titinaki_1 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 οπως λεμε ημιαιμο??:p titinaki ετοιμασου για χορο!:D :lol: :lol: και είμαστε παντού.. :D :happy: Έλα να ρίξουμε ένα "κότσαρι" :lol: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ωχ ωχ λεγε μου τετοια! ας σταματησουμε τα ποντιακα εδω μεσα γιατι βλεπω να πηγαινουμε για λουκετακι! αλλα ενα τικ θα το χορεψουμε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Βλεπεις πουθενα να λεω το αντιθετο:blink:? :p όχι σε σένα :cry: απλά έβαλα το δικό σου μήνυμα γιατί απο σένα ξεκίνησε. . :cry: :cry: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 τα -πουλος νομιζω ειναι κατω απο το αυλακι...καλαματα-πατρα-πυργος Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 και -ελλης μυτιλήνη Τα επίθετα με κατάληξη -ελλης υποδηλώνουν καταγωγή από τις Κυδωνίες (Αιβαλί) στη Μικρά Ασία. Προφανώς μετά την καταστροφή πολλοί πρόσφυγες πέρασαν απέναντι στη Μυτιλήνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 na sas po... emena pou to epi8eto mou den exei kapoia katalhksh xarakthristikh(oute to patriko mou oute to torino) ti shmainei??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 na sas po... emena pou to epi8eto mou den exei kapoia katalhksh xarakthristikh(oute to patriko mou oute to torino) ti shmainei??? Οτι ηρθες απο τον Πλουτωνα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlikos Δημ. April 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 τα -πουλος νομιζω ειναι κατω απο το αυλακι...καλαματα-πατρα-πυργοςφυσικα και ειναι μοναλιζα!!!και τα -εας ειναι απο μανη!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts