Barimagas Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 μπορει καποιος να παραθεσει τους στιχους του white horse Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 μπορει καποιος να παραθεσει τους στιχους του white horse Thanks Earthsuit - Whitehorse Kilo - White Horse :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Μάλλον αυτό ψάχνει: Wonderland Avenue - White Horse :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Αααχ ψαχνω να βρω το τιτλο ενος τραγουδιου αλλα ακομa δε το χω βρει ειναι που ξερω κ λιγα στοιχεια γι αυτο δηλαδη στο ρεφραιν νομιζω λεει "we will ever meet again as friends after so long..." μπαλαντα βασικα κ το χω ακουσει πολλς φορες κ στη σειρα "Κοκκινος Κυκλος" στον alpha.Δε νομιζω να καταλαβει κανεις αλλα anyway καμια ιδεα??? Blackfield - Pain. Τραγουδάρα... Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 :D Μάλλον αυτό ψάχνει: Wonderland Avenue - White Horse :p Χιλια ευχαριστω:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 To remix απο Σοφια Βοσσου - Σα να μπαινει η ανοιξη γνωριζουμε πως λεγεται ? Ευχαριστω! http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 To remix απο Σοφια Βοσσου - Σα να μπαινει η ανοιξη γνωριζουμε πως λεγεται ? Ευχαριστω! Sofia Vossou - Anoixi by DJ Samatas Το κανονικό τραγούδι λέγεται Άνοιξη - Σοφία Βόσσου Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Sofia Vossou - Anoixi by DJ Samatas Το κανονικό τραγούδι λέγεται Άνοιξη - Σοφία Βόσσου Eυχαριστωωωω! :rolleyes: http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Καλησπέρα κι από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο ενός ξένου τραγουδιού, που λέει ένας άντας: "Sometimes I Wonder..." και μετά καπάκι μια γυναίκα: "Is this ... to love for me" ή κάτι τέτοιο...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Καλησπέρα κι από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο ενός ξένου τραγουδιού, που λέει ένας άντας: "Sometimes I Wonder..." και μετά καπάκι μια γυναίκα: "Is this ... to love for me" ή κάτι τέτοιο...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... "Kristian Leontiou - Sometimes I Wonder" ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 "Kristian Leontiou - Sometimes I Wonder" ? Άσχετο, αλλά αυτός ο Leontiou, ο οποίος είχε κάνει και μια διασκευή στο Fast Car του Tracy Chapman (μην ξεχνίομαστε να κάνουμε και καμιά πρόταση :up:), είναι Έλληνας :rolleyes: ? "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Καλησπέρα κι από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο ενός ξένου τραγουδιού, που λέει ένας άντας: "Sometimes I Wonder..." και μετά καπάκι μια γυναίκα: "Is this ... to love for me" ή κάτι τέτοιο...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Dimi Phaze vs Mary Jeras - All this love Κομματάρα :D [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 paidia psaxnw tragoudia-onomata tragoudistwn pou na periexoun auto to ispaniko stoixeio...kati organa pou paizoun mono oi ispanofwnoi opws sto papi chulo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 έχω ακούσει στο ράδιο μία κοπέλα με φωνάρα να τραγουδάει το παλιό eye of the tiger. αλλα δεν το βρήσκω πουθενά. ξέρετε ποια το λέει? Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Άσχετο, αλλά αυτός ο Leontiou, ο οποίος είχε κάνει και μια διασκευή στο Fast Car του Tracy Chapman (μην ξεχνίομαστε να κάνουμε και καμιά πρόταση :up:), είναι Έλληνας :rolleyes: ? Με την ευρεία έννοια είναι Ελληνας,συγκεκριμένα Κύπριος. Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 έχω ακούσει στο ράδιο μία κοπέλα με φωνάρα να τραγουδάει το παλιό eye of the tiger. αλλα δεν το βρήσκω πουθενά. ξέρετε ποια το λέει? Amel Bent - Eye of the Τiger Ειναι νομιζο μουσικο θεμα απο το Αστεριξ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μηπως μπορειτε να μου πειτε μια διασκευη του what a wonderful world με ποιο γρηγορο ρυθμο? Εκανα αναζητηση και βρηκα ενα του joey ramone αλλα επειδη δεν το βρισκω αυτο το τραγουδι, μηπως ξερετε κανενα αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μηπως μπορειτε να μου πειτε μια διασκευη του what a wonderful world με ποιο γρηγορο ρυθμο? Εκανα αναζητηση και βρηκα ενα του joey ramone αλλα επειδη δεν το βρισκω αυτο το τραγουδι, μηπως ξερετε κανενα αλλο? Εχμ.... άμα το ψάξεις ως The Ramones; Γιατί εγώ το βρήκα έτσι...... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Εχμ.... άμα το ψάξεις ως The Ramones; Γιατί εγώ το βρήκα έτσι...... Ευχαριστω πολυ, το βρηκα!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Υπαρχει κανας ροκας στο φορουμ? Χτες ακουσα ενα απαιχτο τραγουδακι σ'ενα ροκαδικο. Το ρεφρεν αρχιζε καπως ετσι: Forever gone, time on my side.... Ηταν χαρακτηριστικος 80ς ηχος, του λεγομενου ποπ-μεταλ των 80ς, δηλαδη μελωδικο ροκακι, με ωραια δυνατα ντραμς, κατι σε στυλ Ντοκεν, αλλα δε νομιζω να ηταν Ντοκεν. Σηκωνομαι να παω να ρωτησω τον Ντι-Τζει, τον βλεπω και μιλαγε με εναν, λεω κατσε να παω τουαλετα και μετα τον ρωταω. Και οταν βγηκα πηγα παλι πισω στην παρεα, χωρις να ρωτησω. Το ειχα ξεχασει τελειως.... Μετα απο κανα μισαωρο που το θυμηθηκα, αντε να εξηγησεις στον ανθρωπο τι και ποιο....Και το γκουγκλινγκ δεν βοηθαει καθολου...:mad: No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outerheaven Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Υπαρχει κανας ροκας στο φορουμ? Χτες ακουσα ενα απαιχτο τραγουδακι σ'ενα ροκαδικο. Το ρεφρεν αρχιζε καπως ετσι: Forever gone, time on my side.... Ηταν χαρακτηριστικος 80ς ηχος, του λεγομενου ποπ-μεταλ των 80ς, δηλαδη μελωδικο ροκακι, με ωραια δυνατα ντραμς, κατι σε στυλ Ντοκεν, αλλα δε νομιζω να ηταν Ντοκεν. Σηκωνομαι να παω να ρωτησω τον Ντι-Τζει, τον βλεπω και μιλαγε με εναν, λεω κατσε να παω τουαλετα και μετα τον ρωταω. Και οταν βγηκα πηγα παλι πισω στην παρεα, χωρις να ρωτησω. Το ειχα ξεχασει τελειως.... Μετα απο κανα μισαωρο που το θυμηθηκα, αντε να εξηγησεις στον ανθρωπο τι και ποιο....Και το γκουγκλινγκ δεν βοηθαει καθολου...:mad: To komati pou les den to exw akousei, alla to "time is on my side" san stixos kati mou leei, apo mia tainia an exeis ipopsi sou me ton Denzel Washington, to Fallen. Anyway, eriksa mia matia kai eida oti to tragoudaei o Mick Jagger kai to komati legetai " Time is on my side ". An den to vreis me artist ton Mick Jagger dokimase Rolling Stones. Sou lew kai pali den to exw akousei. Aplws kati mou leei san stixos. Mporei na einai entelws diaforetiko komati. De xaneis tpt na dokimaseis. T3h following takes place between now and later. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Υπαρχει κανας ροκας στο φορουμ? Χτες ακουσα ενα απαιχτο τραγουδακι σ'ενα ροκαδικο. Το ρεφρεν αρχιζε καπως ετσι: Forever gone, time on my side.... Ηταν χαρακτηριστικος 80ς ηχος, του λεγομενου ποπ-μεταλ των 80ς, δηλαδη μελωδικο ροκακι, με ωραια δυνατα ντραμς, κατι σε στυλ Ντοκεν, αλλα δε νομιζω να ηταν Ντοκεν. Σηκωνομαι να παω να ρωτησω τον Ντι-Τζει, τον βλεπω και μιλαγε με εναν, λεω κατσε να παω τουαλετα και μετα τον ρωταω. Και οταν βγηκα πηγα παλι πισω στην παρεα, χωρις να ρωτησω. Το ειχα ξεχασει τελειως.... Μετα απο κανα μισαωρο που το θυμηθηκα, αντε να εξηγησεις στον ανθρωπο τι και ποιο....Και το γκουγκλινγκ δεν βοηθαει καθολου...:mad: Ϊσως WhiteSnake - Time On My Side... Αλλά δεν λέει Forever gone κάπου οπότε μάλλον αδύνατον να είναι αυτό Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ena pou leei "panw sti trela mou mou rthe to xarti na kanw ti thitia mou" kapws etsi pws legete? I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ena pou leei "panw sti trela mou mou rthe to xarti na kanw ti thitia mou" kapws etsi pws legete? Είναι από το "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" και λέγεται Αδαμοπούλου Βανέσα - Πάνω στην τρέλα μου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Γνωρίζει μήπως κάποιος το επόμενο τραγούδι; http://www.sendspace.com/file/t1a1yi Ακουγόταν παλιότερα στον 88μισό της θεσσαλονίκης και τώρα το πετυχαίνω σπάνια στον republic, το στυλ μου θυμίζει Κ. Βήτα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είναι δικό του.. Επίσης μήπως έχει σχέση με κάποια ταινία ή τπτ τέτοιο; Θενκς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts