giouli_n91 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 re paidia ena rock kommati opou leei i say one, one for... two, two for the... kai paei legontas etsi mehri to deka, to gnorizei kaneis? ''violent feems - kiss off '' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ξερει κανεις αν το τραγουδι LADY IN BLACK απο URIAH HEEP εχει βγει εκτος απο την κανονικη English version και σε μια αλλη εκτελεση με γερμανο-αγγλικο στιχο?? Τυχαινει να εχω την κανονικη εκτελεση απο Uriah Heep και εχω και μια ακομα εκτελεση με γερμανικο στιχο ιδια ακριβως μουσικη ομως και δεν ξερω ποιο συγκροτημα το ερμηνευει..Επισης δεν μπορω να βρω στιχους για αυτην την γερμανοαγγλικη εκτελεση του τραγουδιου.. Γνωριζει κανεις κατι??? Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Καλημέρα!Ψάχνω τους τίτλους και τους artist των εξης 2 τραγουδιών a) "i got the love, in the music, i got soul..." b) "nothing really matters i know, except for, except for you..." Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Kap εγω θα σε σωσω.:p Και ομως το βρηκα!!!Violent femmes-Kiss Off,αλλα δεν μετραει μεχρι το δεκα απο την αρχη στο κομματι που βρηκα,μηπως αυτο που παιζει στο messiah ειναι mix?Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλο mix του κομματιου? edit:ειχε ηδη απαντηθει ε?απο το ενθουσιασμο μου που το ψαχνουμε καιρο ουτε που το προσεξα:O http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παιδιά μήπως ξέρετε πως λέγεται αυτη η μουσικη?http://www.sendspace.com/file/3fktri Παιζει πολυ συχνα στην Μαρια την άσχημη thnks τπτ? .......................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Καλημέρα!Ψάχνω τους τίτλους και τους artist των εξης 2 τραγουδιών a) "i got the love, in the music, i got soul..." b) "nothing really matters i know, except for, except for you..." Ευχαριστώ! a) Deep Swing - In The Music "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ευχαριστώ!!! :) Το 2ο είναι ένα beatακι αρκετά μελαγχολικό που ακούγεται συχά στα clubs και μου έχει κολλήσει τρελά l8ly !!!So plzzzz.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ξερει κανεις αν το τραγουδι LADY IN BLACK απο URIAH HEEP εχει βγει εκτος απο την κανονικη English version και σε μια αλλη εκτελεση με γερμανο-αγγλικο στιχο?? Τυχαινει να εχω την κανονικη εκτελεση απο Uriah Heep και εχω και μια ακομα εκτελεση με γερμανικο στιχο ιδια ακριβως μουσικη ομως και δεν ξερω ποιο συγκροτημα το ερμηνευει..Επισης δεν μπορω να βρω στιχους για αυτην την γερμανοαγγλικη εκτελεση του τραγουδιου.. Γνωριζει κανεις κατι??? Ναι υπάρχει τουλάχιστον μία από τους The Lords (ή Lord Ulli) > http://thelords.de/ Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Καλημέρα!Ψάχνω τους τίτλους και τους artist των εξης 2 τραγουδιών a) "i got the love, in the music, i got soul..." b) "nothing really matters i know, except for, except for you..." Ευχαριστώ! b) DJ Djaimin Feat. Jamie From Smartship Friday-Nothing Matters At All [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 10000000 ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και ένα που λέει 'dance, only wanna dance, come and take a chance..." ? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μια βοηθεια οποιος γνωριζει πλιξ! Το κομματι ξεκιναει με το because the night συνεχιζει με καποιο αλλο και κλεινει με το because the night παλι. οποιος ξερει ασ μου πει το ονομα του τραγουδιστη/συγκροτηματος,ονομα τραγουδιου, και γενικα οτι πληροφορια γινετε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μια βοηθεια οποιος γνωριζει πλιξ! Το κομματι ξεκιναει με το because the night συνεχιζει με καποιο αλλο και κλεινει με το because the night παλι. οποιος ξερει ασ μου πει το ονομα του τραγουδιστη/συγκροτηματος,ονομα τραγουδιου, και γενικα οτι πληροφορια γινετε :) Το τραγούδι λέγεται «The Pan Within» και είναι των Waterboys. Μάλλον λόγω live το τροποποίησαν λιγάκι και πρόσθεσαν το «Because The Night». :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ευχαριστω πολυ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Για την ακρίβεια PaFmAn το τραγούδι περιέχεται στο album A Golden Day (1991) και το έχουν απότι βλέπω με την ονομασία Because The Night/The Pan Within..Αυτά για περαιτέρω πληροφορίες...:) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μήπως ξέρεις και ένα που λέει 'dance, only wanna dance, come and take a chance..." ? :) Μήπως εννοείς το : Kylie - Akcent; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 epeidi den kserw an epitrepete na to kanw post to link.... exw to "kalhmera ellada" g**w tin albania etc etc...opoios to thelei...pm me :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ''violent feems - kiss off '' theanks a lot giouli:) Kap εγω θα σε σωσω.:p Και ομως το βρηκα!!!Violent femmes-Kiss Off,αλλα δεν μετραει μεχρι το δεκα απο την αρχη στο κομματι που βρηκα,μηπως αυτο που παιζει στο messiah ειναι mix?Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλο mix του κομματιου? edit:ειχε ηδη απαντηθει ε?απο το ενθουσιασμο μου που το ψαχνουμε καιρο ουτε που το προσεξα:O esu opos panta kais mazout ;) [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μήπως εννοείς το : Kylie - Akcent; Όχι δυστυχώς δεν είναι αυτό..Το τραγουδάει μια κοπελιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Απευθυνόμενος κυριως σε ακροατές του star fm γύσρω στο 95. Dance της εποχής με αντρικα φωνητικά που στο ρεφρέν έλεγε παμ παρα ραρα ραρι ραμ οοοοο παμ παρα ραρι ραρι ραμ... http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Απευθυνόμενος κυριως σε ακροατές του star fm γύσρω στο 95. Dance της εποχής με αντρικα φωνητικά που στο ρεφρέν έλεγε παμ παρα ραρα ραρι ραμ οοοοο παμ παρα ραρι ραρι ραμ... The Free - Loveletter From Space ...αλλά δεν ήμουν του StarFM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 The Free - Loveletter From Space ...αλλά δεν ήμουν του StarFM. Thanks αυτό είναι! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Λοιπόν, ετοιμάζω μια προσκοπική παρουσίαση με φωτογραφίες από 5 δράσεις και ψάχνω για τραγουδάκια ταξιδιάρικα για παρουσίαση στυλ Enigma αλλά χωρίς λόγια... μπορείτε να μου προτείνετε 5-6; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Λοιπόν, ετοιμάζω μια προσκοπική παρουσίαση με φωτογραφίες από 5 δράσεις και ψάχνω για τραγουδάκια ταξιδιάρικα για παρουσίαση στυλ Enigma αλλά χωρίς λόγια... μπορείτε να μου προτείνετε 5-6; Deep Forest - Sweet Lullaby [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Thanx mate, το κατεβάζω ήδη, άλλο στυλ είναι Adiemus, λατρεύω αυτά τα τραγούδια αλλά τα έχω βάλει σε άλλη παρουσίαση! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το τραγούδι "Λευκό και γαλάζιο" των Εκείνος & Εκείνος; Εδώ και 2 χρόνια έχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα :(. Αν θέλετε, θα σας δώσω και link με το ρεφραιν του τραγουδιού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts