SIRHC Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 dn exw bandwidth gia na katevasw ta tragoudia. gia to 2o dokimase to wings of a butterfly twn HIM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Remo mou 8umizei... :( gynaika omws to leei :( me prima fwnh +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 gynaika omws to leei :( me prima fwnh "Φρατζέσκα - Παίζεις μαζί μου" ? ? ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ψαχνω ενα ελληνικο τραγουδι που λεει στο ρεφραιν ''ψαχνω και ρωτω για μια χριστινα που'χει τα μαλλια της -μενα...''.το λεει καποιος αγνωστος.μηπως ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ψαχνω ενα ελληνικο τραγουδι που λεει στο ρεφραιν ''ψαχνω και ρωτω για μια χριστινα που'χει τα μαλλια της -μενα...''.το λεει καποιος αγνωστος.μηπως ξερει κανεις? «Zante Dilemma - Χριστίνα» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 να σαι καλα ρε χριστινακι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ενα τραγουδι που το λεει μια γυναικα κ λεει:δεν με αφορα την γινετε γυρω.... δεν ειμαι εγω,ειμαι οτι εμεινε απο εμενα,αφου δεν εχω πια εσενα,ειναι ενας αλλος που μου μοιαζει... δεν ειμαι εγω... info pls? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ενα τραγουδι που το λεει μια γυναικα κ λεει:δεν με αφορα την γινετε γυρω.... δεν ειμαι εγω,ειμαι οτι εμεινε απο εμενα,αφου δεν εχω πια εσενα,ειναι ενας αλλος που μου μοιαζει... δεν ειμαι εγω... info pls? Μήπως Μαριάντα Πιερίδη - Δεν Είμαι Εγώ;; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Μήπως Μαριάντα Πιερίδη - Δεν Είμαι Εγώ;; αυτο ειναι,thanxxxx πολυ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Μια ακόμα πρόταση μιας και το άκουσα πριν από λίγη ώρα (μετά από πολύ καίρο) είναι Liverpool Express - You Are My Love.Samoapark............... σίγουρα θα συμφωνείς πιστεύω :) I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 pos legetai re paidia ayto to tragoudi? Όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημά μου όταν γίνει και δικό σου Όταν θα έχεις μ' ένα σύννεφο δεσμό και ΄μόνο σύμμαχο τον εαυτό σου Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ... Εγώ να ξέρεις θα' μαι πάντα ο άνθρωπός΄σου" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 "Φρατζέσκα - Παίζεις μαζί μου" ? ? ? auto mallon psaxnw... pia fratzeska einai auth? epitheto? giati prospathw na to vrw? kapoia voitheia pedia? +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 pos legetai re paidia ayto to tragoudi? Όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ το πρόβλημά μου όταν γίνει και δικό σου Όταν θα έχεις μ' ένα σύννεφο δεσμό και ΄μόνο σύμμαχο τον εαυτό σου Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ... Εγώ να ξέρεις θα' μαι πάντα ο άνθρωπός΄σου" O Κότσιρας το λεει στάνταρ.Μου διαφευγει ο τίτλος όμως. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 O Κότσιρας το λεει στάνταρ.Μου διαφευγει ο τίτλος όμως. «Έτσι κι αλλιώς» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ Η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΣΤΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑ? ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ NOMIΖΩ ΕΛΕΓΕ WASTED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 auto mallon psaxnw... pia fratzeska einai auth? epitheto? giati prospathw na to vrw? kapoia voitheia pedia? Επίθετο "τρεχαγυρευόπουλος" δεν δηλώνει επίθετο η κυρία... Είναι σαν να λέμε Ευριδίκη, Μαντώ κλπ κλπ κλπ. Για κοίτα εδώ: http://www.shops.gr/saxon/leaf.asp?Dept=1&Product_Id=BSW498798&print=1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 paidia xeri kaneis to komati tou rouva pou leei {ela pio konta i anasa sou na keei niosai to kormi} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδια ποιο ειναι αυτο το τραγουδι? Chorus So put your arms around me cause all i want from you is hope to live With or without you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 «Έτσι κι αλλιώς» :) thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδια ψαχνω 2 τραγουδακια.... Το μονο που εχω ειναι μερικοι στιχοι που καταφερα να κρατησω την ωρα που τα ακουγα! Δυστυχως το google δεν με βοηθησε πολυ! Λοιπον το πρωτο ελεγε μεταξυ αλλων: "Μονο εσυ μπορεις... Εισαι ο λογος που θελω να ζω" ενω το αλλο ελεγε: "Ασε σου λεω και θα δεις ποια ειναι η γευση της ζωης..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Γεια στο φορουμ. Εχω κανει τρελο γκουγκλινγκ, αλλα δυστυχως δε μπορω να βρω ενα τραγουδακι που θελω. Ειναι ενα πασιγνωστο μπιτακι χορευτικο, female vocals, βγηκε πριν 10 χρονια (μεσα δεκαετιας 90) και οι στιχοι του refrain πανε καπως ετσι I wanna live** forever (....................)* I wanna hold you forever I know you know that is true.... *Sto deytero stixo tou refren de sygratisa ti leei **Mporei na leei kai "love you" ekei, h' "leave". Opoios tou 8umizei kati as pei. Opws eipa einai pasignosto, eixe ginei megalo hit ekeini tin epoxi. Hint: Sto sirial "Ki oi padremenoi exoun psyxi" to eixe paikse arketes fores sto mparaki ekeinou tou adynatou karafla pou pigene gia kafe o kafetzopoulos me ton partsalaki. No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 paidia kserei kaneis an yparxei ena kainourio tragoudi tou remou me ton eros ramazzotti??? kati tetoia mou eipan shmera kai lene oti einai wraio..pote eginan ayta kai den ta myristika egw? mhpws einai kanena remix???? everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδια ποιο ειναι αυτο το τραγουδι? Chorus So put your arms around me cause all i want from you is hope to live With or without you. C:Real - With or Without You "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Οι δικοι μας οι c-real? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Ψαχνω ενα τραγουδι που λεγετε Message in a bottle.δεν ξερω τον τραγουδιστη ομως. στο video clip ειναι ενας με μια κοπελα,δειχνει διαφορες σκηνες τους κ μετα η κοπελα βρισκει κατι φωτο απο μια κοπελα κ φευγει με το πρωτο πλοιο.ενω ειναι πανω στο πλοιο στελνει ενα Message in a bottle κ αυτος το βρισκει.μεχρι το τελους του video clip αυτος την ψαχνει... ξερει κανεις τον τραγουδιστη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts