λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πω-πω, τι χαμός γίνεται σήμερα;http://www.laymark.com/i/m/m153.gif Πέρα από τα True Blood, Robot Chicken, ξεκίνησαν και τα Family Guy, Desperate Housewives, Simpsons, American Dad και Dexter... Μια χαρά! Ό,τι πρέπει για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Οι Κυριακές και οι Δευτέρες (αντίστοιχα σε μας οι Δευτέρες και οι Τρίτες) αναμένονται καθηλωτικές. Κάθε Δευτέρα έχουμε: • Boston Legal • Big Bang Theory • C.S.I. Miami • Dancing With The Stars • Gossip Girl • Heroes • How I Met Your Mother • Prison Break • Raising The Bar • Terminator: The Sarah Connor Chronicles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Οι Κυριακές και οι Δευτέρες (αντίστοιχα σε μας οι Δευτέρες και οι Τρίτες) αναμένονται καθηλωτικές. Κάθε Δευτέρα έχουμε: • Boston Legal • Big Bang Theory • C.S.I. Miami • Dancing With The Stars • Gossip Girl • Heroes • How I Met Your Mother • Prison Break • Raising The Bar • Terminator: The Sarah Connor Chronicles Επίσης Chuck & Life. Νομίζω πως το Life μεταφέρεται σε Παρασκευή μετά από 2-3 επεισόδια. Οι Κυριακές έχουν και Entourage για να μην ξεχνιόμαστε. Και το Mad Men που το κατεβάζω για να το δω κάποτε :O Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πω-πω, τι χαμός γίνεται σήμερα;http://www.laymark.com/i/m/m153.gif Πέρα από τα True Blood, Robot Chicken, ξεκίνησαν και τα Family Guy, Desperate Housewives, Simpsons, American Dad και Dexter... Μια χαρά! Ό,τι πρέπει για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Επίσης έκανε πρεμιέρα χθές και το Little Britain USA στο HBO. Αρκετοί από τους παλιούς χαρακτήρες και κάποιοι νέοι, ίδιο στυλ χιούμορ με πολύ πολύ καφρίλα, παράνοια και ακυρότητα, και κάποιες μπηχτές για τους Αμερικάνους (και τους Βρετανούς βέβαια). Βγάζει γέλιο πάντως η πρεμιέρα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Επίσης έκανε πρεμιέρα χθές και το Little Britain USA στο HBO. Αρκετοί από τους παλιούς χαρακτήρες και κάποιοι νέοι, ίδιο στυλ χιούμορ με πολύ πολύ καφρίλα, παράνοια και ακυρότητα, και κάποιες μπηχτές για τους Αμερικάνους (και τους Βρετανούς βέβαια). Βγάζει γέλιο πάντως η πρεμιέρα. Είχα δει τελικά λίγο από το Βρετανικό, κάποια σημεία του είχαν πλάκα, αλλά γενικά δεν ενθουσιάστηκα. Το Αμερικάνικο από το λίγο που είδα μου φάνηκε καλό ως μεταφορά, αλλά και πάλι δεν με ενθουσίασε. BTW να συμπληρώσω ότι είδα πρόσφατα το IT Crowd (που ήταν να μεταφερθεί και αυτό στις ΗΠΑ την προηγούμενη σεζόν, αλλά τελικά ακυρώθηκε), και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν το έχει δει ακόμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει μόλις 12 επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ναι και εγώ δεν ενθουσιάζομαι πολύ με Little Britain. Αλλά δεν με πολυχαλάει κιόλας. it grows on you, αν έχεις αντέξει/δει όλες τις season του BBC. Ήθελα να δω πως θα γινόταν η μεταφορά και σχεδόν έπεσα πάνω σε ένα κανονικό επεισόδιο της σειράς.... εντελώς smooth transition. Anyway, το Robot Chicken στην τρέχουσα season είναι κάπως... meh (αν και το πρόσφατο ήταν σε καλά επίπεδα σχετικά) ή μόνο σε μένα μου φαίνεται έτσι; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ποιά είναι η επόμενη που θα κοπεί; Εγώ ψηφίζω "Knight Rider", που δεν το έχω δει αλλά παντού διαβάζω τα χειρότερα (τα οποία με έπεισαν ότι θα ήταν waste of bandwidth). Αύριο ξεκινάει η β' σεζόν του Pushing Daisies που ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη πέρσι πριν το σταματήσει η απεργία. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Η πρεμιέρα του Knight Rider ήταν πάρα πολύ καλή. Ο πιλότος ήταν μέτριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ναι και εγώ δεν ενθουσιάζομαι πολύ με Little Britain. Αλλά δεν με πολυχαλάει κιόλας. it grows on you, αν έχεις αντέξει/δει όλες τις season του BBC. Ήθελα να δω πως θα γινόταν η μεταφορά και σχεδόν έπεσα πάνω σε ένα κανονικό επεισόδιο της σειράς.... εντελώς smooth transition. Tο LBUSA ουσιαστικα οπως ειπε ο Walliams ειναι η 4η series της σειρας. Εντάξει το τελευταιο σκετς με τους μποντιμπιλντεραδες ηταν η αποθεωση της καφριλας. Και στο κανονικο κατι σκετς τυπου Bubbles δεν τα αντεχα. :p Ομως ειδαμε Andy και Lou (respect :lol:) και τη my personal favorite Carol (Computer says nooooo) οποτε ειμαστε σε καλο δρομο! :D Παντως γενικως το εχουν παρακανει με τα αγγλικα remake οι Αμερικανοι. Πηρε το ματι μου προχτες μια σειρα ονοματι Worst Week, η οποια ειναι φυσικα remake του Worst Week of my life του ΒΒC. Ευτυχως ακυρωθηκε ο πιλοτος του αμερικανικου Spaced, γιατι δεν θα το αντεχα. :X Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Αύριο ξεκινάει η β' σεζόν του Pushing Daisies που ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη πέρσι πριν το σταματήσει η απεργία. Επιτέλους, γιατί μου είχε πέσει το ζάχαρο http://www.laymark.com/i/m/m016.gif Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Επιτέλους, γιατί μου είχε πέσει το ζάχαρο http://www.laymark.com/i/m/m016.gif Όντως :p. Αλλά βλέπεται ευχάριστα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Όντως η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Ευτυχώς αρέσει σε πολύ κόσμο και έτσι έxoυμε μετάφραση για όλη την πρώτη σεζόν (λογικά και την δεύτερη). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Tο LBUSA ουσιαστικα οπως ειπε ο Walliams ειναι η 4η series της σειρας. Εντάξει το τελευταιο σκετς με τους μποντιμπιλντεραδες ηταν η αποθεωση της καφριλας. Και στο κανονικο κατι σκετς τυπου Bubbles δεν τα αντεχα. :p Ομως ειδαμε Andy και Lou (respect :lol:) και τη my personal favorite Carol (Computer says nooooo) οποτε ειμαστε σε καλο δρομο! :D H Carol επανήλθε πιο ομιλητική, :) με το Computer Says no, αλλά χωρίς το τελευταίο ξερόβηχα :ninja:. Personal favorite (δηλαδή εκεί γελάω περισσότερο συνήθως) έχω την άλλη την τύπισσα στους Fat Fighters. Είναι όλο μπηχτές... Και αγαπημένες ατάκες της τα "Dust? No? Dust? No? ..." και στο "Screwwwww Youuuu!" (αν και ακόμα στο LBUSA 1x01 δεν είπε τίποτα από τα δύο). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 H Carol επανήλθε πιο ομιλητική, :) με το Computer Says no, αλλά χωρίς το τελευταίο ξερόβηχα :ninja:. Personal favorite (δηλαδή εκεί γελάω περισσότερο συνήθως) έχω την άλλη την τύπισσα στους Fat Fighters. Είναι όλο μπηχτές... Και αγαπημένες ατάκες της τα "Dust? No? Dust? No? ..." και στο "Screwwwww Youuuu!" (αν και ακόμα στο LBUSA 1x01 δεν είπε τίποτα από τα δύο). Με προλαβαίνεις συνεχώς! :) Κι εγώ αυτήν από το Fat Fighters ξεχωρίζω, και ιδίως το "Dust! Anybody? No? Dust!", το οποίο όποτε κι αν το θυμηθώ γελάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 H Carol επανήλθε πιο ομιλητική, :) με το Computer Says no, αλλά χωρίς το τελευταίο ξερόβηχα :ninja:. Personal favorite (δηλαδή εκεί γελάω περισσότερο συνήθως) έχω την άλλη την τύπισσα στους Fat Fighters. Είναι όλο μπηχτές... Και αγαπημένες ατάκες της τα "Dust? No? Dust? No? ..." και στο "Screwwwww Youuuu!" (αν και ακόμα στο LBUSA 1x01 δεν είπε τίποτα από τα δύο). Με προλαβαίνεις συνεχώς! :) Κι εγώ αυτήν από το Fat Fighters ξεχωρίζω, και ιδίως το "Dust! Anybody? No? Dust!", το οποίο όποτε κι αν το θυμηθώ γελάω! Ω καλά! Εγω τρελαινομαι με τις προσβολες που τους χωνει (Υes, you extremely disgusting fat guy at the back!!) και εκει που κανει οτι δεν καταλαβε τιποτα οταν μιλαει καποιος αλλοδαπος. Περιμενω βεβαια να επανακαμψει και το οργιο Vicky Pollard γιατι η απουσια της ηταν αισθητη στο 1ο επεισοδιο. :respect: ps. Mια μερα εμεινε για Pushing Daisies! :yahoo: ps2. Eιδε κανεις Οffice US? Η πρεμιερα παιζει να ηταν το καλυτερο επεισοδιο ever!!! :cool: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ps2. Eιδε κανεις Οffice US? Η πρεμιερα παιζει να ηταν το καλυτερο επεισοδιο ever!!! :cool: Πολύ καλό επεισόδιο ήταν, ίσως όχι το καλύτερο ever, αλλά αν σκεφτείς ότι η σειρά μπαίνει στην 5η σεζόν της, διατηρεί εντυπωσιακά την φρεσκάδα της! Και παρότι ήταν 40λεπτο επεισόδιο, δεν μου φάνηκε καθόλου η διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Καλό ήταν το Office 5x01 αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν το καλύτερο επεισόδιο ever. Η προσθήκη όμως της Amy Ryan (Holly) στη σειρά είναι ό,τι πρέπει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Το 5x02 του Office ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα επεισόδιά τους ever. Ο Dwight ισχυρίζεται ότι δουλεύει ολόκληρο το 8ωρο χωρίς να αποσπαστεί ούτε δευτερόλεπτο και ο Jim τον χρονομετρά. :p Δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή: http://www.youtube.com/watch?v=WjIIBHBA_1A&feature=related Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πολύ δυνατή η σημερινή μέρα και με πολύ υλικό: Έχουμε C.S.I. Las Vegas, The Eleventh Hour, ER, My Name Is Earl, Τhe Office, Sarah Silverman, Saturday Night Live, Silent Witness, Smallville, Supernatural, Ugly Betty και το Sunny in Philadelphia που δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είδα το πρώτο επεισόδιο του Life on Mars US και μου άρεσε πολύ. Θα αναζητήσω το αυθεντικό. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είδα το πρώτο επεισόδιο του Life on Mars US και μου άρεσε πολύ. Θα αναζητήσω το αυθεντικό. Aναζήτησέ το. Το αμερικανικο ωχρια κατα πολυ. :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts