parcour Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 υπάρχει ενα παλιό τραγούδι αρχές δεκαετία 90 τότε που άνθιζε η indie μουσική σκηνή. Το τραγούδι πηγαίνει κάπως έτσι " I'm the storm baby i'm not warm....." μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 to piano einai apo ena palio sygrotima piano fantasia legotan.to remix mporeis na to vreis se analogia me ayto Ναι σωστός, Piano Fantasia - A Song For Denise Όσο για τις διασκευές αυτά τα ξέρουν οι νεώτεροι του forum. Sorry... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ο μοναδικος στιχος του τραγουδιου που θυμαμαι ειναι "Σ αγαπω μα εχω αλλαξει..." κ αν δεν κανω λαθος το λεει η Ταμτα.Γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος ομως...το ξερει κανεις??:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 katevaste to zip thx http://www.getpaidforum.gr/forum/index.php?showtopic=1346 poio na einai vre boys..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 poio na einai vre boys..... yarabi - yarabi (english) Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol_mix Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Ο μοναδικος στιχος του τραγουδιου που θυμαμαι ειναι "Σ αγαπω μα εχω αλλαξει..." κ αν δεν κανω λαθος το λεει η Ταμτα.Γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος ομως...το ξερει κανεις??:rolleyes: Τάμτα-Αγαπώ(wanna play) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Να ρωτίσω ενα παλιο νομιζω... " ...όπως κτυπάει η καρδιά μου κάθε βράδυ, κάθε της κτύπος είναι και ένα σου σημάδι...." Αν θυμαμαι καλα αυτο ηταν το βασικο μερος.... Ποιο να είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Να ρωτίσω ενα παλιο νομιζω... " ...όπως κτυπάει η καρδιά μου κάθε βράδυ, κάθε της κτύπος είναι και ένα σου σημάδι...." Αν θυμαμαι καλα αυτο ηταν το βασικο μερος.... Ποιο να είναι? OPA - H KAΡΔΙΑ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το "και απόψε πάλι είσαι παντού στο ίδιο πάντα ραντεβού"; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το "και απόψε πάλι είσαι παντού στο ίδιο πάντα ραντεβού"; zing zang Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 yarabi - yarabi (english) thx man Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το "και απόψε πάλι είσαι παντού στο ίδιο πάντα ραντεβού"; Το τραγούδι λέγεται: "Αγάπη του καλοκαιριού" και το έχουν πει οι Ζιγκ Ζαγκ (όπως είπε κ ο φίλος prokopop) αλλά και πιο πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 ψαχνω 2 τραγουδια.ενα π λεει my dream is to fly over the rainbow και ενα που ειναι beataki και ακουγοντε κοτες ή κατι τετοιο...ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 ψαχνω 2 τραγουδια.ενα π λεει my dream is to fly over the rainbow και ενα που ειναι beataki και ακουγοντε κοτες ή κατι τετοιο...ευχαριστω to prwto legete: yves larock - rise up Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Chimo Bayo - A si me gusta a mi (xta-si xta-no) ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν.:) panagis_89 αυτο ειναι. το αλλο με τις κοτες κανεις?εχω την εντυπωση οτι το εχουν ξαναρωτησει αλλα δεν μπορω να το βρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τον τίτλο από αυτό το τραγούδι. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τον τίτλο από αυτό το τραγούδι. Νομιζω ειναι το I was hoping της Alanis Morissette... Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Νομιζω ειναι το I was hoping της Alanis Morissette... Αυτό είναι. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Το τραγούδι λέγεται: "Αγάπη του καλοκαιριού" και το έχουν πει οι Ζιγκ Ζαγκ (όπως είπε κ ο φίλος prokopop) αλλά και πιο πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου :) Ευχαριστώ!:) Και κάτι ακόμα. Έχω ανεβάσει ένα πολύ μικρό αρχειάκι που ηχογράφησα με το κινητό. Αν ξέρει κάποιος... http://rapidshare.com/files/45605548/__917___947___947___961___945___966___942_.amr.html http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Γεια σας παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό ένα pop - latin κάπως κομμάτι που στο ρεφραίν λέει κάτι σε me gustas bailar, me gustas cantar, me gustas sognar... Δεν βοηθάω και πολύ το ξέρω αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι... Ευχαριστώ :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Γεια σας παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό ένα pop - latin κάπως κομμάτι που στο ρεφραίν λέει κάτι σε me gustas bailar, me gustas cantar, me gustas sognar... Δεν βοηθάω και πολύ το ξέρω αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι... Ευχαριστώ :D Μήπως Manu Chao - Me gustas tu; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Γεια σας παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό ένα pop - latin κάπως κομμάτι που στο ρεφραίν λέει κάτι σε me gustas bailar, me gustas cantar, me gustas sognar... Δεν βοηθάω και πολύ το ξέρω αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι... Ευχαριστώ :D Big World - Me gusta (gadjo mix) http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Γεια σας!Ψαχνω ενα ελληνικο hip hop,rap,pop κατι τετοιο τραγουδι!Αλλα δεν θυμαμαι καθολου τους στιχους!Ηχογραφησα εμενα (οχι γελια παρακαλω :P) γιατι η μουσικη του ειναι χαρακτηριστικη και πρεπει να ειναι ψιλογνωστο!Οποιος το βρει κερδιζει :D http://www.geocities.com/ebfts/tragoudi.mp3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Γεια σας!Ψαχνω ενα ελληνικο hip hop,rap,pop κατι τετοιο τραγουδι!Αλλα δεν θυμαμαι καθολου τους στιχους!Ηχογραφησα εμενα (οχι γελια παρακαλω :P) γιατι η μουσικη του ειναι χαρακτηριστικη και πρεπει να ειναι ψιλογνωστο!Οποιος το βρει κερδιζει :D http://www.geocities.com/ebfts/tragoudi.mp3 :lol: Εισβολέας feat. Taki Tsan- Όλοι μαζί Αν προσέξεις, στην αρχή λέει "Με λένε Είσβο(λέα)..." ;) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 thnx ρε συ!Φωναρα εχω ο ατιμος... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts