teorizo Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 :( ... ε τότε , να προσθέσω και ... Not Another Teen Movie Epic Movie (2007) ...σ' αυτές να δεις χαζοαμερικανίλα!:)Με καταλαβαίνεις! :D Το Epic movie θα το δω σήμερα το βραδάκι. Φίλε μου οι ταινίες που προτύνεις είναι όλες μέσα στο πνεύμα... Να είστε όλοι καλά ρε παιδιά. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Bring It On (2000) 10 Things I Hate About You (1999) Can't Buy Me Love (1987) Buying the Cow (2002) Tomcats (2001) Can't Hardly Wait (1998) 18 Again! (1988) The New Guy (2002) The Girl Next Door (2004) Swimfan (2002) ... πολύ ζήλια έχει και δω, αλλά σε πιο θρίλερ κατάσταση:happy: ...και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν τώρα! :) Van Wilder Πολυ respect η ταινια:p και Slackers Τρεεελα!:wacko: και μην ξεχναμε Eurotrip!!! Τώρα τελευταία είδα μια ταινία που λεγόταν "Bring it on"!Μάλλον θα ξαναβγήκε νέα έκδοση! Η ταινία "Van Vilder" είναι αυτή που μεταφράστηκε "Η ψυχή του πάρτυ"? Να σας πω την αλήθεια μ'αρεσει να βλέπω τέτοιου είδους ταινίες αμερικάνικες με chearleaders κλπ!!Καθαρά για να περνάει ο χρόνος βέβαια..το καλό είναι ότι σε τέτοιες βάζουν πολύ ωραίους πρωταγωνιστές:love: Επίσης τώρα πρόσφατα είδα το "John Tucker must die" θα σ'αρεσει teorizo!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Τώρα τελευταία είδα μια ταινία που λεγόταν "Bring it on"!Μάλλον θα ξαναβγήκε νέα έκδοση! Η ταινία "Van Vilder" είναι αυτή που μεταφράστηκε "Η ψυχή του πάρτυ"? teorizo!!;) Μάλλον είδες το Bring It on Again (2004) , που είναι η συνέχεια από αυτό που είπα εγώ... και φυσικά καμιά σχέση με το original! Το άλλο , είναι όντως αυτό που λες "Βαν Γουάιλντερ: Η Ψυχή του Πάρτι" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Επειδη εχω εντρυφησει στο ειδος προσθετω -She's all that -Pretty in pink -The Breakfast club -Never Been Kissed -Loser -Varsity Blues Δραματικες -A walk to remember -Cruel Intentions Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Kai eixa dei mia mamath tainia sto mega kana 2mhno prin.Me mia kopelitsa pou epmle3e me narkwtika molis phge gia spoudes.Htan polu wraia.Dustuxws dn 8umamai titlo :/ Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ψαξε στο video club σου μηπως υπαρχει κατηγορια ή stand με τις teen movies...Εμενα σε αυτο που πηγαινα ειχε, και τις ειχα δει ολες στην ηλικια σου, ειχα παθει obcession.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να προσθέσω κι εγώ μερικές που νομίζω ότι δεν έχουν αναφερθεί (δεν είναι πολύ καινούριες βέβαια): Down to you (2000) Boys and Girls (2000) [από τις πιο ωραίες στο είδος τους πιστεύω] Road Trip (2000) [επίσης πολύ καλή] Trojan War (1997) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Άρχισα να "αγοράζω" κάποιες από αυτές. Θα μου πάρει πολλές ώρες μέχρι να τις δω :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 "John Tucker must die" Κι εμένα μ' αρέσουν τέτοιες ταινιούλες, περνάει ευχάριστα η ώρα!:lol: Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Μάλλον είδες το Bring It on Again (2004) , που είναι η συνέχεια από αυτό που είπα εγώ... και φυσικά καμιά σχέση με το original! Το άλλο , είναι όντως αυτό που λες "Βαν Γουάιλντερ: Η Ψυχή του Πάρτι" :) Αυτήν λέω τελικά Bring It on:All or Nothing (2006) παίζει σε κάποιο σημείο κ η Rihanna!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Να προσθέσω κι εγώ μερικές που νομίζω ότι δεν έχουν αναφερθεί (δεν είναι πολύ καινούριες βέβαια): Boys and Girls :up: Claire Forlani :love: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 το "13" το προτεινατε? -Cruel Intentions ειναι καλη αυτη η ταινια?ποια ειναι η υποθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 το "13" το προτεινατε? ειναι καλη αυτη η ταινια?ποια ειναι η υποθεση? Έχει προταθεί ναι. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από δύο ετεροθαλή αδέλφια (Ryan Philippe - Sarah Michelle Gellar), τα οποία βάζουν μεταξύ τους στοίχημα για το αν θα μπορέσει o Sebastian (Ryan Philippe) να αποπλανήσει την κόρη του νέου διευθυντή του σχολείου τους (την οποία παίζει η Reese Witherspoon). Βασίζεται σε ένα γαλλικό μυθιστόρημα του 18ου αιώνα, ονόματι "Les Liaisons Dangereuses", στο οποίο έχουν επίσης βασιστεί πολλές ταινίες και μίνι σειρές για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σημαντικότερες τις "Valmont" (1989) (Colin Firth, Annette Bening) και φυσικά την "Dangerous Liaisons" (1988) (Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfieffer, Uma Thurman, Keanu Reeves). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Έχει προταθεί ναι. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από δύο ετεροθαλή αδέλφια (Ryan Philippe - Sarah Michelle Gellar), τα οποία βάζουν μεταξύ τους στοίχημα για το αν θα μπορέσει o Sebastian (Ryan Philippe) να αποπλανήσει την κόρη του νέου διευθυντή του σχολείου τους (την οποία παίζει η Reese Witherspoon). Βασίζεται σε ένα γαλλικό μυθιστόρημα του 18ου αιώνα, ονόματι "Les Liaisons Dangereuses", στο οποίο έχουν επίσης βασιστεί πολλές ταινίες και μίνι σειρές για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σημαντικότερες τις "Valmont" (1989) (Colin Firth, Annette Bening) και φυσικά την "Dangerous Liaisons" (1988) (Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfieffer, Uma Thurman, Keanu Reeves). thanks. endiaferon akoygetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 thanks. endiaferon akoygetai No prob. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, την αγόρασα και σε DVD. Γενικά είναι ένα μια καλή ταινία, με καλή σκηνοθεσία - σενάριο, καλές ερμηνείες και όμορφες παρουσίες. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 μετά από πολύ καιρό... Να προτείνω: 40 μέρες και 40 νύχτες, και μια άλλη που αυτήν την στιγμή δεν μου ρχετε ο τίτλος... Λέει για μια παρέα 3 παιδιών που για να βγάλουν χρήματα γυρνούν μια πορνό ταινία! είχε πολύ πλάκα :p Μια ακόμα είναι η In the land of woman που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά από τα τρέιλερ που είδα φαίνεται καλή. Καμιά άλλη έχετε να προτείνετε; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Cruel Intentions: Μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες...:up: :up: Να προσθεσω: A Cinderella's story Mean Girls Freaky Friday Raice your voice Crueless Save the last dance Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 μετά από πολύ καιρό... Να προτείνω: 40 μέρες και 40 νύχτες, και μια άλλη που αυτήν την στιγμή δεν μου ρχετε ο τίτλος... Λέει για μια παρέα 3 παιδιών που για να βγάλουν χρήματα γυρνούν μια πορνό ταινία! είχε πολύ πλάκα :p Μια ακόμα είναι η In the land of woman που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά από τα τρέιλερ που είδα φαίνεται καλή. Καμιά άλλη έχετε να προτείνετε; Λες το The Girl Next Door. Όντως πολύ καλό ήταν ... Και η πρωταγωνίστρια ήταν... :love: :heat: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Λες το The Girl Next Door. Όντως πολύ καλό ήταν ... Και η πρωταγωνίστρια ήταν... :love: :heat:και όμως! δεν είναι αυτή η ταινία! Άλλη είναι... Ο ένας ο πρωταγωνιστής είναι εκείνος ο ξανθο-μακρυμάλλης που έπαιζε στην σειρά του σταρ "τα διαολάκια". Γ@μωτο δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της ταινίας... :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Cruel Intentions: Μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες...:up: :up: :respect: :up: Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bl4ckD3ViL Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μια ταινία πολύ πρόσφατη , μου άρεσε πολύ και η πρωταγωνίστρια έχει να δώσει! ;:D Center Stage: Turn It Up (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1145144/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μια ταινία πολύ πρόσφατη , μου άρεσε πολύ και η πρωταγωνίστρια έχει να δώσει! ;:D Center Stage: Turn It Up (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1145144/) Δεν ξέρω για τη δεύτερη ταινία, η πρώτη πάντως ήταν πάρα πολύ καλή ταινιούλα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Θα αναφέρω μερικές καλές νεανικές ταινίες ... της εποχής μου (ελπίζω ο fabo να μην το διαβάσει :lol:): 1. Goonies 2. Singles 3. Reality Bites 4. Stand by me 5. Mystic Pizza κλπ κλπ αθάνατα 80's & 90's .... axxxxxxx:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts