xaxanoula Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Καλησπέρα! Έτυχε να ξαναδώ πρόσφατα την ταινία "Monster" με την Charlize Theron.Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται προς το τέλος όταν της ανακοινώνει ο δικαστής την ποινή;;;Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει στο soundtrack....Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 paidia SOS!!!please. ena poly glyko xaritomeno tragoydaki pou to leei mia kopela k sto telos toy refrain leei "unless you go far away..." k alla....ax to ksero den eimai katatopistikh alla einai gnosto....please help!!!!! k den eimai k sigourh oti leei akrivos etsi alla to far away einai sigouro.ax tha ta paikso....vohthiste.... thelo na prostheso pos mporei na leei she goes far away.den eimai katholou sigourh.pantos einai ena pop poly glyko k rythmiko tragoudaki elpizo kapoios na to kserei. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Καλησπέρα. Ψάχνω τον τίτλο από το τραγούδι στην ταινία Grease (νομίζω), που έλεγε κάτι σαν τούτι φρούτι (σίγουρα το είχαν βάλει στη διαφήμιση των πάλλαι ποτέ Tutti Fruti). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλησπέρα. Ψάχνω τον τίτλο από το τραγούδι στην ταινία Grease (νομίζω), που έλεγε κάτι σαν τούτι φρούτι (σίγουρα το είχαν βάλει στη διαφήμιση των πάλλαι ποτέ Tutti Fruti). Απ' το Grease δεν είναι πάντως. " Little Richard - Tutti fruti " Αν και το έχουν πει πάρα πολλοί το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ρε παιδια..το Nightcrawlers - Push the feeling on 2003 το κανονικο που μπορω να το βρω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 paidia SOS!!!please. ena poly glyko xaritomeno tragoydaki pou to leei mia kopela k sto telos toy refrain leei "unless you go far away..." k alla....ax to ksero den eimai katatopistikh alla einai gnosto....please help!!!!! k den eimai k sigourh oti leei akrivos etsi alla to far away einai sigouro.ax tha ta paikso....vohthiste.... thelo na prostheso pos mporei na leei she goes far away.den eimai katholou sigourh.pantos einai ena pop poly glyko k rythmiko tragoudaki elpizo kapoios na to kserei. Gala - Faraway http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 nikola gala - nothing is impossible pou mporw na to brw;;;sto dc dn to exei!thanx PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 nikola gala - nothing is impossible pou mporw na to brw;;;sto dc dn to exei!thanx Ξαναψάξε σε 2-3 μέρες αλλά σαν nicola gala Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Gala - Faraway mpa...kamia sxesh...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 " Κing Carole - So far away" ??? (παραείναι παλιό όμως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 (Edit: βρέθηκαν) Αναζητώ τους τίτλους 2 τραγουδιών. Έχω ηχογραφήσει τα κομμάτια και τα έχω ανεβάσει σε server: > unknown 3: ΒΡΕΘΗΚΕ : Adriano Celentano - Acqua e sale > unknown 4: ΒΡΕΘΗΚΕ : Patrick Doyle - Kissing in the Rain (Στη σελίδα που ανοίγει επιλέξτε "DOWNLOAD LINK. Click Here to Download" -κάτω από το πορτοκαλί πλαίσιο-). Οποιος γνωρίζει τους τίτλους, παρακαλώ να κάνει reply σε αυτό το μήνυμα. Υ.Γ.: Ευχαριστώ τους kostakiss, lediaquaan για τη βοήθειά τους. :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 @ariadgr unknown 3 : acqua e sale - adriano celentano Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 > unknown 4: ANAZHTEITAI (από την ταινία "Great Expectations") Αυτό πρέπει να είναι το "Kissing in the rain"...Συνθέτης ο Patrick Doyle...Καλού κακού ρίξε μια ματιά εδώ! :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ξέρει κανεις πιο είναι αυτο το τραγουδι ? http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9CAD19A53F8AC8F0 Η ποιότητα δεν ειναι οτι καλυτερο ομως πιστευω μπορείτε να βοηθησετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 @Hudjw real love - massari ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 s'euxaristw :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Re paidia ena tragoudaki apo dekaetia '80, pou paei kapws etsi sto refrain.... " I feel footsteps, when you walk out the door....", poio einai? To googling den me exei voi8isei ka8olou. Mipos kserei kaneis titlo / kallitexni? yg: Kostakiss, orea ypografi. :up: Running wild e?.....Sostos o paixtis! No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Re paidia ena tragoudaki apo dekaetia '80, pou paei kapws etsi sto refrain.... " I feel footsteps, when you walk out the door....", poio einai? To googling den me exei voi8isei ka8olou. Mipos kserei kaneis titlo / kallitexni? yg: Kostakiss, orea ypografi. :up: Running wild e?.....Sostos o paixtis! The Motels - Footsteps :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 εχουμε τιποτα απο ''3 ευχες''; δοκιμασα στην αναζητηση αλλα δεν μου βγαζει κατι :( «Garbage - #1 Crush» «Elvis Costello - I Want You» Αυτά τα 2 θυμάμαι μόνο... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 «Ταξιδάκι» αν θυμάμαι καλά. Ξέρει κανείς τον τίτλο και τον ερμηνευτή ενός ελληνικού τραγουδιού που έλεγε "Τώρα ειμαι χαδάκι που κάνω ταξιδάκι παρθενικό μέσα στου κορμιού σου τον μικρό ωκεανό" Το χαδάκι - Ανδρεας Μικρουτσικος και Σοφια Βοσσου ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που έπαιζε παλιά στις διαφημίσεις της OTENET. Υπάρχει ακόμη στο site, corporate.otenet.gr, στο demo για το OnDSL Kit. Pleasssssssssssssse όποιος ξέρει!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_undertaker Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εχω φαει κωλυμα με ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και ψαχνω να το βρω.Το κακο ειναι οτι δεν ξερω τον τιτλο του τραγουδιου:( Το συγκροτημα ειναι <<Μέντορες>>,το κομματι εχω την εντυπωση οτι λεγεται <<όρκος>>,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν υπαρχει τετοιο τραγουδι,μπορει καποιος να το ανεβασει για να το τσεκαρω??? Ευχαριστω εκ των προτερων REST IN PEACE SOME SOULS NEVER REST THE DEADMAN THE PHENOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Γεια σας! Ψάχνω ένα σχετικά παλιό τραγούδι χορευτικό που λέει (νομίζω) : "you' re a boy, I' m a girl, so lets dance dance dance...." Μήπως ξέρετε τίτλο και καλλιτέχνη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εχω φαει κωλυμα με ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και ψαχνω να το βρω.Το κακο ειναι οτι δεν ξερω τον τιτλο του τραγουδιου:( Το συγκροτημα ειναι <<Μέντορες>>,το κομματι εχω την εντυπωση οτι λεγεται <<όρκος>>,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν υπαρχει τετοιο τραγουδι,μπορει καποιος να το ανεβασει για να το τσεκαρω??? Ευχαριστω εκ των προτερων Υπάρχει τέτοιο τραγούδι. http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif Εδώ βρίσκονται και οι στίχοι του κι εδώ ένα sample για να το τσεκάρεις. http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Γεια σας! Ψάχνω ένα σχετικά παλιό τραγούδι χορευτικό που λέει (νομίζω) : "you' re a boy, I' m a girl, so lets dance dance dance...." Μήπως ξέρετε τίτλο και καλλιτέχνη? Beats and Styles - Dance dance dance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts