captum Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Από τα καινούρια, το Back to You με τον Kelsey Grammer (Frasier) είναι αρκετά καλό για παραδοσιακού τύπου sitcom. Ναι, ΟΚ είναι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο... Αν και μόνο το πρώτο επεισόδιο έχω προλάβει να δω. Το Gossip Girl, που είπε και η GC, επίσης φαίνεται καλό. Αν και δεν είμαι φαν τέτοιου είδους σειρών, είναι μέρες που θέλω να δω και το 2ο επεισόδιο και απλά δεν έχω προλάβει... (φέτος πρώτη φορά θα εύχομαι να έρθουν τα hiatus για να κάνω catch-up στις σειρές!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Η σειρά Gossip Girl για εμένα είναι πλέον αγαπημένη. Ελπίζω να ανέβουν λίγο τα ratings για να μην την χάσουμε πρόωρα. Τώρα όσον αφορά τις υπόλοιπες... Eίδα πριν λίγο το Moonlight και το Cavemen...άστο καλύτερα. Το Journeyman είναι ένα μικρό διαμαντάκι και πάει καλά. Επίσης Reaper, Californication, Dirty Sexy Money (απίστευτο γέλιο!), Chuck και Αliens In America καλά με το Chuck να υπερέχει...το Pushing Daisies μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία. To Gossip Girl πήρε πράσινο φως για full season, και είναι το μόνο μέχρι στιγμής. Καλό και το Dirty Sexy Money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Για μένα το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς είναι το Pushing Daisies. Αναπάντεχα καλό. Επίσης με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω το Californication. Το ίδιο και το Back to You, αν και κάπως παλιομοδίτικο έχει σταθερή βελτίωση ανά επεισόδιο ως τώρα και φαίνεται να εξελίσσεται καλά. Για το Reaper δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μου ψιλοαρέσει αλλά το δεύτερο επεισόδιο ήταν υπερβολικά ίδιο με το πρώτο και βαρέθηκα. Το Aliens in America το παράτησα μετά το δεύτερο, όλη η σειρά βασίζεται σε ένα αστείο που παλιώνει γρήγορα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δω Journeyman & Dirty Sexy Money. Το Chuck το είδες Captum? Λέει τίποτα; Η υπόθεση μου φαίνεται βλακώδης αλλά βλέπω ότι έχει σχετικό "ρεύμα". Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Για μένα το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς είναι το Pushing Daisies. Αναπάντεχα καλό. Επίσης με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω το Californication. Το ίδιο και το Back to You, αν και κάπως παλιομοδίτικο έχει σταθερή βελτίωση ανά επεισόδιο ως τώρα και φαίνεται να εξελίσσεται καλά. Για το Reaper δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μου ψιλοαρέσει αλλά το δεύτερο επεισόδιο ήταν υπερβολικά ίδιο με το πρώτο και βαρέθηκα. Το Aliens in America το παράτησα μετά το δεύτερο, όλη η σειρά βασίζεται σε ένα αστείο που παλιώνει γρήγορα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δω Journeyman & Dirty Sexy Money. Το Chuck το είδες Captum? Λέει τίποτα; Η υπόθεση μου φαίνεται βλακώδης αλλά βλέπω ότι έχει σχετικό "ρεύμα". Το Chuck το είδα (από τα λίγα που ήδη είδα και 2ο επεισόδιο :rolleyes: ), και μέχρι τώρα φαίνεται καλό. Η υπόθεση όντως δεν είναι καμιά φοβερή, αλλά είναι αρκετά έως πολύ ευχάριστο, έχει και πλάκα και δράση (προφανώς όχι σε επίπεδα 24...:p), και οι ηθοποιοί είναι επίσης καλοί (μέχρι τώρα ήξερα μόνο τους Adam Baldwin και Sarah Lancaster. Οι άλλοι μου ήταν άγνωστοι, αλλά με "κέρδισαν"). Το θέμα είναι πώς θα εξελιχθεί η ιστορία στη συνέχεια, και αν θα αναγκαστούν να τραβήξουν-ξεχειλώσουν το σενάριο, αλλά αυτό από το 2ο επεισόδιο προφανώς δεν μπορώ να το κρίνω... Το 2ο του Reaper δεν το έχω δει ακόμα, αλλά είναι στα υπόψιν, γιατί το πρώτο μου άρεσε. Για το Aliens (και όχι Angels :p) In America, θέλω να ξαναδώ το πρώτο επεισόδιο, γιατί έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το pre-air (από ηθοποιό μέχρι τη μουσική), οπότε θα δείξει. Όσο για το Journeyman, ο πιλότος ήταν καλός, αλλά για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να το εμπιστευθώ... PS: Για το Private Practice έχεις να πεις κάτι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 To Gossip Girl πήρε πράσινο φως για full season, και είναι το μόνο μέχρι στιγμής./QUOTE] Το ξέρω και εγώ εχτές και το έβαλα και στο blog μου I love my Gossip Girl xoxo!! Επίσης οι σειρές Chuck, Journeyman, Bionic Woman, Cane πήραν εντολή απο τα κανάλια τους να τους φέρουν 3 σενάρια νέων επεισοδίων (το Cane 4) για να δει το κανάλι πως θα εξελιχθεί η σειρά. Αυτό το κάνουν όταν βλέπουν πως μια σειρά έχει δυνατότητες να πάει καλά δηλαδή είναι ένα με δύο βήματα πριν το full season pick-up μιας σειράς. Ρίξτε κατάρες στο Cane (I know είμαι κακιά) αλλίως δεν έχουμε Richard Alpert φέτος στο Lost και βλέπω να μας τον εξαφανίζουν μία και καλή. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Επίσης οι σειρές Chuck, Journeyman, Bionic Woman, Cane πήραν εντολή απο τα κανάλια τους να τους φέρουν 3 σενάρια νέων επεισοδίων (το Cane 4) για να δει το κανάλι πως θα εξελιχθεί η σειρά. Αυτό το κάνουν όταν βλέπουν πως μια σειρά έχει δυνατότητες να πάει καλά δηλαδή είναι ένα με δύο βήματα πριν το full season pick-up μιας σειράς. Ρίξτε κατάρες στο Cane (I know είμαι κακιά) αλλίως δεν έχουμε Richard Alpert φέτος στο Lost και βλέπω να μας τον εξαφανίζουν μία και καλή. Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αν ο ηθοποιός είχε συμβόλαιο με το LOST θα πρέπει να το τηρήσει. Επίσης στη Bionic woman υπάρχουν τρία ατομα από το cast του BSG, τα οποία θα επιστρέψουν (για όσα επεισόδια -δε ξέρω) όταν ξεκινήσει η σειρά (με το νέο χρόνο). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το Chuck το είδα (από τα λίγα που ήδη είδα και 2ο επεισόδιο :rolleyes: ), και μέχρι τώρα φαίνεται καλό. Η υπόθεση όντως δεν είναι καμιά φοβερή, αλλά είναι αρκετά έως πολύ ευχάριστο, έχει και πλάκα και δράση (προφανώς όχι σε επίπεδα 24...:p), και οι ηθοποιοί είναι επίσης καλοί (μέχρι τώρα ήξερα μόνο τους Adam Baldwin και Sarah Lancaster. Οι άλλοι μου ήταν άγνωστοι, αλλά με "κέρδισαν"). Το θέμα είναι πώς θα εξελιχθεί η ιστορία στη συνέχεια, και αν θα αναγκαστούν να τραβήξουν-ξεχειλώσουν το σενάριο, αλλά αυτό από το 2ο επεισόδιο προφανώς δεν μπορώ να το κρίνω... Το 2ο του Reaper δεν το έχω δει ακόμα, αλλά είναι στα υπόψιν, γιατί το πρώτο μου άρεσε. Όσο για το Journeyman, ο πιλότος ήταν καλός, αλλά για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να το εμπιστευθώ... Thanks, θα δω το πρώτο Chuck μέσα στο σαββατοκύριακο λοιπόν. Το Reaper είναι ευχάριστο αλλά αν ήταν λίγο πιο "μαύρο" θα το ανέβαζε επίπεδο. Θα δω και το τρίτο και εκεί θα κριθεί η τύχη του :) PS: Για το Private Practice έχεις να πεις κάτι; :lol: ΔΞ/ΔΑ :lol: Το δε μητρικό Grey's πάσχει από βαριάς μορφής "Jumping the shark" disease :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ΔΞ/ΔΑ :lol: Το δε μητρικό Grey's πάσχει από βαριάς μορφής "Jumping the shark" disease :p Ακριβώς...Χρειάζεται κάποιο ενδιαφέρον storyline και γρήγορα γιατί αυτό θα είναι και το τέλος του. Και επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η δημιουργός ας σταματήσει τη σχέση Izzie-George. Κανείς δεν την θέλει. Ούτε καν η ίδια! :wacko::p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το δε μητρικό Grey's πάσχει από βαριάς μορφής "Jumping the shark" disease :p Ακριβώς...Χρειάζεται κάποιο ενδιαφέρον storyline και γρήγορα γιατί αυτό θα είναι και το τέλος του. Και επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η δημιουργός ας σταματήσει τη σχέση Izzie-George. Κανείς δεν την θέλει. Ούτε καν η ίδια! :wacko::p ΟΚ, πάντως η πρεμιέρα του Grey's δεν με απογοήτευσε! Τα 2 επόμενα επεισόδια δεν τα έχω δει. Όσο για το Private Practice (ναι, είδα τα πρώτα 20 λεπτά), στην αρχή ο Chief λέει στην Addison "αν το μετανιώσεις, πάντα θα υπάρχει μια θέση για σένα εδώ", ή κάτι τέτοιο... :hint: :hint: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αν ο ηθοποιός είχε συμβόλαιο με το LOST θα πρέπει να το τηρήσει. Επίσης στη Bionic woman υπάρχουν τρία ατομα από το cast του BSG, τα οποία θα επιστρέψουν (για όσα επεισόδια -δε ξέρω) όταν ξεκινήσει η σειρά (με το νέο χρόνο). Όχι δεν έχει συμβόλαιο με την σειρά. Οπότε βλέπουμε. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Όσο για το Private Practice (ναι, είδα τα πρώτα 20 λεπτά) Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :lol: Πολύ καλό το Dirty Sexy Money, είχατε δίκιο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Τρίτο επεισόδιο του Reaper. Ίδιο και απαράλλαχτο μοτίβο. Διατηρεί το χιούμορ του αλλά εμένα με κούρασε και θα το αφήσω για λίγο (μέχρι να πάρει τα πάνω του ... αν). Το τρίτο από Journeyman δε με ενθουσίασε. Δε μπόρεσα καθόλου να μπω στο κλίμα της υπόθεσης που έπρεπε να λύσει ο Journeyman και δε μου άρεσε ο τρόπος που τελικά "λύθηκε" το θέμα. Θα το κυνηγήσω όμως λίγο ακόμα... Το Bionic Woman μετά απο δυο επεισόδια μου είναι σχεδόν αδιάφορο. Θα δώσω μια ευκαιρία στο 3ο που ήδη έχω κάπου, αλλά μάλλον στα αζήτητα το βλέπω. Είδα δυο επεισόδια απο Chuck. Αρκετά ενδιαφέρον. Κάπως αφελές το σενάριο, αλλά απο χιούμορ τα πάει πολύ καλά. Στο πιλότο οι αρχικές σκηνές με -ας-πούμε-rip-offs από Matrix, Banlieue 13 (καλά αυτό το ξέσκισαν) και λίγο MI ήταν all-the-money. Αυτός ο Bryce δεν έπαιζε στο καλοκαιρινό Traveler (που κόπηκε; ). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής έχω φτάσει μέχρι και: Family Guy 6x03 - Τι να πούμε τώρα;; Απίστευτο γέλιο! Ακόμα και σε επεισόδια όπως το Blue Harvest στο οποίο σατυρίζει το Star Wars (για τη μυθολογία του οποίου δεν έχω ιδέα) πέθανα στα γέλια... Απλά...WE WANT MORE STEWIE STORIES!! Dexter 2x02 - Αν και τα επεισόδια τα έχω δει από το καλοκαίρι, να ξαναπώ πως η σειρά συνεχίζει να είναι εξαιρετική και δεν έχει χάσει ούτε κατά 1% από την ποιότητα της περσινής σεζόν. Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, αλλά στοιχηματίζω πως δε θα μας αφήσουν παραπονεμένους oοι δημιουργοί. Desperate Housewives 4x02 - Καλή η καινούρια σεζόν. Ακόμα βέβαια δεν μας έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος του μυστηρίου. Απλά ξέρουμε πως κάτι παίζει με τους καινούργιους γείτονες (όπως πάντα!). Θα δούμε. Ηeroes 2x03 - Η πρεμιέρα δε με ενθουσίασε. Κάπως έφτιαξε η κατάσταση στο 2ο και στο τρίτο τα πράγματα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα. Αν συνεχίσει έτσι και ξέροντας πως αργότερα θα προστεθεί στο cast και η τέως Veronica Mars (βλ. Kristen Bell), τα πράγματα θα γίνουν απίστευτα ενδιαφέροντα :D Grey's Anatomy 2x02 - πολύ καλό το δεύτερο επεισόδιο, αν και η σειρά χρειάζεται επειγόντως μια νέα ενδιαφέρουσα ιστορία για να τραβήξει όλη η 4η σεζόν. Private Practice 1x01 - Tα δέκα πρώτα λεπτά (και αν). Θα της δώσω ακόμα μια ευκαιρία όμως γιατί παίζει η Kate Walsh (:love:) Pushing Daisies 1x01 - Καθόλου κακό. Κάπου ανάμεσα σε Amelie και αισθητική Tim Burton. Απλά δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον μια σειρά με την εν λόγω θεματολογία και κάπως "αφελή" προσέγγιση, αλλά και τι θα γίνει με το leading couple. Reaper 1x02 - Εμένα μου αρέσει πολύ η όλη παρέα. Και ο τύπος που παίζει τον κολλητό του πρωταγωνιστή (και έπαιζε και στο short-lived Invasion) είναι απίστευτος!! Aliens in America 1x01 - Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε πολύ καλό. Γέλασα τρελά. Τώρα μου "έρχεται" και το δεύτερο και θα δούμε. Βιοnic Woman 1x02 - Καλό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η πρωταγωνίστρια μου φαίνεται λίγο υποτονική για το ρόλο της και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει στην ιστορία. Ελπίζω να διορθωθεί. Αλλιώς... Ugly Betty 2x02 - Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη σεζόν και είναι καλό ΜΟΝΟ για να περνάς ευχάριστα ένα μισάωρο. Εννοείται πως δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τη σειρά. Απλά έχει πλάκα και πολύ καλούς ηθοποιούς και αν συνεχίσει έτσι θα συνεχίσω να την παρακολουθώ. The Big Bang Theory 1x01 - Πλακατζίδικο αλλά τίποτα το ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Dexter 2x02 - Αν και τα επεισόδια τα έχω δει από το καλοκαίρι, να ξαναπώ πως η σειρά συνεχίζει να είναι εξαιρετική και δεν έχει χάσει ούτε κατά 1% από την ποιότητα της περσινής σεζόν. Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, αλλά στοιχηματίζω πως δε θα μας αφήσουν παραπονεμένους oοι δημιουργοί. Θέλω να βρω χρόνο για να αρχίσω τη 2η σεζόν... Λογικά θα είναι και αυτή 13 επεισοδίων ως τον Δεκέμβρη; Ugly Betty 2x02 - Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη σεζόν και είναι καλό ΜΟΝΟ για να περνάς ευχάριστα ένα μισάωρο. Εννοείται πως δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τη σειρά. Απλά έχει πλάκα και πολύ καλούς ηθοποιούς και αν συνεχίσει έτσι θα συνεχίσω να την παρακολουθώ. Το story είναι λίγο πιο κουραστικό από αυτό της 1ης σεζόν, αλλά η σκηνοθεσία κατά τη γνώμη μου είναι σε ακόμα καλύτερα επίπεδα (για το συγκεκριμένο ύφος της σειράς πάντα). O Marc και κυρίως η Amanda που, αν και δεύτεροι ρόλοι, ήταν πολύ δυνατά χαρτιά πέρσι, φέτος σαν να έχουν πέσει κάπως. Να πω και για το 30 Rock, που η 2η σεζόν ξεκίνησε με guests (στο 2x01 ο Seinfeld και στο 2x02 ο Will Arnett), πράγμα που έδωσε ώθηση και στην τηλεθέαση. Αυτό σε συνδυασμό με το ΕΜΜΥ ελπίζω να κάνουν πιο βέβαιο το μέλλον της σειράς. (Χαρακτηριστικά η Tina Fey παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε "τους δεκάδες τηλεθεατές για την υποστήριξή τους"! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Να πω και για το 30 Rock, που η 2η σεζόν ξεκίνησε με guests (στο 2x01 ο Seinfeld και στο 2x02 ο Will Arnett), πράγμα που έδωσε ώθηση και στην τηλεθέαση. Αυτό σε συνδυασμό με το ΕΜΜΥ ελπίζω να κάνουν πιο βέβαιο το μέλλον της σειράς. (Χαρακτηριστικά η Tina Fey παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε "τους δεκάδες τηλεθεατές για την υποστήριξή τους"! :p) Το 30 Rock συνεχίζει πολύ καλά. Ελπίζω η βράβευσή του και οι guests να το βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη γιατί πραγματικά το αξίζει. Και δεν είναι τυχαίο που την επέλεξε ο Jerry Seinfeld για να εμφανιστεί όταν στα 9 χρόνια από το τέλος του Seinfeld δεν έχει παίξει πουθενά, ούτε καν στο "συγγενικό" Curb Your Enthusiasm. Έχει και μια ατάκα που απειλεί ότι θα αγοράσει το NBC και θα το κάνει μαγαζί με ρούχα για υπέρβαρες :lol: Ο Will Arnet είχε κάνει και πέρσι ένα θεϊκό guest και γενικώς αποτελεί ιδανική νέμεση για τον Jack (Baldwin). Την παράσταση στο 2x02 την κλέβει όμως η Jenna που καιρό είχε να πάρει τόσο καλό σενάριο, είχε επισκιαστεί από τους υπόλοιπους. Aυτή η σειρά δεν παίζεται με τίποτα, ΙΜΗΟ είναι καλύτερη και από το Arrested Development. :cool: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Το 30 Rock συνεχίζει πολύ καλά. Ελπίζω η βράβευσή του και οι guests να το βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη γιατί πραγματικά το αξίζει. Και δεν είναι τυχαίο που την επέλεξε ο Jerry Seinfeld για να εμφανιστεί όταν στα 9 χρόνια από το τέλος του Seinfeld δεν έχει παίξει πουθενά, ούτε καν στο "συγγενικό" Curb Your Enthusiasm. Έχει και μια ατάκα που απειλεί ότι θα αγοράσει το NBC και θα το κάνει μαγαζί με ρούχα για υπέρβαρες :lol: Ο Will Arnet είχε κάνει και πέρσι ένα θεϊκό guest και γενικώς αποτελεί ιδανική νέμεση για τον Jack (Baldwin). Την παράσταση στο 2x02 την κλέβει όμως η Jenna που καιρό είχε να πάρει τόσο καλό σενάριο, είχε επισκιαστεί από τους υπόλοιπους. Aυτή η σειρά δεν παίζεται με τίποτα, ΙΜΗΟ είναι καλύτερη και από το Arrested Development. :cool: H Jenna μου άρεσε πάρα πολύ από πέρσι, και μου είχε φανεί περίεργο που την είχαν ουσιαστικά "εξαφανίσει" στο δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν. Είχε αρκετές ξεκαρδιστικές στιγμές, που δεν έχει νόημα ν' αρχίσω να τις απαριθμώ... Η εμφάνιση του Arnett δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό στο 2x02, σε σχέση με την (όντως θεϊκή) περσινή. Mια και το ανέφερες, το Curb Your Enthusiasm να το δω; (Προφανώς όχι στο Star, που το βάζει όποτε το θυμηθεί στις 4.30 τα ξημερώματα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 H Jenna μου άρεσε πάρα πολύ από πέρσι, και μου είχε φανεί περίεργο που την είχαν ουσιαστικά "εξαφανίσει" στο δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν. Είχε αρκετές ξεκαρδιστικές στιγμές, που δεν έχει νόημα ν' αρχίσω να τις απαριθμώ... Η "Jenna" ήταν απίστευτη και στο "Ally McBeal" αν το είχες δει ποτέ. Δεν ξέρω τί έγινε αυτή η σειρά, κάποτε την έδειχνε ο ΑΝΤ1 και είχε πάρα πολύ γέλιο. Mια και το ανέφερες, το Curb Your Enthusiasm να το δω; (Προφανώς όχι στο Star, που το βάζει όποτε το θυμηθεί στις 4.30 τα ξημερώματα...) Χμμ.... Short answer: όχι :p Long answer: αν είχες παρακολουθήσει το Seinfeld, πιθανόν να ξέρεις ότι ο χαρακτήρας του George ήταν βασισμένος στον Larry David. Στο Curb λοιπόν έχουμε 100% George-Larry David πράγμα που γίνεται κουραστικό για δύο λόγους: α) στο Seinfeld ο μισανθρωπισμός του George εξισορροπείται από τον πιο χαλαρό Jerry, και β) ο Larry David δεν είναι ιδιαίτερα καλός ηθοποιός, δεν είναι καν ηθοποιός και σίγουρα δε συγκρίνεται με το Jason Alexander που έδινε ρέστα ως George. Συνολικά θα έλεγα ότι το Curb είναι σαν την καριέρα του Paul McCartney μετά τους Beatles: έχει στιγμές ιδιοφυΐας αλλά συνολικά δε λέει πολλά πράγματα και η μαγεία έχει χαθεί προ πολλού. (Μα τί γράφω πρωί-πρωί κυριακάτικα... :lol:) Εν πάση περιπτώσει φέτος το Curb τελειώνει. Αν θες να σχηματίσεις άποψη δες καλύτερα 1-2 επεισόδια από την πρώτη χρονιά που ήταν αρκετά καλή. Εννοείται όμως ότι αν δεν έχεις δει Seinfeld πρέπει να του δώσεις προτεραιότητα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Η "Jenna" ήταν απίστευτη και στο "Ally McBeal" αν το είχες δει ποτέ. Δεν ξέρω τί έγινε αυτή η σειρά, κάποτε την έδειχνε ο ΑΝΤ1 και είχε πάρα πολύ γέλιο. Σκόρπια επεισόδια είχα δει, είχε πολύ καλό cast. Αν ρωτάς γενικότερα τι απέγινε, η σειρά τελείωσε. Στην Ελλάδα απλά αγνοείται... Για μένα είναι στα υπόψιν... Long answer: αν είχες παρακολουθήσει το Seinfeld, πιθανόν να ξέρεις ότι ο χαρακτήρας του George ήταν βασισμένος στον Larry David. Στο Curb λοιπόν έχουμε 100% George-Larry David πράγμα που γίνεται κουραστικό για δύο λόγους: α) στο Seinfeld ο μισανθρωπισμός του George εξισορροπείται από τον πιο χαλαρό Jerry, και β) ο Larry David δεν είναι ιδιαίτερα καλός ηθοποιός, δεν είναι καν ηθοποιός και σίγουρα δε συγκρίνεται με το Jason Alexander που έδινε ρέστα ως George. Συνολικά θα έλεγα ότι το Curb είναι σαν την καριέρα του Paul McCartney μετά τους Beatles: έχει στιγμές ιδιοφυΐας αλλά συνολικά δε λέει πολλά πράγματα και η μαγεία έχει χαθεί προ πολλού. (Μα τί γράφω πρωί-πρωί κυριακάτικα... :lol:) Εν πάση περιπτώσει φέτος το Curb τελειώνει. Αν θες να σχηματίσεις άποψη δες καλύτερα 1-2 επεισόδια από την πρώτη χρονιά που ήταν αρκετά καλή. Εννοείται όμως ότι αν δεν έχεις δει Seinfeld πρέπει να του δώσεις προτεραιότητα. Mα όντως τι γράφεις πρωί πρωί; :dizzy: :lol: :p Thanks για την ανάλυση, μάλλον θα αφήσω το Curb και θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να τελειώσω το Seinfeld... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Για μένα το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς είναι το Pushing Daisies. Έξοχος ο πιλότος από το Pushing Daisies. Συμφωνώ. Μακράν ως τώρα ο καλύτερος φετινός πιλότος. Και ένα σχεδόν αντάξιο δεύτερο επεισόδιο. Δυστυχώς, από τον τίτλο δε θα σκεφτόμουν με τίποτα να το τσεκάρω. Πολλές επιρρόες από τη σκηνοθεσία του Amelie και από Tim Burton. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Ugly Betty: συμπαθητική σειρά με κωμικές καταστάσεις και σατυρική ματιά προς τις σαπουνόπερες (χωρίς όμως να μπορεί ή να θέλει να αποφύγει εγγενή στοιχεία από αυτές). Καλό καστ, έξυπνο χιούμορ (πλάκα είχε η εμφάνιση της original "fea" από το βραζιλιάνικό στο περσινό season finale) και αναμενόμενο σενάριο πάνω κάτω. Είδα σποραδικά επεισόδια. Σίγουρα βάζει κάτω και πατάει όλες τις "συγγενείς" σειρές/υλοποιήσεις του ίδιου θέματος. Btw αυτό που έκαναν στο 2x01, έχει γίνει πολύ καλύτερα στο Scrubs (και υποθέτω και αλλού αλλά δεν έχω πρόχειρο παράδειγμα). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Mα όντως τι γράφεις πρωί πρωί; :dizzy: :lol: :p Προς υπεράσπισή μου, το παρατσούκλι της πρωταγωνιστικής τετράδας ήταν "Fab Four", όπως των Beatles. :ninja: Έξοχος ο πιλότος από το Pushing Daisies. Συμφωνώ. Μακράν ως τώρα ο καλύτερος φετινός πιλότος. Και ένα σχεδόν αντάξιο δεύτερο επεισόδιο. Δυστυχώς, από τον τίτλο δε θα σκεφτόμουν με τίποτα να το τσεκάρω. Πολλές επιρρόες από τη σκηνοθεσία του Amelie και από Tim Burton. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Έτσι κι εγώ, το είχα ένα μήνα και δεν το έβλεπα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόση διάρκεια μπορεί να έχει το concept. Μπράβο στο ΑΒC πάντως που προβάλλει τέτοιου είδους σειρά στο mainstream κοινό αν και θα ήμουν πιο ήσυχος αν ήταν στην καλωδιακή. Κατά τα άλλα είδα δύο επεισόδια Chuck και είναι ό,τι πρέπει, καλοφτιαγμένο mindless fun τύπου Alias χωρίς τα ηλίθια μεταφυσικά και με πιο πολύ χιούμορ. Ο πιλότος του Journeyman επίσης ήταν σχετικά καλός (έπαιξε και Oasis :happy:), βασικά το σώζει ο Kevin McKidd (Rome) με την παρουσία του. Και έλεος, πόση διαφήμιση μπορούν να κάνουν στο iPhone? Μου θύμισε τις concept διαφημίσεις-ταινίες μικρού μήκους της BMW σε κάποια φάση :rolleyes: Αυτά για φέτος. Το προσωπικό μου τσεκούρι έχει ήδη πέσει στα Grey's Anatomy, Aliens in America και το σκέφτομαι για Prison Break. Δεν έχω σχηματίσει ακόμα τελειωτική άποψη για τα Journeyman και Reaper αν και το δεύτερο δεν το βλέπω πολύ καλά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ugly Betty: Btw αυτό που έκαναν στο 2x01, έχει γίνει πολύ καλύτερα στο Scrubs (και υποθέτω και αλλού αλλά δεν έχω πρόχειρο παράδειγμα). Ποιο εννοείς; Την ιστορία της Χίλντα και του άντρα της; Το προσωπικό μου τσεκούρι έχει ήδη πέσει στα Grey's Anatomy, Aliens in America και το σκέφτομαι για Prison Break. Δεν έχω σχηματίσει ακόμα τελειωτική άποψη για τα Journeyman και Reaper αν και το δεύτερο δεν το βλέπω πολύ καλά. Περί Aliens In America, συμφωνώ. Ενώ το 1ο επεισόδιο ήταν καλό και φαινόταν διαφορετικό, το 2ο με απογοήτευσε. Prison Break προς το παρόν το έχω αφήσει, αλλά όχι οριστικά, ενώ Grey's συνεχίζω... :ninja: :p Για το Journeyman δεν έχω αποφασίσει, ενώ να προσθέσω ότι τσέκαρα διαδικαστικά και το Big Shots, το οποίο απορρίφθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ποιο εννοείς; Την ιστορία της Χίλντα και του άντρα της; Yep. Dirty Sexy money: μου φάνηκε βαρετό και σχεδόν ενοχλητικό. Δε βρήκα τίποτα που να αξίζει τον κόπο στον πιλότο (πέρα από κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές στο cast), ενώ η υπόθεση κινήθηκε σε γενικά και αόριστα πλαίσια με ένα hint φόνου κάπου στο background, έτσι για να δημιουργηθεί motivation στη σειρά. Απο μένα κόβεται στον πιλότο. Στο πρόγραμμα: μένει να δω Life και Weeds (μαζί με Season 1) και αν υπάρξει χρόνος και 30 Rock (λόγω guest του Seinfeld). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Στο πρόγραμμα: μένει να δω Life Περιμενω εντυπωσεις. Προσωπικα ειναι η μονη σειρα απο τις καινουριες που μ'εχει ενθουσιασει και περιμενω πώς και πώς το επομενο επεισοδιο. :) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Dirty Sexy money: μου φάνηκε βαρετό και σχεδόν ενοχλητικό. Δε βρήκα τίποτα που να αξίζει τον κόπο στον πιλότο (πέρα από κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές στο cast), ενώ η υπόθεση κινήθηκε σε γενικά και αόριστα πλαίσια με ένα hint φόνου κάπου στο background, έτσι για να δημιουργηθεί motivation στη σειρά. Απο μένα κόβεται στον πιλότο. Το Dirty Sexy Money είναι ένα εξευγενισμένο σαπούνι και τίποτα παραπάνω. Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και το καστ εξαιρετικό αλλά στην ουσία το focus είναι η πλούσια οικογένεια, τα ερωτικά τρίγωνα, οι ιδιοτροπίες κλπ. Ακόμα και το subplot του φόνου νομίζω ότι περισσότερο για να δικαιολογήσει την παραμονή του δικηγόρου έχεi μπει παρά για να οδηγήσει κάπου. Έχει καλές προοπτικές (ως guilty pleasure τουλάχιστον) κατά τη γνώμη μου. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Life: Έχοντας δει μόνο τον πιλότο από τα 4 επεισόδια που έχω (...) μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Δεν είναι κάτι ground-breaking, αλλα η ψυχολογία, οι ψυχώσεις και οι μεταπτώσεις (ξεσπάσματα και διαλογισμοί) του πρωταγωνιστή (μετα τα όσα πέρασε) έχουν ενδιαφέρον. Ο χαρακτήρας θυμίζει λίγο House σε σημεία, αν και διατηρεί αισθητή απόσταση από αυτό και δε το λες αντιγραφή με τίποτα. Ο pilot ωστόσο κινήθηκε σε λογική απλού επεισοδίου, με το story arc (ή αυτό που νομίζω ότι θα αποτελέσει το season story arc) να εισάγεται κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα -σε μια σκηνή ωστόσο πολύ καθηλωτική. Η υπόθεση του επεισοδίου ήταν αρκετά καλή, αν και έπεσε σε κάποια κλισε και σχεδόν παρατρίχα γλίτωσε το τριπάκι του να μας πει ότι ο πρωταγωνιστής ανάμεσα στα άλλα έχει γίνει και superdetective (!) (κάτι που θα είναι μεγάλο λάθος αν η σειρά κινηθεί προς τα εκεί). Σκηνοθεσία σε νορμαλ επίπεδα, χιουμορ κάπως ιδιόρρυθμο. Το αστείο με τον εγκλιματισμό στη σύγχρονη τεχνολογία μάλλον θα παλιώσει σύντομα. Σκοπεύω να δω και άλλο μέχρι να πάρω μια απόφαση. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts