Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[...]

απο Εκεινος κ Εκεινος ''Απ'ολα μου τα λαθη...να σαι το πιο μεγαλο να 'σαι το πιο γλυκο..''

«Το Πάθος» :)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,

ψαχνω ένα χριστουγεννιατικο τραγουδι το jingle bells αλλα αυτη που ακουμε συνηθως στα club τις γιορτές!!! δεν εχει στιχους αλλα ακουγεται μονο η φωνη του santa.....

any idea ο τιτλος του...υποθετω οτι ειναι καποιο remix των Χριστουγεννων,εχω βρει κατι αλλα ειναι πολυ techno remix...

ζηταω πολλα ε!:wacko:

ιωαννα

Αν όντως ειναι πολυυυ παλιό...

Bobby Vee - Devil Or Angel

εισαι φοβερος:w00t:

με εκανες πολυ χαρουμενο,ξερεις ποσο καιρο το ψαχνω αυτο?το ειχα χορεψει παλιοτερα σε ενα παρτυ με μια κοπελα κι απο τοτε μου χει μεινει στο μυαλο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλησπερα,

ψαχνω ένα χριστουγεννιατικο τραγουδι το jingle bells αλλα αυτη που ακουμε συνηθως στα club τις γιορτές!!! δεν εχει στιχους αλλα ακουγεται μονο η φωνη του santa.....

any idea ο τιτλος του...υποθετω οτι ειναι καποιο remix των Χριστουγεννων,εχω βρει κατι αλλα ειναι πολυ techno remix...

ζηταω πολλα ε!:wacko:

ιωαννα

Μάλλον το «Jingle Bells» των Yello θέλεις, από την ταινία «The Santa Clause». :)

Παιδια, καινουργιος στην παρεα.... :D

Λοιπον, ψαχνω ενα καινουργιο κομματι (ξενο) το οποιο "παιζει" στην εκπομπη του Φωτη και της Μαριας (TV Τιγκλον) στο ενθετο της "Τιβιολας" (:O )....

Προσφατα το ακουσα και στο ραδιοφωνο....

Ευχαριστω εκ των προτερων:)

The Coke Side Of Life

Γεια χαρα σ'ολους! τα ΚΟΡΜΙΑ ξαναχτυπουν, αν γνωριζεται ρε παιδια ενα κομματι του παριου οπου λεει ''να αμφιβαλλω, να ουρλιαζω...για σενα'' ειναι καπως ''ορχηστικο'' ,θα εχετε βαλει ενα μεγαλο λιθαρακi

στη σωτηρια των ΚΟΡΜΙΩΝ

Γεια χαρα σ'ολους! τα ΚΟΡΜΙΑ ξαναχτυπουν, αν γνωριζεται ρε παιδια ενα κομματι του παριου οπου λεει ''να αμφιβαλλω, να ουρλιαζω...για σενα'' ειναι καπως ''ορχηστικο'' ,θα εχετε βαλει ενα μεγαλο λιθαρακi

στη σωτηρια των ΚΟΡΜΙΩΝ

Για δες εδώ...

Save KOΡMIA, save the world! :lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ρε παιδιά γιατί δεν το κατάλαβα αυτό?

Αυτό που είπε η anarxaki?? Πλάκα κάνει παίζοντας με το "Save the cheerleader, Save the world" από το Heroes!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

geia sas paidia...

psaxnw ena tragoudi apo to prwto epeisodio ths 2hs sezon ths seiras 2 meres mono.einai background se mia erwtikh skhnh pros to telos tou epeisodiou sto 40 lepto peripou kserei kanenas pws legetai?

an den exete dei to epeisodio sas para8etw link ... apla valte to cursor sto 40 lepto kai pathste play wste na mhn perimenete na fwrtwsei olh h tainia...

euxaristw ek twn proterwn :)

http://video.google.com/videoplay?docid=871909560736458994

Arno Elias~El corazon

Late Night Alumni~Empty streets

:)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Ξερει κανεις πως λεγεται η παρακατω ηχογραφιση ???

-Amr-

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Καλησπέραααα!

Ξέρει κανείς μήπως ένα τραγούδι που έχει στίχους: "όχι πια έρωτες, δε σ' αγαπάω πια και δεν ξυπνάω μέσα...";

Αν το ξέρετε πείτε μου σας παρακαλώ ερμηνευτή και τίτλο! :)

Τhe end of an era...

Καλησπέραααα!

Ξέρει κανείς μήπως ένα τραγούδι που έχει στίχους: "όχι πια έρωτες, δε σ' αγαπάω πια και δεν ξυπνάω μέσα...";

Αν το ξέρετε πείτε μου σας παρακαλώ ερμηνευτή και τίτλο! :)

Κόρε. Ύδρο - Οχι πια ερωτες

Απο το CD τους: "Φτηνή Ποπ για την Ελίτ" :O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Κόρε. Ύδρο - Οχι πια ερωτες

Απο το CD τους: "Φτηνή Ποπ για την Ελίτ" :O

Τhanks φίλε μου!:)

Να πω την αλήθεια δεν έψαξα στο google κ φάνηκε!:p

Τhe end of an era...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Μια bitάτη έκδοση του γνωστού (και επίκαιρου) τραγουδιού white christmas ξέρουμε ποιός τη λέει;

Βασικά θα υπάρχουν πολλές αλλά όσο κ αν έψαξα δε βρήκα καμία! Πείτε αν ξέρετε κάποια!

Τhe end of an era...

gia sas paidia! ena tragoudaki rapadiko, kanourgio prepei na ine pou leei dont't let me down ..... den ime kai sigouros omws.

eyxaristw

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Καλησπέρα! Έχει μήπως κανείς το νέο ύμνο της ΑΕΚ σε Midi αρχείο? Μιλάω για το τραγούδι "Μια αγάπη έχω στην καρδιά":)

Μάλλον το «Jingle Bells» των Yello θέλεις, από την ταινία «The Santa Clause». :)

σ'ευχαριστω Χριστινα μου,

ειναι παρομοιο μ'αυτο αλλα οχι αυτο!

το βρηκα ομως χαρη σε σενα.

ευχαριστω γλυκια μου

Ιωάννα:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...