Jump to content

Vitoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vitoulis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Vitoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο πρεπει να 'ναι... Αλλα δν το βρισκω πουθενα:( Ευχαριστω παντως :rolleyes:
  2. Παιδια ξερει κανεις τον τιτλο ενος εθνικ τραγουδιου που επαναλαμβανει τη φραση "kama sutra"? Τραγουδαει γυναικεια φωνη, στα αγγλικα....
  3. Ρε παιδια πως λεγεται το τραγουδι και ο καλλιτεχνης του "kama sutra" που ακουγεται στο remix?
  4. Εχω κατεβασει ενα torrent (ταινια) το οποιο περιεχει 3 Cd στο καθενα απ τα οποια περιεχονται πολλα ζιππαρισμενα αρχεια (Winrar Archive). Τα αρχεια δν μπορω να τα ανοιξω με το Winrar καθως βγαζει σε μνμ προβλημα, οτι δηλαδη ειτε ειναι κενο αρχειο ειτε κατεστραμμενο, πραγμα που δν νομιζω να ισχυει. Μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω ειτε για να ανοιξω την ταινια με κανενα "παικτη" (Power DVD, Divx, Media Player κλπ) ειτε για να την "περασω" σε κανενα DVD? Ευχαριστω εκ των προτερων...:)
  5. Οριστε κι ενα αποσπασμα σε μορφη .amr, μπας και βοηθησει την ερευνα....:wacko:
  6. Καλησπερα! Παιδια μηπως ξερει κανεις τον τιτλο του κομματιου που "ντυνει" στο Φωτη και τη Μαρια (TV Τιγκλον) το ενθετο "Της Τιβιολας"??? Προσφατα το ακουσα και στο ραδιοφωνο.... Αν πετυχει κανεις την εκπομπη αποψε...σωθηκα!!!:rolleyes:
  7. Παιδια, καινουργιος στην παρεα.... :D Λοιπον, ψαχνω ενα καινουργιο κομματι (ξενο) το οποιο "παιζει" στην εκπομπη του Φωτη και της Μαριας (TV Τιγκλον) στο ενθετο της "Τιβιολας" (:O ).... Προσφατα το ακουσα και στο ραδιοφωνο.... Ευχαριστω εκ των προτερων:)
×
×
  • Create New...