Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ena tragoudi pou vazei sto Nitro (ekei to akousa) pou leei "your so sexy, so so sexy " kati tetio to leei mia giniaika! thanks!!

Twista feat. R Kelly So Sexy Isws?:wacko:

Wake Up And Look Around You,We're Lost In Space And The Time Is Our Own||<3 My Baby

[sIGPIC][/sIGPIC]

ena komati tis elena p@p@rizou den kimame kai poli kala thimame pos legetai

"Δεν κοιμάμαι τώρα μόνη δεν κοιμάμαι

και πολύ καλά θυμάμαι όσα μου΄λεγες θυμάμαι"

Έλενα Παπαρίζου - Παραδείγματος χάρη

Και... μη ντρέπεσαι να γράψεις το όνομά της, δεν είναι βρισιά :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sid - La La Mac :p

Σ'ευχαριστω πολυ!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

ena tragoudi pou vazei sto Nitro (ekei to akousa) pou leei "your so sexy, so so sexy " kati tetio to leei mia giniaika! thanks!!

Jamie Lewis & Dj Pipp ft. Kim Cooper - So Sexy

Είμαι σίγουρος ότι αυτό ψάχνεις.:up:

παιδες μηπως ξερετε κανενα καλοκαιρινο τραγουδι που ακουγοταν πολυ περισυ(ξενο) και ελεγε hey babe babe what i have is ...

και επαναλαμβανε πολες φορες hey,babe,babe.επαιζε πολυ σε μπαρ ραδιο κτλπ

παιδες μηπως ξερετε κανενα καλοκαιρινο τραγουδι που ακουγοταν πολυ περισυ(ξενο) και ελεγε hey babe babe what i have is ...

και επαναλαμβανε πολες φορες hey,babe,babe.επαιζε πολυ σε μπαρ ραδιο κτλπ

Μηπως No Doubt - Hey baby.... ? :worry:

No Rest for the Wicked

Ένα τραγούδι που ακούγεται τώρα τελευταία στη Θεσσαλονίκη (ράδιο) και μάλλον είναι από το συγκρότημα "Netrina" αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Κάπου στους στίχους σε απλή αναφώνηση (Hip-Hop στυλ) λέει: "Μα νομίζω πως..." "δεν πάμε καλά".

Μήπως γνωρίζετε;

Ευχαριστώ

Παιδιά άκουσα στο Νitro ένα τραγούδι με ιταλικούς στίχους του οποίου ο τίτλος που μου είπαν είναι P****o De Lay.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν το ξέρει και να μου πει πως γράφεται ακριβώς, γιατί σίγουρα δεν το γράφω σωστά, και ποιό είναι το συγκρότημα;

Edit: Δεν ξέρω γιατί το σύστημα βάζει αστεράκια στην πρώτη λέξη(προφανώς είναι αυτοματοποιημένο να αποφεύγει κακές λέξεις). Πάντως για να βοηθήσω η πρώτη λέξη προφέρεται Πάτσιο

I LOVE MY BABIES

Ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι? Παίζει συχνά στον κόκκινο κύκλο,είναι πολύ λυπητερό αλλά και χαρακτηριστικό...Ο ήχος είναι λίγο χάλια επειδή είναι α πο κινητό.Ευχαριστώ!

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=5FD2317021E84EA3

Ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι? Παίζει συχνά στον κόκκινο κύκλο,είναι πολύ λυπητερό αλλά και χαρακτηριστικό...Ο ήχος είναι λίγο χάλια επειδή είναι α πο κινητό.Ευχαριστώ!

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=5FD2317021E84EA3

Δεν μπορώ να καταλάβω καλά από το sample, αλλά μου θύμησε πολύ το «Llorando» της Rebekah Del Rio.

Ακουγόταν στο «Mulholland Drive».

Μπορεί και να μην έχει καμιά σχέση βέβαια, αλλά υποθέτω πως θα σου αρέσει μιας και σου άρεσε αυτό του sample. :)

Ψάχνω το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της τηλεόρασης Sony Bravia, με κάτι πολύχρωμα μπαλάκια που αναπηδούν στην οθόνη,και ήταν με μπάλες ποδοσφαίρου στο moundial,αν το ξέρει κανείς,το τραγουδάει άντρας και είναι αργό σαν μπαλάντα

ευχαριστώ εκ των προτέρων

:love:

Ψάχνω το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της τηλεόρασης Sony Bravia, με κάτι πολύχρωμα μπαλάκια που αναπηδούν στην οθόνη,και ήταν με μπάλες ποδοσφαίρου στο moundial,αν το ξέρει κανείς,το τραγουδάει άντρας και είναι αργό σαν μπαλάντα

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στο thread Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [iII] έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου απαντήσουν, και για την ακρίβεια, έχει απαντηθεί ήδη ουκ ολίγες φορές :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

José González - Heartbeats

(κάνουμε και αναζήτηση πριν ρωτήσουμε, aurora... και το συγκεκριμένο θα έπρεπε να είναι στο Soundtracks Διαφημίσεων & Εκπομπών)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...